TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  34  |  35  |  36  |  37  |  38  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/19/2016 09:23 PM

"Whoo now I'm scared" zei hij sarcastisch tegen Suzy. Hij zag het glasbreken en pakte nog wat scherven die hij in Alexis stak. "Don't think you're  done sweetheart, I'll hunt you down forever"  lachde hij en voelde toen dat hij aan de kant geduwd werd door Jeremy die een houte stok in hem stak "Awh little Gilbert trying to be the hero"  lachde hij en duwde hem toen. Al was hij hem voor en voelde hij een spuit in zijn nek wat hem verslapte en hij bewusteloos neer viel.

Alexis schreeuwde voor  de laatste keren van de pijn door de glasscherven. Ze zag Kai en het enige wat ze kon doen was huilen. Tranen stroomde langs haar wangen, ze had geen woorden. Daar was ze te moe voor en dit is allemaal te moeilijk  geweest om te verwerken. Hij was gelukkig oké, Kai leefde nog. Ze werd los gemaakt door Tyler die haar uit de stoel  tilde. Eindelijk weg uit die situatie. "It's okay Alexis, you're save now with us. It's over" zei Tyler geruststellend. "I don't know what thry have done to you but you look bad, but we will help you and will get you help"  zei Tyler vervolgens. Het was over. Voor nu dan. Ze was zo erg gemarteld dat ze zichzelf niet meer voelde. Ze was kapot, van binnen en van buiten. Ze hebben haar zo veel pijn bezorgd en zulke  nare dingen gezegd.

tumblr-me6ymkhp7e1rwoqy8.gif 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/19/2016 09:25 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/19/2016 09:44 PM

Katherine voelde hoe ze van meerdere kanten werd vastgepakt en voelde een krak in haar nek waardoor ze neer viel op de grond. Voordat ze helemaal weg was voelde ze een steek rond haar nek en haar hele lichaam verslapte totdat ze weg was in het zwarte.

Suzy staarde naar de scherven die uiteen sprongen. Haar blik ging kort naar Kai die ze toch omhoog trok uit de stoel zodat hij kon staan. ''She is already getting help. You need to get out of here too.'' mompelde ze en keek hem even aan. ''I'm doing this for Alexis alright, because you make her happy.'' knikte ze en sloeg zijn arm rond haar schouder. Qua lengte verschillen ze niet veel en gelukkig kwamen ze best makkelijk weg maar hij had blijkbaar in een medicatie gezeten waardoor hij niks kon en dan had hij alsnog de hulp nodig. Achteren hoorde ze Tyler waardoor Suzy opkeek. ''Bring her to Elena's car, it's bigger.'' knikte ze en keek Kai aan. ''Go there too, she'll need you.'' knikte Suzy.

Kai had dankbaar de hulp van Suzy genomen en steunde gewoon op haar terug naar buiten toe. Het gevoel begon langzaam terug te komen maar veel was het niet. Genoeg om kleine stapjes te zetten om alsnog naar voren toe te komen. Bij de auto van Elena maakte hij zijn weg zo voorzichtig mogelijk dat hij aan de andere kant in de auto zat. Zijn ogen bleven gefixeerd op Elena die ze scherven en alles uit het lijf van Alexis trok en het bloed bleef stromen. Suzy had haar wat bloed gegeven om te helen maar verder konden ze niks doen. Mentaal in ieder geval niet.

xdfgh.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/19/2016 09:51 PM

Alexis keek naar Kai die erbij kwam. Elena was de stukken glas uit haar aan het halen en ze was weer geheeld. Alleen de mentale pijn was er nog. Ze keek naar Kai en zei niks, ze legde haar hand op zijn wang en barstte toen in tranen uit. De mentale pijn  was te groot. Ze wist niet eens of de baby's wel oké  waren. Dit heeft haar zoveel gedaan, ze weet niet of het nog goed komt. Ze was zo bang nu voor Stefan én nog meer voor Katherine dan dat ze al was. Ze was ook zo moe, ze heeft die 3 nachten lang niet geslapen dat lieten ze niet toe. Ze heeft 3 dagen lang in die stoel gezeten en alles deed zo veel pijn. Ze vroeg zich af hoe het met Kai gaat.

Stefan is bewusteloos


Screenshot_2016-06-15-19-24-02-1.png

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/19/2016 09:52 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/19/2016 10:00 PM

Katherine
*Bewusteloos*

Kai voelde de handen van Alexis niet veel later rond zijn wangen heen waardoor hij automatisch zijn arm om haar heen sloeg. Het koste veel moeite maar het was het waard. Om haar gewoon weer vast te houden was alles. Ik ging met zijn rug tegen de autodeur leunen die hij op het slot deed en ging zo zitten dat zij gewoon tegen hem aan lag. ''I'm so, so sorry I couldn't help.'' mompele hij en keek even kort op bij het voelen van een steek in zijn nek. ''I missed you so much.'' mompelde hij.

Suzy had de anderen geholpen met de lichaam van Stefan waardoor het ook wat sneller ging. Die gooiden ze in het busje van Matt waar ze een slot op hadden gedaan en om de polsen van Katherine en Stefan een sterk keten met vervain eraan zodat alsz e wakker zouden worden ze niet weg konden gaan. ''Alright, go to Mystic Falls the Salvatore house and but them in the cells under the house, and vervain in their bodies so they can't do anything.'' knikte Suzy en liep naar de auto van Elena waar Elena al klaar zat. Suzy stapte in de voorkant aangezien Caroline met de andere meegingen. ''Alexis needs to go to Josette, for the babies and what ever else. Kai will heal on his own but has to go with her.'' knikte Suzy.

tumblr_o6wzp0LaKK1ujp572o1_500.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/20/2016 06:59 AM

"I know and I missed you too, are you okay?" Zei ze heel zachtjes aangezien ze bijna geen stem meer over had. Ze had haar ogen gesloten aangezien ze zo moe was. Ze wilde om eerlijk  te zijn niet meer aan deze dagen denken, en ze was er ook niet klaar voor om over te praten. De dagen zijn misschien  wel de ergste van haar leven geweest. Nergens kan ze meer heen, of eerder durft ze. Overal kan ze weer gepakt worden, door Stefan, Katherine of Damon. Wat heeft ze ooit gedaan wat hun zo harteloos  maakt.

 tumblr_mzxd51ZRJn1qfuyd6o1_250.gif

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/20/2016 06:59 AM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/20/2016 03:04 PM

Katherine
x

Kai had even kort geluisterd naar Suzy wat die te zeggen had maar vervolgens richtte hij zich gewoon weer op Alexis. Haar stem was verdwenen. Hij streelde langs haar armen heen heel voorzichtig en zuchtte even kort. ''I am doing just fine, I'm just worried about you.'' mompelde hij en streelde haar haren uit haar gezicht en drukte een korte kus op haar voorhoofd. Het was te begrijpen als ze niks tegen Jo zou zeggen of wie dan ook en hij zou zijn mond goed dichthouden aangezien de dingen zien ook geen pretje was. Vooral van iemand waarvan je houd.

Elena mompelde iets in zichzelf waardoor Suzy opkeek. ''Elena, we can't do anything about what happened. It's that Alexis called me the day it happened otherwise it could've end up way worse than how she is looking right now.'' zei ze. ''Also we need to change Damon's mind about Alexis and what is happenening.'' had ze wat zachter gezegt.

xrdtgvuh.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/20/2016 04:22 PM

"I mean I will just act like nothing happened and that I'm fine when  I'm not like I always do" zei ze heel zachtjes, ze zal veel thee met honing nodig hebben om haar stem weer wat nomaal te krijgen. Ze legde haar hand op haar buik, "I hope the little ones are doing okay, because I will never be able to go on if they are dead, that would be way to much to handle"  piepte ze. Het gaat veel tijd kosten  om dit allemaal  verwerkt  te hebben en voordat het weer goed tijd, maar in de tussen tijd zal ze wel weer doen  alsof er niks is wat ze meestal  doet. De laatste tijd is ze sowieso heel down, alleen laat ze dat niet merken.


Stefan
X

baby-dream-girl-love-Favimcom-3333972.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/20/2016 04:23 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/20/2016 04:29 PM

Kai keek haar begrijpend aan en zuchtte even kort. Hij kon de pijn in haar stem horen waarop hij kort zuchttr. ''Just try and not talk, I don't like to see you hurting.'' fluisterde hij en zuchtte nogmaals. Gelukkig voelde hij zijn lichaam weer op een tenminste normaal gevoel en keek even uit het raam aangezien ze al snel weer bij het campus waren. De auto deur had hij opgedaan en Alexis voorzichtig omhoog getild in zijn armen. Hij had haar zo opgetild dat ze gewoon in zijn armen lag.

Suzy hield voor de rest van de rit haar mond gesloten en vervolgens bij het campus lieten ze Kai en Alexis uitstappen. Suzy deed hetzelfde en stapte nog even naar ze toe en keek even naar Alexis. ''Alright, if anything happens again. Doesn't matter who or what or when it happens call me. I want both of you in my room on the campus so you both can stay there. Take my bed the others will be in Mystic Falls and I'll be back later tonight.'' knikte ze en keek Kai even aan die ze haar kamersleutel aangaf.

Katherine
x

9a3852d101eb86bb8728b921c4c744ea.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/20/2016 04:41 PM

Alexis legde haar hoofd tegen Kai zijn borst aan. Ze was misschien we geheeld, maar haar lichaam deed alsnog pijn, en mentaal was de pijn ook niet te houden. "Thanks Suzy" zei ze nog en besloot toen om maar zo min mogelijk  te zeggen, haar stem was echt helemaal weg van het schreeuwen. Hopelijk  waren de baby's  oké, dat kan ze er namelijk  niet ook nog bij hebben. Hoe heeft het kunnen gebeuren dat haar leven zo'n puinhoop is geworden. Ze was altijd zo vrolijk, maar er gebeuren nu alleen nog maar slechte dingen.
Screenshot_2016-06-15-19-25-03-1.png

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/20/2016 04:42 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/20/2016 04:47 PM

Kai pakte de sleutels vast in zijn hand en knikte even kort. ''We'll call.'' mompelde hij nog en stapte met Alexis in zijn armen richting het ziekenhuis. Haar kleding was besmeurd met bloed waardoor het er ernstig uitzag. Wat het ook was natuurlijk, maar de meeste zouden denken dat er nog iets ergers gebeurd was. Wanneer ze binnen gelopen kwamen zag Kai al snel Jo die aan kwam rennen. ''Come with me.'' had ze gemompeld en Kai volgde maar meteen.
 
Suzy glimlachde even naar Alexis en had nog een kus op haar voorhoofd geplaatst. ''Alright, I'll check on you both tonight. Now I have to be there for the others. They need the help they can get.'' had ze gezegt en stapte weer in de auto bij Elena terwijl ze zo terugreden naar Mystic Falls. ''I want you to talk to Damon Elena, if I do it, it will end up reallly bad.'' zei ze.

Suzy_III.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  34  |  35  |  36  |  37  |  38  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum