Search for posts by Skullet

First Page  |  «  |  1  ...  36  |  37  |  38  |  39  |  40  ...  64  |  »  |  Last Search found 639 matches:


Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/06/2016 03:34 PM

Suzy
De zachte woorden kwamen uit Alexis haar lippen waarop Suzy toch even kort moest glimlachen. ''Thankyou'' had ze gemompeld terwijl ze de deur langzaam opentrok. Ze kon nog net een vaas ontwijken die tegen de muur aan knalde waardoor ze kort neer keek. Het fotolijstje pakte ze van de grond af die ze in haar handen hield. Ze hield het in één van haar handen terwijl ze voor Alexis naar knielde in het glas maar dat negeerde ze gewoon. ''I'll help you find a way out for him.'' fluisterde Suzy terwjil ze Alexis aan bleef kijken.

waserfti.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/06/2016 03:16 PM

Suzy plaatste haar hoofd tegen de deur aan en zuchtte even zacht. ''I know you're broken Alexis, even if you werený crying I could feel the sadness. Just please let me in.'' zei ze terwijl ze zich had opgedraait en met haar rug tegen de deur was gaan steunen. ''Even if you don't let me in, I would stay on your front part because I'm not leaving you alone.'' knikte ze. Het knikken was meer tegen zichzelf wetend dat Alexis het toch niet zou kunnen zien.

wasetrygv.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/06/2016 02:52 PM

Kai
x

Suzy haar ogen waren lichtjes gesloten terwijl ze naar Alexis keek die stond te huilen. Vervolgens keek ze naar Lillian en de rest. De uitbarst van Alexis deed Bonnie natuurlijk wel te shocken waarop ze haar hoofd schudde. Nadat ze het huis uit was zuchtte ze kort. ''Just find a way to get Stefans humanity back. He always has been a momma's boy.'' mopperde ze en stapte het huis uit richting het huis van Alexis. Natuurlijk wist ze wel waar het huis stond maar ze was nog niet naar binnen toe gevraagt. Wat natuurlijk begrijpelijk was. Je wou de minste vampieren in je huis hebben. Wanneer ze bvoor het huis stond had ze op de deur geklopt terwijl ze haar ogen sloot. ''Alexis, it's me.'' mompelde ze doorheen de deur.

xdcfgvh.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/05/2016 07:24 PM

Kai was dan misschien wel buiten westen geweest. Maar in de prison world kon hij niet overleiden. Dat kwam omdat het gebouwd was voor hun. Elke prison world. Hij had het mes uit zijn rug getrokken terwijl hij over het sneeuw heen kroop naar de anderen toe. Wetend dat het bloed kleurde in het witte sneeuw. Hij hoorde de laatste woorden nog van Alexis maar op dat moment waren ze dan ook verdwenen. Hier zat hij dan, nogmaals. Gevangen in de prisonworld, in zijn eentje.

Suzy voelde de korte blik op haar rug van Liv maar daar hield ze het bij. Terwijl Suzy haar jas wou pakken zag ze een licht verschijnen waarop ze meteen zich omdraaide. Verbaasd had ze iedereen rond gekeken maar het was haar opgevallen dat Kai er niet was. Haar ogen sloot ze voorzichtig en met dat sloeg ze een vaas kapot. ''Seriously, the one opportunity you had you used.'' fluisterde ze en keek naar Bonnie. ''He saved you, you know that right. He maybe has hurt you too but at this stage of time you didn't just hurt 1 person. You've hurt 3.'' slikte ze en richtte haar blik toen op de anderen. ''Whatever. Now or change of getting Stefan out of the damn cave is impossible because he had set the spell for goodness sakes.''

tumblr_inline_nfzr0yFOS41sltb3q.gif

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/04/2016 10:19 PM

Kai luisterde naar het gebonk op het krachtveld. De voetstappen achter hem deed hem zijn ogen sloten. De woorden stroomden uit Bonnie haar mond maar voordat hij zich kon omdraaien en haar achteruit kon duwen met zijn magie voelde hij hoe er een mes in zijn rug gestoken werd en hoe hij met een harde knal op de grond terecht kwam. Zonder iets verder te zeggen of te kunnen zeggen werd het zwart voor zijn ogen en lag hij 'dood' op de grond.

Suzy keek naar Liv die zich ergens aan had vastgepakt en met een grom kwam ze overeind. ''Kai's hurt, I can feel a pain in my back.'' mompelde ze en keek naar Suzy. ''What are they planning on doing with him. Killing him over and over again or something. If someone is going to kill him it's going to be me.'' mompelde ze terwijl ze plaats had genomen op een stoel. Suzy keek haar niets begrijpend aan. ''I have absolutely no idea, sorry Liv.'' mompelde ze.

Cecild.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/04/2016 09:57 PM

Kai grinnikte even kort terwijl hij samen met de anderen verder begon te lopen. ''Yea that's true, there probably is one.'' knikte hij en draaide zich om bij het horen van Alexis haar stem. Met een korte frons keek hij toe hoe Alexis niet verder kon lopen. Voorzichtig stapte hij die kant op naar haar toe maar werd zelf ook tegen gehouden door het veld dat rondom Alexis heen zat. ''Strange.'' fluisterde hij en gleed met zijn hand er net voor langs. Hij kon eigenlijk wel gokken wat het was maar zijn mond hield hij gesloten. Hij wist dat als hij zei dat het de magie van Bonnie was het zou aflopen of een hele andere manier.

Suzy
*Reageert later wel weer*

9a3852d101eb86bb8728b921c4c744ea.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/04/2016 08:45 PM

Kai voelde de spanning in de lichamen van iedereen. Maar voornamelijk die van Bonnie, alsof er iets was waar ze zeker weten aan zat te denken. Zonder dat hij er zelf echt bij dacht kwam het witte licht te voorschijn en binnen de eerste paar seconden van dat het witte licht verscheen waren ze weer terug in de prisonworld. De ascendent was verdwenen en moesten ze dus weer gaan vinden. ''We'll come and find you guys when we found the ascendent.'' mompelde Bonnie en op dat verdwenen beide Elena en Damon tussen de bomen door zonder dat ze iets zeiden. Zelf lette Kai meer op Alexis die kort bleef stil staan doordat ze iets voelde. Hij glimlachde kort bij het voelen van de bewegingen in haar buik waarop hij knikte. ''That's amazing.'' fluisterde hij en keek haar even aan.

Suzy keek de anderen vragend aan die haar uiteindelijk knikkend aankeken. ''What about mystic grill?'' stelde Jeremy voor waarop Suzy en de anderen ook gewoon toe knikten. ''Has anyone by the way heard of Caroline, I haven't spoken to her in a while. I only heard her mother was in the hospital or something like that. But more I dont know.'' vroeg Suzy aan de anderen maar iedereen haalde hun schouders op.

xrdtdghbj.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/04/2016 06:54 PM

Kai en de anderen stonden vlak bij elkaar in een cirkeltje. Bonnie met de ascendent in één hand en Kai met zijn andere hand er omheen, zodat hij zeker wist dat er niks zou gebeuren of dat ze ergens anders heen gingen. Hij had zijn ogen gesloten en had ze hand van Alexis vast genomen terwijl Damon en Elena  in het cirkeltje tussen Bonnie en hem inzaten. ''Let's get going then.'' mompelde hij en keek even op naar Bonnie. Hij wist nog altijd dat zij hem helemaal niet mocht. Hij had al meerdere pogingen gedaan om te laten zien dat hij zo hier en daar was veranderd. Hij had dan ook de gevoelens van Luke over genomen tijdens het merchen wat ook aardig irritant was. Water was just oozing out of my eyeballs like I'm an alien creature excreting fluids had hij die tijd gezegt.

Suzy had samen met de anderen gedag gezegt. Ze hadden eindelijk alles gevonden om terug te gaan naar die prisonworld waar Bonnie heen was geweest, en de anderen. In het Salvatore huis stonden ze dan ook met de rest die niet mee was gegaan. Haar ogen waren gesloten voor een momentje terwijl ze de anderen rond keek. ''Well what about something to eat while they're gone. Because it can take a while.'' mompelde hij.

tumblr_nqn1pkRWYB1tuqpu7o1_250.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/04/2016 06:08 PM

Kai keek haar even aan. ''You're not a boring human, sometimes I wish I was human. Not knowing about this whole world. Because live would be so much easier. And see what I became. A damn coven leader who can't die because he will destroy the 2000years old coven.'' glimlachde hij zwakjes terwijl hij haar naar binnen toe volgde in het huis. Het zag er precies zo uit als ze het hadden achter gelaten. ''Just tell me in the car when we're going towards that Christmas dinner.'' stelde hij voor en knikte even kort op haar woorden. ''All good, take your rest.'' zei hij.

MParker6x22-1.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/04/2016 04:34 PM

Kai grinnikte even kort. ''If you can get what you want without them knowing it why bother to care right. It's not like they will find out someday. They wont remember and if they did you can just ask to compell again.'' knikte hij terwijl hij de straat in reed waar het huis zou moeten plaatsvinden. ''I know, but eventually you will need that sleep because no sleep can make you go crazy. Honestly.'' zuchtte hij terwijl hij de auto op de oprit parkeerde wanneer ze er waren. ''Besides, I can't even be compelled. Witches can't be compelled because they're supernatural. So even if it got tried, it still wouldn't have helped.'' glimlachde hij.

Malachai_Kai_Parker.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  36  |  37  |  38  |  39  |  40  ...  64  |  »  |  Last

« Back to previous page