TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  59  |  60  |  61  |  62  |  63  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/19/2016 09:14 PM

Alexis negeerde iedereens geklets, anders kon ze zich niet concentreren. Het begon nu wel echt pijn te doen maar ze was er bijna. Ze ging de spreuk sneller zeggen, vaker. Todat het gelukt is. Het was tijdelijk weg. "Go now!"  Riep ze snel tussendoor en ging toen verder om hem nog even open te houden. Zodra ze zou stoppen zou hij weer omhoog gaan en kon niemand er weer uit. 


Stefan keek naar Alexis die de spreuk deed. "Suzy, I'm so sorry to you to. I've done things to you to, and I'm really sorry. I didn't  mean any of it."  Zei hij ondertussen terwijl hij Suzy aan keek. Vanuit zijn ooghoeken kon hij duidelijk zien dat Alexis moeite had. Hij zag al bloed  dat uit haar neus begon te stromen. Het was nog steeds raar dat ze magie had. Toen ze riep dat ze konden gaan  stapte  hij direct over de lijn, net als de andere die volgde. Katherine bleef roerloos op de grond liggen. Hij voelde zoveel pijn en schulden. Dit keer is hij echt te ver gegaan. Hij heeft vreselijke dingen gedaan.


tumblr_o6nvxsWlN11ufqujxo2_r1_500-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/19/2016 09:15 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/21/2016 09:33 AM

Suzy had haar hoofd omgedraait naar Stefan waarop ze kort haar hand voor zich hield. ''Just, we'll talk about it all later.'' knikte ze en draaide zich terug om naar Alexis waar langzaam bloed bij haar neus vandaan druppelde. Bij haar woorden stapte ze meteen over de lijn heen, en er voor zorgend dat ze iedereen kon controleren qua supernatural dat ze er uit waren. ''Okay you can let it go Alexis.'' riep Suzy en stapte naar haar toe waarbij ze automatisch neer knielde. Alleen de cirkel vuur blazende kaarsen zaten haar een beetje in de weg.

ihsfivbe.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/21/2016 10:05 AM

Iets nam over en ze bleef doorgaan ondanks iedereen eruit was. Het leek wel alsof ze niet kon stoppen. Niets veel later lukte het wel en werd ze een beetje flauwtjes. De kaarsen waren inmiddels weer gewone brandende kaarsen en niet vuurspuwende. Het heeft veel energie gekost. Ze vond het eigenlijk ergens eng dat ze het heeft gedaan, dat het gelukt is."Did it work?"  Vroeg ze aan Suzy. Veel van de omgeving had ze niet meegemaakt, dus het zou ook nog kunnen dat de rest nog in de grot zit. Ook wist ze niet of Stefan écht zijn humanity  terug had, of dat hij deed alsof om naar buiten te komen.


Stefan die keek naar Suzy die al op Alexis af ging. Ze bleef toch nog kort doorgaan maar al snel zag hij de vlammen weer normaal worden. Hoe gaat hij ooit zijn excuses aanbieden aan Alexis en Suzy, eigenlijk aan iedereen. Ze hebben Tyler ook pijn gedaan, als was hij toen niet alleen. Moest hij nu al wat tegen Alexis zeggen of moet hij haar maar even laten met Suzy? Daar stond hij dan, niks zeggend terwijl hij weet dat iedereen hem nu aan het oordelen is. Voor wat hij allemaal gedaan heeft. 

1-03-Friday-Night-Bites-stefan-salvatore-11714464-604-403.jpg

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/21/2016 10:07 AM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/22/2016 09:24 AM

Suzy staarde naar Alexis en wreef ondertussen over haar arm heen waar een brandwond verschenen was maar die heel langzaam weg trok. De vlammen werden minder en wanneer ze weer tot de kleine vlammetjes waren dat het normaal was was Alexis ook weer terug bij de wereld. Met haar voet verplaatste ze de kaarsen en keek naar Alexis terwijl ze een zakdoek uit haar achter broekzak haalde. ''Yes it worked, and you're bleeding.'' zei ze op een zachtte toon en toen naar de grot waar ze Katherine heel langzaam weer zag bewegen. ''Well almost everyone got out though.'' zei ze schouderophalend.

sidobfyvaeir.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/22/2016 12:24 PM

Alexis keek naar Suzy "I don't  care, aslong as everything worked"  zei ze en pakte de zakdoek aan en veegde het bloed  weg. "Let's go then, I don't  think we have anything left to do here"  zei Alexis. Met Stefan heeft ze nog niet gesproken, hij is dan ook pas net terug. Ze weet ook niet of ze hem meteen wilde spreken, misschien moest ze hem maar eerst even laten denken. Hij moest eens weten wat hij allemaal gemist heeft in de tijd dat hij er niet was voor hen. Dat hij in deze grot zat.

Stefan wachtte nog even met het praten met iedereen. Hij hoefde niet iedereen in het algemeen te spreken, hij wilde iedereen persoonlijk aanspreken en zich verontschuldigingen. Hij heeft zoveel  slechte dingen gedaan. Misschien was het wel een van de ergste keren met zijn menselijkheid uit. Hij heeft geen random mensen pijn gedaan dit keer, maar zijn vrienden en familie.

