TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  65  |  66  |  67  |  68  |  69  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/30/2016 07:08 PM

Alexis knikte "goodluck Alaric, i wish you and Jo all the happiness in the world"  vervolgde ze Suzy. "Alright I'll meet you later on, I'm going to introduce me to some of his family"  knikte ze. Als eerste ging ze naar zijn vader waar ze zich het meeste zorgen om maakte. "Excuse me Mr. Parker" zei ze. "I'm Alexis Salvatore, Kai's girlfriend"  zei ze terwijl  ze zijn hand schudde. "And a friend of Jo's" zei ze daarna. Ze vond dit spannend aangezien ze dit nog nooit  mee heeft gemaakt, Kai is haar eerste vriend. "So you are the one who's  carrying the children of my deadly and psycho son" zei hij toen en keek Alexis scannend aan. "Yes, but he isn't  deadly, he actually  is really friendly. Eventhough he like killed his own reletives" zei Alexis. "Which I'm really sorry for by the way" zei ze en legde haar hand op haar hoofd. "Sorry can I start again, I'm like really nervous to meet his family. I wanna make the right impression" lachde ze. Hij begon wat onverstaanbaars te mompelen "What are you doing?" Vroeg ze. "I'm seeing if he did a spell on you, so you would live him and do whatever says. If so, I would undo the spell" zei hij tussen door. "But your not, I really don't  know who ever could see someone in a psycho" zei de man verward. "I ques it was ment to be"  glimlachde Alexis. "I know what he did is awefull but he is really carring for me and protects me"  knikte ze. Ze praatte wat met zijn vader  en ging toen naar een stoel toen de dienst ging beginnen. Ze keek naar Suzy die naast haar zat. "Gosh everybody was looking at me like I was crazy when his dad said I was Kai's girlfriens. I don't  think they really  like me carrying his children"  fluisterde Alexis. "They actually  think I'm crazy, probably. Great"  zuchtte ze en was toen stil  toen de dienst begon en Jo door het gangpad naar binnen kwam. Ze was prachtig. Alexis glimlachde, iedereen zag er zo blij uit.

Screenshot_2016-06-16-18-58-54-1.png

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/30/2016 07:16 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/30/2016 07:31 PM

Suzy keek met een glimlach naar Alexis die terug was gekomen naar de plaatsen. Iedereen was er voor wie ze kende. Dus dat betekende dat de bruiloft van start kon gaan. ''Well they are the crazy ones.'' mompelde Suzy en had zich zo omgedraait dat ze naar Jo kon kijken die zich vloeiend over het gangpad bewoog met de jurk die ze had gekocht voor de bruiloft. De toespraak begon simpelweg en het was duidelijk wanneer het dan ook echt begonnen was. Het duurde dan niet lang nadat er toch iets gebeurde. Alaric zijn gezicht was verbaasd en in shockt en de kleur van bloed bedekte zich over de witte stof van Jo's jurk.

Kai had plannen. Hij was terug uit de prisonworld gekomen. Hoe was voor hem nog altijd een wonder maar het was gelukt. Hij was dan ook al een dag of 2 terug zodat hij zich kon voorbereiden voor dit speciale moment. Het lastige was wel dat hij Alexis moest ontlopen, iets dat hem gewoon niet fijn zat. Maar voor wat ze hem aan hadden gedaan, op Alexis na, moest hij er niet aan denken dat ze er mee weg zouden komen. Lillian had hij gisteren gesproken over een deal, voor het plan van vandaag. De bruiloft van zijn zusje lief was dan ook begonnen. Grote plannen. Hij had een spreuk op zich zelf gedaan waardoor hij voor niemand zichtbaar was. Met een scherp voorwerp in zijn handen had hij zich naar voren bewogen tijdens de ceremonie maar met een simpele beweging van het voorwerp in het lichaam van zijn zusje lief was de drama begonnen. De spreuk ging van hem af waarop er een glimlach zijn lippen vormde. ''Missed me? Or not.. I'm guessing not.'' mompelde hij met toch een kort lachje in zijn stem.

tumblr_nqn1pkRWYB1tuqpu7o1_250.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/30/2016 07:46 PM

Alexis glimlachde, ooit zou ze ook in een witte jurk staan. Al zal ze nooit zo'n groot feest hebben, zoveel mensen  kende ze niet. En Kai zijn familie blijft altijd van hem uit de buurt. Ze luisterde naar de dienst, het was echt mooi. Opeens  kleurde de jurk van Jo rood en viel ze in de armen van Alaric. De hele zaal was in shok. Dit was vreselijk, hoe kan dit? Jo verdiende dit niet op haar trouwdag, dit verdiende ze nooit. "Oh my gosh, no not Jo" zei Alexis. Toen zag ze iets wat ze nooit gedach had ooit weer te zien. Haar hard stond even still. "Kai"  fluisterde ze. Hoe graag ze op op hem af wilde rennen, bedacht ze zich dat het niet echt een goed idee was. Daarna kreeg ze een vreselijke kramp in haar buik. Aan de ene kant was ze blij dat dat hij er weer was, maar wat hij heeft gedaan is vreselijk. Iedereen leek  last te hebben van een geluid, maar Alexis hoorde niks.


Stefan schrok toen hij Jo zag die in de armen van Alaric viel. Dit kon niet waar zijn. Alles werd al logisch toen die psycho zag die zijn nichtje helemaal heeft gehersenspoeld ofso. Stefan begrijpt nog steeds niet wat Alexis in hem ziet. Alarix verdiense dit ook niet, hij verdiende eindelijk geluk. Hij had Jenna al verloren, en heeft  al veel verdriet gekend. Dit kon Alaric ech niet erbij hebben. Al gauw hoorde hij de pieptoon, en zo te zien hoorde iedereen die. Wat was hij nu van plan?

35e4e2a8301f511ab6856a0750b5f8c2.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/30/2016 07:46 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/30/2016 08:30 PM

Suzy haar ogen werden groot bij het zien van Kai, de vriend van Alexis maar wel een psycho die voor een tweede keer een familie lid heeft vermoord. De pieptoon verscheen en met vlugge beweging zaten haar handen al op haar oren en ogen dicht geknepen waardoor ze voorover begon te buigen om het geluid maar weg te proberen halen maar dat was een poging tot mislukking. Een harde klap van schatterend glas klonk doorheen te zaal en het zelfde gelde voor afgebroken hout dat doorheen de zaal vloog. Een harde klap voelde ze waardoor het al snel zwart werd voor Suzy haar ogen.

Kai had zijn ogen kort gefocused op Alexis en met simpele woorden bracht hij een beschermende spreuk over haar uit. Zijn vader zag hij in de zaal zitten, net zoals de rest van de familie die probeerden met hun magie Kai weer te stoppen maar hij was de coven leider, als hij dood ging ging de hele coven dood. Daar kwam het deel van zijn plan tot gang. Met een simpele beweging van beide armen vloog glas en weet hij nog wel wat er allemaal hier stond doorheen het gebouw heen iedereen zakte neer en met dat pakte hij het mes die hij nog in zijn handen had vast en keek de anderen kort aan. Bloed was al op vele plaatsen te zien maar met dat stak hij het mes in zijn lichaam.

wasetrygv.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/30/2016 08:40 PM

Al snel volgde er een klap, Alexis viel wel op de grond, maar pijn had ze niet en ze was ook niet gewond. Ze keek naar Suzy die naast haar lag. "No, no, no"  zei ze toen vele vrienden bewustloos op de grond lagen. Ze snapte het niet, hoe kon ze zelf nog oké  zijn? Ze dacht dat alles weer goed in haar leven zou komen als Kai terug was. Dan waren de problemen weg. Niet dus. "Hey, hey Suzy wake up"  zei ze terwijl ze zachjes op haar wang sloeg. Toen zag ze dat Kai zichzelf neerstak. "NO!" schreeuwde ze. Pleegde hij nou echt zelfmoord? Net nadat hij terug was? De tranen begonnen langs haar wangen te stromen, dit was allemaal een ramp. Weer voelde ze hevige kramp in haar buik, in haar ooghoeken zag ze Kai weer omhoog komen. Hoe kan dat nou weer?


Stefan hoorde een harde klap en vloog door de ruimte  waardoor het zwart voor zijn ogen werd. Het zou hem niet doden, maar wel tijdelijk uitschakelen. 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/30/2016 08:47 PM

Suzy
*Nog buiten bewustzijn*

Het duurde misschien niet lang maar hij voelde al snel hoe hij weer terug was bij het leven, bij wat er zonet gebeurd was en hoe zijn hoofd een tikkeltje tintelig aanvoelde. Het bloed van Lillian werkte, en dat maakte het plan alleen maar beter. Zijn ogen sloot hij nog even kort terwijl hij voorzichtig omhoog kwam van het opstapje waarop hij neer was gevallen. Hij voelde het ook niet meer, de pijn van een val of wat er nou precies gebeurd was. Wanneer zijn zicht helder was zag hij de covenleden, zijn familie, op de grond liggen wetend dat ze dood aan het gaan waren of gewoon dood waren. Vervolgens laat hij zijn blik rustten op Alexis die naast haar vrienden op de grond zat.

large.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/30/2016 09:02 PM

Alexis kreeg hevigere krampen, "suck it up Alexis, now is not the time"  mompelde tegen zichzelf. Ze voelde  een vloeistof langs haar been lopen "fuck" mompelde ze en stond op. Ze legde haar hand op haar buik en stond op. Ze stond gebogen aangezien ze veel pijn had. "I... I have to go to the hospital like right now"  zei ze verward. "It's  happening, my water just broke"  zei ze. Ze wist dat het pijnvol ging zijn en dat klopte. Het deed nu al veel pijn en ze is nog niet in de bevaling zelf. Toen zag ze Bonnie opstaan. "Kai, you didn't  think you could get away with this so easily right"  hoorde ze Bonnie zeggen. "Please Bonnie, don't  do this now, we really have to go" zei Alexis. "I'm sorry Alexis. But if Kai won't let Jo have her children and happines, he can't either"  hoorde ze Bonnie zeggen. "I'm sorry for you Alexis,   but this is the right thing to do"  zei Bonnie. Toen zag ze dat Bonnie haar hand richting haar had en begon  een spreuk op te zeggen. Alexis voelde  een heverige pijn in haar buik. Alsof ze duizenden keren met een mes in haar buik werd gestoken. Ze zakte op de grond. "No Bonnie please don't  so this, please"  zei Alexis met moeite en smeekend. "Please" snikte ze. Het crème kleurige tule wat bij haar buik zat werd langzamerhand rood. Alexis had moeite met wakker blijven en raakte toen bewusteloos. Ze had de baby's gedood. Alexis voelde ze niet meer.


Stefan is nog bewusteloos.


Screenshot_2016-07-08-07-12-20-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/30/2016 09:03 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/30/2016 09:09 PM

Suzy blijft bewusteloos

Kai keek op naar Bonnie en met die woorden voelde hij de woede omhoog komen. Hij had stappen naar voren gezet en hij wist wat Bonnie van plan was bij Alexis maar hij was te laat. Bonnie had de woorden uitgesproken en die woorden herkende hij meteen als de dood waarop het gericht was. De baby's, die kinderen die hij samen met Alexis zou hebben. Hij zag hoe Alexis op de grond was gezakt en nog net kon hij haar vastpakken zodat ze niet met een klap neer zou komen. Woede had zijn lichaam gevuld en met dat gooide hij met zijn magie Bonnie tegen de muur aan, de harde klap was de horen in de zaal waar het echo'de. Een spreuk sprak hij uit als wraak. Normaal zou je de hartslag van een vampier niet kunnen horen maar het was hem opgevallen dat Elena hem weer terug had, en dat betekende maar één ding. Ze had de cure, dat haar weer mens maakte. Met zijn magie koppelde hij Bonnie aan Elena. ''Regret is all you will have now Bonnie. As long as you are alive, Elena will rot away in a sleep she will be in. Until then, enjoy your life.'' riep hij terwijl hij Alexis beter vastpakte.

xcvbn.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/30/2016 09:20 PM

Hoe kon Bonnie  dit doen? Alexis haar water  was net gebroken, wat betekende dat ze de bevalling in ging, en nu waren de kinderen dood. Ze zal er ook geen meer kunnen krijgen met Kai aangezien die nu dood is en geen kinderen meer kan krijgen. Ze schrok weer lichtjes wakker en de tranen stroomde langs haar wangen. Ze pakte zijn hand vast. "They are not okay, I can't feel them anymore" zei ze verward. "It hurts Kai" snikte ze terwijl tranen als een rivier langs haar wangen stroomde. "Really bad" vervolgde ze. Zowel mentaal en fysiek voelde ze de pijn. Dit kon ze er niet nog bij hebben.


Stefan werd wakker en zag de rotzooi die hij aan heeft gerichtm Kai zijn hele familie was dood. Stefan zijn vrienden lagen bewusteloos op de grond, en Kai zat bij Alexis waarvan haar jurk ook rood is. Al is het maar op 1 plek. Haar buik. Hoe graag hij Kai zijn hart er nu wilde uitrukken deed hij dit niet. Alexis zag er ook slecht uit, en hoe jammer Stefan het vond, ze had Kai nodig. Hij liep naar buiten waar Alaric met een pistool tegen zijn hoofd stond. Hij ging met zijn vamp snelheid  erop af en pakte het pistool weg. "Hey, this must be horrible, and there are absolutely no words for what happened, but don't  do this. He's not worth that, and if you would  shoot yourself, you would let him win." Zei Stefan. "By the way, this doesn't  makes up for anything, but if it makes you feel  better; he lost his children too. Atleast I think. I saw him with Alex, she had blood on here
stomich. I didn't hear the heartbeats anymore " zuchtte Stefan.

 wb1BTRPJ.jpeg

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/30/2016 09:21 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/30/2016 09:29 PM

Suzy haar hoofd tintelde als een malloot en langzaam trok ze zichzelf overeind van de grond op de stoel waar ze vermoeid aan begon te steunen en de hangen. Zonder iets te doen ging ze met vampieren snelheid het gebouw uit waar ze een scherp voorwerp uit haar been voelde steken. Het stak er diep in en het maakte moeilijk om te lopen. Met al haar kracht die ze nog had het stuk glas uit haar been en gooide het neer op de grond en slikte terwijl ze opkeek. De wonden heelden dan al snel dus het maakte niet super veel uit. Ze liet zichzelf steunen tegen de muur van het gebouw en legde haar hoofd en rustend tegen aan. Kai was te ver gegaan, dat was geen twijfel.

Kai keek Alexis aan en slikte kort. Het was nooit zijn bedoeling geweest om Alexis pijn te doen, hij deed nog zo zijn best om dat niet te laten gebeuren maar door haar vriendin was ze weer gewond geraakt. Hij sloot zijn ogen kort en woorden vloeiden doorheen zijn lippen zodat hij de pijn weg nam van Alexis. ''I know it hurts Alexis, I know it does.'' knikte hij en keek haar aan terwijl hij haar omhoog tilde van de grond in zijn armen. ''They're gone, I can't hear nor feel their heartbeats.'' fluisterde hij en voelde hoe er een traan langs zijn wang heen viel.

tumblr_o6wzp0LaKK1ujp572o1_500.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  65  |  66  |  67  |  68  |  69  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum