Search for posts by Skullet

First Page  |  «  |  1  ...  51  |  52  |  53  |  54  |  55  ...  64  |  »  |  Last Search found 639 matches:


Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/09/2016 03:49 PM

Kai keek nadenkend na. ''Go to your friend you can trust about everything. Who will protect you. I don't care who it is.'' mompelde hij en keek even achterom. Voordat hij nog iets zeggen kon zag hij een pijl langs zijn gezicht heen vliegen waarop hij uit zijn concentratie raakte. Damon belandde op de grond en Alaric zag hij in zijn ooghoeken. ''Go, just go now.'' zei hij vlotjes en keek naar Alexis voor misschien één seconde. ''I'll keep him off.'' siste hij door zijn tanden heen en met een blik op Damon.

Suzy keek Stefan grijnzend aan door de manier hoe hij de been van Tyler omdraaide. ''I know this hurts Tyler, I know it does. But all you have to do to get out of here alive is to kill someone.'' grinnikte ze en draaide zich om naar Matt die duidelijk angst uit drukte. De deur van de bibliotheek ging open, haar ogen vielen voornamelijk op Enzo die om één of andere vage reden hier was.
''Impressive, gonna help your guys friends to get out?''

cyfgvu7n_jlm.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/08/2016 09:58 PM

Kai zag hoe Alexis op de grond neer kwam en naar hem toe rende. Zijn ogen sloot hij even kort en voelde hoe ze achter hem ging staan. ''The magic border around Mystic Falls ofcourse.'' mompelde hij terwijl Damon nog altijd met zijn handen over zijn oren heen kwam. Zijn arm plaatste hij beschermd naast zijn lichaam en keek even om zich heen. ''I need you to get somewhere save, somewhere were it's save from people trying to kill you.'' zei hij maar ze wist vast wel wat hij er mee bedoelde.

Stefan had Tyler nog altijd vast waarop Suzy langzaam omhoog kwam. Ze stapte langzaam maar zeker naar Tyler toe die nog steeds straks vast zat in de pijnlijke manier. Ze ging door haar knieën heen zodat ze wat meer op zijn hoogte was aangezien hij half voorover gebukt was. ''Do you still remember the feeling of your bones breaking. Every full moon and how you cannot control it. How you murdered innocents without having the power.'' grijnsde ze en streelde langs zijn gezicht heen. ''Does it almost feel the same as right now?'' grinnikte ze.

superthumb.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/08/2016 09:11 PM

Kai keek haar aan terwijl ze achter de boom verdween. Hij zag niks meer maar bleef door chanten. Het duurde lang met het weinige magie dat hij had maar hij bleef voelen hoe de border rond Mystic Falls weg trok. Zijn handen gingen diep in de aarde en de ketting begonnen langzaam te smelten. Hij hoorde de stem van Damon en de woorden die hij had gezegt waarop hij steeds sneller begon te chanten. Ook hoorde hij de ademhappende Alexis en hij kon niet zien wat er aan de hand was. Hij stapte omhoog, wetend dat de border weg zou zijn en alle magie in hem zat. Wanner hij om de hoek van de boom kwam stak hij zijn arm uit, richtend op Damon en het geluid kwam weer. Het geluid waar geen enkele vampier tegen zou kunnen.

Suzy keek grijnzend Stefan zijn kant op wanneer hij Tyler zijn arm omdraaide. '"If they play the game well, we have to give them there lives. But well, we aren't playing the game fair either way so what matters anyway.'' grijnsde ze en ze zag hoe Matt haar richting op kwam gelopen waarop ze zijn richting aankeek. ''You know you're not able to stop me Matt, so stop trying already.' zuchtte ze en keek hem even aan.

tumblr_nl46um5hAL1sk93wko1_1280.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/08/2016 08:20 PM

Kai zijn handen zaten vast in ketens in de grond. Weg gaan kon hij zeker niet. Maar er was één ding dat hem zou redden. De Mystic Falls border. Hij luisterde aandachtig naar Alexis en probeerde de gooipogingen van Damon te negeren. ''Don't worry about me Alexis, I'm gonna be okay. Even tomorrow.'' knikte hij en voelde haar hand in de zijne. ''I need to do something, okay?'' knikte hij en liet haar hand even los en plaatste ze neer op de grond. Hij begon the chanten, het magie van de border rond Mystic Falls op zich te nemen. Gewoon meer magie.

Suzy had zich naast Stefan op een bank neer gezet en haar benen omhoog getrokken zodat ze kon steunen op haar knieën met haar ellebogen. ''Hmmm, I'm not so sure Stefan. It would be fun to kill them right of the bet. But I think it's even more fun if they play the game with us. They atleast have a possibility to get out peacefully.'' grijnsde ze en keek hem even aan met een grijns op haar gezicht. ''Well, I think that's what we could do.'' grinnikte ze.

large.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/08/2016 06:41 PM

''I would do it if you didn't wanna help. You learn cooking yourself being stuck in a prisonworld for ages.'' mompelde Kai en keek haar aan nadat ze van het aanrecht was gegleden. ''We are gonna make something, I don't know what actually.'' grijnsde hij en draaide zich om naar haar en steunde met zijn handen op het aanrecht. ''And that's all good, I have to talk to my sister anyways. Just be carefull tomorrow, otherwise you call me.'' knikte hij en volgde haar met zijn ogen. ''Just get something for pasta whatever. We'll make something out of it.'' knikte hij.

Suzy was niet van plan om helemaal door te gaan tot de laatste druppel. Maar ze zou de mensen compellen zodat ze het allemaal weer vergeten zouden zijn en er helemaal niks meer van zouden weten. Dat was het handige aan vampier zijn. Je kon alles maken wat je wil. De verf op haar lichaam was wat aan het vagen maar nog steeds zichtbaar op de huid. De kleding bleef natuurlijk altijd blijven stralen.

zesrxdtfgb.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/08/2016 05:21 PM

Kai keek haar glimlachend aan en pakte haar benen vast terwijl hij omhoog kwam van de bank. Met de kracht die hij had tilde hij haar naar de keuken toen en plaatste haar neer op het aanrecht en keek haar vervolgens weer even aan. ''Now you can choose. You can sit here, look at me cooking or you can help me cook.'' zei hij terwijl hij haar haren voorzichtig uit haar gezicht veegde met zijn vinger toppen. ''The choice is yours'' fluisterde hij.

Suzy keek hem knikkend aan en wanneer hij zich door de menigte heen had bewogen voelde ze alle dansende lichamen tegen zich aan nadat ziij er doorheen was gegaan. Ze draaide zich uiteindelijk op en zag hoe een vrouw haar aandacht begon te trekken. Het maakte Suzy niks uit of het een man of vrouw was, zolang het bloed maar goed was. ''Whatever I do, don't scream.'' compelde ze de meid in de menigte en langzaam boog ze zich over haar nek heen en zette haar tanden neer in de nek van de vrouw.

3268195144_1_4_eHs9Q49w.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/08/2016 04:30 PM

Kai keek haar lachend aan wanneer ze over leeftijd begon. ''I might just look a little bit older.'' zei hij met een knipoog en legde zijn handen achter haar rug neer voor wat steun. Hij beantwoorde haar kus met een glimlach. ''Besides all of that. He or she will be more handsome than me because of you.'' zei hij met een glimlach en streelde langs haar benen heen en terwijl hij haar wat omhoog tilde zodat hij zelf beter kon gaan zitten. ''You will still look gorgeous, even with a big stomach.'' mompelde hij en drukte een korte kus op haar lippen.

Suzy keek hem lachend aan en streelde langs haar armen heen. ''Aawh, I don't think I can keep it at just a sip.'' grijnsde ze en stapte achter hem aan.
Al snel waren ze bij het het feest aangekomen en Suzy gaf een blik uit naar Stefan. ''I'm always having fun, or I'll make fun.'' grijnsde ze en stapte achter hem de hal naar binnen toe. Het was er druk en luidde muziek klonk doorheen de ruimte. Cecil hield zich stil terwijl ze rond keek naar alle mensen. ''Hmm, all those pretty necks.'' grijnsde ze.

Suzy_I.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/07/2016 10:41 PM

Kai keek haar aan en streelde langs haar haren heen. ''I won't let them kill our child. I won't, let them kill both of you.' fluisterde hij en veegde zijn haren kort uit zijn gezicht en legde zijn hoofd neer tegen de achterkant van de bank waar er een zucht zijn lippen verliet. ''I'll be there, when it happens. Just to make sure you will survive it.'' mompelde hij en keek haar even aan terwijl hij zijn hand langs haar wang plaatste en kort met zijn duim over haar lippen heen ging. ''I do actually love you, and I didn't expect me saying that ever.'' mompelde hij.

''Ofcourse we don't wanna be late for the party.'' grijnsde ze en verwisselde haar kleding met wat ze nu aan had dat simpel was gedaan. Vlug luisterde ze naar de bewegingen die Stefan maakte en al snel stond ze naast hem. Ze pakte net zoals Stefan de verf en begon ermee over haar lichaam heen te gaan. Niet alleen sierlijke maar ook strakke lijnen. Zodat het er fatsoenlijk en netjes uit zag, zo was ze namelijk wel. ''Alright, when you're done. We can go.''

tumblr_nlboa5HBSb1t5l212o1_1280-1284.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/07/2016 07:59 PM

Voetstappen hoorde Kai weer de trap afkomen waardoor hij automatisch op keek naar Alexis. Zijn arm sloeg hij rond haar schouder heen en trok haar tegen zich aan terwijl hij zijn ogen hoofd tegen het hare liet rustten. Zijn ogen sloot hij even kort en luisterde naar haar woorden. ''That sound like something really dumb, actually. World is always unfair, never know why that is.'' mompelde hij en streelde met zijn vingertoppen langs haar schouder heen. ''If you wanna keep it, then we are gonna keep it. We got very lucky.'' het laatste deel fluisterde hij maar nog wel wetend dat ze het zou kunnen horen.

Suzy keek hem grijnzend aan terwijl ze de winkel naar binnen toe stapte. Haar ogen vielen meteen op de felle kleuren achterin de hoek van de winkel. Nooit droeg ze kleuren maar ze kon wel een uitzondering maken voor dit ene feest. Tenslotte zou het toch onder het bloed komen te zitten. Ze had een korte broek met een crop top vastgepakt en hoorde de stem van Stefan door de winkel heen gaan waarop ze toch kort grijnsde. ''Ofcourse I have.'' riep ze terug.

Suzy_II.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/07/2016 07:26 PM

Hij keek even kort naar Alexis wanneer ze dat had gezegt. Een warm gevoel ging door zijn lichaam heen en even kort voelde hij een korte traan langs zijn wang heen die hij weg had geveegd. Hij beantwoorde haar kus en keek even op wanneer ze weg was gelopen. Geen woord had hij gezegt, puur omdat hij voor het eerst in zijn hele leven geen woorden meer had om te zeggen. Verbijsterd van die van iemand anders.

Suzy staarde Stefan even aan met een gllimlach op zijn gezicht. ''That's only even more perfect.'' zei ze met een glimlach en keek even naar Stefan. ''As long as we make it to the party.'' had ze er achteraan gezegt terwijl ze door bleef lopen. Ze zag al snel de winkels verschijnen waardoor ze zich omdraaide op haar hielen en met een grijns naar Stefan keek. ''I thought it would e harder to find a store with neon clothes.'' grijnsde  ze naar hem.

tumblr_njf6gmm5fR1u44wypo1_400.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  51  |  52  |  53  |  54  |  55  ...  64  |  »  |  Last

« Back to previous page