TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  5  |  6  |  7  |  8  |  9  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/30/2016 05:34 PM

Alexis stond op en ging voor Kai staan. "It's just weird you know. It seems to good to be true, somthing you'll only find in movies" zei Alexis. "We met yesterday and already this. It just really seems like something that only would happen in movies, a boy who seems to have no feeling, gets all of a sudden together with a girl." zei Alexis. "I never thought something like that could happen in reallife" zei ze en drukte haar lippen op die van hem. "At least Damon isn't here anymore to watch me all the time. Bonnie isn't that hard on me, she is also just a friend and Damon always acts like a to protective brother while he's just my cousin." glimlachde Alexis toen ze elkaars lippen los hadden gelaten. "Well he and his brother are the only familymembers I've left" zei Alexis terwijl ze in Kai's ogen keek.

"Waar zijn Bonnie en Alexis? Zij waren toch bij jou?" vroeg Stefan. "Er kwam iets in de weg, of beter gezegd iemand. Ik ben de enige die eruit is gekomen." zei Damon tegen Stefan. "Dat wordt ons volgende project broertje, we moeten alleen even Luke's en Liv's vader vinden en dan kunnen we Alexis en Bonnie ook hier naar toe halen" zei Damon. Stefan keek Damon niets begrijpend aan. "Hoezo heb je hun vader nodig" zei Stefan. "Turns out, dat we vast zaten met de Psycho broer van Liv en Luke" zei Damon. "Anyways, ik ben blij dat je terug bent" zei Stefan met een glimlach op zijn gezicht.

tumblr_o24toaxqfY1v4iq7eo1_250.gif

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/30/2016 05:46 PM

Kai keek verbaasd op wanneer ze voor hem stond. Aandachtig luisterde hij naar haar woorden die haar lippen verlieten. Voordat hij iets zeggen zou kunnen voelde hij haar lippen op de zijne waardoor hij als reflex zijn handen op haar heupen neerlegde. Haar lichaam steunde wat tegen het zijne aan waardoor hij zichzelf half tegen een muur aan liet steunen  voor een betere grip. Al snel begon ze weer met praten nadat ze zijn lippenlos had gelaten waarop hij kort glimlachde. ''Don't worry about it. We'll get out, otherwise I'll find a way to get out.'' zei hij terwijl hij haar in de ogen aankeek. Zonder verder iets te zeggen drukte hij zijn lippen weer op de hare. Ze was onweerstaanbaar, te mooi voor woorden. Kai zou tot alles in staat zijn om haar te beschermen.

In verte klonk er een bekende stem in de verte. Onhoorbaar voor de mensen maar voor haar was het een ander verhaal. ''Damon.'' mompelde ze en zette een stapje achteruit van Tyler en gaf een kort klopje op zijn schouder maar liep toen verder door de mensen heen die nog aan het rondlopen waren. Ze zag Stefan staan, met zijn rug naar haar toe pratend tegen iemand anders. Maar wie het was kon ze niet zien. Langzaam maar zeker stapte ze er naar toe en bleef naast Stefan staan totdat ze het gezicht zag van Damon. ''Dit kan niet waar zijn.'' mompelde ze onder haar adem.

ezsxrcgvbnj.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/30/2016 06:24 PM

Alexis glimlachde even tegen zijn lippen en hield deze even vast, "Let's go home," zei Alexis en glimlachde. Het was zo raar om zo veel te voelen die je pas 1 dag kende. Ze snapte nog steeds niet hoe hij iets voor haar kan voelen aangezien hij zijn eigen broeders en zusters moeiteloos doodde, en nog veel meer harteloze dingen heeft gedaan, en hij opeens iets voor haar voelt terwijl hij haar pas een dag kent. Kai nam Bonnie mee die nog steeds weg was en Alexis klom met het touw omhoog. Ze had het nog steeds moeilijk met het feit dat ze niet thuis was. Op zijn minst kon Damon, Stefan vertellen dat het goed met haar ging, en was Stefan niet meer alleen. Toen ze terug kwamen en Bonnie boven in een kamer was neer gelegd was Alexis op de bank voor het openhaard vuur gaan zitten. Ze keek naar de vlammen terwijl ze in gedachten was. De teleurselling dat ze niet meer naar huis konden was groot, ze had zo erg gehoopt iedereen weer te zien. En om met hen volgende week thanks giving te vieren. 

Stefan keek naar Suzy die bij hen kwam staan. "Dat dacht ik ook" zei Stefan glimlachend. Hij was blij om niet meer alleen te zijn, al miste hij Alexis en Bonnie nog wel. Hij hoopte dat ze het zouden overleven met een persoon die volgends Damon psycho is. Als Damon kon ontsnappen zouden Alexis en Bonnie dat ook moeten kunnen toch. "Bonnie heeft haar magie meegegeven in een teddy beer, vandaar dat zij niet meer terug kan en we dus de vader moeten gaan zoeken." zei Damon nog antwoordend op Stefans vraag. 

adorable-beautiful-girls-curled-hair-cute-Favimcom-3059078.jpg

 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/30/2016 06:37 PM

Kai had nadat ze besloten hadden om terug naar het Salvotore huis te gaan Bonnie omhoog getilt in zijn armen en keek even kort naar het touw dat door het gat heen hing. Voorzichtig klimte hij er op naar boven toe teriwjl ze naar het huis toeliepen. In het huis had hij Bonnie boven in een bed neergelegd en was weer terug naar beneden gelopen waar hij Alexis voor de openhaard zag zitten. De rugzak met de delen van de Ascendant legde hij er neer en nam voorzichtig plaats naast haar voor de openhaard. Zijn arm had hij rond haar heen geslagen en zijn hoofd steunend tegen de hare aan. Het was nog altijd een mysterie waarom het zo heeft geëindigt, en hoe zij ook maar een ding van goed in hem kon zien. Het was allemaal een mysterie.

Suzy keek verbaasd op bij het horen van de naam Bonnie uit Damon's mond waarop ze automatisch Stefan's arm vastpakte en opkeek. ''Je bedoeld dus dat Bonnie en Alexis nog levend zijn?'' zei ze verward en keek kort om haar heen. Vlug had Damon een korte samenvatting gegeven over wat er gaande was. Uit woede voelde ze de spieren rond haar ogen veranderen en een sissend geluid verliet haar keel. ''Ik maak hem af.'' fluisterde ze.

tumblr_nlboa5HBSb1t5l212o1_500.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/30/2016 06:55 PM

Alexis ging tegen Kai aan zitten en legde haar hoofd op zijn schouder "I really thought we were going home today, now we're stuck in here forever. Reliving the same day over and over and we'll never get old or die" zei Alexis terwijl ze vooruit keek. "Honsetly I don't know how I'll survive this, we're going to live forever" zei ze terwijl ze naar de vlammen bleef kijken. Ze keek altijd het hele jaar uit naar thanks giving en de feest dagen, om gezellig met iedereen samen te zijn en gewoon het gezellige. Dat ging dit jaar niet door, geen sneeuw, geen kerstboom, geen dinner, niks. 


"You can try, but it's a sneaky and fast one" zei Damon "He has a plan for everything, litteraly everything and is prepared for everything" zei Damon. "If we can handle the originals, we'll be able to handle a witch too" zei Stefan daarop. Zo erg kon hij toch niet zijn, hij zou het later wel aan Josette gaan vragen aangezien Liv en Luke hem waarschijnlijk niet bewust mee hebben gemaakt. Al kan je volgensmij zo iemand niet snel vergeten als hij Damon zijn verhalen hoorde.

425vampirediarieswesleypaullc101409.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/30/2016 07:04 PM

Kai liet haar voorzichtig tegen zich aan steunen en legde zijn hoofd rustend tegen de hare aan. ''We have more chances.'' mompelde hij en keek eventjes naar Alexis. ''There are more eclipses, but first we need to make the Ascendant whole and Bonnie. We need a Bennet otherwise we won't come far.'' zuchtte hij en keek haar even aan en trok met zijn losse hand de tas naar hem toe en gooide hem leeg zodat alle deeltjes van de Ascendent eruit vielen. ''En puzzelen is niet mijn specialiteit.'' had hij schouderophalend gezegt.

Suzy keek Damon aan vol ongeloof waarop ze fronzend om zich heen keek en vlug de transformatie afbrak voordat het een foute kant op zou gaan. ''Atleast we can try.'' mompelde ze en probeerde haar woede weg te stoppen, maar doordat ze een vampier is zijn haar zintuigen verhoogd en voelt het op dit moment onmogelijk om op te houden, maar ze probeerde het. ''Do Liv and Luke even know that her psycho brother is still alive, waiting to get out of the damn coven to take their powers and murder?'' zei ze en keek Damon vragend aan.

IMG_3988.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/30/2016 07:27 PM

Alexis pakte de tas uit zijn handen en legde hem weg, ze keek hem aan. "We've got time for that tomorrow as wel, I can try together with Bonnie she can make puzzle's" zei Alexis en keek Kai aan. Het leek echt net alsof hij haar betoverd had, want zo had ze zich nog nooit gevoeld. En Alexis is er best optimistisch over aangezien ze altijd dacht dat liefde tijd nodig had, en dat dat niet opeens ontstond. Voorzichtig drukte ze haar lippen op die van hem. Gelukkig was Damon hier niet, en hoefde ze niet bang te zijn gesnapt te worden.


"They didn't murder him, he was just send to a magical jail so he couldn't harm any person ever again. They created his own personal hell, so yes they know he's alive, but they think he is safely locked up forever, but now he has a chance to get lose" zei Damon op Suzy's vraag. Stefan keek naar Damon "But how can we get them out of there without realising Kai?" vroeg Stefan aan Damon. Stefan, Damon en Alaric zouden morgen ofso wel op pad gaan.  

0vdC-lHX.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/30/2016 09:07 PM

Wanneer Alexis de tas weer weg lag keek Kai haar vragend aan. Het zou een wonder zijn als zij Bonnie nog aan de praat kreeg wetend dat hij haar heeft geschoten met een kruisboog en waarschijnlijk in helse pijn was beland. Eigenlijk maakte het hem niet eens veel uit, het zou een ander verhaal zijn als Alexis de gene was die werd geraakt. Haar lippen voelde hij alsnel weer op de zijne. Met een hand in haar haren ging hij op in de zoen en had haar wat dichter tegen zich aan getrokken.

Het was duidelijk te horen dat Damon achter veel dingen was gekomen in de paar maanden dat ze daar waren. ''I'll tell everyone tomorrow for who has to know and after that I'll ask Elena if she wants to talk to Jo about the whole coven thing. And then I'll go see Liv en Luke myself and ask them all the things they know. They're the only people who could help us about this.'' legde Suzy uit en richtte haar aandacht even op Damon. ''Good to see you're back.'' glimlachde ze en drukte een kus op zijn wang en keek naar Stefan. ''Same counts for you, good to have you back.'' glimlachde en drukte ook een kus op zijn wang.

tumblr_o1xak0D7Tt1v6jskko1_250.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/30/2016 09:26 PM

Alexis voelde Kai dichterbij komen, en ze kreeg het best  wel warm door de vlammen in combinatie met Kai die dicht bij haar zat. Ze hoopte nog voor Thanks Giving, al zou dat niet gaan lukken. Bonnie moet nog veel rusten. Ze voelde zich zo prettig bij Kai, alleen ze vond het nog steeds vreemd  dat zoiets binnen een dag is ontstaan.

Stefan keek naar de andere "let's all go home, it's  been a rough  night"  zei Stefan. "I hope for Bonnie and Alexis that they have the power  to stay strong with that psycho" zei Stefan toen. Hij zgroette iedereen gedag  en ging toen met Damon naar zijn huis. Hij had een kamer over waar Damon kon blijven.
-------
Alexis & Kai <3


tumblr_o2ns32WAjJ1ufqujxo1_400.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 05/30/2016 09:27 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/30/2016 09:54 PM

Kai was op zijn rug gaan liggen en had haar met hem meegenomen zodat ze naast elkaar lagen voor de openhaard. Hij onderbrak te zoen en keek haar eventjes aan met een glimlach. Zijn ene arm legt hij rond haar schouders heen en sluit zijn ogen weer. Aan het eind van elke dag was hij vermoeid, elke dag weer hetzelfde liedje. Maar voor het eerst voelde hij zich weer energie rijk. Sinds een lange, lange periode dat bestond uit tijd. ''You can sleep if you want. I'll stay awake.'' fluisterde hij en streelde een lok van haar haren uit haar gezicht.

Suzy knikte naar Stefan en stapte naar Caroline toe die in de verte stond met nog een ambulance broeder te praten. Uiteindelijk besloten ook hun terug te gaan naar het Campus. Suzy's armen waren bedekt met het bloed van haarzelf en met het van de slachttoffers en de mensen die geen idee hadden van het feestje en de gebeurtenis dat vandaag plaatsvond zouden denken dat ze iemand had vermoord. Als ze wisten dat ze een vampier was zouden ze doodsbang zijn, maar ze kenden de verhalen niet. Die zouden ze ook nooit begrijpen.

aghnk.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  5  |  6  |  7  |  8  |  9  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum