Search for posts by Nemesis

First Page  |  «  |  1  ...  34  |  35  |  36  |  37  |  38  ...  63  |  »  |  Last Search found 625 matches:


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/06/2016 09:27 PM

"Yeah but he doesn't ages one day in there and I do, so yeah he'll eventually come out, but I'll probably be dead by then" zei Alexis. "He doen't deserves to be there in there alone, maybe you guys do see it that way but I don't. He has paid enough already to be in there all alone for 22 years" zei Alexis en pakte nog een vaas en gooide die ook tegen de muur aan maar voordat hij er tegen aan kwam stopte hij opeens, hij zweefde in haar lucht. Alexis schrok ervan en trok haar hand terug die de vaas had achtervolgd.Als gevolg dat de vaas op de grond viel. Dit kon niet, Alexis heeft geen magie. Ze keek om zich heen of er iemand was, een heks. Misschien Bonnie of Liv. Kort daarna voelde ze een schopje en bleef stok stijf stil staan en veroerde geen vin, ze was als de dood voor wat er net gebeurd was.


504650858.jpg

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/06/2016 09:29 PM.

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/06/2016 03:50 PM

"We can't get him back Suzy, he's gone forever" zei Alexis terwijl ze haar tranen probeerde te stoppen. "We don't have any magic, Bonnie will never give us her blood because  she wants him in there and he doesn't have any Bennett blood to get out  either"  snikte ze. "You know honestly, the last time I'm asking myself where I went wrong, what I ever did to deserve all of this" snikte Alexis. De laatste tijd zou ze willen dat ze niet van deze hele supernatural wereld zou weten, dat niemand haar ooit zou vertellen dat ze vampier of heks of whatever zijn. Eerst waren het al naar enige familie leden, daarna haar beste  vriendin. Zij en Matt zijn de enige die mens zijn, en ze weet niet eens meer hoe het gekomen is, iedereen in de vriendengroep die supernatural is geworden.


Screenshot_2016-06-15-19-23-58-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/06/2016 03:52 PM.

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/06/2016 03:28 PM

Alexis wilde Suzy toch op een gegeven moment het recht geven om erin te mogen, zij zou hen nooit wat kwaat doen. "Suzy can come in" snikte Alexis zachtjes, Suzy zou vanzelf wel merken dat ze erin kon. Op  het moment wist ze niet hoe ze verder moest, ze is dood op maar te bang  om te gaan slapen, daarnaast is ze de liefde van haar  leven kwijt. Ze krnden elkaar  pas  een paar  maanden maar ze wist  zeker dat hij het was. Ze kon het niet uitleggen, ze wist het gewoon. Het liefste wilde  ze alles  mollen om haar woede  en verdriet erin te stopen. Kai heeft zoveel voor hen gedaan en dan dien ze dit. Ze pakte een vaas en gooide hem tegen de muur aan waar  ze ook de foto tegen had gegooid.


images-1.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/06/2016 03:29 PM.

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/06/2016 03:06 PM

De foto van haar en Kai samen die op het kastje stond bleef haar maar aanstaren. Ze pakte hem en gooide hem tegen de muur aan. De rommel die het glas maakte kon haar niks schelen. Hij was weg, echt weg. Wat heeft Alexis ooit gedaan dat ze al dit verdriet, pijn, gewoon slechte dingen verdient? Ze weet niet hoe ze zo verder gaat, binnenkort zou ze een alleenstaande moeder worden. Wetend dat hij nog ergens was, alleen, en ze er niks aan kon doen om hem terug te krijgen. Ze hoorde een stem "Just leave me alone"  snikte ze. Ze wilde dat niemand haar zo gebroken zag. Ook Suzy niet.


tumblr_o2zw0eSg4D1v91g9po1_500.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/06/2016 03:07 PM.

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: ORPG// Trapped

from Nemesis on 07/05/2016 10:28 PM

Alex besloot toch maar even te gaan kijken. Hij moest toch wakker blijven. "Hey wat is er aan de hand?" Vroeg hij en keek naar de computer die open stond. Hij las het gesprek en klikte toen alles weg. Hij ging naast haar zitten. "Er is niks wat ik kan zeggen om dit goed  te maken, het is ech verschrikkelijk." Zei Alex kalmerend. "We zijn nu een team en zullen je allemaal helpen"  knikte hij. "Maar je moet nu eerst gaan slapen en rust nemen"  zei Alex en tilde haar op. Hij liep naar de kamer waar iedereen lag en legde haar op het lege bed. De dekens deed hij over hasr heen. "Get some  good rest"  zei hij en liep toen de gang op waar hij de wacht hield.

Hannah keek naar de agent die binnen kwam ze luisterde naar zijn woorden, maar toch luisterde ze ook niet echt. Ze was te druk met alles bezig in haar hoofd. Hoe kom haar vader dit doen? Dat krijgt ze die mensen ook nog eens achter zich aan. En die Sean maar zeggen dat ze haar vader niet moet willen dwarsbomen. Hij zal dit eens moeten  weten  en al het andere. Hij weet vast dat als je zwanger bent je emoties al over the place  zijn, het is dus echt gemeen van hem om zo  te doen. Ze vroeg zich sowieso af waarom hij zo bot tegen haar doet. Ze heeft hem nooit wat gedaan.

2CU2pKp.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/05/2016 10:29 PM.

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: ORPG// Trapped

from Nemesis on 07/05/2016 09:53 PM

"Hoe durf je te doen of je mijn vader kent, ik wil hem dwarsbomen omdat hij me al eens eeder dingen geflikt heeft. Dit is niet de eerste keer"  zei Hannah boos. "Dit was de druppel die de emmer doet overlopen"  vervolgde ze. "We moeten op hulp roepen om iedereen te laten zien wat hij gedaan heeft, hoe hij echt is" zei ze. Ze werd al helemaal boos toen hij die opmerking maakte over het zwanger zijn. Hij moest echt op zijn woorden letten. Hij kan niet zomaar dingen gaan zeggen zonder dat hij weet wat er écht gaande is. "Je moet echt niet zo snel gaan oordelen. Niet voordat  je het echte verhaal weet." Zei ze en stond op. "Je hebt echt een knuffel ofso nodig"  mompelde ze en liep toen weg naar de kinder afdeling. Daar voelde het vertrouwd en ze wilde wennen aan de dingen die erbij  zouden horen. Er stond een computer in de kamer waar ze achter ging zitten. Ze deed wat dingen en las berichten van haar vader. Ze slikte toen ze een gesprek  las en liet toen een boosheids kreet gaan die door het ziekenhuis galmde. Haar vader heeft mensen betaald en dit gebied ingestuurd om haar te doden. Zodat ze niks bekend kon maken en ze hem niet meer beschamende dingen aan zal doen zoals een alleen staande moeder  worden. Er liepen tranen langs haar wangen en ze zakte langs de muur naar beneden. Ze vroeg zich af of er nog wat  van haar leven zal komen.


Alex keek naar de 2 die een soort van aan het bekvechten waren. Kende ze elkaar?  Hij fronsde even en liet het maar gaan aangezien Hannah al weg liep. Wat was hun probleem? Alex sloeg zijn armen over elkaar. "Alright, ik neen hier de eerste wacht, dus ga maar gauw slapen" knikte hij naar Sean. Na een tijdje hoorde hij een boze kreet en wat gehuil. Hij vroeg af of hij er op af zou gaan  of dat het meer een meide ding is en hij dus beter  Leonie of Hayley kan laten gaan als die wakker  zijn. Mannen kunnen soms bij problemen niet zo goed adviseren, ligt er aan welk onderwerp ofcourse.

CON103-chris3.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/05/2016 09:59 PM.

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/05/2016 07:33 PM

Alexis zat op haar knieën op de grond, ze keek om zich heen of hij toch niet mee is gekomen. De tranen  stroomde langs haar  wangen. "No, no, no"  mompelde ze voor zichzelf. Ze kon niet zonder  Kai, niet nu. Ze lette  niet op Lillian die vertelde dat ze hen niet kon helpen, dat ze niks meer voor hen voelde. Alexis stond op. "I can't believe y'all actually  planed on doing this" schreeuwde Alexis over de rooien. "I thought I was your friend, besides that, he helped us getting you out Bonnie, and now he helped with this" riep ze boos. "I'm pregnant, and Kai will never be able to get out of there. I can't  raise twins on my own, and what do I have to tell them when they grow up?" Zei ze snikkend. Alexis rende het huis uit en ging op weg naar huis waar ze naar binnen ging. Dit was de pijn  waar ze het over gehad hebben. De dag dat ze elkaar zouden verliezen. Alexis weet dat ze hem nooit terug gaat krijgen. Niemand gaat haar helpen hem terug te krijgen, en zelf kan hij ook niet terug komen. Ze zakte  langs de muur naar benden en liet haar handen in haar gezicht zakken. Toen begon ze gewoon te huilen en barstte ze los.

tumblr_o5xkodeqCH1vrjev8o6_400.gif 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/05/2016 07:39 PM.

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: ORPG// Trapped

from Nemesis on 07/05/2016 02:20 PM

Hannah keek op "Weetje, ik kan er wel voor zorgen dat dit land te weten komt hoe het echt zit" zei ze. "Ik neem aan dat jullie hier een computer hebben" begon ze. "Ik weet alle wachtwoorden van mijn vader, en ik weet wel wat van hacken" zei ze. "We kunnen alles regelen wat we willen, we kunnen zelfs regelen dat het hele land ons te zien krijgt, wat de premier allemaal voor hen verbergt. Ik durft te wedden dat ze dan niet al te blij met hem zullen zijn, als ze weten hoe het echt zit" zei Hannah. "Misschien kunnen we dan wel echte hulp krijgen. Eerst wil ik wel eens weten waar hij allemaal mee bezig is" knikte ze. Ze kon gemakkelijk in zijn email komen en alles. Hij weet zelfs niet eens wat ze allemaal kan.


"Thanks" zei Alex toen hij de beker met koffie kreeg, gelukkig was hij nu niet meer alleen in deze strijd en hadden ze nu een team. Samen zouden ze er wel uitkomen, hoopte hij dan. Ze moeten ook nog zien niet ziek te worden, door zich goed te beschermen tegen de mensen en aanraaking vermijden. "Ik neem de eerste wacht wel" zei Alex, hij is opzich toch niet super moe. De afgelopen dagen heeft hij voldoende slaap gehad.

504650858.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/05/2016 02:23 PM.

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/04/2016 10:37 PM

Alexis keek om en ze kon zich weer bewegen alleen niet vrij. Zonder dat ze het wilde liep ze naar de plek waar ze ook stonden om heen te gaan. "No, no Bonnie please, why are you doing  this" jammerde ze. Ze zag Elena en Damon komen met Lillian. Haar tante, die de acendent vast hield. Ze keek naar Bonnie. "No, we can't leave without him, he can't  get out without us" zei ze en wilde  weglopen, naar hem toe. Ze voelde de stevige grip van Damon haar vastpakken. "I'm sorry Alex, it's  better for all of us. He's psycho" zei Damon en pakte haar stevig vast. Bonnie begon de spell, ze zag Kai aan komen kruipen bij de bosjes. Wild begon ze zich proberen los te trekken en tranen stroomde langs haar wangen. "Kai!!" Riep ze. Ze kreeg zich niet los en de wereld om haar heen begon langzaam te verdwijnen "Kai, I love you" riep ze nog maar alles was al weer weg.

Screenshot_2016-06-15-07-33-48-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/04/2016 10:38 PM.

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 07/04/2016 10:05 PM

Alexis keek voor zich uit en probeerde nog steeds verder te komen. Ze bonkte op het krachtveld. Iets zei haar dat dit verkeerd af ging lopen. Ze zag Bonnie op Kai afkomen maar er kwam ook geen geluid uit haar keel. "I'm sorry Alexis, I have to, we have to"  hoorde ik haar zeggen  en zag toen dat ze een mes  door Kai zijn rug stak bij zijn hart. Ze werd woedend, verdrietig en angstig  te gelijk. Ze wist dat het hem niet zal doden, maar ze zijn wat anders van plan, ze weet het gewoon. Ze schreeuwde heel hard en tranen liepen langs haar wangen. Niemand zal haar horen. Niemand is in deze stomme wereld. Ze weten hoe gelukkig ze met hem is en dat ze kinderen met hem krijgt. Ze weet niet wie allemaal van dit plan weten, maar dat zijn niet haar echte vrienden.

13188041_1590695107926432_1361056608_n.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 07/04/2016 10:06 PM.
First Page  |  «  |  1  ...  34  |  35  |  36  |  37  |  38  ...  63  |  »  |  Last

« Back to previous page