TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  36  |  37  |  38  |  39  |  40  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/21/2016 05:26 PM

"Okay, I'll ask Alaric too train me whenever these little ones are out of there" zei Alexis en legde een hand op haar buik. "I mean my belly isn't huge yet, but it's  definitely there, and it will be hard with  those in the way"  glimlachde ze, het enige wat haar nog blij maakte waren de baby's en Kai. Soms verbraken die even alle pijn. "First of all, I'm going to get some thee with honey, because my troat hurts like a lot and my voice  is almost gone"  zei ze.

Stefan keek naar Katherine "They better be  gone by now and have taken everyone with them, because I'm going to make it a living hell for them"  zei Stefan en klom door de venilatie in het dak. Hij kwam uit de hang en pakte uit zijn secret stash 2 ringen  en gaf er een aan Katherine. "Here, because I don't  know where they have hidden our own ones"  zei Stefan en deed de ring om zijn vinger zodat  hij door de zon kon lopen. "So who is first?"  Vroeg Stefan aan Katherine.

1-03-Friday-Night-Bites-stefan-salvatore-11714464-604-403.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/21/2016 05:27 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/21/2016 05:50 PM

Kai keek haar aan met een glimlach en knikte begrijpend. ''Alright, that's a good thing to do.'' knikte hij en liet zich weer in het bed zakken terwijl hij zijn ogen liet rustten op Alexis. ''Okay is good, go do that because I still want you to talk to me. Otherwise it's pretty boring. Because we both talk like a lot.'' zei hij met een glimlach en streelde even langs haar arm heen voor waar hij bij ken daarna legde hij zich terug neer tussen de kussens.

Suzy was samen met Elena, Jeremy en Damon in de auto gestapt en richting het campus gereden waar ze binnen nu en 5 minuten waren. De auto hadden ze geparkeerd en Suzy was alvast met Jeremy het gebouw ingerend aangezien Damon en Elena een vlug rondje maakten er omheen. ''Follow me.'' knikte ze naar hem en liep de gangen door waar ze een deur open zag gaan. Ze stapte naar achteren toe en botste tegen Jeremy aan die haar vast hield en in balans hield. ''Woow, yea a warning. They have an escape plan and we got here to protect you.'' mompelde Suzy naar Alexis en keek even kort om zich heen.

Met een glimlach keek ze hem aan en volgde ze hem doorheen de ventilatie in het dak. Ze trok zich simpelweg omhoog en kwam terecht op haar voeten. Met gesloten ogen ademde ze even door zodat ze niet in de zon zou komen. Ze pakte een ring aan van Stefan en gleed die rond haar vinger. ''Alright, let's  go for the bitch who ruined or party.'' mompelde ze en keek Stefan even kort aan.

1685230523-2x01-The-Return-Katherine-the-vampire-diaries-tv-show-14883518-2000-1442.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/21/2016 06:20 PM

"Let's  go to college" zei Stefan en ging met zijn super snelheid de deur uit naar de campus waar ze dus binnen  enkele seconden waren. Hij liep grijnsend door de gangen. "Suzy? Anybody. Come out  if you dare"  riep hij. Gelukkig was het kerst vakantie en was er dus niemand, een voordeel. Sowieso dat niemand durfde van hen, ze waren allemaal lafaards. Stefan liep naar de kamer van Suzy waar hij de deur in trapte. "You guys ready for the fun?" Lachde hij.

Alexis haalde beneden  in de kantine een beker thee met honing en liep  toen terug naar de kamer van Suzy waar ze naast Kai ging liggen en een slok nam van de thee. "I'm tired but I'm afraid to go to sleep. I really  don't wanna see thos thing again" zei Alexis en schoot op toen Suzy binnen kwam en dat zei. "Well what do we have to do now?" Vroeg Alexis. Van binnen ging ze al helemaal stuk, omdat dit betekende dat ze ieder moment hier konden zijn. Niet veel later hoorde ze de stem van Stefan  en zag Suzy de deur sluiten. Alexis sprong op en ging onder het bed liggen om zich te verschuilen. Ze was net optijd want in de tijd dat ze goed verstopt zat hoorde ze een knal. Ze hield haar hand voor haar mond om het geluid van haar ademhaling wat minder te maken. Ze was zo bang  voor hen, en wilde ze echt even niet meer zien.

Screenshot_2016-06-12-09-01-27-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/21/2016 06:21 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/21/2016 07:05 PM

Kai keek op naar de anderen en knikte kort. Hij was samen met Alexis onder het bed gedoken en had haar vastgehouden. Hij pakte haar hand vast en sloot zijn ogen kort terwijl hij concentreerde op Alexis. ''Invisique / Phasmatos radium calaraa, Phasmato..'' had hij gemompeld. Het was een cloaking spell waarmee Alexis en hijzelf onzichtbaar werden en niet gezien konden worden. Dit was de enige manier geweest om haar af te zonderen.

Suzy hoorde de stem van Stefan op de gang en sloot meteen de deur. Ze zag dat Alexis en Kai weg waren gedoken maar goed ook. Ze hoorde de knal van de deur die open ging en keek recht naar Stefan. ''Never been more ready.'' mompelde ze en keek hem even aan terwijl ze Jeremy scheef aankeek. Dat was een voordeel van Jeremy dat hij een vampierjager was. Suzy had zich langs het bed bewogen waar ze het thee kopje van Alexis had vastgepakt en er een slok van nam maar vervolgens recht langs Stefan heen gooide in Katherine haar gezicht.

Katherine voelde het water in haar gezicht raken en haar huid begon te branden voor een kort moment. Woede kwam op in haar gezicht en wanneer ze wou aanvallen voelde ze hoe een hand haar nek vast greep en haar omkiepte. Wanneer ze opkeek zag ze dat het Damon was waarop ze hem een trap verkocht maar niet dat het echt hielp. Elena was er bij gekomen en had zich de kamer doorheen bewogen vlak langs Stefan heen. Ze hurkte neer en draaide zich zo dat de rollen waren omgedraaid en gooide Damon zo de kamer naar binnen toe.

L5GSR9uRPNw.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/21/2016 07:30 PM

Alexis keek naar Kai en hield hem stevig vast. "Are we invisible?"  Fluisterde Alexis in Kai zijn oor zodat niemand  het kon horen. Toen hij knikte wilde Alexis ook wat kunnen doen. Een stap moest de eerste zijn  in het proces  dat Alexis ook mee kon vechten. Ze kroop onder het bed vandaan en keek  om zich heen, niemand keek haar  te zien. Ze wilde eerst Katherine de bitch aanpakken. Stefan kon er niks aan doen, die had zijn humanity uit. Alsnog vergeeft  ze hem niet en is ze bang voor  hem, maar Katherine kon het al helemaal krijgen. Ze liep naar de badkamer waar ze nadacht. Ze deed vervain in water en liet beide kranen lopen als afleiding. Vervolgens trapte  ze Katherine van Damon af. Damon  is er nog steeds niet blij mee, maar hij helpt hen. En zal haar niet  doden heeft hij gezegt. Dat scheelde dus al heel wat. Ze pakte het water met vervain en gooide het over Katherine heen en vervolgens snelde ze naar Stefan die Suzy wat aan wilde doen. Ze pakte een houte stok die Jeremy mee had en duwde Stefan aan de kant. De stok duwde ze net naast zijn hart. Ze zou  hem namelijk  nooit kunnen doden. Omdat hij haar aanraakte werd ze weer zichtbaar. "Nobody touches my best friend" zei Alexis en draaide de steak. "You  really need to get your  mind straight Stef. Look at you, look at what you're really doing"  begon  Alexis. De herinneringen van de 3 verschrikkelijke dagen flitsten voorbij. Ze probeerde het weg te stoppen.  "You were the one who  used to protect me, not the one who  wanted to kill me" vervolgde ze. "I mean, what in earth did I ever do to you? I saved your epic love with my life, I was there for you and everything" zei Alexis. "Look around you  what  you're causing. This isn't  you" zei Alexis toen. Toen hij haar vast pakte zag ze alles weer. In elk detail, en leek het zelfs te voelen. Ze sloeg haar armen op haar oren  en schreeuwde weer en zakte toen naar beneden.



Stefan liep recht op Suzy af en pakte haar bij  haar  nek vast. "You, did you really had to ruin our party? I mean Alexis, Kai, Katherine and I had a pretty  good time, did you  really  had to ruin all of that?"  Zei Stefan boos. "You are going to regret this, we are going to make earth a living hell for you" riep hij. "Don't think we'll kill you immediately. That way you get away to easily. We're going to torture you forever and ever"  zei Stefan en werd toen aan de kant geduwd en voelde een steak door zich heen.  Hij hapte even naar adem. Hij  zag helemaal niemand, wie kon dit zijn? Hij stak  zijn arm voor  zich uit en zag toen Alexis. Hij moest  er wel een beetje lachen. Hij begon dus ook meteen te lachen om haar  woorden. "Awh Alexis, since when are you fighting back?"  Lachde hij. "This isn't  working girl, just stop already. You're not  getting  my humanity  back. I mean doesn't  that  says enough  about  how I really cared about you?"  Lachde hij. Hij hoefde niet eens moeite te doen om haar pijn te doen. Het enige wat hij hoefde te doen is haar convronteren met de beelden. Hij pakte haar arm vast en drong door tot in haar gedachten. Hij nam haar terug naar de cel om haar alles nog eens op nieuw  te laten zien.

tumblr_o24toaxqfY1v4iq7eo1_250.gif

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/21/2016 07:35 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/21/2016 07:49 PM

Kai kon voelen hoe Alexis weg ging onder het bed. Met zijn hand als een vuist concentreerde hij zich zeer erg op Stefan. Hij bleef een tijdje staan maar wanneer hij kon merken dat hij in haar gedachtes ging ging de spreuk van hem af en mompelde een aantal woorden in elkaar. Dit keer was het niet het geluid, er waren de veel vampieren op dit moment om dat te doen maar het gene wat er zou gebeuren was dat Katherine en Stefan beide gingen verbranden. Hun huid werd rood en schraal en de woede kwam verder omhoog. De spreuk ging van hun beide af en dit keer bewoog hij zijn hand van links naar rechts waardoor Katherine tegen de muur aan knalde en stefan weg werd geblazen van Alexis

Suzy bleef kijken naar Stefan die haar had vast gegrepen. ''The earth will never be hell. The one living one is just you.'' snauwde ze terwijl ze naar adem snakte. Alles gebeurde veelste snel. Alexis had Stefan neer gestoken en voordat ze het wist begonnen beide Katherine en Stefan te verbranden en vlogen ze een andere kant op. Nog net optijd had Suzy Alexis vast kunnen pakken en staande houden. Elena had Katherine vast gepakt en Damon Stefan. Damon was sterker dan Stefan dus dat was handiger. Maar Elena niet sterker dan Katherine en daarom stapte Suzy er niet veel later heen en keek Elena even vlug aan en nam haar plek over. Ja, ze waren beide ongeveer even sterk. Meteen trok Suzy haar in de houdgreep.

Katherine voelde haar huidbranden, dat het gewoon pijn deed. De ring begon te smelten van haar huid af waardoor ze uiteindelijk in de schaduwen werd geblazen. Ze had haar ogen gesloten en voordat ze nog iets kon doen voelde ze hoe iemand haar stevig vast pakte. Ze probeerde weg te komen maar op dat moment voelde ze een stek vlak doorheen haar lichaam waarop ze een pijnlijke grom verliet.

iaguscvfs.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/21/2016 08:17 PM

Alexis stond op en vermande zichzelf. Ze hadden Katherine en Stefan misschien  wel maar ze wist  niet wat ze met hen konden doen. Ze waren  te sterk. Het enige wat ze kon bedenken was de tombe, maar daar kan geen vampier ooit meer uitkomen. Tenzij er een heks is die de toegang tijdelijk verlaagd  maar dat kost veel energie. Ze keek naar Kai en ging naast hem staan. Ze heeft ze aan kunnen pakken, hun beide. Alleen dat heeft ze altijd, het begin gaat goed, maar daarna verliest ze de controle en kan ze het niet afmaken. 


Stefan voelde zijn huid branden  en trok zich terug. Die heks moest zijn vriendin ofcourse weer komen helpen. "I swear to got if I could walk in the sun right now, I would rip your  head  of" riep Stefan boos naar Kai. Hij was echt klaar met die heks, het was gewoon niet eerlijk. Hij moet echt uitgeschakeld worden, maar nu hij leider van de coven is gaat zijn magie niet meer weg en moeten  ze hem dan maar doden. Hij was echt irritant met zijn krachten die weer tussendoor kwamen.

Screenshot_2016-06-15-19-24-02-1.png

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/21/2016 08:18 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/21/2016 08:25 PM

Kai had met zijn magie de gordijnen helemaal open gegooit waardoor de zon doorheen de kamer heaen brandde. Hij sloot zijn ogen even kort en keek hun beide aan. ''Alright, Stefan. But my magic can be faster than you think.'' mompelde hij en keek naar Alexis die naast hem kwam staan. ''Where to go with them?'' mompelde hij uiteindelijk en keek de anderen even aan. Ze konden nu helemaal niks doen en dat was het fijnste van allemaal.

Suzy keek grijnzend naar Stefan. ''Maybe u should've brought your stash of rings.'' zei ze en keek hem even kort aan. Ze stonden nu in de schaduw dus verbranden n zou niet gebeuren. Ze hadden geen idee waar ze met hun heen moesten. Salvatore huis was een foute keuze en voor de rest hadden ze gewoon geen idee. ''I actually don't know..'' momeplde Suzy en keek de anderen even kort aan.

Katherine kon niks doen. Helemaal niks, en ze vond het verschrikkelijk. Ze was sterk en dat wist ze maar met twee vampieren die haar tegen hielden en daarvan 1 niet al te veel zwakker dan haar was het lastig om los te komen. ''Just walk straight through hell darlings.'' snauwde ze en begon omhoog te komen maar natuurlijk lukte dat weer niet.

Vampire-diaries-season-5-gone-girl-photos-11.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/21/2016 09:08 PM

"I mean I know a place, and Katherine knows all about it, don't  you?" Zei Alexis en sloeg haar armen over elkaar. "The cave, no vampire wil enter because they can't  come out"  zei Alexis. "Well only if they have a which  who can do the spell"  zei Alexis. In de tijd dat ze daar zouden  zitten konden  de andere rustig een manier verzinnen om Stefan's humanity terug te krijgen. Ze kunnen dan toch nergens naar toe. "Watch me" siste Alexis op wat Stefan zei.

Stefan keek  naar Alexis "You wouldn't, you would never lock me up in there forever"  zei hij tegen haar. Daar gaf ze teveel om, dus ze zou het nooit durven om hem daar in te doen. Kai zou namelijk  de spell nooit doen. Jo misschien, als hij zijn humanity terug zou hebben. Alsnog moeten ze dat hem echt niet flikken.


504650844.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/21/2016 09:08 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/21/2016 10:39 PM

Kai hoorde de stem van Alexis doorheen de kamer. ''Well I actually do believe you would do that.'' mompelde hij en haalde zijn wenkbrauwen even kort op. ''Ill do the spell, don't worry about it.'' mompelde hij en keek haar even kort aan. ''Now I have the magic I can bare it.'' mompelde hij en keek even om zich heen doorheen het raam naar buiten toe.

Suzy keek naar Alexis. ''That's actually a fantastic idea to do.'' grijnsde ze en keek naar Katherine die begon tegen te stribbelen. ''Just lay the fuck down woman.'' mopperde Suzy en bewoog zo snel dat ze niet gestopt kon worden. Met een simpele draai van haar handen had ze Katherine haar nek omgedraaid waarop ze overeind kwam van de grond. ''Don't even think I wouldn't do it towards you Stefan.'' mompelde ze.

Kathrine probeerde nog altijd vrij te komen en vooral wanneer ze dezelfde plek hoore waar ze al eens was geweest waar ze dus uitgeraakt was. Ze viel alleen neer wanneer ze merkte dat haar nek werd gebroken.

fc286b35e1309d4508ea9c90e1df6736.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  36  |  37  |  38  |  39  |  40  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum