Search for posts by Skullet

First Page  |  «  |  1  ...  50  |  51  |  52  |  53  |  54  ...  64  |  »  |  Last Search found 639 matches:


Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/10/2016 10:49 PM

Bij het voelen van haar armen deed ze het zelfde terug. Wanneer ze elkaar loslieten zuchtte ze even. Suzy keek haar begrijpend aan en legde haar arm op Alexis haar schouders. ''Don't worry about it. I'll go with you so there is atleast one or two people to protect you. '' knikte Suzy en pakte Alexis haar hand vast. Wanneer ze aan het lopen waren kon Suzy de hartslag horen van de baby waarop ze kort even slikte. ''By the way Alexis, I think it isn't gonna be a neice or a nephew. I think it's both.'' knikte ze.

Kai
x

Suzy_I.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/10/2016 08:22 PM

Bij het horen van Alexis haar worden stopte Suzy plots in haar voetsporen, luisterend naar haar woorden voelde ze dat het binnen begon te dringen. Haar ogen sloot ze en legde haar hoofd neer in haar nek en zuchtte even kort. ''I will always care for you Alexis..'' mompelde Suzy en voelde tranen in haar ogen. ''I always have known you were my weaker spot. That you would be able to flip it around. That's why I took you're heart, because everyone cares about you. And now it's all my fault Stefan is planning hier ripper killing.'' zuchtte Suzy

Kai
x

tumblr_njf6gmm5fR1u44wypo1_400.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/10/2016 07:35 PM

Suzy stond ergens rond Mystic Falls. Wanneer haar ogen op Alexis vielen draaide ze zich naar haar om. Meteen hoorde ze de schrikachtige reactie van haar waarop ze kort even haar wenkbrauw ophaalde. ''You know Alexis, you're the one going to a place where you might get killed. And besides all of that, you're getting a child. If not two.'' zuchtte Suzy tegen haar en keek haar even nadenkend aan. ''Watch out for Stefan, I know his plans.'' zuchtte ze en draaide zich al om op haar hielen.

(Kai schrijf ik nog even niet aangezien hij nog in die slaap is, etc)

Suzy_III.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/10/2016 04:56 PM

Haar reflex was te sloom. Ze voelde de sterke hand van Stefan langs haar nek en snakte meteen naar adem. Haar ogen sloot ze meteen en probeerde Stefan een trap te geven maar dat lukte niet doordat ze bijna flauw viel zonder adem. Met een harde klap kwam ze niet veel later op de grond terecht en haar hoofd begon te tollen. Wanneer ze opstond was hij weg. Een korte blik kreeg ze van Damon die haar verbaasd aankeek. ''Go fix your brother. He's gone mad.'' zuchtte Suzy en streelde langs haar nek heen waar een rode afdruk was ontstaan. Wel merkte ze hoe de telefoon van Damon opeens ging en hoe hij korte woorden zei maar daarna verdween.

Kai had zich al verbeterd en was de gangen door aan het lopen. Elena stond bij de telefoon, die ze paniekerig op hing. Haar zware ademhaling klonk door heen de gang en het galmde lekker door. Zuchtend keek hij haar kant op. ''Just so you know Elena, there is no way you can fight me. So you better could just, work with me and help me practice my magic. Then everything will be alright.'' mompelde hij. Voordat hij merkte dat de gezichtsuitdrukking was veranderd van Elena voelde hij een enorme klap tegen zijn hoofd aan.

tumblr_inline_ninjcu4jB71qc1pes.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/09/2016 10:06 PM

Suzy keek hem zuchtend aan en schudde haar hoofd neeschuddend. ''Stefan, let's be fucking honest with yourself. I may have turned my humanity of but atleast I can still think about who people are and if it's a good idea to fucking murder them. And that's exactly the thing I'm doing when it's about Alexis. YOUR NEICE.'' zuchtte Suzy en streelde langs haar armen heen terwijl ze zich omdraaide. ''You know whatever okay, go kill your own neice. Without humanity you can still think. Or it must have eaten up your damn brain.'' zuchtte ze en keek Stefan aan en vervolgens Damon die wijzelijk stil was gebleven.

Kai volgde de geluiden rond hem heen maar die begonnen te verdwijnen. Natuurlijk kon hij Elena makkelijk opsporen met ook een klein beetje magie. Zuchtend opende hij de deur en wanneer hij dat deed voelde hij hoe een grote vlam uit de kamer kwam die hem naar achteren toe blaasde en zijn hele huid begon te verbranden. Het deed pijn, voor eventjes. Zo handig om magie te hebben, je kon alles doen. Zoals jezelf helen.

aghnk.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/09/2016 09:32 PM

De blik op Elena's gezicht zei genoeg dat ze boos was, en dat ze weg wou maar hoe wist ze niet. Simpele woorden verlieten zijn mond die hij steeds herhalend zei. Haar huid begon te branden en dat was hetzelfde als haar ring die van haar vinger af smolt. Natuurlijk hoorde hij haar roepen en schreeuwen en precies net wanneer de ring gesmolten was rende ze er vandoor nadat ze de kettingen gebroken had. Vampieren, sterk genoeg om dat te kunnen natuurlijk maarja. Het maakte hem nou ook weer niet zoveel uit.

Suzy keek even verbaasd Stefan's richting op maar ze liet het maar hoe hij was. ''Whatever, no wonder they call you ripper.'' zuchtte Suzy en keek Damon even kort aan. Damon zou het natuurlijk meer begrijpen op één manier of iets anders maarja. Het boeide Suzy ook niet wat Stefan dacht, het waren haar zaken niet en überhaupt. Humanity was uitgeschakeld dus ze zou alleen maar minder geven om dingen die werden gedaan of gezegt.

tumblr_o1xak0D7Tt1v6jskko1_250.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/09/2016 08:14 PM

(kleine ts bij Kai)
Hij had haar meegenomen naar de school in Mystic Falls. Dat ging best simphel aangezien hij weer magie had. Tjah, aangezien ze mystic falls weer in konden en ze in de school meerdere dingen konden uit testen was dit de perfecte plek geweest. Hij had Elena vast geketend aan het plafond, natuurlijk was ze sterk genoeg om er uit te komen maar op dit moment zou het gewoon wel lukken. Voor tenminste 2 oefeningen. Hij zag haar langzaam wakker worden waarop er een grijns op zijn gezicht kwam. ''Well hello there. You finally woke up.'' zei hij grijnzend. Hij was altijd een psychopath geweest en dat zou niemand kunnen veranderen. Voor maar één iemand had hij de zachte kant, en ook dat zou niet gaan veranderen. ''Good, now we finally can get to work.'' glimlachde hij en richtte zijn hand op Elena.

Suzy stapte gewoon achter Stefan aan, alsof hij wist te weten waar hij zou moest horen te zijn. Wanneer Damon over Alexis begon kwam er een grijns op Suzy's gezicht. ''Well ofcourse you heard it, doesn't surprise me you did. Like 2 weeks ago or something I felt the second heartbeat next to hears. For a moment I thought I felt two but I think that's the case. I can keep things for myself. Not everyone has to know she is getting a child.'' zei Suzy en keek even naar Stefan. ''Besides Stefan, you're now thinking about you're neice as dinner. Well I would join but she's probably in Kai's protecting. And now we know we can get back in Mystic Falls it actually could become or dead. So if you wanna turn out to a vampire sushi, go ahead and eat your neice.'' knikte ze.

IMG_3988.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/09/2016 07:39 PM

Verdwenen was Kai en er was nu één ding dat hij moest doen. Zijn magie testen op iemand die niet dood kon en iemand die hem niet veel aan kon doen. Iemand die niet al te sterk was. Meteen klonk er een naam in zijn hoofd. Elena, en dat was het gene dat hij ook ging doen. Hij zou het uittesten op Elena. Ze zou op het campus zijn, dat was zeker. Het duurde niet lang voordat hij erwas. Vanwege Alexis wist hij het campus uit zijn hoofd. Hij wist precies waar de kamer van Elena zou zijn. In de kamer lag ze op het bed bezig met iets. Bij het horen van een krakend geluid keek ze op. Maar met de flik van zijn hand kon hij haar nek breken waardoor ze op de grond viel.

Het was een opluchting bij het voelen hoe het hout uit haar lichaam kwam en hoe haar huid weer begon te helen. Enzo had de houten stok in zijn rug waardoor Suzy zelf meteen wegstapte. Haar kleding was zwart, en het bloed had niet op gevallen. Ze keek knikkend naar Stefan. ''Just beware, you cannot kill me without killing yourself.'' zuchtte ze en begon achter Stefan aan te lopen ''And I wouldn't have an idea where they are.'' zuchtte Suzy kijkend naar Stefan.

tumblr_nlboa5HBSb1t5l212o1_500.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/09/2016 06:25 PM

Gelukkig voelde hij hoe ze weg begon te rennen en net op dat moment mompelde hij een paar woorden. Damon rende op hem af en precies wanneer hij hem wou pakken ging hij onzichtbaar. Met een flinke klap kwam hij terecht op de grond aangezien Damon had gemerkt op welke plek hij verdwenen was en dus was gaan staan. Zijn hoofd kwam op de grond terecht en de spreuk ging van hem af. Hij wist precies wat Damon als volgende ging doen dus meteen legde hij zijn handen voor zich uit zodat Damon zijn handen rond zijn oren sloeg. En met een simpele knip van zijn vingers was hij verdwenen van daar.

''I really don't know Stefan.'' mompelde Suzy en schopte een tafel in de bibliotheek kapot en trok een stuk hout er vanaf en draaide zich om naar Enzo. Maar voordat ze handelen kon voelde ze en stuk hout uit haar handen en recht in haar lichaam waardoor ze op haar knieën zakte met een pijnlijk geluid uit haar keel verlatend. Als tegenslag pakte ze de polsen van Enzo vast die ze omdraaide en naar zich toe trok op de grond.

ezsxrcgvbnj.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/09/2016 05:03 PM

Kai voelde nogsteeds het lichaam van Alexis naast zich waardoor hij automatisch zich omdraaide en haar aankeek. ''In the car there is a knive, filled with Josette's magic. Take it to her. She'll help you. If not for me she'll do it because you're friend with Elena, Suzy who ever. Just go.'' mompelde hij en voordat hij nog iets kon doen voelde hij een tweede pijl langs zijn been gaan waar een wond door ontstond. Hij hoopte nou maar dat ze weg ging.

Suzy haar glimlach was verdwenen van haar gezicht nadat ze Enzo binnen zag komen. Het was iemand die ze niet zou willen zien. ''No Damon didn't send me. I just heard about 2 persons, pale skinned with litterly nothing to care about. That gave me two options.'' zei hij met het accent in zijn stem waarop Suzy zuchtend op keek. In een vlotte beweging stond ze achter Matt zijn nek zo vast dat als hij verder zou bewegen hij zijn nek zou kunnen breken.


tumblr_inline_nfzr0yFOS41sltb3q.gif

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  50  |  51  |  52  |  53  |  54  ...  64  |  »  |  Last

« Back to previous page