TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  28  |  29  |  30  |  31  |  32  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/15/2016 08:08 PM

Het vuur verspreidde zich naar de rest van het t-shirt, als het maar niet bij haar buik zou komen. Toen Stefan haar los liet stond Alexis op en sprong in de fontein. Het doofde het vuur maar de brandwonden deden alleen maar  meer pijn. Drijfnat kwam ze uit de fontein rillend van ze kou. Opnieuw was ze weer het slachoffer. Kai moest haar echt gaan leren  zichzelf te verdedigen. Ze moest een manier vinden om haar emoties nog meer weg te stoppen. Ze deed alijd al blij, en verborg haar geveoelens, alleen  nu haar tranen nog.

Stefan gaf Suzy een zet "Mind your own business" siste hij. Mensen moesten  zich niet gaan mengen met ander mans zaken. Dit keer was het niet alleen zijn emoties die uit stonden, maar ook zijn hersens. Als hij weer terug zou komen zou hij zoveel spijt van alles krijgen. Opeens hoorde hij het vreselijke geluid. Dat was ech zo'n voorspelbare, en zielige zet. Toch kon Stefan er niks aan doen dan op zijn knieën te zakken van de pijn. Dat was echt het irritantste wat een heks kon doen, zo kwamen ze er veel te makkelijk van af.


tumblr_mzxd51ZRJn1qfuyd6o1_250.gif 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/15/2016 08:09 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/15/2016 08:16 PM

Suzy zuchtte opgelucht maar bij het horen van het piepende en vreselijke geluid zakte ze neer op de grond. Haar handen waren over haar oren heen gegaan terwijl ze daar op de grond lag zat op haar knieën. Het drong zo ver dat ze uiteindelijk gewoon op de grond neer viel van de pijn. Het duurde lang genoeg en uiteindelijk hield het geluid op. Meteen was ze wel opgestaan maar de ruis verdween te langzaam om zich goed te kunnen herinneren. ''Stefan if you didn't know yet. Your buisness is mine at this exact moment. I made you turn of your humanity, now I am going to get it back to you. No matter what.'' mompelde ze.

Kai haalde opgelucht adem wanneer ook Stefan op de grond neer zakte. Hij stapte meteen richting Alexis toe die hij aankeek. Concentratie had hij nog wel maar pakte haar vast bij haar arm. ''Let's go, Suzy will handle this one.'' zei Kai en keek haar even knikkend aan. ''She will also know where to go, don't worry about it okay.'' mompelde hij en trok keek kort naar de kleding die vast zat aan Alexis haar huid.

iaguscvfs.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/15/2016 08:59 PM

Alexis knikte "Just be careful okay, I still don't  wanna loose you" zei Alexis en gaf hem snel een kus op zijn mond. Alexis werd pissig op de opmerking die Stefan nog maakte maar ging met Suzy mee. Haar huid deed enorm  veel zeer en ze had zware brand wonden. Alexis moest  nog heel even sterk zijn en nog even doen alsof alles goed met haar gaat, maar als ze straks alleen is zal ze los barsten. Alles op het moment was niet goed, ze hadden zoveel problemen, en zojuist een van hun brienden is overleden. Veel te jong, en hij verdiende het niet. Deze wereld is echt fucked up, en ze vraagt af hoe ze zich nog door al deze problemen gaat trekken.


Stefan lagde toen hij de buik van Alexis zag doordat haar kledimg aan haar huid gezogen was door het water. "Jezus Alexis, you  look like a freakin hippo  or something."  Lachde hij. Ze waren nog lang niet van hem af, voor nu liet hij haar gaan maar hij  zou zeker terug komen. Bij hun allemaal, en een pretje zal het niet zijn. Hij gaat  het hen helemaal heel lastig maken tot ze allemaal breken. Heerlijk om zoveel invloed te hebben. Hij kwam ook precies op het  goede moment aan. Luke was dood en daar was hij. Nog meer pijn.

 Screenshot_2016-06-15-19-24-46-1-1.png

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/15/2016 09:00 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/15/2016 09:18 PM

Suzy was achteruit aan het lopen richting Alexis en keek haar even kort aan. Ze trok haar jas uit en legde die over Alexis haar schouders heen en keek even achterom. ''Don't be late Kai, you know where to go and where not to go.'' riep ze nog naar hem toe en stapte toen verder met Alexis door het bos heen. Het campus was gelukkig dichtbij genoeg en dus konden ze snel naar de kamer toe gaan. Daar zou Suzy haar kleding wel even uitlenen, dat was altijd welkom. En ze wist dat wanneer Caroline en Elena er waren ze zouden vragen wat er was gebeurd.

Kai knikte en beantwoorde haar kus vlug en wachtte totdat de twee weg waren. Stefan was er nog en daarom zuchtte Kai even kort. Als Stefan iets zou flikken was het makkelijk om iets terug te doen. Dat was het makkelijkste en handigste van heel het magie hebben. Je kon alles doen wat je zou willen. Hij begon het pad te volgen terug naar waar het campus zou zijn. Zijn mobiel haalde hij kort even tevoorschijn om te kijken hoe laat het is.

fc286b35e1309d4508ea9c90e1df6736.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/15/2016 09:34 PM

"Thanks Suz for helping  me"  zei Alexis. Haar huid deed echt veel pijn. "Are the baby's okay? Do you still  hear heatbeats?" Vroeg ze aan haar. Het vuur was niet tot haar buik gekomen, maar gewoon voor de zekerheid. Ze zou zo ook nog wel evem naar Jo gaan om te kijken hoe het met haar gaat, en ze hebben ook nog niet echt gepraat over alles. Kai en Alexis hadden echt samen een huis nodig waar ze veilig zouden zijn aangezien  ze niet bij haar pleegouders kan blijven wonen. Dat zou ook niet handig zijn met de zwangerschap. Als ze een huis hadden gevonden, zou ze wel iemand vragen om mensen voor hem te kunnen compellen.

Stefan keek Kai achterna "Watch your  backs" riep hij hem na en ging toen naar het Salvatore huis hopelijk  kwam Damon niet  in  zijn weg. Die is toch ook slecht dus waarschijnlijk niet. Hij liep het huis binnen. "I'm back bro"  riep hij naar binnen en liep naar het tafeltje waar hij een glas  met wodka in schonk en er een slok  van nam. Hij had nog heel lang de tijd om zijn streken uit te voeren. Hij leefde voor altijd, net als de andere. Behalve dan Alexis, maar de kan hij ook vampier  maken. Zo kan hij ze voor altijd laten lijden.

wb1BTRPJ.jpeg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/15/2016 09:34 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/15/2016 09:49 PM

Suzy had haar naar de kamer van haar in het campus gebracht waar ze kort even stilstond om de deur te openen. ''No problem Alexis. Glad I could help you.'' knikte ze en stapte al richting haar kast waar haar kleding in zou zitten. Wanneer Alexis vroeg of de baby's oke waren luisterde Suzy aandachtig. Bij het horen van drie hartkloppingen knikte ze met een glimlach. ''They are perfect.'' knikte ze en trok uit haar kast een wat groter shirt die ze  ooit eens had gekocht en daarbij een andere broek die ze op het bed neer legde. ''If you want you can take a shower to get all the burning and stuff off.'' stelde ze voor.

Op het campus voelde Kai hoe een hand hem tegen hield waarop hij zuchtend op keek en zijn wenkbrauw kort ophaalde. Hij zag duidelijk dat het Josette door de langere donkere haren. ''If you ever hurt Alexis, I'll kill you.'' zei ze op een duidelijk woedende toon waarop Kai kort grijnsde. ''You would have to kill the whole coven then, including yourself sissy.'' glimlachde hij. ''But besides that I won't hurt Alexis, not her. So if you don't mind me let me check on her to see if everythings okay after she got burned. You could like come and help her out or not. Your choice.'' knikte hij en begon al door te lopen naar de kamer toe van het campus.

xdfgh.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/16/2016 06:48 AM

"My skin hurts like crazy" zei ze en trok haar shirt uit, het was toch Suzy maar. Het verbaasde haar dat ze hem überhaupt uit kreeg en hij niet vast aan haar huid zat gebrand. Haar armen zaten onder de blaren en was helemaal rood. Het zag er niet. Pijn deed het ook heel erg. "Gosh, why are both om my cousins trying to kill me?" Zei Alexis. "I never did anything to them, except for  Damon, when I threw that verbane in his face. But that was out of self defense"  zei Alexis. 

Stefan rolde met zijn ogen toen Damon vroeg waar hij al die tijd geweest was. "That doesn't  matter, I was just having a little party"  zei Stefan en ging toen op de bank zitten. Wat kon hij allemaal nog meer doen om hun levens te ruïneren. Er waren zoveel  mogelijkheden, alleen als hij Alexis onder  handen wilde  nemen, moest hij eerst af van die Kai. Die truc met dat geluid is té cliché. Hij kan er alleen niks aan doen want het is effectief, maar zo'n zielige move. Veel te makkelijk. Hij verzon er wel een manier op.
Screenshot_2016-06-15-19-25-03-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/16/2016 06:49 AM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/16/2016 05:36 PM

''It will go over Alexis, I would help you to heal you but with Stefan on the loose at this right moment I don't think it's a fantastic idea to give you my blood. Because you will be dead but also alive if he snaps your neck.'' mompele Suzy en liet zich voorzichtig in een stoel zakken en sloot haar ogen even kort. ''And I don't know why they are trying to kill you, well Stefan because his humanity has been turned of by me so I'm just gonna change that as soon as possible. But I know I'm not his switch to get him back, which actually sucks.'' mompelde Suzy en keek even naar de grond. ''But Damon, I have no idea why he wants to kill you, maybe because you're having a child with that 'psycho' like he says.'' zuchtte ze.

Kai was de gangen doorheen aan het lopen en voelde een korte aanwezigheid van ogen op hem. Josette was het niet, ze wist dat hij weg was maar er was wel iemand. Terwijl hij doorliep voelde hij hoe iemand hem tegen de muur aan drukte en iets scherps tegen zijn keel waarop hij kort even grijnsde. Hij zag de blonde krullende haren van Liv waarop hij kort zijn hoofd schudde. ''If you kill me, you kill the whole coven.'' zei hij simpelweg. ''Then I'll kill you and the whole coven.'' beantwoorde ze waarop Kai toch grinnikte. ''To late for that now without a weapon.'' mompelde hij en voor zijn ogen smolt het ijzer van het mes weg naar beneden toe.
tumblr_o6wzp0LaKK1ujp572o1_500.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/16/2016 05:52 PM

"Yeah I know, I think  it's just a jeloursy thing that Damon's having. Because he killed me mom too, and she wasn't with a psycho or was one herself. Not that I know. I think he's just jalours because  he will never be able to get one his self"  zei  Alexis. "I'm going to take a quick shower and then I'll go to Jo to talk. I mean she needs somebody to talk, and I'll ask here if she can take care of my wounds"  zei Alexis en liep de badkamer in een nam een snelle douche.

Stefan
X


2fd851080d2001662b981245ea5b367f.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/16/2016 05:53 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/16/2016 07:34 PM

Suzy keek haar begrijpend aan en knikte even kort. ''Yea well, Damon is a real bitch sometimes who doesn't carea bout anything. Stefan would if his humanity wasn't turned off. So I don't know their problems. Like I wish I would know.'' mompelde ze en keek naar Alexis voor een moment. ''Alright, be careful in the shower okay.'' zei ze en knikte. ''The towels are in the bathroom and the clothing is on the bed. Tell me if you need anything.'' zei ze nog.

 

Het ijzer raakte de nek van Kai aan maar dat liet hij gaan. Meteen stapte Liv achteruit waarom hijzelf grinnikte. ''Don't worry, I won't kill you.. Yet.'' mompelde hij en keek even naar links en dan naar rechts. ''I don't know what you're planning on doing but okay.'' mompelde hij en stapte uiteindelijk gewoon langs haar heen naar de kamer toe van Suzy waar ze heen zouden zijn gegaan.

 

xrdtgvuh.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  28  |  29  |  30  |  31  |  32  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum