TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  6  |  7  |  8  |  9  |  10  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/31/2016 06:44 AM

Alexis glimlachde "We can also just both go  to sleep, we have nothing to be affraid of, there is nobody here besides Bonny" zei ze zachtjes. Ze wist zelf wel dat ze hier wel ooit zouden moeten uitkomen, want Damon heeft de andere kunnen informeren en zo kunnen ze een oplossing  gaan zoeken, maar ze weet ook dat ze Kai niet me zullen nemen. Als dat zo is zou Alexis niet mee gaan. Ze deed nu alsof ze hem al jaren kende, maar hij was gewoon  de eerste die haar normaal en serieus  behandelde, en niet als een klein kind wat niks goed kan doen.


Stefan had weer wat hoop verzameld door Damon  terug te hebben. Als hij weg kwam, kunnen de andere dat vast ook. Stefan moet alleen Damon nog vertellen dan Elena niks meer weet  van hun relatie en hun liefde, dat ze nu alleen nog maar slechte dingen van hem weet.


tumblr_o27pweoyRa1v5wil2o1_500.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 05/31/2016 06:45 AM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/31/2016 05:07 PM

Kai keek haar glimlachend aan en streelde langs haar haren heen. ''I totally forget that since I met you. I never been more alive.'' fluisterde hij en bekeek haar gezicht even terwijl ze tegen hem aan lag. ''Alright, then we both go to sleep.'' mompelde hij en zakte wat beter op de grond neer en verplaatste zijn arm zodat die beter rond haar lichaam heen lag. Een kus drukte hij op haar voorhoofd en sloot langzaam zijn ogen.

Samen met Caroline liep Suzy terug de kamer in waar ze de douche hoorden lopen. Dat was duidelijk Elena die het bloed van haar af aan het wassen was. Begrijpelijk en Suzy zou dat ook zo snel mogelijk doen. Het duurde niet lang voordat iedereen klaar was en zich hadden klaargemaakt voor bed. Ze was totaal vergeten de bloedzak aan Stefan mee te geven maar dat zou ze morgen wel doen, als ze nog de kans kreeg om hem te zien. Aangezien ze nog meerdere dingen had te doen. Wanneer ze in het bed lag sloot ze haar ogen, de gordijnen waren gesloten en het was doodsstil rond het campus, voor het eerst in een lange tijd.

Malachai_Kai_Parker.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/31/2016 05:18 PM

"Yeah but I still find it weird in some way, not that I don't like it, but it seems so clever. Although you watched us for 4 monds, I only know you for 2 days" zei Alexis en kinkte doen. "Goodnight" zei ze lief en drukte nog een kusje op zijn wang en sloot toen langzaam haar ogen. Ooit zullen ze hier vast wel uitkomen, ooit moet dat gewoon gebeuren.

Stefan besloot het Damon direct te vertellen voordat hij naar Elena zou gaan en haar onderdruk zou zetten. Zou kon Damon nou eenmaal zijn. Damon zou het niet eens zijn met haar beslissing, maar hij moest begrijpen dat ze het er erg zwaar me had. Net als Stefan die het op een andere manier heeft opgelost.

3X2_Stefan_Salvatore_The_Hybrid.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/31/2016 05:28 PM

Met de slaap in zijn ogen was hij wakker geworden. Een warm lichaam voelde hij vlak tegen zich aan en door even goed na te denken wat er gisteren was gebeurd wist hij ook al snel wie het was. Of ze wakker was wist hij niet, maar door de slaap die hij gekregen had voelde hij al hoe de magie stukje voor beetje zijn lichaam verliet. Het voelde minder vertrouwd aan en voor de rest voelde hij ook de magie van Bonnie niet meer, wetend dat ze het weg had gestopt. Precies zoals zijn zus Josette had gedaan.

De zon kwam op en die scheen meteen vol op in Suzy's gezicht. Wanneer ze in slaap gevallen was waren de gordijnen gesloten maar sinds Elena al wakker was en in haar werkkleding stond haar haren te borstelen wist ze al dat ze een tijdje wakker was. Vlug wreef Suzy even door haar ogen heen en keek even op naar Elena. ''Can I go with you. I have to tell you something and need to talk to Jo about something. I want you there with me.'' knikte ze en keek eventjes op terwijl ze uit het bed stapte en Elena's antwoord afwachtte, haar hoofd knikte ze als een ja dus dat was al genoeg informatie.

