TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  27  |  28  |  29  |  30  |  31  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/15/2016 04:24 PM

Alexis was toch  wel bang voor morgen, ze wilde eigenlijk dat geen van beide dood zou gaan. Waarom kan de ene niet gewoon leider worden en de ander verder leven? Ze was maar blij in dit geval dat ze niet supernatural is. Als Kai de nieuwe leider zou worden, zou dat betekenen dat hun twins dan ook later moeten  merchen. Ze zouden  dus een van hen verliezen. Gelukkig hadden ze daar nog lang niet mee te maken. Ze kan hem niet beloven niet te komen, ze gaat hem niet daar alleen laten. Na een tijdje zou ze komen  kijken.

Screenshot_2016-06-15-07-33-48-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/15/2016 04:24 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/15/2016 05:19 PM

(Tss naar het merchen, want ja anders saai geschrijfde dingen etc.)

Kai stond tegen over Josette met een glimlach op zijn gezicht. De tijd was aangekomen en uiteindelijk zou hij de leider kunnen worden van de coven. Voor de anderen misschien een ramp maarja, daar is op dit moment niets aan te doen. Met daarop als gevolg hadden ze elkaars handen en armen al vast. Het was niet zover in de merch toen Luke tevoorschijn kwam en Josette had gestopt die op de grond was gevallen. Kai moest wel even lachen maar Luke had een ander verhaal. Ze waren even oud doordat Kai in de prisonworld had gezeten. Het zou gewoon kunnen dat hun beide konden merchen. Wat ze dus ook deden. Woorden werden herhaald meerdere malen en de wind om hun heen werd erger en erger. Het eindigde dat ze beiden op de grond waren gevallen en buiten bewustzijn waren geraakt.

9a3852d101eb86bb8728b921c4c744ea.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/15/2016 05:30 PM

Kai was al een tijd geleden vertrokken en Alexis kon het echt niet aan de spanning. Vandaar dat ze opweg was naar de plek waar hij zou zijn. Toen ze er aan kwam zag ze hem op de grond  liggen en rende op hem af. Ze ging op haar knieën zitten bij hem en legde zijn hoofd op haar schoot. Ze keek even naar de zijkant waar Jo bij Luke zat. Is Kai nu serrieus  met Luke aan het merchen. Luke is heel goed met magie wat Alexis ongerust maakte. Er liepen tranen lang haar wangen aangezien ze het er niet geruststellend uit zag. "Only one of them will wake up" zei Jo die natuurlijk hoopte dat Luke wakker zou worden. "Kai has to be the one, I can't loose him" zei Alexis snikkend. "Alexis there are more boys in this world, much better ones for you. So I know it will be hard when  he won't  wake up, but you'll get trough that"  zei Jo."You don't understand Jo"  zei Alexis. Ze snikte "I'm pregnant, we are pregnant" zei Alexis met de tranen die over haar gezicht stroomde.

Screenshot_2016-06-15-16-31-46-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/15/2016 05:31 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/15/2016 05:48 PM

Suzy wist wat er gaande was. Vandaag zou de dag moeten zijn waarop Josette en Kai gingen merchen. Natuurlijk wist ze ook dat wanneer Kai het niet zou overleven Alexis haar nodig zou hebben. Ze wist de plek, zowat iedereen die hersenen had zou kunnen weten waar die hevige storm vandaan was gekomen. Wanneer Suzy er was gekomen zag de Alexis op de grond bij Kai in tranen en Josette zat precies hetzelfde maar dan met Luke. Het duurde even voordat ze het doorkreeg wat er was gebeurd. Wannneer ze tussen hun beide in stond kon ze Josette horen zeggen: ''Luke? Wake up Luke. Stay with me!'' en Kai was doodsstil op de grond. Maar opeens stopte Luke met bewegen en zijn hartslag hoorde ze niet meer waarop ze kort even slikte.

Kai kon voelen wanneer hij terug bij bewustzijn kwam hoe zijn hoofd ergens op lag. Voordat hij zijn ogen had geopend was hij al wat overeind gekomen en had zijn armen rond Alexis geslagen. Hij hoefde niet te raden wie het was, hij wist het meteen al. Wie anders zat er naast hem, niemand. Hij wist dat er niet alleen Josette, Luke en hijzelf waren er waren meerdere. Hij keek even rond zich heen wanneer hij was opgestaan en staarde neer op Josette die nu in tranen was.
iuosgv.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/15/2016 06:03 PM

"Wait you two are expecting a child?" Vroeg Jo verbaasd. Alexis knikte "I tried to hide it, but it came to that point I can't  hide it anymore" zei Alexis terwijl ze haar losse hand op haar buik legde, haar andere hand had ze namelijk op Kai zijn wang liggen. "I'm so scared because they are growing  way to fast" snikte Alexis. "So I really can't loose Kai, I can't raise twins on my own without  their father" zei Alexis. "That's  why Damon is trying to kill me, because I'm pregnant"  zei Alexis. Ze voelde wat op haar benen op haar schoot. "Kai!" Zei ze opgelucht, maar ze kreeg ook  meer  tranen aangezien Luke nu dood is, iemand van hun vriendengroep.

Screenshot_2016-06-15-16-32-16-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/15/2016 06:04 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/15/2016 06:17 PM

Kai had zijn armen nog altijd om Alexis heen gelegd. Zijn hoofd rustend tegen het hare aan. Hoe voelde hoe een traan langs zijn wang omlaag ging waarop er toch een glimlach op zijn gezicht kwam. ''For a moment I thought I lost you.'' fluisterde hij en streelde langs haar zijde met zijn handen en keek even kort op van haar naar Josette die naast Luke zat. Het zou hijzelf kunnen zijn die nu nogsteeds zou kunnen liggen, of Josette. Zelf had hij geen woord gezegt maar alleen gestaard. Er was één voordeel aan dit alles, of eigenlijk twee. Hij had Alexis nog, en hij had nu magie dat niet meer weg zou gaan.

Suzy had zich omgedraaid en was naast Luke op de grond geknield. Haar hand had ze rustend boven zijn hart neer gelegt en zuchtte even kort. ''You died a hero Luke, you died a beautiful person.'' fluisterde ze en liet haar vingers langs zijn ogen glijden die sloten. Ze kwam langzaam omhoog van de grond en voelde de tranen langs haar gezicht heen gaan maar stoppen ging niet. ''Oh fuck the heightend vampire emotions.'' zuchtte ze. Suzy was goed bevriend met Luke geraakt sinds de tijd dat ze op het campus waren. Ze gingen een aardige tijd met elkaar om, dus dit deed wel pijn wetend dat hij er niet meer was.

tumblr_nz3xshIDG01u5v91fo1_500.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/15/2016 06:37 PM

Alexis gaf hem een kus op zijn lippen "Well I'm glad you made it back, because I really need  you"  zei ze. Ze liep naar luke en hurktte bij hem neer, nadat Suzy dit had gedaan. "You really  didn't  deserve this Luke, I know I wanted Kai back but that doesn't  takes the fact away that this is horrible. Actually I wanted non of you to die. Rest in peace Luke, thanks for everything you've done for us"  zei Alexis. Ze liep naar Kai toe en omhelsde hem, ze baste nu echt los, alles werd teveel. En haar emoties waren ook zoveel  heviger vanwegen de hormonen.

Stefan liep lachend het plein op waar Jo, Suzy, Kai en Alexis stonden. En Luke dood lag. "Perfect timing to make a comeback"  zei Stefan grijnsend. Hij ging met zijn vamp snelheid op Alexis af en trok haar mee. Hij hield haar tegen de boom aan aan haar nek. "Gosh do you ever  stop crying"  zuchte Stefan. Hij wees naar Suzy die op hem af wilde  komen. "One stap and here nek is broken" siste  Stefan. "It's  good to be back  lachde hij.

tumblr_m9dnke100b1qk7u13o2_250.gif

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/15/2016 07:02 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/15/2016 07:21 PM

Suzy kon uit haar ooghoeken zien hoe Stefan uit het niets tevoorschijn kwam waarop ze meteen wou reageren. Maar ze was te laat om te reageren. Stefan had Alexis al bij de nek gegrepen en al snel waarschuwde hij haar om niks te doen. Wat zij dus maar besloot om te doen aangezien dat het handigste was. Wel was er iets dat ze zich herinnerde. Het duurde hooguit een dag tot 2 voordat de vampierenbloed uit haar lichaam zou zijn gegaan. ''Stefan, it's indeed good to see you back. At the exact right time if I gotta say.'' zei ze met toch een korte glimlach op haar gezicht terwijl ze kort omkeek naar Kai.

Kai hield Alexis stevig vast toen ze echt begon te huilen maar dat was al snel voorbij wanneer hij voelde hoe ze weg werd getrokken uit zijn armen. Iets wat hij niet tegen zou kunnen houden. Hij luisterde kort naar Suzy en Stefan maar grinnikte toen even kort. ''I'm guessing you should've come earlier for the show Stefan.'' zei Kai schouderophalend. ''Suctus Incendia.'' mompelde Kai simpel. Hij zag de hand van Stefan in de fik vliegen, maar wel de gene langs zijn zijde en niet rond de nek van Alexis.

Suzy.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/15/2016 07:42 PM

Stefan lachde en hield zijn in de fik staande hand bij Alexis haar blouse. "Thanks for the fire man"  zei Stefan en liet haar mauw als eerst in de brand  gaan. Vervolgens schudde hij zijn hand om het vuur te doven. "I apreciate you helping me by torturing you're girlfriend" grijsde Stefan, die grijns werd alleen nog maar groter toen hij Alexis van de pijn hoorde schreeuwen. "I love the sound of pain"  zei hij genietend. Hij voelde hoe Alexis hem een trap gaf. "Really Alexis, that's  all you've got? A pity kick?" Lachde hij.

Alexis schrok, alles  ging zo snel. Ze pakte Stefan zijn arm vast als hoevast. Het was alof de situatie die ze met Damon had nu zich herhaald, maar dan met Stefan. Wat hebben haar neven  tegen haar? Alexis probeerde haar hand weg te trekken toen hij het vuur bij haar arm hield. Niet veel later voelde  ze de vlam, en de brandende kleding haar huid verbranden. Ze schreeuwde vam de pijn. Waarom deed Stefan dit? Ze gaf hem een trap  omdat ze de toon die hij naar Kai had niet goed vond. Ze moesten Stefan zo snel mogelijk  zijn humanity terug geven.
Screenshot_2016-06-15-19-22-37-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/15/2016 07:45 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/15/2016 07:50 PM

Suzy zag hoe Stefan afgeleid was geraakt vanwege het vuur en knikte even kort naar Kai en sprinte met haar vampsnelheid vooruit en trok Stefan van Alexis af en duwde hem aan de kant zodat Alexis op de grond neer kwam. Meteen ging ze voor haar staan en wat door haar knieën alsof ze zou gaan aanvallen. ''It's your fucking neice Stefan, it's your neice you are hurting at this very moment.'' zuchtte Suzy en keek even kort naar Alexis achter haar maar draaide zich al snel weer terug. ''Kai.'' mompelde Suzy en zuchtte even kort. ''Just do it, even thought it will hurt me.'' slikte Suzy en knikte even kort.

Kai zuchtte even kort naar Stefan, hij wist natuurlijk wel dat hij dat zou doen maar het was puur als afleiding. Iets wat hij dus totaal niet aan had zitten denken. Hij kon opgelucht zien hoe hij weg ging van Alexis waardoor Kai langzaam maar zeker zich naar hun toe bewogen. Josette en Luke waren al weg gegaan, begrijpelijk wel. Op dit moment zou Josette niet graag in een gevecht zitten. Dat wou ze nooit. Kai stak zijn hand uit naar Alexis en luisterde kort naar Suzy. ''If you say so.'' mompelde hij en haalde zijn hand omhoog. Meteen kwam het verschrikkelijke geluid hoorbaar voor de vampieren. Hij zag hoe Suzy op de grond neer knielde.

L5GSR9uRPNw.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  27  |  28  |  29  |  30  |  31  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum