Search for posts by Skullet

First Page  |  «  |  1  ...  9  |  10  |  11  |  12  |  13  ...  64  |  »  |  Last Search found 639 matches:


Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/01/2016 07:14 PM

Kai keek naar de anderen die nu ook bij hun stonden en kort keek hij Alexis aan. ''You can go shower for hours when we get back home.'' fluisterde hij en keek toen de anderen aan. ''Thank you, that is a pleasure I take for granted.'' knikte hij. Ze liepen met zijn allen naar buiten toe. Al was het niet eens super groot. het stond midden in een open plek in het bos, waar geen enkele boom stond. Alleen er maar omheen. Wanneer iedereen eruit was keek hij kort naar het gebouw gemaakt van hout en met dat vloog het in vuur en vlam.

Suzy keek Stefan aan en glimlachde kort. Haar hand haalde ze weg en rook het bloed rond haar vingers. Ze had een lange tijd niks gehad qua bloed en haarzelf in controle houden was dan ook wat lastiger. James was eraan gegaan, hoofd van zijn lijf af. En de anderen mannen waren levend verbrand. Ze pakte Stefan zijn hand vast en ook zijn arm. Ze wou gewoon zijn aanwezigheid voelen en dat hij er echt was. Niet zo afgescheden van elkaar in een cel.

nuim.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/01/2016 06:08 PM

 Kai sloeg zijn armen beschermend rond Alexis heen die bij hem in de armen vloog. Hij keek om zich heen en zag hoe de mannen al op de grond lagen helemaal verbrand van het vuur dat elk laatste deeltje van hun huid weg brandde. Vervolgens keek hij naar Suzy en Stefan die bij James stond en hij kon alleen maar toekijken hoe ze het af handelden. Hij liep voorzichtig met Alexis nog in zijn armen naar de dichtgeslagen deur. 

Suzy keek Stefan met een grijns aan. ''A St. John?'' hoorde ze James verward zeggen en met een glimlachje keek ze hem aan. ''Yea, definetly sure I am a St. John. Long lost daughter from my mother. The sister of Enzo St. John.'' mompelde Suzy en keek naar Stefan. ''For you the honour. I know you're holding back at the moment.'' fluisterde ze en keek Stefan aan terwijl ze James nog altijd vast had.

e9a3bb5b98a84e4d60d072ccf2ce753b.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/01/2016 01:41 PM

Kai keek op naar Stefan en knikte uiteindelijk. ''Good, let's get her out of here.'' fluisterde hij. De gedachtes van Alexis drongen nog altijd doorheen zijn hoofd en wanneer Stefan de deur ingetrap had keek hij achterom waar hij een groep mannen zag. Kort haald hij zijn hand uit waardoor ze allemaal langzaam in de fik vliegen en levend begonnen te verbranden. Vervolgens stapt hij achter Stefan aan naar binnen toe. Hij kon het verschrikte hoofd zien van James. ''Never trust someone who is befriended with vampires and a witch.'' mompelde Kai onder zijn adem terwijl hij richting de twee liep.

Suzy keek naar de mannen die in vuur en vlam vlogen en knikte even dankbaar naar Kai en stapte vervolgens de twee jongens achterna.  Kai was naar Alexis toe gelopen en James had haar dan ook losgelaten. Suzy kon net bij zijn nek komen voordat hij de deur uitstapte en drukte haar nagels in zijn nek zodat hij meteen pijn kon voelen. ''I told you we would get out of here. And if we did, you wouldn't be left alive.'' siste ze.

nnyui.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply Edited on 10/01/2016 03:53 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/01/2016 11:50 AM

Kai keek naar Alexis en hij kon haar gedachtes gewoon doorspoelen in die van hem. Als hij dat niet zou horen zou hij denken dat het ook gewoon echt was.  Gelukkig was dat gewoon niet het geval. Hij hoorde de sleutels in de handen van Stefano vallen en wanneer hij een deur dicht hoorde gaan begon Stefan de sloten los de halen. En wanneer hij eenaald vrij was en uit de cel voelde hij de magie terug zijn lichaam in vloeien. Hij liep dan ook met een korte blik aandacht Stefan en Suzy meteen door naar de deur.

Suzy keek naar Alexis en ze zou zo kunnen geloven dat het echt was. Gelukkig verliep het allemaal super soepel zonder problemen en waren ze al vlug weer vrij. Wanneer iedereen vrij was zag ze Kai naar de deur toe en wanneer hij die vasthield zag ze een groep mannen door de andere deur heen lopen. Waarop ze alleen maar naar Stefano kon kijken.

3559f69e0e56880c8a7aa811e5453223.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 09/30/2016 11:54 PM

Kai keek naar Alexis toen ze het plan begon uit te leggen. ''Alright, we'll do it. But for the fact that if we get out and you are still there. I'm not leaving you.'' mompelde Kai zo verstaanbaar mogelijk. Hij keek kort om zich heen en slikte kort. Voetstappen hoorde hij van een hele afstand vandaan en totaal niet dichtbij de cellen. Maar het kwam wel dichterbij.

Suzy zuchtte kort. ''Family drama, I know.'' glimlachde ze kort. ''It's fixed, I know the truth now. That my last name actually should be St. John.'' mompelde ze en keek even naar Stefan. Ze wou hem zo graag gewoon vasthouden en niet loslaten gaan. Gewoon voor even, maar het kon niet. ''Let's do it. If it works we are getting out of here together. I'm not leaving someone behind, not even Kai.'' mompelde Suzy. Voetstappen kwamen super dichtbij op dit moment en ze hield zich overeind aan het hout, waar gelukkig geen vervain op zat.

Naamloos.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 09/30/2016 06:30 PM

Kai x

Suzy fronsde even kort en slikte even kort. ''You don't need to fight for getting back to whatever. You stood beside me, even when my humanity was off. You got me back. And I was way worse that time then you were to me.'' mompelde Suzy en probeerde over het hout heen te kijken, alleen was ze te klein. ''I just wanna get out of here and just be free of this vervain in the goddamn air and the vervain in my blood. It's fucking burning like hell inside my face.'' mompelde Suzy en wou het hek aanraken. Ze liet het dan meteen weer los. 

9a3852d101eb86bb8728b921c4c744ea.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 09/30/2016 05:10 PM

Kai keek verwonderd naar Alexis die hij nog net kon zien doordat hij over het houten heen kwam. Hij liet zijn blik op haar rustten en luisterde aandachtig naar alles wat er hier rond ging. De woorden, de stemmen. Hij bleef vol aandacht kijken en zo te zien was het ook gewoon weer goed gekomen tussen Stefan en Alexis. Al had hij wel enige twijfels over Alexis en Suzy.

Suzy luisterde naar Stefan en zuchtte er even kort over. ''Trust me Alexis. I would've help you no matter what if you told me what was going on. I just got to know a couple days ago that my uncle is Enzo St. John. I would've talked to you about it, but we kinda were or are fighting.'' mompelde Suzy en staarde voor zich uit terwijl ze nu voelde hoe de wond over haar gezicht heen heel langzaam weer begon te helen.

cgdykt.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 09/29/2016 07:35 PM

Kai luisterde naar alles wat Alexis zei. Hij stond dan ook op wanneer zij hetzelfde deed. Kort had hij zijn ogen gesloten en luisterde naar de woorden die langzaam langs haar lippen heen gaan. Ze wastafel niet de gene die haar excuses aan zou moeten bieden. Het was iets dat de anderen moesten doen.

Cecile keek verbaasd op toen ze Alexis hoorde praten. Het was uit het niets en het wassen ook belachelijk stil tussen Kai en Alexis hier voor. Wanneer ze begon over een moeilijke tijd zuchtte Suzanne kort. "Then why didnt you ever talk to me  about it before.. You know that's I woud help you." zei ze.

1cfa9fc4bcc988b17964d7c71c6413cd.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 09/28/2016 09:02 PM

Kai luisterde naar elk woord dat doorheen zijn gedachtes heen stroomde en keek naar haar. Een zucht verliet zijn lippen en knikte uiteindelijk maar gewoon. ''It's the only thing that could possibly get us out of here. And I actually don't wanna be here any long.'' dacht hij en keek haar aan. Hij streelde met zijn duim langs haar hand heen en knikte even kort. ''I'll make sure you won't get left behind. Because if that happens, I'll will be staying. I'm not leaving you.'' dacht hij nog even er achteraan.

Suzy grinnikte even kort terwijl ze zijn kant op keek, niet dat ze veel zag ofzo. ''Yea right, I could rather say I had a fight with this gang outside who wanted to get me. But I basicly kicked their ass with a wound straight across my face.'' glimlachde ze en keek kort even op. Ze kon niks zien maar het was merkwaardelijk stil aan de andere kant van de cellen.

 btin.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 09/27/2016 07:28 PM

Kai keek op en glimlachde zwakjes naar haar. Hij voelde namelijk nogsteeds de pijn in zijn lichaam. Hij mocht dan wel een vampier zijn, maar daarnaast was hij gewoon nog mens. En daaraan kon hij helemaal niks doen, jammer genoeg. ''If you feel guilty go apologize. It wasn't me who told you to be mad at them. But I don't really blame you for being mad at them. For what they did, and said.'' dacht hij en keek haar aan en streelde langs haar handen heen met zijn eigen.

Suzy keek naar Stefan en glimlachde ze eventjes. ''Well, that's true. Eventually it will heal. Just takes patience and time.'' zei ze en streelde met haar hand langs de wond over haar gezicht heen. ''Well, for alot of people who are human. The would ask what happened. I'm guessing Damon and Enzo are also covered in scares. If it's not their face it's their body.'' mompelde Suzy en wou tegen het hek aanleunen maar ging meteen weer weg.

lB5EZ.jpg
 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  9  |  10  |  11  |  12  |  13  ...  64  |  »  |  Last

« Back to previous page