TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  13  |  14  |  15  |  16  |  17  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/05/2016 03:40 PM

Alexis nam Suzy stevig vast "I missed you so much"  zei Alexis. Gelukkig was er een iemand die haar niet vijandig aan keek. Gelukkig volgde de andere daarna. Ze was blij om iedereen weer te zien. "I'm going to check myself in again here real quick, be right back" zei Alexis die vervolgens door liep naar de plaats waar ze haar klassen had en schreef haar naam op het formulier van de studie shift. Maandag zou  ze weer verder gaan.


Stefan liep snel de campus in en toen hij door de gang liep zag hij Alexis net doorlopen en dat Kai nu alleen tegenover de andere stond. Iets zei hem dat dit  niet goed  af gaat lopen. Iemand zal de dupe zijn maar wie? Kai zelf? Hij is tenslotte alleen, zij met zijn 11e. Hij kan hun echt niet alleen aan.

35e4e2a8301f511ab6856a0750b5f8c2.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/05/2016 03:46 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/05/2016 04:25 PM

Kai voelde een beweging langs hem heen gaan en keek even kort op naar een ander meisje die Alexis omhelsde. Hij zag dat meerdere haar voorbeelden volgden op natuurlijk Josette na. Maar wat hem voornamelijk opviel waren 2 anderen die vlak bij haar bleven staan. Toen drong het pas tot hem door. ''Aah, Olivia and Lucas.'' mompelde hij. Alexis was al weggelopen maar zelfs als ze nog naast hem stond had hij het gezegt. ''Good to see both of you still alive, sort of.'' mompelde hij met een grijns.

''I missed you too.'' fluisterde Suzy in haar oor en liet haar uiteindelijk los. De anderen kwamen ook één voor één maar daarna stapte ze naar de receptie die voor haar klassen. Ze kijkt scheef op bij het horen van Kai zijn stem waarop ze automatisch een stapje naar achteren doet en voor de drie blijft staan. Al snel volgde Damon hetzelfde voorbeeld die naast haar kwam staan en ook Elena samen met Caroline. ''The four vampires, where is the sixth.'' hoorde Suzy Kai nog zeggen waarop ze kort slikte. ''The fact you're dating one of my best friends doesn't make me like you. So watch out.'' siste ze.

tumblr_nlboa5HBSb1t5l212o1_1280-1284.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/05/2016 04:59 PM

Stefan ging aan de kant van de andere staan tegenover Kai en naast. "Yeah, Alexis is like a sister to be, I swear to got if you hurt her, I'll come to personally rip you're heart out"  zei Stefan. "We actually I can't  because you haven't got one so I'll probably rip your  head off"  zei Stefan. Hij hoorde Alexis aan komen lopen. Hij pakte haar vast, en compelde haar. "Go outside and wait till we'll come out" zei Stefan terwijl hij in haar ogen keek. In die andere wereld had ze vast geen verbane gedronken dus kon hij haar makkelijk compellen.


Alexis liep terug nadat ze haar naam op had geschreven. Ze wist niet of Stefan en Damon gewoon gezegd hebben dat ze van de studie  ging of dat ze gezegd hadden dat ze dood  was. Hopelijk dat eerste want dan is het makkelijker om terug  te komen. Alexis liep terug  en voelde dat Stefan haar vast pakte. Hij compelde haar, en dus deed ze wat hij zij. Ze had geen verbane gedronken dus dat was wel gevaarlijk.

images_3.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/05/2016 05:41 PM

Kai keek verwonderd op bij het horen van Stefan zijn stem. Het campus was leeg, één voordeel van dit thanksgiving gebeuren hier. ''Hmm.'' mompelde hij en wanneer hij zag dat Stefan Alexis vast pakte zette hij een stap naar voren toe. ''Compelling your own neice, how care for.'' mompelde hij. Zonder enige woorden te zeggen plaatste hij zijn handen voor zich. Een ruis rolde zich op en werd steeds luider, natuurlijk alleen hoorbaar voor vampieren. ''Don't ever get in my way to care for at least one person.'' mompelde hij en richtte zijn blik op Josette. ''Don't wait for it. You know you'll see me again.'' knikte hij en stapte rustig weg.

Suzy keek op bij het horen van Stefan maar ze keek wel verbaasd op naar Stefan wanneer hij Alexis compelde, iets was ze zelf nooit had gedaan. Iets dat ze oneerlijk vond als één van je vrienden een mens is. Met een zucht keek ze weer terug naar Kai maar al snel volgde de ruis doorheen haar oren waardoor ze neerzakte op de grond met haar handen over haar oren heen hopend dat het geluid minder werd maar dat was een illusie. Net wanneer ze omhoog wou komen was hij weg.

Suzy_I.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/05/2016 05:57 PM

Alexis zag Kai naar buiten komen, en Stefan had haar compelled om te wachten totdat iemand naar buiten zou komen. Daardoor kwam ze uit haar trans. "Let's go home"  glimlachde  ze en pakte zijn hand vast. Toen ze uit haar trans kwam vroeg ze zich wel af hoe ze buiten was gekomen maar dat zal wel.

Stefan wist ook wel dat het niet eerlijk  was om Alexis te compellen, maar het was om haar te beschermen. Hij zou er nooit misbruik van maken, en het alleen gebruiken om haar te helpen. In dit geval kwam het alleen  nou eenmaal zou uit. Hij wilde  namelijk niet dat weer zoiets stoms zou doen waardoor  ze zelf het slachtoffer word. Hij hoorde de ruis en sloeg meteen zijn handen op zijn oren. Echt  iets irritants wat heksen konden doen aangezien het geluid niet verdraagbaar  was. Stefan zakte op zijn knieën, het deed zoveel pijn.

