Search for posts by Skullet

First Page  |  «  |  1  ...  18  |  19  |  20  |  21  |  22  ...  64  |  »  |  Last Search found 639 matches:


Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/23/2016 10:13 PM

''I don't know Alexis, I really don't know what is happening lately.'' zuchtte Kai vermoeid. terwijl hij zich achter het stuur zette en de deur dicht trok. ''And we will find out Alexis, that's the first priority at this moment. Because i don't want something bad to happen out of the sudden. We don't know what will happpen.'' zuchtte hij en startte de auto en keek uit het raam. Er lagen allemaal bladeren over de auto heen door de korte storm die er was geweest. ''Let's go.'' mompelde hij als laatst voordat hij wegreed.

Suzy keek Damon aan schudde zuchtend haar hoofd terwijl ze zich op de bank steuning neerzetten en keek de anderen even na. Damon was ook meteen stil na wat Stefan had gezegt tegen hem waardoor ze een kleine glimlach niet kon verbergen. ''Alright so did any one think about a plan, because honestly I had something else to deal with yesterday and didn't really think about a way to fix all of this happening.'' legde Suzy een beetje uit.

Malachai_Kai_Parker.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/23/2016 07:59 PM

Kai had Alexis vast gepakt bij de schouders en schudde even kort zijn hoofd. ''It wasn't just your magic Alexis, you didn't use your own. You used mine too, I could feel how you used it.'' fluisterde hij en keek haar aan. ''We have to find out what this is, I'll be there to help you control your magic and emotions alright? But first we have to find out what the deal is with all of this. I never seen something like this.'' fluisterde hij en begon haar voorzichtig mee te trekken naar de auto. Er waren weinig manieren om iemand kalm te houden, maar hij zal het proberen.

Met een glimlach had Suzy hem bekeken terwijl hij zijn shirt aan deed. Zijn lippen voelde ze kort op die van haarzelf en met dat volgde ze Stefan de deur uit naar beneden toe waar de anderen al zaten te wachten. ''Well well well.'' hoorde ze de woorden van Damon doorheen de ruimte heen gaan waardoor ze hem waarschuwend aan keek. ''Nothing even happened Damon.'' mompelde ze.

xcvbn.jpg


''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/23/2016 06:17 PM

Kai keek even kort op en zag al dat de mannen verdwenen waren, waarschijnlijk om hun beide alleen te laten bij het graf. Kai zelf hield Alexis stevig vast maar hij voelde de woede doorheen haar aderen gieren en met de woorden die ze uitsprak voelde hij diezelfde schok weer tussen hun beide. Hij keek om zich heen en de bomen begonnen te bewegen door de wind. Regen stortte zich neer uit de hemel en het geluid van onweer en bliksem was te horen. Hij trok Alexis naar zich toe en legde zijn handen over haar gezicht heen. ''Alexis, try to be calm.'' zei hij tot een poging om haar rustig te krijgen.

''Well, I guess it's a big brother thing to do. Always protecting the family.'' glimlachde Suzy en keek even op naar Stefan. ''Well, if you put on a shirt we can go. Or you must want to walk out like this. Not that I mind really.'' glimlachde ze en steunde met haar rug kort tegen de muur aan vlak bij de deur. Stemmen kwamen van beneden af waarop ze al wist dat er al meerdere waren voor hulp. Of ideeën natuurlijk.

9a3852d101eb86bb8728b921c4c744ea.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/23/2016 05:11 PM

Kai keek zuchtend op en liet Alexis kort even los nadat ze naar voren gelopen was. Zelf wou hij het niet doen, hij had al moeite met het tegenhouden van tranen. Alexis was weer terug in zijn armen en met dat sloeg hij zijn eigen rond haar lichaam en legde zijn hoofd rustend tegen haar hoofd aan terwijl hij voelde hoe Alexis helemaal zat te snikken en te huilen. ''It's alright, you can let it all out.'' fluisterde hij en streelde met zijn hand langs haar achterhoofd.

Suzy keek op naar Stefan en knikte toestemmend. ''It was a really manupulative move.. He lived to many years and I'm hoping he just isn't going to come back. I can't handle that.'' zuchtte Suzy en keek even kort rond zich heen. ''I have always wondered why Damon does that. As if he knows what is going on.'' zuchtte ze en trok haar korte broek wat beter en hetzelfde gelde voor het shirt dat ze aan had zoals de vorige dag.

wasetrygv.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/23/2016 04:09 PM

Kai hield zijn ogen sterk op de twee grafkistjes waar zijn kinderen in zaten, waar hun kinderen in zaten. Het was al hartverscheurend maar bij het zien van de traan die langs Alexis haar wang heen ging deed hem nog meer pijn. Tranen had hij niet, tenminste nog niet. Zijn ogen sloot hij even kort en luisterde kort naar woorden die uitgesproken werden. Zijn arm had hij rond Alexis heen gebonden, stevig. Meer als een steun op dit moment. Hij zal er voor haar zijn en dat wist ze, hoopte hij maar.

Suzy grinnikte even kort. ''Thank god we survived both of them. I really hated them. My whole not beating heart, so that's all my hatred really.'' zei ze en keek hem met een glimlach aan. ''Besides that, that noise. It's not just annoying, also really fucking painfull.'' zei ze en keek kort op bij het horen van voetstappen die over de gang heen gingen. ''Well shall we get out of bed and see if there are already others who maybe have a plan?'' stelde Suzy voor.

MParker6x22-1.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/23/2016 01:11 PM

Kai keek Alexis na en haalde zijn schouders kort op. ''Well, that's only a good thing.'' knikte hij en reed de auto verder naar de gekozen bestemming waar de begraving plaats zal vinden. De dokters hadden geholpen met het regelen maar het meeste hadden ze zelf gedaan. De auto parkeerde Kai op een lege plek in het bos en stapte niet veel later met Alexis naar de begravenis mensen. Niet veel later volgden ze de mensen die de kleine kistjes naar de echte plek waar het allemaal gebeuren zou. Hij hield de hand van Alexis goed was en zuchtte even.

Suzy knikte begrijpend. ''I know, I haven't really thought about it either.'' gaf ze eerlijk toe en trok zichzelf wat beter uit het bed en zuchtte even kort. ''There is always someone who has a plan in here. If it's not us it will be someone else.'' glimlachde Suzy en wreef kort doorheen haar ogen terwijl ze de haar staart eruit haalde zodat haar haren langs haar lichaam los hingen.

waserfti.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/22/2016 06:16 PM

Kai knikte instemmend en haalde zijn schouders even op. ''Yes it is going to be heartbreaking no doubt.'' zuchtte hij. Hier keek hij al sinds gisteren tegen op. Hij volgde Alexis naar de auto toe die voor het huis stond en ging aan de chauffeurs kant zitten. ''Yea it's fine, we can do that. Just gotta make sure there is no one there at that time of the day.'' zuchtte hij en startte de auto en ging er vandoor. Naar de plek waar de begravenis zou gebeuren van de twee overleden kinderen.

Suzy keek op naar Stefan en knikte glimlachend. ''I hope we don't. Not in the mood to have more problems to fix. Got enough problems to fix already.'' knikte ze en kwam langzaam overeind van het bed en steunde een beetje tegen Stefan en keek hem aan. ''I'm curious what the others have thought of for plan. Hope it's any good to be honest.'' zei ze en keek even om zich heen.

3268195144_1_4_eHs9Q49w.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/22/2016 02:23 PM

Kai had al gezien vanuit zijn ooghoek dat Alexis zich aan het klaarmaken was. Met dat stond hij ook op uit het bed en verwisselde even vlug zijn kleding. Op dit moment was dat ook het enige dat hij zou moeten doen aangezien niemand anders hem zou zien op Alexis na. En die wist hoe hij er uitzag op zijn slechts, tenminste het slechtste dat zij gezien had. Hij draaide zich om naar Alexis terwijl hij zijn schoenen aandeed. ''Let's get going then.'' zuchtte hij en keek haar aan.

Suzy voelde een paar bewegingen naast zich waardoor ze langzaam wakker begon te worden. Met dat keek ze op en merkte al snel dan Stefan naast haar lag. Met dat vloeiden ook weer de herinneringen van gister naar binnen toe waardoor het allemaal al weer logischer werd. ''Morning.'' was het gene dat ze had gemompeld en legde haar hoofd weer terug neer tegen Stefan aan. ''And let the next day of maybe drama get started.'' zuchtte ze.

Suzy_III.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/22/2016 12:06 PM

Kai knikte kort. ''Then I believe you on your words. If he looked strange at you he did.'' knikte hij en en voelde haar lichaam weer tegen het zijne aan. De dekens deed hij over hun beide heen en legde zijn hand voorzichtig over haar middel heen. ''Sleep is something we need.'' fuisterde hij en keek op wanneer ze met haar magie alle kaarsen uit deed waarop hij toch wel glimlachde. Oefening was dat gewoon. ''Goodnight sweety.'' fluisterde hij en sloot zijn ogen waarnaar hij in slaap valt.

Suzy slaapt.

tumblr_inline_nfzr0yFOS41sltb3q.gif

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/22/2016 11:10 AM

Kai keek Alexis aan en haalde even diep adem. Hij liet haar uitspreken met wat ze te vertellen had. Hij voelde haar in de zijne glijden. ''We will find that out tomorrow but now we just need to take some rest.'' fluisterde hij en trok haar voorzichtig naar hem toe. ''For everything that has happened is an explination and we will find out all of that but not tonight.'' knikte hij. ''And besides, it was my father. He always acted strange when it was about me.'' knikte hij.

Suzy slaapt.
kucrctku.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  18  |  19  |  20  |  21  |  22  ...  64  |  »  |  Last

« Back to previous page