TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  43  |  44  |  45  |  46  |  47  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/26/2016 03:27 PM

"Sure, just relax, it's christmas, let your worry's go for today" glimlachde ze. Ze liep naar beneden en hield de laatste dingen uit de oven, en bereidde de laatste kleine dingetjes. Vampieren hoeven niet te eten, maar het is gewoon gezellig. En Alexis heeft altijd voor iedereen cadeau's. Daar was ze altijd al het hele jaar mee bezig om die dingen te verzamelen. Ze zette alles op tafel en deed de lampjes van de kerstboom aan. Ze was weer tevrede met dit jaar zijn kerst. Stefan verdiende het toch niet om er nu bij te zijn, dus daar maakte ze zich ook geen zorgen meer over.

tumblr_nwl47dRlKJ1u5v91fo1_1280.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/26/2016 03:27 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/26/2016 08:19 PM

Kai glimlachde kort. ''Fine, because it's you.'' knikte hij en streelde langs haar wang en stapte vervolgens achter haar aan naar beneden toe. Hij zelf ging op de bank liggen terwijl hij zijn ogen op Alexis liet rustten die doorheen de keuken liep om alles klaar te maken. ''Still telling you, if you need help. I'm just sitting here staring at you doing stuff.'' zei hij met een korte glimlach.

Suzy had haar ogen gesloten terwijl de anderen aan het bij praten waren over wat er allemaal is gebeurd. Wanneer ze bij het onderwerp van Stefan kwamen opende ze haar ogen. ''Yea, that's kinda my fault about Stefan's humanity. I wasn't thinking right, forgive me plz.'' mompelde ze maar hoorde de anderen lachen. ''Don't worry Suzy, your humanity was also off. No one thinks with it off completely.'' glimlachde Elena. Het Salvatore huis kwam al in zicht en rustig kwam de auto tot stilstand.

9a3852d101eb86bb8728b921c4c744ea.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/26/2016 08:33 PM

Alexis deed de deur open toen er aangebeld werd, en op dat moment kwam ook Damon maar binnen. Ze begroette iedereen "Happy Christmas" glimlachde ze. Gelukkig kon ze vandaag even gelukkig zijn, na alle pijn en verdriet. Dat liet ze vandaag even gaan en vandaag  wilde  ze alleen positieve dingen. "Go ahead and take a seat, everything is already  done"  glimlachde ze. Ze kon niet wachten om iedereen zijn of haar cadeau te geven. Vooral voor Kai had ze iets speciaals, twee speciale dingen  eigenlijk. Voor hem had ze namelijk 2 cadeaus.

Screenshot_2016-06-15-19-26-10-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/26/2016 08:34 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/26/2016 09:03 PM

Kai keek op bij het horen van de deuropening en sloot zijn ogen voor hooguit 10 seconden voordat hij omhoog kwam en net zoals de anderen aan de tafel ging zitten. Voor hem was het al raar maar waarschijnlijk voor de anderen nog raarder. Dat ze eigenlijk met een psycho aan een tafel zaten om kerst te vieren. Ze hadden het dan ook wel kunnen verwachten van Alexis dat hij er bij zou zijn en hem wegsturen was dan ook geen mogelijkheid geweest.

Suzy was met de anderen naar binnen toe gelopen terwijl ze Alexis kort omhelsde. ''Thanks for letting us come.'' mompelde ze en liet uiteindelijk weer los en naam net zoals de andere plaats aan de tafel. Damon kwam de kamer binnen gelopen waardoor Suzy hem kort even groette. Zelf wreef ze even doorheen haar haren terwijl ze wat onderuit ging op de stoel.

Suzy_III.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/26/2016 09:13 PM

Alexis glimlachde en ging zelf naast Kai zitten aan de tafel. Nadat iedereen wat gegeten  had gaf ze iedereen de cadeaus. Voor iedereen had ze gewoon gekocht waar ze om gevraagd hadden. Voor Kai had ze 2 dingen. 1 hele grote en 1 kleinere. Ze gaf ze beide aan Kai. "So I picked something special  for you, Damon actually helped me with one of the two"  glimlachde ze. Ze had het huis, het huis waar ze voor het eerste samen waren stond te koop, en Damon heeft geregeld dat ze hem hebben. Zo  hebben ze een veilig, vampire  free huis voor de kleintjes. In het ene doosje zaten dus sleutels met een foto van het huis, en ze had nog een ring, waar de hartslag van beide baby's in is gegraveerd. "I really hope everyone likes there presents. You all may open them now"  glimlachde ze.

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/02/2016 09:45 AM

Wanneer Kai en de anderen allemaal klaar waren met het eten kregen ze allemaal cadeautjes uitgedeeld. Hij zelf pakte de twee doosjes vast die redelijk licht aanvoelden. Hij keek even om zich heen en keek toen naar Alexis waarop hij kort glimlachde. Hier en daar voelde hij wel wat ogen op zich gericht, wetend dat ze het natuurlijk niet leuk vonden dat hij hier was. Voornamelijk de bliik van Bonnie voelde hij op zich maar hij probeerde het gewoon te negeren. Net zo als de anderen begon hij het pakpapier er af te halen. Het eerste voelde namelijk licht aan dus haalde hij het dekseltje eraf en zag een lijn lijkend op een hartslag in een ring gegrafeerd staan. Hij haalde die eruit en begon het voorwerp te bekijken. Pas toen merkte hij op dat het de hartslaggen waren van baby's waarop hij automatisch grinnikte. ''Aawh.'' had hij gemompeld en keek  naar Alexis terwijl hij een kus op haar wang drukte. Het tweede cadeautje maakte hij ook open en die voelde wel wat zwaarder aan. Ook rinkelde het een beetje. Wanneer hij het open had gemaakt zag hij een sleutel er in liggen met ee afbeelding er in dat op het huis leek van in de prison world. ''Is this that house?'' mompelde hij uiteindelijk en keek weer terug naar Alexis.

Suzy had zich wat achterin op de stoel gezet en keek naar de anderen. Het was voornamelijk was stil hier en daar maar wanneer het uitpakken van cadeautjes kwam kwam er al meer gesprek tussen iedereen. Natuurlijk had ze gekeken naar Kai en Alexis. Ze bleef kijken naar hoe ze zich naar elkaar toe gedragen. Het was dan wel schattig. Dicht bij elkaar zaten ze en ze had het cadeautje van zichzelf nog in haar armen. Ze bleef eigenlijk meer kijken naar de vingers en glimlachde zwak bij het zien van de ring. Het was echt super lief. Het deel van het huis had ze niet echt begrepen van is het dat ene huis maar of ze daar achter zou komen zou best kunnen.

tumblr_nz3xshIDG01u5v91fo1_500.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/02/2016 10:31 AM

Alexis glimlachde breed "Suprise" zei ze blij. "I already  made it ready to move in with furniture etc. With a little help of Damon"  glimlachde ze en gaf hem een kus. Damon had haar geholpen met het krijgen van de spullen. Tuurlijk zou ze af en toe nog wel eens terug komen in het Salvatore huis, maar ze had nu ook haar eigen huis. Het was echt een huge huis, vooral omdat ze met z'n 2e waren, wel later met 4, maar het Salvatore huis is ook heel groot en daar  woonden Damon  en Stefan eerst ook met z'n tweeën. Ze wilde dit huis zo graag hebben vanwegen de betekenis erachter. Ze was zo blij dat ze hem echt heeft, gelukkig stond  hij te koop.

Screenshot_2016-06-29-09-30-43-1.png

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/02/2016 10:32 AM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/02/2016 11:40 AM

Kai keek haar glimlachend aan terwijl hij haar kus beantwoorde. ''Thank you so much.'' fluisterde hij en keek even naar Damon die tot zijn verbazing geholpen had om het huis te krijgen. Hij gaf een kort knikje met zijn hoofd en ook die kreeg hij terug. Nu was het eigenlijk de beurt van alle anderen om de cadeautjes uit te pakken aangezien iedereen naar hem en Alexis had zitten kijken. Niks ergs aan natuurlijk maarja, je zou je wel bekeken voelen.

Suzy keek glimlachend naar de twee en terwijl ze zich even half omdraaide richting Damon glimlachde ze zwakjes. Zelf begon ze haar eigen cadeautje open te maken. Het was ook een doosje. Terwijl ze die openmaakte zag ze hoe er een soort sleutel in zat aan een ketting. In de sleutel zat een soort kaart beschikbaar. Wanneer ze goed keek zag ze dat het de kaart van Mystic Falls was. Het was verbonden met alle huizen van toen ze er allemaal ook woonden. En wanneer je goed keek zag je dat het uiteindelijk een kleine ster vormde wanneer alle huizen verbonden waren. ''This is absolutely beautiful.'' fluisterde ze en keek naar Alexis. ''Thank you.'' had ze geprobeerd te zeggen maar woorden kon je niet horen.

IMG_3988.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/02/2016 12:20 PM

"We can go to the house afther breakfast, I hope you like everything about the house" glimlachde Alexis en keek naar de andere die hun cadeau open maakte. Ze glimlachde toen ze Suzy hoorde "I'm glad you like it" glimlachde ze. Ze vond het leuk om altijd mensen blij te maken met haar cadeau's, nog een van de mooie dingen van kerst. "Merry Christmas everyone" glimlachde ze. Dit was altijd de beste tijd van het jaar. Na het huis bezocht te hebben met Kai zou ze wel Stefan wat bloed geven, dat was dan zijn cadeautje. Ze vond het zo leuk dat ze het huis hadden, waar Kai en zij voor het eerst elkaar écht ontmoet hebben. De supermarkt ontmoeting, dat was niks, dat was iets anders en geen goede eerste indruk. Ze laat hem dan ook gewoon zijn gang gaan, want ze wil niet iemand veranderen. Tuurlijk zijn zijn daden niet altijd juist, maar ze bemoeit zich er niet mee. Iedereen is zoals hij of zij is en dat moet je niet willen veranderen.

Screenshot_2016-06-30-08-46-25-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/02/2016 12:21 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/02/2016 12:33 PM

Kai luisterde even kort naar Alexis en knikte even kort naar haar. ''That's fine by me.'' glimlachde hij en streelde langs haar been heen onder de tafel waar hij zijn ogen even kort bij sloot. Hij wachtte rustig af totdat iedereen zijn of haar cadeautje had uitgepakt. Het duurde niet lang maar ook weer niet kort. Maar dat was omdat iedereen zijn of haar cadeautje omste beurt ging uitpakken. Was natuurlijk wel gezelliger. Wanneer iedereen klaar was keek hij haar Alexis.

Suzy keek haar aan met een glimlach. Ze had de ketting rond haar nek gehangen en legde haar hand erboven neer terwijl ze de anderen ook aan keek. Het waren dan ook meestal de juwelen die Alexis kocht. Zo had iedereen een eigen ding gekregen. Ringen, kettingen, oorbellen, armbanden. Echt verschillende dingen. En elkaar jaar weer was het gewoon iets unieks. Iets anders, wat je niet zou verwachten.

tumblr_nqn1pkRWYB1tuqpu7o1_250.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  43  |  44  |  45  |  46  |  47  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum