Search for posts by Skullet

First Page  |  «  |  1  ...  52  |  53  |  54  |  55  |  56  ...  64  |  »  |  Last Search found 639 matches:


Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/07/2016 06:34 PM

Kai keek haar begrijpend aan en zuchtte even kort. ''Whatever happens, I will be there to support you. I already did but now even more.'' fluisterde hij en verplaatste Alexis haar benen een beetje zodat ze met haar rug tegen hem aan kon leunen. Pas wanneer ze wat tegen hem aan steunde zag hij het bloed doorweekte shirt waaraan hij niet veel geleden had gedacht. ''Uuhm, I think you rather wanna change clothes actually instead of laying in this position in that shirt.'' zei hij waarop hij kort zijn ogen erop liet rustten.

Suzy keek hem even aan en haalde kort haar schouders op. ''Nope, haven't heard of it until now.'' glimlachde ze en stapte achter hem aan het bos uit. Dat was ook al snel gebeurt maar het ging weer langzamer zoals altijd wanneer ze in de drukke stad waren geweest. ''Well it's late but if the stores aren't open we make them open.'' zei Suzy met een glimlach en richtte haar blik even kort op Stefan.

Suzy_IV.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/07/2016 03:27 PM

Kai keek bracht zijn blik even kort af en haalde niet wetend zijn schouders op. ''I don't know, I wish I knew what to do but I don't. One thing for sure, keeping it to ourselves for as long as possible. Only if Suzy keeps her mouth shut.'' mompelde hij en plaatste zijn hand neer op haar knieën en zuchtte even kort. ''I never wanted it to happen like this, not with what's  going on in the world right now.'' zuchtte hij en keek haar even aan. Het was haar keuze was ze zou willen doen, hij zou er beide kanten mee in stemmen.

Suzy plaatste buiten haar tanden in de nek van de jongen en tot aan de laatste druppels dronk ze door totdat de limpe lichaam op de grond viel. Wanneer ze op keek naar Stefan veegde ze haar mond af zodat het bloed was verdwenen en het lichaam sleepte ze aan de kant naar bossen toe waar ze vervolgens Stefan aan bleef kijken. ''If you know a place, lead the way. '' grijnsde ze.

tumblr_inline_ninjcu4jB71qc1pes.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/07/2016 02:42 PM

Wanneer Kai op keek naar Alexis zag hij al meteen in haar uitdrukking dat ze hetzelfde dacht. ''I think I am exactly telling you that.'' fluisterde hij en had zich wat beter op de bank neergezet en legde zijn hoofd wat naar achteren neer. ''It would make perfectly sense. Why you're feeling sick, why you're throwing up. Why Suzy said congratulations.'' mompelde Kai en keek even om naar Alexis die nog altijd op de bank lag.

Suzy keek hem zuchtend aan maar alsnog met de glimlach op haar gezicht. ''Alright master. But remember, I wont share.'' zei ze met een knipoog en stapte de bar weer naar binnen toe. Het was al meteen een stuk drukker geworden en zou het dus minder opvallen als er op dit moment iemand weg ging. In de verte zag ze een jongen wat afwezig van de rest. ''What would it be a crime, if a cute guy suddenly dissapears while waiting.'' mompelde ze door de menigte heen en maakte haar weg naar de jongeman toe. Het begon met een gesprekje om op gang te komen maar het ging door tot dansen en uiteindelijk had Suzy zijn hand vast gepakt en meegenomen naar de achterkant van de bar.

Suzy_V.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/06/2016 09:58 PM

Kai keek via de spiegel naar haar toe en slikte even kort. ''If I think what it is, it explains it all why you feel like that. But I want to be sure. I just need to be sure before I tell you anything.'' mompelde hij en pakte met een losse hand de hare vast. Wanneer ze terug waren bij het Salvatore huis stapte hij uit en hielp Alexis ook. Het zag er naar uit dat ze echt veel pijn had. Zonder een woord te zeggen hielp hij haar neer op de bank en trok zijn jas uit die hij over de leuning neerlegde. ''Just stay still. It wont hurt.'' mompelde hij en nam plaats naast haar op de bank en legde haar benen over de zijne neer en plaatste zijn hand neer over haar buik heen. Haar hemd was doorweekt met het bloed dus hij zou dalijk de zijne wel uitlenen. Bij het voelen van een hele zachte beweging fronsde hij. Hij zei niks het enige wat hij deed was haar hand op haar buik neer leggen met de zijne erboven. Het was onmogelijk. Één week, het zou niet mogelijk moeten zijn.

Suzy volgde met haar ogen de bewegingen van Stefan die naar het meisje toe liep. Door goed te focussen luisterde ze naar het gesprek tussen het meisje en Stefan waarop ze kort grijnsde. Wanneer hij en het meisje buiten waren verdwenen volgde ze hun naar buiten toe tussen de menigte door. Het levenloze lijf van het meisje zag Suzy voor haar op de grond neer zakken. ''You couldn't share, could you?'' grinnikte ze en liet haar ogen op Stefans gezicht rustten.

MParker6x22-1.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/06/2016 09:41 PM

Kai keek verbaasd op naar Alexis maar toen schoot hem iets te binnen. ''She didn't just tell you that. After she said that she looked at you but not just you, you're stomach.'' mompelde hij en tilde haar omhoog van de grond af en stapte naar de auto toe. ''When we get back home I need to check something.'' mompelde Kai zachtjes en opende de auto deur voor haar zodat ze in kon stappen en zelf liep hij naar de andere deur toe waar hij instapte. Voorzichtig reed hij weg terug naar het Salvatore huis.

Suzy keek hem grijzend aan en volgde zijn sprint door de bossen heen richting de bar toe. Het duurde natuurlijk niet lang door hun snelheid maar ze wist wel dat ze op moesten passen. Ze had geen zin om mensen weer helemaal te gaan compellen. ''Alright pro. Show me how it's done.'' grinnikte Suzy en nam plaats op een kruk aan de bar terwijl ze haar ogen gefocused hield op Stefan.

Suzy.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/06/2016 09:20 PM

Voordat Kai haar in de auto kon helpen rende ze een stukje weg en zakte ze door haar knieën waardoor hij verbaasd haar kant om keek. Langzaam stapte hij de kant op en hurkte achter haar neer op de grond en streelde haar haren uit haar gezicht. ''What did she even say to you. I couldn't hear it.'' mompelde Kai en hield haar haren naar achteren toe zodat het niet in de weg zou zitten. Ook bleef hij zou zitten puur uit veiligheid voorhaar.

Suzy keek hem lachend aan. ''Our first bite. Let me think about that one.'' grinnikte ze en draaide zich even naar hem om terwijl ze haar hand afveegde aan haar zwarte broek. Als iemand zou vragen waarom haar hand zo rood was zou ze gewoon antwoorden dat ze iemands haar had zitten verven of iets dergelijk. ''Wait, I know where to go. Remember that café like pand. Not far from the campus. It's filled with people. And you know what I mean with people.'' zei ze met een knipoog.

Captura-de-tela-inteira-26022015-011812bmp.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/06/2016 09:06 PM

Suzy keek grijnzend om naar Stefan. ''Just give me one second.'' glimlachde ze en richtte zicht op Alexis. ''One move, and she will be even hurt more.'' mompelde ze en keek Elena even kort aan en vervolgens Kai. Voorzichtig maar zeker hurkte ze naast Alexis en bracht haar lippen naar haar oor. ''Congratulations.'' fluisterde ze en kwam overeind terwijl ze haar ogen kort neerlegde op Alexis haar buik. Vervolgens kwam ze vlot weer overeind en stapte naar Stefan toe.

Kai keek naar Elena die iets mompelde. Voordat hij Alexis overeind kon tillen voelde hij hoe Suzy dichterbij kwam waarop hij stil bleef staan. Hij deed maar wat gezegt werd, hij wou niet dat het Alexis haar dood zou worden. Wanneer Suzy iets fluisterde in haar oor en weg liep tilde hij Alexis meteen overeind van de grond af en stapte over de grens heen van Mystic Falls. De auto stond gelukkig net voor de grens zodat hij haar simpel in de auto kon neerleggen.

Suzy_III.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/06/2016 08:01 PM

Kai keek verwonderd op. Zoals hij had kunnen verspellen was hij net te laat met het wegtrekken van Alexis. Hij voelde hoe ze haar handen tot vuisten kneep om te pijn te verlichten het knijpen liet hij maar toe. Zijn ogen richtte hij op Stefan, wetend wat hij van plan was. Hij voelde de grip minder worden op Alexis haar lichaam en Suzy had haar had alweer terug getrokken. Hij liet haar hand los en tilde haar van de grond af voordat ze die kon aanraken en legde haar voorzichtig neer. Elena had zich naast haar neergelegd. ''This totally went the wrong way.'' slikte hij en streelde de lokken van Alexis uit haar gezicht.

Suzy keek Alexis weer aan en wanneer ze iets zei kneep ze harder waardoor ze voelde hoe ze wat neerzakte. Bij het horen van hoe Stefan praatte wist ze al wat er gebeurde. Ze trok haar hand terug en keek met een grijns op haar gezicht naar Elena die vol shock toekeek maar toch luisterde naar wat er gezegt werd. ''Don't worry about it Elena, she'll be fine. Stefan on the other hand. A little less?'' grinnikte ze en zette een aantal stappen achteruit

Malachai_Kai_Parker.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/06/2016 07:40 PM

Kai hield zich wijzelijk stil. Het enige wat hij voelde was hoe zijn lichaam begon te spannen. Niet ontspannen maar spannen. Hij kon het aanvoelen dat er iets ging gebeuren. Iets ergs waarop hij kort Alexis strakker vastpakte. Zijn blik richte hij de grond. Fluisteren ging niet gebeuren, aangezien ze het zouden horen zonder enige moeite. Vervolgens fixeerde hij zijn blik op Suzy die hun richting op keek.

Suzy bekeek ze even kort en goed. Één voor één. Maar haar blik bleef voornamelijk hangen bij Alexis. ''There is a diffrence between monsters Alexis. I am one, indeed. But you're not only standing in front of one, you're standing beside one. I hope he knows how to save a human.'' mompelde ze zonder enige emotie en binnen een seconde stond ze voor Alexis haar hand in het lichaam en hand om het hard heen. Bloed kleurde en ze draaide haar hoofd om naar Stefan. ''The only way to save her, is to put of you're humanity Stefan.'' mompelde ze.

aghnk.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/06/2016 07:20 PM

Kai was vlak achter Alexis blijven staan. Met één hand vast van Alexis en de andere rustend op haar schouder. Zijn ogen flitsen rond iedereen heen. Hij wist dat hij aan de buitenkant stond en een snellere positie om weg te komen, simpel eigenlijk. Als het nodig was kon ze Mystic Falls binnengaan waar Suzy niet zou komen. ALs het nodig was zou hij dat doen.

Suzy begon rustig aan te lopen richting Stefan toe en bleef misschien 2 meter van hem vandaan staan. Haar ogen zweefden lichtjes over de rest heen en bleef even kort hangen bij Kai maar al snel keek ze Stefan weer aan. ''And why should I care even a little about how they feel for me. I'm not stupid.'' mompelde ze eigenwijs en sloeg haar armen over elkaar heen terwijl ze Stefan aan bleef kijken. Natuurlijk wist ze al wat hij van plan was, en ze wist de perfecte manier om dat op te lossen.

tumblr_o1xak0D7Tt1v6jskko1_250.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  52  |  53  |  54  |  55  |  56  ...  64  |  »  |  Last

« Back to previous page