TVDORPG| Blood must have blood {18+}

[ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

TVDORPG| Blood must have blood {18+}

from Nemesis on 05/11/2018 09:53 PM

Aurora Salvatore


Damon Salvatore 


These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 05/11/2018 09:54 PM.

Stephanie_m...

21, female

  Level 9

Posts: 187

Re: TVDORPG| Blood must have blood {18+}

from Stephanie_montcomery on 05/15/2018 10:48 AM

Kathy kwam in de avond aan in Mystic Falls want ze hoorde van Katherine dat Damon en zijn broer Stefan daar was, de damon die haar leven kapot had gemaakt, de damon die haar ouders en zusje doodde en Die haar een monster had gemaakt een blieddrinkende monster. Nu was ze daar om het hem betaald te zetten en zijn leven kapot te maken en no mercy. Haar plan was elke avond 1 mens te doodde als ze honger had twee en dan hem de schuld te geven. Ze liep de Mystic grill in en keek rond ready voor haar eerste slachtoffer.

Kai had iets gehoord van een andere heks net zoala hij en hij ging voor haar zoeken want hij dacht voor al deze jaren dat hij de enigste was en nu blijkt het niet zo te zijn en hij wilde sit person ontmoeten kosten wat hwt kost, hij ging haar vinden dus hij had een opgezocht Waar deze heks kon zijn wn hij kwam aan bij de deur en klopte erop.

Reply Edited on 05/15/2018 08:36 PM.

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Blood must have blood {18+}

from Nemesis on 05/15/2018 08:53 PM

Aurora liep de schuur binnen waar de prachtige bruiloft tussen Joe en Alaric plaats zal vinden. Voor het eerst in tijden voelde ze zich weer goed. Ze had de beslissing genomen om haar magie ergens op te bergen en verder te gaan als mens. Ze was de gelukkige om de enige Siphoner op aarde te zijn die magie kan nemen en wegdoen wanneer ze wilt. Ze kan het zelfs van andere stelen.  Er is wel een Mythe dat  er 2 zullen bestaan maar de andere heeft vast lang voor haar tijd geleefd. Stefan pakte haar op en draaide een rondje met haar. "I can't believe my little sis is human again. I wish I were you and could just switch." Stefan was duidelijk blij voor haar. Stefan en Damon hadden haar opgegroeid. Haar moeder was vermoord door Damon toen ze zwanger was maar Aurora hebben ze nog kunnen redden. Haar vader is ook vermoord door een vampier dus Stefan had besloten haar in huis te nemen en voor haar te zorgen. Damon gaf later toe. Samen liepen ze naar de eerste rij.

wip

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Stephanie_m...

21, female

  Level 9

Posts: 187

Re: TVDORPG| Blood must have blood {18+}

from Stephanie_montcomery on 05/24/2018 09:38 AM

Kathy kreeg een sms van Katherine waar Damon en stefan woonde maar ze ging er niet gelijk heen, nee dat ging haar te snel en zo kon Damon niet aankijken hoe zijn stadje langzaam zou uit sterven dat wilde ze en geen andere optie ook al zou katherine het anders willen pech voor haar zij deed het zo en dat ging ook gebeuren. Ze bestelde een bourbon en hoorde over een trouwerij en ze had wel zin in iets leuks dus ging ze daarheen. Ze liep de Grill uit en liep naar het huis waar ze verbleef, ze had namelijk de mensen compelled om haar te laten blijven. Ze had de mooiste jurk aan die ze had het kwam wel uit 1978 maar ja hij was mooi en daar ging het om en alleen de mensen uit 1978 konden de dingen uit elkaar halen want het leek op iets van nu alleen een paar andere kleuren en vullingen maar echt de oudste mensen konden dat zien. Ze kwam zelf uit 1850 maar door Damon was ze nu alles kwijt en bleef ze voor altijd 16.

Kai Hoorde over de trouwerij van joe en alaric en dat alle heksen die hij wilde pakken der bij waren en zijn vijanden dus waarom niet ff een verassings bezoekje brengen en het kadootje geven maar dat zou alleen leuk zijn voor hem. Hij lachte tegen zichzelf toen hij eraan dacht. Kai liep naar zijn huis en pakte zijn pak en deed hem aan ''Niet alte net want komt waarschijnlijk toch wel bloed op'' zei hij en grijnsde erbij.

Reply

« Back to forum