U6dLIQ4Z.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/22/2016 12:25 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/23/2016 01:35 PM

Suzy knikte naar Alexis en zuchtte even kort. ''Alright, as long as you're doing fine.'' fluisterde Suzy en keek de anderen allemaal aan en sloot haar ogen even kort. Met de gedachten dat alles nu weer goed was wou ze weer gaan lopen maar natuurlijk was het niet goed. Alles was verkeerd, de hele wereld waarvan zij afwisten was het foute aan de wereld. En er was niets wat ze konden doen om het te veranderen. Haar hoofd had ze kort even gedraait en keek even kort naar Stefan met een zucht die langzaam haar lippen verliet. ''Laten we terug gaan, of iets.'' mompelde ze. Nu Stefan vrij was en waarschijnlijk zijn menselijkheid terug had wist duidelijk niemand iets te zeggen. Op zijn broer na natuurlijk, maar hij was eigenlijk al een bitch met zijn menselijkheid dus dat was geen verrassing meer.

Cecild.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/23/2016 09:24 PM

Op zijn minst hadden de andere geen problemen meer, iedereen kon weer blij zijn, omdat alles is zoals iedereen wilde. Behalve Alexis. Die heeft nog steeds Kai niet, maar als hij terug is hebben de andere daar weer een probleem mee. "Yeah let's do that, I really  need to rest again"  zei Alexis en stond op. Ze had ook tijd nodig om na te denken. Alles deed zoveel pijn bij haar nog, ze kon dingen niet los laten. Ze miste Kai met heel haar hard, zeker in de tijd dat ze hem nodig heeft met de magie en de baby's. Alexis weet dat Suzy er ook voor haar is, maar dat is anders. Kai kan haar helpen met de magie, en is de vader van haar kinderen.


Stefan zou sowieso het eerste naar Alexis gaan, dat was ook het makkelijkst, die woonde immers in het zelfde  huis. Atans dat dacht hij nog,  hij heeft zoveel gemist,  hij weet niet eens dat Alexis niet meer in het Salvatore huis woonde, maar een eigen huis heeft met Kai. Ze liepen allemaal naar ze auto's en gingen opweg naar huis. Alexis haar huis was blijkbaar het dichste bij en de eerste stop. "Wait what are we doing at this house?"  Vroeg Stefan fronsend toen ze voor een grote villa aan de rand van de stad stopte.

e86e0b1f3fea2ba4aa6cde82cca37346.jpg

 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/23/2016 09:24 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/24/2016 10:09 AM

Suzy keek de rest nog even kort rond als toestemming maar de woorden van Alexis waren wel genoeg om iedereen voor hooguit een paar minuten daar heen te krijgen. Niet dat iedereen daar naar binnen zou kunnen, want er waren vele van hun vampieren. Logisch als ze veiligheid zou willen hebben. In de auto had Suzy haar ogen gesloten. De woorden van Stefan werden hoorbaar, dat waren ze op dit moment wel zeker. ''At this house? This is Alexis her house, one she shared but for now doesn't.'' mompelde Suzy en keek naar Stefan. ''Dont expect to get invited in immidiatly.'' mompelde Suzy en had de deur los getrokken en was uit de auto gestapt.

Suzy_III.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/24/2016 11:58 AM

Tsje naar 3 weken later.

Er is niet veel gebeurd in de 3 weken tijd, Kai was nog steeds niet terug. Inmiddels had Alexis een behoorlijke buik, de baby's waren nog altijd met een vreemd super snel tempo aan het groeien. Dat kwam dus waarschijnlijk doordat  Kai meer dan 20 jaar geen dag ouder is geworden, en zo wil het universum de tijd inhalen. Jo had gezegd dat de bevalling elk moment zou kunnen komen. Zonder Kai dus. Ze had gekeken, en de gegevens zeiden dat ze 36 weken was, terwijl dat in realiteit er maar maximaal 12 zijn geweest. Ze was nu onderweg naar Suzy, Elena en Bonnie, met wie ze Josette zouden verassen met een vrijgezellenavond. De mannen gingen het zelfde doen bij Alaric, morgen  was namelijk de bruiloft tussen de twee. Toen ze bij campus aan was gekomen ging ze naar de kamer van hen en klopte aan. Zelf ging het met haar studie goed. Volgend jaar zou ze haar master hebben.



Stefan was met Damon, Matt, Tyler en Jeremy onderweg naar waar Alaric op het moment was. Ze zouden doen alsof hij ontvoerd werd, en hem dan verassen met het feest. Stefan had het  bij iedereen bijgelegd, en heeft Alexis haar herinneringen van de 3 dagen gewist. Alles was dus weer goed, en Stefan  was blij zichzelf te zijn. Hij had vreselijke dingen gedaan in die dagen, waar hij veel spijt van heeft. Hij had wel zin in dit feest nu. Blijkbaar kregen Alaric en Jo ook een kind en gingen dus trouwen. Nog iets was hij gemist had door zijn tijd in de grot. Ook zij krijgen een tweeling, dus over een tijdje zullen er 4 kleintjes zijn.

Screenshot_2016-07-22-20-51-21-1.png

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/24/2016 12:11 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/24/2016 06:51 PM

Suzy had de anderen glimlachend aan gekeken. Caroline had besloten om later deze avond te komen en Elena en Bonnie waren zich nog aan het klaarmaken. ''Pfoeh, looks like y'all are already going to the wedding.'' grinnikte ze even kort en hoorde hele korte giechel van de anderen. Haar ogen had ze gesloten terwijl ze op het bed neer kwam met haar rug. Haar ademhaling was rustig totdat ze het geklop hoorde op haar kamer deur. Voordat Suzy overeind kon komen zag ze al hoe Elena bij de deur stond en die open trok. ''Hello Alexis, glad you could come.'' glimlachde Suzy terwijl ze langzaam overeind kwam van het bed.

xdfcghbj.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  59  |  60  |  61  |  62  |  63  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum