Tutorials, DIY's & Shizz - Het officiële Hello Model blog!

S'mores maken by EssieLovesYou
Nail art

NAIL ART DOOR VIOLET.

Het leek me leuk om weer een DIY te plaatsen op deze pagina dus,
heb ik gekozen voor een nail DIY.
Wat je nodig hebt voor deze DIY is nagellak & plakband. 
Het eerste wat je doet is , je bedekt je de helft van je nagel met plakband,
en je lakt de ander helft waar geen plakband zit met nagellak.
Je laat je nagel dan eerst drogen voordat, je de plakband eraf haalt.
Anders beschadigd de nagellak. Als je dat hebt gedaan, doe je dat bij alle nagels.
Het maakt niks uit als je over de plakband heen lakt,
want dat gaat toch weer weg als je de plakband weg haalt.
 
Nutella bonbons

DIY - NUTELLA BONBONS DOOR VIOLET.

Wie houd er nou niet van Nutella? en bonbons? Als je van allebei houd, zit je hier goed.
Nutella bonbons, is een combinatie van een bonbon met nutella erin. (duuuh) 
Lees meer...
Shizz

KRUIDEN DOOR SHORSEP

Hallo allemaal,

Er is mij gevraagd een stukje te schrijven voor de TDS. Vooraf wilde ik nog wel even zeggen dat ik nog nooit een artikel ergens over heb geschreven, dus mijn excuus als ik van de hak op de tak spring, haha.

Lees meer...

DIY/Tutorial

PAINT SKINS - Door Frouke

E5D3994E-D956-497F-AE98-7551C8894A81.jpgHet is super leuk om Paint Skins te maken! Misschien ben je nu wel benieuwd wat dat zogenaamde "paint skins" is. Het is eigenlijk opgedroogde verf, en je kunt er veel leuke dingen mee doen!

 

 

 

 

Lees meer...

DIY/Tutorial

WATER MARBLE NAIL - Door Sophie

Je hebt er vast wel eens over gehoord: Water marble nail art. Het ziet er heel leuk uit en je kan het maken met alle kleuren en in verschillende vormen! Deze nail art is niet zo eenvoudig, daarom moet je goed weten hoe je het moet doen. De eerste keer gaat het meestal niet meteen goed, je hebt veel geduld nodig, maar als het uiteindelijk lukt is het resultaat geweldig! Lees hier hoe je zelf je nagels versiert met water marble!

Lees meer...

Shizz DIY

SHIZZLE ART!

Ik ging gewoon even heel random op het internet ''Shizz'' intypen. En maar goed ook! Want ik heb iets heel leuks gevonden. Shizz(le) art! Wat is dat? Shizzle art is een tekeningen met allemaal random dingen erin. Je kan er van alles in doen wat je zelf wil. Ik vind het zelf echt heel erg leuk. Aangezien ik zelf vaak van die random dingen maak, maar ik wist helemaal niet dat het een speciale naam heeft.

 

Lees meer...

Shizz

ARTIKEL OVER FILMS - Door mint

Hoi allemaal! Aangezien ik op de tweede plek ben geeindigd met mijn andere account (kitten) mocht ik een artikel schrijven in de TDS rubriek! Uiteindelijk heb ik besloten om te gaan schrijven over 5 prachtige films. Deze films moet je echt een keer gezien hebben, zelf heb ik ze ook gezien! Onderaan de samenvatting staat een link naar de trailer van de film. :)

 

 

Lees meer...

DIY

DIY: ORIGINELE IJSJES!

De zomer komt er weer aan, en de tempratuur vliegt alweer omhoog! Wat kan er niet missen op zo'n heerlijke warme dag? Natuurlijk: een ijsje! Een heerlijk verfrissend ijsje! Maar ja, elke dag zo'n standaard ijsje is ook saai... Daarom zijn hier wat gave ijsjes te zien die je zelf kunt maken! 

Lees meer...

Tutorial

TRAINEN: BUIKSPIEREN

De zomer gaat weer van start en we willen allemaal wel weer een mooi bikini figuur. Trainen! Trainen, trainen en trainen! Natuurlijk helpt letten op je eten ook wel, maar dat is niet altijd gezond. Sommige meiden gaan extreem weinig eten en dat is slecht. Ik ga hier wat handige buikspier oefeningen uitleggen, en met plaatjes. Dit kun je dus de 'gezonde' manier noemen. Letten op eten kan ook gezond zijn, maar buikspieroefeningen kan niet mis gaan!

Lees meer...

Comments

leuke pagina 
Altijd leuk deze pagina!
Nicee
Leuk 
 Dat is leuk gedaan!
Ziet er kei leuk uit!!!  Kan ik ook iets plaatsen hier? Ik heb namelijk in mijn blog een to do list gezet die ik ooit zelf heb gemaakt met 100 dingen. Misschien is dat ook leuk voor hier?  Zo niet, kunnen mensen kijken in mijn blog? Ik heb er al een aantal leuke dingen in staan.
Leuk! Ik heb meteen die DIY ijsjes gemaaktkonijn.gif
Wauw, super leuke ideeën!!!
leuk!
Te gek!! I <3 it! ;D 
Pages:  1  |  2  |  »  |  Last