Search for posts by Skullet

First Page  |  «  |  1  ...  55  |  56  |  57  |  58  |  59  ...  64  |  »  |  Last Search found 639 matches:


Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/04/2016 03:01 PM

Kai trok het mes terug en Bonnie viel meteen op de grond. Dood gaan kon ze niet maar ze zou lang genoeg uitgeschakeld zijn om te weten dat Kai en Alexis al weg zouden zijn. Het bloed rond het mes droogde op en met een flesje naam het het bloed af. Hij stopte het weg en stapte het huis weer naar binnen toe. Alle spullen pakte hij en als laatste tilde hij Alexis omhoog in zijn armen zodat hij terug kon gaan naar de auto. Hij stopte haar achterin op de bank en zelf ging hij voorin zitten. Met de spullen naast zich startte hij de auto en ging er vandoor.

Terwijl ze rustig en wat afwezig acher de andere aan begon te lopen. Ze voelde hoe iemand vlak naast haar begon te lopen waardoor ze kort opkeek. Ze merkte al snel dat het Liv was door het krullerige haar en de blonde kleur. ''I've heard about my  brother, Jo told me. Everything.'' mompelde ze waarop Suzy kort iets mompelde dat onverstaanbaar was. ''So what, it's not that you or Luke will help us get out friends out. Because it's dangerous, which I besides all of this totally understand.''

Captura-de-tela-inteira-26022015-011812bmp.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/04/2016 10:46 AM

Zonder achterom te kijken stapte hij het huis uit. Meteen richtte hij zijn ogen op een soort boomstronk en draaide zich toen om naar Bonnie. ''You told me you're magic was gone, and you put it somewhere save. And that reminded me of my sister, suddenly when we planned on merching her magic was gone. Totally out of the sudden.'' knikte hij en stapte naar de boomstronk toe en wreef zijn hand er doorheen waaruin hij uiteindelijk de dolk voelde. ''And that's what i meant with magic.'' knikte hij en voelde al meteen de magie in zich opnemen. ''You can't go without me,.'' hoorde hij Bonnie zeggen waarom hij kort even grinnikte. ''Acutally I can. I have magic, I know the spell. The only thing I need is your blood.'' knikte hij en op dat moment stak hij het mes in haar maag.

Suzy keek hem aan nadat hij weg was gegaan en knikte begrijpend. Het was ook geen fijn gevoel wetend dat je vrienden er niet zullen zijn. Maar ze zouden wel willen dat ze het gewoon gingen vieren dus stapte Suzy maar achter de anderen aan. Veel mensen zag ze nog niet, tenminste die ze kende. Maar ze liep wel mee. Zin had ze niet, en volgensij zou ze dat ook niet gaan krijgen.

Suzy_III.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/03/2016 07:15 PM

Rustig keek Kai haar aan en wanneer ze op de stoel ging zitten begon te verslappen totdat ze over de tafel heen ging. Voorzichtig stapte hij er naartoe en tilde haar omhoog en legde haar neer op de bank. Hij voelde de ogen van Bonnie op zich branden. Wanneer hij omhoog kwam hoorde hij de stem van Bonnie. ''So, you know you need me to perform the spell.'' mopperde ze waarop Kai omhoog kwam. ''Actually, let me show you something.'' knikte hij en wenkte met zijn hoofd naar buiten toe.

Suzy keek hem begrijpend aan en zuchtte even opgelucht bij het voelen van zijn hand op haar schouder. ''Thankyou, and I'll always be there for you.'' knikte ze en keek hem even kort aan. Vooradt ze nog iets zeggen kon hoorde ze de stemmen in de gang komen van de anderen. Waarschijnlijk om te meldden dat ze naar het Thanksgiving diner konden gaan.

Malachai_Kai_Parker.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/03/2016 05:36 PM

Kai keek kort naar Alexis nadat hij haghnk.pnget vuur had aangedaan. Die deed hij alleen weer uit bij het zien van van Alexis haar vermoeidheid. ''Just take some rest if u want, I can finish it on my own.'' knikte hij en plaatste kort zijn hand tegen de hare aan en glimlachde even zwakjes. Zijn ogen stonden even voor zich uit en uiteindelijk liet hij haar los. Het was misschien niet iets handigs om te doen wat hij van plan was. Maar anders wist hij zeker dat Bonnie hem niet mee zou gaan nemen.

Langzaam maar zeker liet ze zichzelf tegen de muur aan steunen en staar de naar de grond toe. Zonder een woord te zeggen streelde ze met haar vinger langs haar nek heen. Ze was dan misschien een vampier, maar de littekens van de beet zaten nogsteeds in haar net. Niet alleen puntjes maar het hele gebit. Het was een wonder dat ze het had overleefd. Echt een wonder.

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/03/2016 04:42 PM

Rustig stapte Kai de keuken weer in waar hij alle spullen voor het eten zou neer zetten en keek even bezrogd Alexis haar kant op. Het bloed ging makkelijker van haar gezicht af en super lang zou het niet duren voordat het drankje het werk zou moeten doen. Dan moest Kai nu wel opletten zodat ze niet met een klap op de grond zou komen. Dat het alleen maar erger kunnen maken.

Suzy has naar Stefan geluisterd en knikte even kort op wat hij allemaal zegde. Hij had natuurlijk gelijk, en ongelijk zou ze hem ook niet geven maar er was toch een verschil tussen de dood van hun ouders en die van haarzelf. ''And I know that Stefan, but there's  a diffrence.'' mompelde ze zuchtend en keek hem nadenkend aan. ''You didn't kill you parents, Damon didn't and Elena didnt. But I did, and it's my fault they don't live anymore because of me.''

tumblr_o1xak0D7Tt1v6jskko1_250.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/02/2016 09:35 PM

Wanneer hij Alexis zo beroerd zag hoesten kwam hij meteen achter de keuken vandaan en keek even naar Bonnie toe. Hij zag dat ze duidelijk wou reageren maar hield zich in. Ookal zou ze hem tegenhouden, hij had nog een beetje magie. Bonnie zelf niet meer. Dus veel zou ze niet kunnen doen. Hij pakte een glas waar hij water in liet lopen en bewoog kort zijn hand zodat er een spreuk overheen kwam en liep uiteindelijk naar Alexis toe die hij het glas aangaf. ''Try and drink it, it would help.'' knikte hij.

Suzy kwam overeind van het bed en knikte begrijpend naar Stefan. Het was ook gewoon logisch dat hij zich zo voelde. Zij zou zich waarschijnlijk ook zo voelen. Nergens zin in hebben en gewoon willen dat elke vriend en vriendin terug zou komen. Ze pakte zijn hand vast en zuchtte  en trok hem mee de kamer uit. ''I just, I feel so weird. Every year again, it reminds me of my parents. About what happened. I don't know what to feel. Sadness or actual hatred for myself.''

IMG_3988.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/02/2016 08:48 PM

Kai opende de autodeur nadat hij gestopt was en pakte alle spullen eruit die ze meehadden genomen. ZIjn ogen sloot hij even kort en keek op naar de horizon. Het was nogsteeds licht buiten, iets dat hem eigenlijk wel verbaasde. Terwijl hij het huis naar binnen toe liep glimlachde hij even kort. ''It sure is.'' knikte hij en legde de tas neer op de tafel terwijl hij naar de keuken toe liep en gebogen er overheen ging.

Suzy lag op haar kamer op het campus met de rest. Zowat iedereen die naar het Thankgiving feest ging bij Jo waren er behalve zijzelf en Alaric, omdat ze het waarschijnlijk klaar gingen maken. Met gesloten ogen lag Suzy op het bed totdat de deur open ging en ze de bekende stem hoorde. Opgelucht keek ze op naar Stefan die vlak bij haar stond. ''With me everything is yea, but I don't know about the others. It's a lot to take in.'' mompelde ze.

tumblr_nlboa5HBSb1t5l212o1_500.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/02/2016 08:19 PM

Kai kon duidelijk zien dat Alexis in gedachten was. Normaal was hij het praatertje, de gene die niet op zou houden met praten maar door de tijd dat hij niks had gezegt was dat wat afgegaan. En op dit moment was hij allene maar gefocused om aan te komen bij zijn huis. Waar hij opgroeide.

Suzy had alles een beetje opgeruimd terwijl de rest buiten de kamer zat. Wanneer ze naar buiten toe liep hoorde ze de anderen praten voer Thanksgiving. ''We can do it at my home.'' hoorde ze Jo zeggen waarop ze rustig toeknikte. Waar ze het anders zouden moeten doen wist ze dan ook niet.

ezsxrcgvbnj.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/02/2016 07:47 PM

Kai keek even op wanneer hij haar hand boven op de zijne voelde. Zonder er echt bij na te denken draait hij de zijne om zodat hun handen verbonden worden. Hij gaat automatisch wat beter zitten in de stoel en gaf gas zodat het wat sneller was. Ze zouden er snel kunnen zijn want er was geen ander verkeer waar ze rekening mee zouden hoefden te houden.

Suzy staarde naar haar handen die ze afveegde aan haar kleding. Haar mobiel ging weer die ze voorzichtig pakte. Hij gleed bijna uit haar handen maar ze kon nog optijd opnemen voordat hij uitviel. ''Yes she's okay. Thank god she is.'' mompelde Suzy en keek even naar Jo die aan het bijkomen was van wat er zonet gebeurd was.

tumblr_inline_nfzr0yFOS41sltb3q.gif

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/02/2016 07:11 PM

Kai wachtte even kort op beide meiden en keek even om zich heen of ze alles wel hadden. Terwijl ze naar de auto toe stapten opende hij de auto deur en keek er even doorheen. Het was de auto van Damon, tenminste in deze tijd. Kort sloot hij zijn ogen voordat hij instapte. De auto startte hij en meteen begon het gas te lopen. Hetzelfde geldde voor de muziek die door de auto heen ging. Hij keek even glimlachend naar Alexis en knikte toestemmend. ''Let's go.'' mompelde hij en reed weg in de auto.

Suzy staarde naar Jo toe en Elena was van plan haar pols te bijten. Meteen greep Suzy haar hand vast en schudde haar hoofd. ''I don't wanna have you lose your job.'' flusiterde ze en beet meteen op haar eigen pols. Voordat het weer heelde gaf ze Jo wat van haar bloed en binnen de eerste paar secondes werd ze meteen weer wakker. ''You're okay Jo.'' fluisterde Suzy en zette zich neer tegen de muur aan en zuchtte opgelucht.

cyfgvu7n_jlm.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  55  |  56  |  57  |  58  |  59  ...  64  |  »  |  Last

« Back to previous page