3a318bd274e524bdddbf0b5a2dec9bc1.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/05/2016 06:04 PM

Kai was naar buiten gelopen en keek Alexis even aan. Door haar beweging was het te zien dat ze uit haar trans was gekomen waarop er toch een glimlachje op zijn gezicht kwam. ''You lead the way.'' knikte hij en bewoog zijn vingers zo dat hij haar hand beter vast kon pakken. Als hij het goed had zouden Liv en Luke binnen de kortste keren 22 worden, en dat betekende dat zijn vader zou komen. Hun dwingen om te merchen. Voor die tijd moest hij er voor zorgen dat Jo haar magie terug zou hebben.

Suzy was om zich heen aan het kijken maar hij was echt weg. Alsof hij uit het niets verdwenen was. En ze wist maar al te goed waar Alexis hem heen zal brengen. Mystic Falls waar ze niet zouden kunnen komen. En om Matt en Tyler nou precies alles te laten doen daar was ze niet van plan. Zoals Kai ook al zei, dit was niet de laatste keer dat we hem zouden zien. Uit irritatie was ze tegen de muur gaan staan en met een harde klap van haar elleboog voelde ze hoe het hout van de muur begon te splinteren.

3268195144_1_4_eHs9Q49w.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/05/2016 06:15 PM

"My car is probably still at the salvatore house, so we won't  have to walk all the time"  glimlachde Alexis. "The best thing for us right  now is that vampires  can't  come into Mystic Falls, so we won't  have to worry about them. The only thing is that 2 of my other friends, do live in Mystic Falls, and they are probably being informed by the others. I don't  hope they are coming  to interupt us because I'm really tired and just wanna be home alone" zei Alexis.

Het vreselijke geluid stopte gelukkig en Stefan stond dus op. Kai was verdwenen, alsof hij er nooit geweest is. Stefan  keek uit het raam naar buiten, Alexis was weg. Ze zou hem waarschijnlijk  meenemen naar Mystic Falls waar ze hem niet konden krijgen. Waarschijnlijk ook naar hun huis aangezien Alexis daar ook woont. Als ze maar niet gingen  flik vlooien in zijn kamer. Hij hoefde  geen  Psycho op zijn spullen  en bed te hebben.

CgfAzAHWIAA9e2a.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/05/2016 06:26 PM

Kai schudde zijn hoofd begrijpend naar haar en streelde met zijn duim over de hare heen. ''Don't worry about it. Everything will be okay. There's nothing to worry about.'' mompelde hij en zo liepen ze door naar het huis. Zijn ogen volgden kort de border van Mystic Fals. Een idee kwam tot hem naar binnen toe, iets wat hem alleen maar krachtiger zal maken. Maar de tijd moest rijp zijn, anders zou het allemaal al weer weg zijn gevaagd.

De splinters braken door in haar huid waardoor ze haar arm pijnlijk terug trok. '''Sorry, my anger got to me this time. Don't worry about it.'' mompelde Suzy terwijl ze de splinters er uit begon te trekken, niet dat het echt makkelijk ging maar goed genoeg. Anders zou ze Elena of zo wel vragen om het er uit te halen. ''Well this was a fantastic thanksgiving.'' hoorde ze Caroline zuchtten waarop ze toestemmend knikte. ''More like a badgiving.'' hoorde ze Liv zeggen waarop ze toch kort lachte. De humor moest er toch een beetje inblijven.

zesrxdtfgb.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/05/2016 07:41 PM

Alexis glimlachde "Sorry, I talk like way to much, but I just feel like I have to introduce you into so much of my life" zei Alexis lief. "I think that's a good thing because I don't  do that often, more like never"  zei ze vervolgens. Ze naderde het Salvatore huis al. Ookal konden vampiers Mystic falls in, konden ze alsnog het huis niet in zonder  binnen gevraagd worden door Alexis. Stefan en Damon hadden het op haar naam gezet om het een veilige  omgeving te maken voor haar en andere. Al hun vrienden hadden al toestemming, dus het was meer voor vreemde. Toen ze er waren opende ze de deur  en stapte ze naar binnen. "Finally home, really home" zei Alexis blij.

"Guys we can't  actually let this kid get to us, it's  just a miserable  psycho, don't waist your fear and anger on him, he's  not worth it."  Zei Stefan nadat Suzy zei dat haar boosheid overvloed had. "Yeah, the only  good  thing is that we've  got Alexis  back, but all the rest is bad like you said" ze Stefan. "Hopefully Christmas will be beter, amd hopefully we'll find Bonnie under our Christmas tree" merkte Stefan op. Hij zou zo wel Tyler en Matt informeren.

425vampirediarieswesleypaullc101409.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/05/2016 07:41 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/05/2016 07:55 PM

Kai grinnikte kort en volgde haar het huis naar binnen toe. ''Don't worry about it, if I want I can be the really talkative and annoying person in the world.'' zei hij en wanneer ze het huis binnen waren sloot hij de deur achter zich. Ogen dicht steunde hij even kort tegen de muur aan en liet zijn ogen rustten op Alexis.

Suzy keek Stefan zuchtend aan waarop ze zich kort omdraaide. ''I'm sorry that my vampirism heightens my emotions. My anger before it already was horrible and after it even got worse. So excuse me I get mad by a psycho dude who has my best friend under his control. I just wished Bonnie came back instead of him.'' zei ze zuchtend en maakte een wegwerp gebaar met haar hand en stapte langs de anderen heen naar buiten toe, gewoon weg van het campus. Van alle drama.

large.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  13  |  14  |  15  |  16  |  17  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum