TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  37  |  38  |  39  |  40  |  41  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/22/2016 06:46 AM

Alexis knikte "Don't worry, I would be glad if those two would  be putten away. I don't  care if they aren't  able to come out ever again."  Zei Alexis toen. Dan zouden ze niet meer bang hoeven te zijn dat zie misschien  wel zouden ontsnappen, want dat is gewoon niet mogelijk. Hoe sterk ze ook zijn, dat kan niet. Ze zouden dan tenminste rustig voor een huis kunnen kijken, en normaal over straat lopen zonder bang te zijn om Stefan en Katherine  tegen te komen. "Let's  go and put them away"  zei  Alexis en liep naar het busje van Matt waar ze ze opsloten aan de bankjes. 


Stefan keek  naar Alexis en gromde even boos "You know, when we'll get loose, I'll rip your freaking head of, and your boyfriends too!" Riep hij boos in haar gezicht. Het lukte  hem niet om los te komen en het meteen te doen aangezien Damon ouder is, wat hem alleen nog maar gekker maakte. Hij werd vast gezet in de bus, ook hier was geen kans van ontsnappen aangezien Damon hier ook zat met Jeremy  die wapens had. Wauw, zijn eigen nicht gaat er dus echt voor zorgen dat hij voor altijd in een grot vast zal zitten.
2fd851080d2001662b981245ea5b367f.jpg

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/22/2016 06:47 AM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/22/2016 04:03 PM

Kai was de kant van Katherine opgelopen en keek even op haar neer. Ze lag nog altijd buiten bewustzijn op de grond vanwege de gebroken nek. ''I'm not carrying her.'' mompelde hij en schudde zijn hoofd terwijl hij achter de andere aan naar buiten toe was gelopen. Ze gingen met twee auto's en dat betekende dus dat ze elkaar moesten verdelen. Normaal gesproken hielp hij helemaal niemand dan alleen zichzelf maar aangezien hij 3 verschillende mensen moest beschermen deed het. ''Whatever spot stays over I'll take that one.'' mompelde hij.

Suzy had de anderen geholpen met het vastmaken van Stefan en Katherine. ''I just wanna say one thing. The only people who can go in that cave are not vampires. Only magic can get you in and magic can get you out for the vampires.'' knikte ze en keek Kai even aan. ''I'm going in Elena's car. There is one spot left with Matt and 3 with us. So u can pick.'' zei ze en keek even kort naar Alexis.

xdfgh.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/22/2016 04:12 PM

"I'm not going  in to that van with Stefan and Katherine, I wanna see them as least as possible, so I'm going  with you guys. "And don't  let you get fooled by Stefan and Katherine, I know  for sure they are going to try to get one of you in that tomb so we will save you by droping the spell"  zei Alexis tegen Suzy. "I really don't  want them to be here anymore"  zei ze en ging in de auto zitten. Ze vond het aardig van Kai dat hij hielp, want dit waren niet zijn vrienden en daarnaast hoeft hij dit niet te doen. 

Stefan
X


images_3.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/22/2016 04:14 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/22/2016 04:27 PM

Suzy keek begrijpend naar Alexis en knikte kort. ''Don't worry, I'll be sending Tyler a text so he can help us.'' knikte ze en stapte in de auto bij Elena. ''By the way, when they go in the tomb we're breaking their next. But that's only to be sure they won't do anything to Jeremy or Matt. '' knikte ze en sloot de autodeur. Beide auto's begonnen weg te rijden richting de tomb die ergens afgelegen tussen de bossen lagen in een grot.

Kai was bij Alexis in de auto gestapt dus bij Suzy en Elena. De auto rit duurde hooguit een kwartiertje en veel meer was het ook niet geweest. Hij keek even om zich heen en bij de aankomst stapte uit hij en keek naar het busje toe waar Stefan en Katherine in zouden zitten. Hij stapte er naartoe en opende de achterkant van het busje en keek even naar de twee. Ze waren al wakker geworden dus dat was iets minder. ''Alright, well this is going to be fun..'' mompelde hij,

Katherine was tijdens de rit al wakker geworden maar veel kon ze niet doen wetend dat er wapens op hun gericht stonden. Bij het horen dat de auto stil kwam en de deur die open ging zag ze het gezicht van Kai tevoorschijn komen. Ze wou meteen aanvallen door uit te schieten maar het moment dat ze de zon aan raakte begon het te brandden waardoor ze zich terug trok.

TVD-Katherine.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/22/2016 04:44 PM

Alexis stapte met Kai uit en keek toen het busje open ging naar Katherine en Stefan. Katherine schoot meteen op "Jezus calm down woman"  zei Alexis. Ze wilde echt dat ze een keer haar verdiende loon zou krijgen. Al vanaf dag 1 dag ze Alexis kent wilt ze haal doden. Alexis rolde met haar ogen toen Stefan een opmerking maakte en liep toen alvast naar de plek waar ze Damon ook zag. "I'm so sorry Alex" hoorde ze hem zeggen. "I didn't  knew what I was thinkin. This all must have been hard enough  for you already"  zei Damon  vervolgens. "There is just something that triggers me about pregnancies"  vervolgde hij. Alexis sloeg haar armen over elkaar "Jalousie"  zei Alexis en keek naar Damon. Ze zag hem verbaast kijken. "I know why it triggers you, because you're  jalours. You're a vampire and will never be able  to get a kid yourself"  legde Alexis uit. "How bad you want it" zei ze. "You know I'm not a fan of that weasel, and  I never  will. I just think that you deserve better than a psycho. But I won't  kill you, and I'll be there too to protect you." Zei Damon. "Thanks Damon, that's  means a lot  right  now to me"  zei ze. "Come here"  lachde Damon  en ze gaf hem een knuffel. "I don't know what Stefan did to you  but I can see it really hits you. He'll get what he deserves"  hoorde ze Damon zachtjes zeggen.


Inmiddels was hij al weer wakker geworden. Stefan wilde de bus uit gaan en iedereen meteen doden maar hij voelde de zon al op zijn huid branden. "Don't act tough Alexis, you only daring  now because you know we can't  get to you"  snauwde Stefan. Alsnog zou hij niet opgeven, ze winnen niet zo gemakkelijk. Stefan keek de andere uitdagend aan, als hij kon had hij nu al hun hoofden eraf gerukt. Dan maar geen martelingen, maar ze konden nu allemaal de kleren krijgen.


wb1BTRPJ.jpeg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/22/2016 04:45 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/22/2016 04:57 PM

Kai had zich uit de auto bewogen en was richting de ingang van de grond aan het lopen waar hij op de grond ging zitten en zijn handen voor zich in de stenen plaatste. Alvast begon hij zich te concentreren en de spreuk te herhalen en te herhalen. Hij zou nu beter kunnen beginnen dan dat wanneer ze niet aankomen dat het langzamer gaat. Wanneer hij zou ophouden met merchen zou ze spreuk neergezet worden dus opschieten moesten ze wel.

Suzy keek op naar de auto waar ze Stefan hoorde roepen tegen Alexis. ''Shut up Stefan.'' mompelde ze en stapte het vannetje in. Jeremy had zijn wapen gericht op Stefan dus pakte Suzy Katherine was bij haar nek en zette haar nagels in haar nek. Matt had haar geholpen met het losketenen van de kettingen en zo trokken ze haar met moeite eruit. Wanneer ze tegen zou stribbelen zou haar nek gebroken worden wat uiteindelijk toch had moeten gebeuren aangezien ze weg zouden komen. Matt had Katherine de grot in geslepen en was er vervolgens zelf uit gestapt.

tumblr_o6wzp0LaKK1ujp572o1_500.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/22/2016 05:13 PM

Alexis ging op de rand zitten en keek naar hoe Stefan Katherine opgesloten werden. Ze zag het niet zitten om naar beneden  te klimmen en weer terug naar boven. Eenmaal er in, was het lastig om voor een vampier  er weer uit te komen. "Finally we don't  have to worry about  them anymore"  mompelde ze en stond op. Ze kon tenminste nu ook naar huis, Damon  zal haar niet doden. En Kai komt mee, of  Damon dat nou leuk vind of niet. Hij heeft geen plek  elders om naartoe te gaan.


Stefan verdween de grot in en de andere vertrokken, ze moesten wel af en toe komen om bloed te geven anders zou hij dood gaan. "If I get loose I'll freakin rip your hearts out!" Riep hij hen achterna maar ze waren allemaal al niet meer te zien. Hij keek naar Katherine. "Well this is your cave  so shouldn't  you show me around or anything since  we're stuck in here forever"  zei Stefan.

CYoaNyeWcAAkcIa.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/22/2016 05:14 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/22/2016 05:49 PM

Wanneer ze beide in de grot laten stopte hij de spreuk en keek omhoog naar de lucht. ''You try and get out of here first before you do that.'' knikte hij en stapte zuchtend weg van de grond richting de auto's waar hij kort even om zich heen keek. ''Alright, only my magic or Jo's can get them out of there. Just so all of you know.'' knikte hij en keek rond. '

Suzy had de anderen geholpen om beide in de grot te dumpen maar net voordat de lijn van de spreuk begon bleef ze stil staan. Dat was vlak naast Kai. ''Well, alright. That was fun..'''mompelde ze en stapte terug naar de auto van Elena waar ze tegenaan ging leunen. Het duurde niet lang voordat iedereen zich weer verzameld had. ''Well this part is over now, next plan. We're getting Bonnie back.'' mompelde ze.

xrdtgvuh.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/22/2016 06:03 PM

"Oh my gosh really? Did you guys find a resolution?"  Vroeg Alexis toen Suzy dat zei "So we"ll get her back before christmas?" Vroeg Alexis hoopvol. Dat zou ze echt geweldig  vinden als ze haar terug zouden kunnen krijgen. Het is vast niet makkelijk om daar alleen te zijn, wetend dat je niet weg zal kunnen komen. Ze was wel blij om gewoon  rustig naar huis te kunnen gaan, echt naar huis. Ze hoeft niet eens meer bang te zijn voor Stefan, of Katherine.


Stefan
X

Screenshot_2016-06-15-19-24-46-1-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/22/2016 06:03 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/22/2016 07:23 PM

Kai keek verwonderd op. Het kwam aan als een redelijke shock dat ze een manier hadden om Bonnie terug te vinden. ''Yea, the only way is with an ascendent and Bennet blood and someone with magic.'' knikte hij en keek hun beide even aan. ''Or y'all have found all of that already, which won't suprise me actually.'' zei hij met een frons en keek Alexis even aan. Hij wist dat Bonnie verschrikkelijk boos zal zijn, dat wist hij gewoon. Hij heeft haar meerdere malen vermoord of pijn gedaan. Natuurlijk wisten de andere daar niks van af.

Suzy keek hun beide even aan. ''Well yeah we have found that one. We have the Bennet blood. I don't know how but we have it. Only things missing are the ascendent and the magical one.'' zei ze en liet haar ogen rustten op Kai. ''We would've asked you to help us with this all, but totally understandable if you won't because you've helped so much already. But still, it's Bonnie. Our best friend.'' zei Suzy en keek toen naar Alexis.

9a3852d101eb86bb8728b921c4c744ea.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  37  |  38  |  39  |  40  |  41  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum