Algemene site regels

Omdat je lid bent deze site, ga je er mee akkoord om deze regels te accepteren. Zo blijft de site een gezellige plek voor iedereen!


Taalgebruik en gedrag

Over het taalgebruik en het gedrag valt niet veel uit te leggen. Ga niet zwartmaken, iemand anders buiten sluiten, bedriegen, voor doen als iemand anders etc. Je mag best schelden, maar doe dat dan niet tegen de persoon maar om iets. Bijvoorbeeld: 'Shit, ik ben mijn huiswerk vergeten te maken.' Dit is wel toegestaan. Tegen de persoon mag niet, zoals er al is gezegd. Bijvoorbeeld: 'Je moet echt die kutkop van je dichthouden.' Dit is niet toegestaan. Even over het gedrag. Dit gaat eigenlijk heel simpel... je mag niet spammen, tenzij het een topic is waar je wel moet spammen. Bijvoorbeeld; 'Laatste pagina dertig.' topic's. Maar dan geeft de eigenaar het aan. Je mag ook hooghouden.

 

Persoonlijke informatie

Wat mag wel en wat niet? Het beste is om alleen gewoon je account van Hello Model te 'delen' met andere. Je weet nooit waar andere tot in staat zijn. Het is je eigen risico om je eigen gegevens te delen. Je mag natuurlijk wel Skype, Facebook, WhatsApp, Kik, Instagram etc. delen, maar als je het niet fijn vind dat iedereen het zal zien, bijvoorbeeld op het forum, doe het dan via de privé chat of mail. Ga niet je bankrekening nummer geven, inloggegevens van sites en andere zéér persoonlijke in formatie delen. Doe je dit wel, dan kan je dat een waarschuwing op leveren.

 

Gevoelige onderwerpen op het forum

Op het forum word er over verschillende onderwerpen gepraat, er zijn daarvoor ook verschillende boxen gemaakt. Categoriën kun je ze ook noemen. Als we het over gevoelige onderwerpen hebben, praten we dus over onderweropen die snel verkeerd of pijnlijk worden opgevat. Ga dus geen ebola/kanker topics maken. Dat staat gewoon echt vast. Wie dit wel doet kan een waarschuwing krijgen. Je mag best over gewichten praten, maar ga je niet aanstellen over dat je jezelf te zwaar vind en zo terwijl je gewoon een goed gewicht hebt bijvoorbeeld. Dit maakt meiden onzeker en dat willen we niet!

 

Slecht gedrag melden

Hoe meld ik slecht gedrag? Als jij een ongepast topic ziet, stuur Admin of één van de moderators een mail met de link. Maak er eventueel nog een prinscreen van, voor bewijs. Ook als je een gemene/dreigende mail krijgt maak je een printscreen. Dit doe je eigenlijk bij alles, zodat we weten dat het echt waar is wat je ons verteld. Bij de filmpjes staat er al een soort meldknop onder, dus die kun je zo gewoon melden. Dus, als je iets ongepasts ziet; meld het!

Wanneer krijg je een waarschuwing?

• Als je teveel foto's/videos upload waarvan er veel hetzelfde zijn.
• Als je iemand zwartmaakt (namen noemen en mensen in een slecht daglicht stellen).
• Als je iets ongepasts op je profiel plaatst, bijvoorbeeld persoonlijke info. Je profiel wordt tevens geleegd.
• Als je voor commerciële en/of andere community sites zonder toestemming van Hello Model adverteert.
• Als je kettingmails doorstuurt naar anderen.
• Als je spamt via mail of het Hello Model-forum zonder dat het de bedoeling is.
• Als je gevoelige onderwerpen gaat promoten of aanmoedigen.
• Als je screamerlinks verspreidt.
• Als je je account probeert te verkopen/weg te geven met echt geld, paysafepoints etc.
• Als je anderen op welke manier dan ook respectloos behandeld.
• Als je vals speelt bij een competitie, dwz: een inzending stelen of namaken.
• Als je stemmen verzamelt door mensen om te kopen (zoals dingen verloten of weg te geven).

Verder geld; als je dit vaak herhaald kan het lopen tot een time-out of een verwijdering.

 

 

Laatste update: 03/06/2016 door AestheticRain