Suzy_III.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/31/2016 05:45 PM

Alexis opende voorzichtig, ze voelde een warm lichaam voor haar liggen. Het was nog wel wennen, want eigelijk had ze nog nooit écht zo iets voor iemand gevoeld. Ze glimlachde even en rekte zich uit. Ze zou zo wel even bij Bonnie gaan kijken. "Goodmorning"  zei ze vrolijk en drukte een kort kusje op zijn lippen.

Stefan was al vroeg opgestaan en aangekleed. Hij had besloten om een stukje hard te lopen om zijn hoofd een beetje leeg te maken. - Call me please as soon as you've talked to Jo  - stuurde Stefan naar Suzy. Hij wilde zo snel mogelijk een oplossing vinden en Bonnie en Alexis weer thuis krijgen. Ook moeten ze nog een manier vinden om de spreuk weg te halen van Mystic Falls.

tumblr_o2ns32WAjJ1ufqujxo5_400.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/31/2016 06:11 PM

Kai keek haar na wanneer ze een kusje op zijn lippen drukte. Voor een kort moment sloot hij zijn ogen even en kwam toen voorzichtig overeind. ''Morning.'' mompelde hij en wreef met de tippen van zijn vingers de slaap uit zijn ogen en ging wat beter overeind zitten en steunde op zijn ene arm terwijl hij haar aankeek met zijn andere arm nog rond haar lichaam waarmee hij haar een stukje omhoog tilde maar voorzichtig tegen zich aan liet steunen. ''Had a good nightsleep?'' stelde hij haar en streelde een lok uit haar gezicht.

Suzy had zich vlug even omgekleed zodat Elena niet te laat zou zijn voor haar werk. Caroline zouden ze later wel inbrengen over wat er gaande is. Ze moest eerst maar goed uitrustten. Het geluidje van Suzy's telefoon klonk door haar tas heen waardoor ze kort even checkte. ''Stefan.'' mompelde ze ter verduidelijk voor Elena en stuurde terug naar hem : ''Sure, I'm on my way now.'' Wanneer ze in het ziekenhuis aankwamen liepen ze door naar achteren toe.  Jo zou het vast en zeker druk hebben maar dit was nog belangrijker.

Captura-de-tela-inteira-26022015-011812bmp.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/31/2016 07:30 PM

Alexis knikte "Never slept better in my whole life. How about you" glimlachde ze en ging overeind zitten. Het was een beetje stom dat ze op de vloer hebben liggen slapen aangezien er genoeg kamers in dit huis waren, maar het maakte haar niet uit. Ze had zo goed nog niet geslapen sinds ze hier gekomen is. "I'll go check on Bonnie real quik, I'll be right back" zei Alexis en drukte een kusje op Kai zijn lippen en liep toen even snel naar boven om te kijken hoe het met Bonnie gaat. Ze liep de kamer in waar ze haar hadden achter gelaten. Tot haar schrik was ze daar niet. "Bonnie?" riep ze, en vluchtte zich naar de andere kamers, maar nergens was ze te bekennen. "Bonnie!" riep ze nog eens en dit maal harder. Ze stormde naar beneden "She's gone" zei Alexis tegen Kai buiten adem. "Wait where is the acsendent?" vroeg ze en snelde naar de plek waar ze gisteren de stukjes hadden neergelegd. "Gone too" zei Alexis en plofte op de bank neer en legde haar hoofd in haar handen. Dit kon niet waar zijn, hoe kon bonnie dit flikken? Zij en de ascendent waren hun enige kansen om terug te komen. 


Hoppelijk schrok Josette niet te erg van het feit dat er weer wat van haar broer boven zou komen. Hij had wat recherche gedaan en had de dingen gelezen die in het nieuws erover waren. Hij snapte wel waarom ze hem opgesloten hebben in een andere wereld waar hij niemand heeft om pijn te doen. Hopelijk hielden Bonnie en Alexis het met hem uit en overleven ze hem.

35e4e2a8301f511ab6856a0750b5f8c2.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/31/2016 07:59 PM

Kai keek haar glimlachend aan en keek even rond hem heen. ''Perfect.'' zei hij en knikte uiteindelijk naar haar wanneer ze over Bonnie begon. Eerst keek hij haar na wanneer ze overeind was gekomen en was zelf ook langzaam op gestaan. Na een minuut hoorde hij Alexis een naam roepen en wist al gauw wat het was. Ze was weg gegaan. Meteen checkte hij de tas en de stukken van de ascendent maar die waren verdwenen. Alexis kwam naar beneden gerend, zijn woede begon hij in te houden en maakte van zijn hand een vuist terwijl hij uiteindelijk zo hard beweegde dat er een glazenpot explodeerde waarop hij kort slikte. ''Do you have any idea, where she mighten have gone to?'' vroeg hij en begon om zich heen te kijken. ''Hold on.'' fluisterde hij en zakte door zijn knieën heen en raapte een klein deeltje van de ascendent op waarop er toch een grijns op zijn gezicht komt. ''She's not going anywhere without us.'' knikte hij.

In het ziekenhuis kwamen ze Jo al snel tegen. Elena herkende ze zeker, maar Suzy niet echt. ''We have to talk to you, actually I need to talk to you both. It's kind of important.'' legde Suzy uit waarop ze naar een kamertje in het ziekenhuis gingen waar Suzy zich op een stoel neerzette. ''Explain.'' zeiden Elena en Jo in koor. "Josette, a witch. Not hard to notice when you can't be compelled. Alaric, but you would've known. But then again u know what we are without a doubt. Now I'm getting to the point. Bonnie is alive, and so is Alexis.'' begon ze met uitleggen, zo kort mogelijk. Ze zag de hoop in Elena's ogen en de blijdschap. ''But there's a problem, that's why I asked you.'' zei ze en keek naar Jo. ''They're trapped in prisonworld, with Kai Parker. Also known as Malachai. You're psycho brother.'' slikte ze en zag de shock in haar ogen. ''Still alive, but with a possibility to get out of there.''

Suzy.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/31/2016 08:10 PM

Alexis keek op toen Kai dat zei "Keep that close with you, it's our only chance of still getting out" zei Alexis. Ze stond op en ijsbeerde door de kamer heen "I can't believe she actually did this, she just left me behind." zei terwijl ze de kamer op en neer bleef lopen. Alexis dacht na waar Bonnie mogelijk kon zijn, haar huis hoefde ze niet te proberen. Ze was wel zo slim om daar niet naartoe te gaan, aangezien dat een te duidelijke plek is.

Stefan keerde terug naar huis en besloot Damon over meer informatie te vragen. Hij wilde Bonnie en Alexis echt zo sel mogeljik weer hier hebben. Hij was zo blij dat er weer hoop was dat hij alles wilde proberen. Ook vroeg hij zich af hoe alles eruit had gezien en hoe het daar geweest is.

12917904_1590597274592604_1931117653_n.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/31/2016 08:39 PM

Kai staarde voor zich uit en zakte neer bij een tafel en legde het kleine voorwerp op de tafel neer. Vluchtig keek hij om zich heen en greep het zakmes van de grond af. Hij sneed een stukje in het topje van zijn vinger en liet het op het stukje van de ascendent druppelen. Met gesloten ogen en zijn hand boven het voorwerp begon hij te spreken : Phasmatos Tribum Nas Ex Veras, Sequita Saguines, Ementas Asten Mihan Ega Petous. Hij herhaalde het een paar keer totdat het klikte. Hij had het voorwerp opgezocht. En door dat te doen wist hij waar Bonnie was. ''She's in the hospital, ofcourse..'' mompelde hij hij pakte het voorwerp van de tafel af en keek naar Alexis.

''Why is there a possibility to get him out. He doesn't have the blood of a Bennet witch or the ascendent.'' mompelde Jo en keek haar aan. Elena begreep al snel van Suzy bedoelde met de blik die in haar ogen zat. ''Our friend, Bonnie. She is a Bennet, and as Damon told me they got the ascendent. That's how he got out. Bonnie saved him. But she's still stuck. She put her magic in this teddybear of hers for save keeping.'' legde ze uit en keek naar Jo en vervolgens even kort naar Elena. ''Why my help?'' vroeg Jo verbaasd waarop ze kort slikte, volgensmij al wetend wat Suzy wou zeggen.

MParker6x22-1.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  6  |  7  |  8  |  9  |  10  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum