Search for posts by Skullet

First Page  |  «  |  1  ...  16  |  17  |  18  |  19  |  20  ...  64  |  »  |  Last Search found 639 matches:


Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/29/2016 08:47 PM

Suzy had de anderen gevolgd, en liep in het midden door het de straten heen net zoals de anderen. Ze liep rustig naar voren toe en bleef voor het huis staan. Elijah en het meisje, Davina, waren er al en die ging dus als eerst. Het bleef een tijdje doodsstil en toen hoorde Suzy van binnen de woorden uit Alexis haar mond komen. ''Alexis just said: I think, they're coming to kill you.'' mompelde Suzy voor de anderen zodat ze wisten wat er binnen aan toe ging. ''She's out.'' mompelde Elijah uiteindelijk.''

Kai leunde tegen eenkeukenkastje aan terwijl hij Alexis aan bleef kijken. Ze begon opeens raar te bewegen en langzaam merkte hij wat er aan de hand was. Kai pakte Alexis voorzichtig vast in zijn armen en liet haar op de grond zitten. ''Just stay here then.'' fluisterde hij en wanneer hij omhoog kwam zwaaide hij zijn arm omhoog waardoor hij een meisje met een harde klap tegen de keukenmuur aan gooide.

tumblr_o6wzp0LaKK1ujp572o1_500.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/29/2016 07:22 PM

Kai keek op bij het horen van Alexis en keek haar kort aan. Hij zag de glimlach op haar gezicht waarop hij kort glimlachde. ''Alright. I cleaned it up a little from yesterday. And since I cooked something yesterday and picked the idea myself it's your time to choose what you want.'' knikte hij en streelde kort langs haar arm heen toen ze naast hem stond. ''Besides that I don't really have an idea of what we could or should eat.'' zei hij nog

Suzy keek nog even kort op naar Stefan maar uiteindelijk trok ze de leren kleding uit de tas en begon zich gewoon midden in de woonkamer zich om te kleding in de kleding. Het maakte haar ook niet meer zoveel uit wat anderen van haar vonden. Als laatst trok ze haar schoenen aan en de soort wapen riem rond haar middel en bovenbenen. Haar messen gleed ze in het speciale vakje en trok haar haren beter naar achteren toe. Het was handig om gewoon beter beschermd te zijn. Het was misschien neit een normaal gevecht maar als het nodig was kon ze ze wel verwonden. Als het nodig was..
 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/29/2016 05:49 PM

Kai keek haar met een glimlach aan terwijl hij haar kort aankijkt. ''Alright, that's fine.'' glimlachde ik naar haar en keek haar na terwijl ze weg begon te lopen naar boven toe. Hijzelf was naar de keuken toe gelopen waar hij zijn mond  even spoelde zodat het overgebleven bloed van zijn tanden af ging. Hij maakte ondertussen ook het aanrecht nog schoon en draaide kort zich om terwijl hij met zijn onderlichaam tegen het aanrecht begon te leunen, wachtend op Alexis.

Suzy keek Stefan aan met een glimlach en glimlachde zwakjes. ''I hope everything goes by plan and not that Klaus suddenly comes. I can't handle him, he ruined alot of things before.'' zuchtte ze en keek Stefan aan. Ze voelde het kneepje in haar hand en glimlachde zwakjes. Vanachter Stefan hoorde ze de deur open gaan waarop ze toch kort glimlachde bij het zien van Bonnie met een tas kleding. Haar ogen klikten kort met die van Stefan en stapte uiteindelijk van hem weg. Ze pakte de tas aan en wanneer ze het opentrok zag ze de leren kleding in zitten waarop ze kort glimlachde. ''I thought I could just bring all of your fighting gear. Would likely bring everything.'' glimlachde ze.
Suzy_III.png
 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/28/2016 03:15 PM

Een glimlach kwam terecht op Kai zijn gezicht. ''More like an order, alright then.'' knikte hij en streelde langs haar pols maar uiteindelijk verplaatste hij het haar rond haar nek wat meer naar de zijkant en legde zijn hoofd wat tegen de hare neer. Uiteindelijk laat hij zijn tanden in haar nek zinken en smaakt hij alsnel het bloed, hetzelfde als gisteravond. Hij wist waar zijn stop was en uiteindelijk deed hij dat ook, stoppen. Er liepen nog een paar kleine bloeddruppels langs haar nek die hij met zijn vingers wegveegde en Alexis even aankeek.

Suzy keek Stefan aan en knikte uiteindelijk. ''Okay that good, they all will be here soon. But I think Davina will take a little while. Because if she lives in New Orleans like I'm thinking it will take a while. Although they will come on the right time. Elijah always does, as you can see today.'' zei ze en streelde langs haar nek heen en keek Stefan even kort aan. Niemand had een idee wat er tussen hun aan de hand was, en de gene die ze het zou aan vertellen was Alexis geweest die ze niet meer had nu. ''Just be careful tonight okay, I don't want something happening to you.'' zei ze en pakte zijn hand even kort vast.

large.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/27/2016 02:55 PM

Kai keek haar aan met een glimlach. ''As long as I have you beside me I'll be sure I wont start doiong everything wrong. Like kill everyone really.'' mompelde hij en haalde kort zijn schouders op. Hij keek kort naar haar pols waar hij kort naar keek. Je kon de littekens zien van de kleine puntjes van de tanden. ''I don't know Alexis, I don't wanna start drinking only on your blood you know.'' zei hij en streelde kort langs haar pols heen. ''But I guess your offering.'' zei hij met een korte glimlach en streede kort met zijn hand langs haar nek.

Suzy had haar mobiel weggestopt in haar broekzak en keek op naar Stefan die iets zei. ''I'm fine with it.'' antwoorde ze alleen en haalde kort haar schouders op. ''I lost my best friend because she is madly in love with a sociopath. I doubt he even cares for her. It's for her own best will.'' zuchtte ze en keek hem zuchtend aan. ''I just hope we succeed and that Klaus is gone and that Elijah will be of some help for us. I can get in the house, so can Damon and Bonnie and I think you can too. I'm just not sure. If Elijah wants to help we have to get them out of the house. Once they do the sound spell we're done for. Then it's Bonnie on her own unless she helps one of us.''

kucrctku.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/27/2016 02:02 PM

Kai keek Alexis aan wanneer de deur dicht gevallen was en met dat draaide hij zich naar haar om. ''I don't know yet. It's making a deal with the devil knowing your one yourself too.'' mompelde hij en keek Alexis aan. ''Besides that, he has to know that if I help him with his little problem in New Orleans I'm taking you with me. I'm not leaving you behind.'' zei hij als laatst en glimlachde even kort. ''It's you with me or it's no deal. Besides that if there is something we need help with we have him on our side really. If I do it for him he'll do something for me. '' knikte hij.

Suzy was naar boven toe gelopen naar de kamer waar haar broek lag. Haar langere broek en niet deze waarin ze had geslapen. Daarin verwisselde ze zich ook en pakte haar telefoon tevoorschijn. -Can you bring me my boots and 2 daggers. It''s in my dresser.-  verstuurde ze een sms naar Bonnie en al snel kreeg ze een bericht terug van dat het goed was. Terwijl ze de trappen af stapte trok ze haar haren wat naar achteren toe en begon het vast te vlechten zodat het achter haar rug hing en niet helemaal rond haar gezicht. Ze waren zich echt aan het klaarmaken voor een gevecht. Elijah was ondertussen ook al verdwenen waarschijnlijk om te kijken hoe het ging.

tumblr_nqn1pkRWYB1tuqpu7o1_250.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/27/2016 10:34 AM

Kai dacht even diep na, maar hij wist dat hij geen keuze ging maken. Niet zonder er over te praten met Alexis. Normaal had hij allang ja gezegt. Maar het ging niet alleen om hem, ook om Alexis en wat zij zelf er van vond. ''Let me think about it. Come back tomorrow and I'll tell you what my choice is gonna be. And don't kick the door in, appreciate that.'' mompelde hij en keek Alexis kort aan. ''Alright, we'll be here.'' was het enige wat Klaus zei totdat hij verdween.

Suzy keek naar Stefan en knikte uiteindelijk. ''Alright.'' knikte Suzy en keek even naar Bonnie die al overeind gekomen was van haar stoel. Haar ogen glinsterden kort in het zonlicht en met dat was ze de deur uitgelopen. Waarschijnlijk om haar spullen op te halen bij het campus. School zou starten, snel genoeg en ze hadden alweer een hele boel lessen misgelopen. Door alles wat er gaande is hier in Mystic Falls en rondom het campus. 

ihsfivbe.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/26/2016 11:47 AM

Kai keek Klaus fronsend aan maar bleef rustig naast Alexis staan. ''And what if I can't do it, what if I'm not strong enough to get back what is yours. Because I mean, that's what you're planning and hoping. That I'm the one who can give you what you want.'' mompelde Kai en keek kort naar Rebekah en Koll achter Klaus. Alsof ze meegekomen waren voor bescherming waarvan ik niet verrast zou zijn. 

Suzy keek Stefan aan en begreep zijn reactie maar al te goed. Ze hadden nou eenmaal het verkeerde geluk gehad. Maar dit was dan eigenlijk gewoon verschrikkelijk. Haar ogen dwaalden rustig af naar Elijah. ''If you go now Stefan. You most likely are going to see Klaus.'' zei Elijah  en met dat zuchtte Suzy. Het ging gewoon allemaal berg afwaards.

 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/25/2016 08:55 PM

Kai keek op naar Alexis waarop hij toestemmend knikte. Het was natuurlijk niet leuk op vermoord te worden. Probleem kende hij maar al te goed. Hij bleef vlak naast Alexis staan maar bleef Klaus aankijken. ''Good to know I'm a devil.'' knikte hij maar bleef verder naar Klaus luisteren. ''And if you don't mind me asking. What is that little problem you have back in New Orleans and how do you expect me to fix that for you.'' zei hij en keek kort naar Alexis. Op dit moment had hij ging enkel probleem of de andere vampieren na en op de mythe en niet weten hoe hij zijn krachten samen met Alexis zou moeten kunnen beheersen.  

Suzy zuchtte kort en knikte opzich begrijpend. ''We all know she is a fast learner so we have to be fast to do that.'' mompelde Damon vanachter hun waarop Suzy toestemmend knikte. ''Who else are there with Klaus.'' vroeg Suzy uiteindelijk aan Elijah waarop hij haar aan keek. ''Rebekah and Koll.'' zei hij zonder ene emotie in zijn stem. Met dat slaakte Suzy een geïrriteerde zucht.

hgfy6cfygu.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/25/2016 07:30 PM

Kai knikte. ''No we don't but we will find that eventually. We can't escape a mythe.'' knikte hij en keek op bij het horen van het geklop op de deur. Alexis was naar de deur toegelopen en hijzelf ging met zijn rug tegen de muur aan staan. De woorden die verwisseld werden tussen Alexis en Klaus waren kort maar krachtig en wanneer ze binnen gelaten werden draaide Kai zijn hoofd om naar de deur. ''Thank you for that Klaus, otherwise I would have never met her.'' mompelde hij en zag de ogen van Klaus oplichten. Zelf keek hij naar de andere twee die achter hem stonden en vervolgens naar Alexis.

Suzy keek zuchtend op naar Stefan. ''You gotta think about the fact that Alexis is a vampire too. She can escape easily, just a matter of time. And what it's for Kai is going to be even harder. Then think Klaus with him on his side if they are planning on indeed fighting beside eachother and I doubt he came alone with Elijah.'' mompelde Suzy en steunde kort tegen een muur aan. Ze wou gewoon niet dat hun dood gingen om een dom geregeld plan. 

tumblr_njf6gmm5fR1u44wypo1_400.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  16  |  17  |  18  |  19  |  20  ...  64  |  »  |  Last

« Back to previous page