Search for posts by Skullet

First Page  |  «  |  1  ...  58  |  59  |  60  |  61  |  62  ...  64  |  »  |  Last Search found 639 matches:


Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/30/2016 06:37 PM

Kai had nadat ze besloten hadden om terug naar het Salvotore huis te gaan Bonnie omhoog getilt in zijn armen en keek even kort naar het touw dat door het gat heen hing. Voorzichtig klimte hij er op naar boven toe teriwjl ze naar het huis toeliepen. In het huis had hij Bonnie boven in een bed neergelegd en was weer terug naar beneden gelopen waar hij Alexis voor de openhaard zag zitten. De rugzak met de delen van de Ascendant legde hij er neer en nam voorzichtig plaats naast haar voor de openhaard. Zijn arm had hij rond haar heen geslagen en zijn hoofd steunend tegen de hare aan. Het was nog altijd een mysterie waarom het zo heeft geëindigt, en hoe zij ook maar een ding van goed in hem kon zien. Het was allemaal een mysterie.

Suzy keek verbaasd op bij het horen van de naam Bonnie uit Damon's mond waarop ze automatisch Stefan's arm vastpakte en opkeek. ''Je bedoeld dus dat Bonnie en Alexis nog levend zijn?'' zei ze verward en keek kort om haar heen. Vlug had Damon een korte samenvatting gegeven over wat er gaande was. Uit woede voelde ze de spieren rond haar ogen veranderen en een sissend geluid verliet haar keel. ''Ik maak hem af.'' fluisterde ze.

tumblr_nlboa5HBSb1t5l212o1_500.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/30/2016 05:46 PM

Kai keek verbaasd op wanneer ze voor hem stond. Aandachtig luisterde hij naar haar woorden die haar lippen verlieten. Voordat hij iets zeggen zou kunnen voelde hij haar lippen op de zijne waardoor hij als reflex zijn handen op haar heupen neerlegde. Haar lichaam steunde wat tegen het zijne aan waardoor hij zichzelf half tegen een muur aan liet steunen  voor een betere grip. Al snel begon ze weer met praten nadat ze zijn lippenlos had gelaten waarop hij kort glimlachde. ''Don't worry about it. We'll get out, otherwise I'll find a way to get out.'' zei hij terwijl hij haar in de ogen aankeek. Zonder verder iets te zeggen drukte hij zijn lippen weer op de hare. Ze was onweerstaanbaar, te mooi voor woorden. Kai zou tot alles in staat zijn om haar te beschermen.

In verte klonk er een bekende stem in de verte. Onhoorbaar voor de mensen maar voor haar was het een ander verhaal. ''Damon.'' mompelde ze en zette een stapje achteruit van Tyler en gaf een kort klopje op zijn schouder maar liep toen verder door de mensen heen die nog aan het rondlopen waren. Ze zag Stefan staan, met zijn rug naar haar toe pratend tegen iemand anders. Maar wie het was kon ze niet zien. Langzaam maar zeker stapte ze er naar toe en bleef naast Stefan staan totdat ze het gezicht zag van Damon. ''Dit kan niet waar zijn.'' mompelde ze onder haar adem.

ezsxrcgvbnj.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/30/2016 05:22 PM

Kai zag de traan langs haar wang weglopen waarop hij voorzichtig overeind was gekomen. Zijn ogen sloot hij kort en zuchtte even kort. Hij wist dat ze een stap achteruit zal doen als hij dichterbij kwam, dus bleef hij simpelweg staan in zijn positie. ''I didn't.'' begon hij eerlijk en staarde haar lichtjes aan. ''I didn't use you, I would never.'' zei hij en kwam wat omhoog zodat hij rechterop stond. ''I would've done everything in my power to protect you. And the only way was to put you in sleep so you wouldn't get hit in anyway possible.'' mompelde hij en staarde naar de stukken van de Ascendant die nog op de grond lagen.

Suzy staarde nog even vlug om haar heen maar de zwaargewonden waren weg. Op de mindere die werden naar de Ambulance gebracht terwijl Tyler zich afwezig hield van de rest. Langzaam stapte Suzy die kant op en ging naast hem staan. Het zag er duidelijk uit dat hij iets teveel gedronken had om aan te kunnen. ''Je weet dat je de schuld niet op je moet nemen, wat is er precies gebeurd.'' vroeg ze uiteindelijk en draaide haar hoofd even kort naar hem. ''Er liep een man op de weg, ik kon hem nog net ontwijken maar verloor de macht over het stuur.'' slikte hij waarop ze hem kort aankeek. ''Kom hier.'' mompelde ze en bracht haar armen kort rond hem heen als troostend gebaar. ''Het komt allemaal wel goed.'' fluisterde ze.

tumblr_inline_nfzr0yFOS41sltb3q.gif

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/30/2016 04:25 PM

Minuten waren voorbij gegaan terwijl Kai rustig zat te wachten. Ondertussen had hij toch wel de wond van Bonnie over laten gaan. Maar ze zou toch niet dood kunnen gaan. Aangezien hij dat zelf al meerdere malen had geprobeerd. Je zou niet dood kunnen gaan. Alexis bewoog op de grond wat hem deed opkijken. Hij wist dat ze vragen ging stellen over wat hij heeft gedaan. Geen woord verliet zijn mond toen zij begon met praten. Wetend dat als hij nu iets zei hij toch onderbroken zou worden. Hij slikte kort bij het horen van haar woorden, hij wist niet wat hij moest zeggen. Voor het eerst wist hij het niet dus keek hij haar alleen maar aan. ''Damon is terug thuis, wij niet. Ik wist dat ze me niet zouden meenemen. Dus de enige manier was om jou in slaap te brengen met de magie die ik had van Bonnie, het was niet veel. Maar genoeg. En zij overleefd het wel, niemand gaat dood hier.''

Suzy keek verbaasd om zich heen toen de ambulance arriveerde. Meteen ging ze opzoek naar anderen gewonden. Een jongen had een wond op zijn hoofd en was duidelijk duizelig dus hielp ze hem overeind en liep voorzichtig met hem naar de ammbulance broeders toe die hem wel zouden helpen. Haar ogen gleden kort over de man heen die haar verbaasd aan keek. Alsof ze een wonder was dat ze al die steun van een jongeman op haar schouders kon dragen, ze moesten is weten wat ze kon. Ze zag Caroline over een geknielt lichaam heen zitten met haar pols over de mond heen. Met geluk kwam het meisje weer overeind.

cyfgvu7n_jlm.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/30/2016 03:34 PM

Kai liet Alexis voorzichtig op de grond zakken en keek vervolgens op naar Bonnie en Damon. De maan begon al te schemeren wat betekende dat de eclipse eraan zat te komen. Zijn ogen sloot hij even kort en keek naar Bonnie die de ascendant in haar handen had. Voordat hij de ascendant af kon pakken voelde hij hoe hij door magie achterover werd geduwd en kwam meteen klap neer op de grond. Een kruisboog pakte hij uit de rugzak en kon nog net optijd een pijl doorheen Damon schieten die uiteindelijk in Bonnie bleef waardoor ze op de grond tuimelde. Bonnie had de ascendant naar Damon toe gegooid en binnen de kortste keren was hij verdwenen en brak de ascendant uiteen op de grond.

Stefan was al het meer in gedoken en kwam niet veel later terug met de naam Tyler. Suzy keek in paniek om zich heen en luisterde naar zijn woorden. Voordat Suzy kon bellen zag ze dat Caroline al aan de telefoon zat dus sprintte Suzy langs de mensen heen. Hier en daar lagen gewonden op de grond maar bij het zien van iemand waar de kleding en huid helemaal bedekt begon te worden met bloed sprintte ze er heen. De geur van bloed drong door haar neus heen maar dat schudde ze van zichaf. Het zag er naaruit dat dit meisje geraakt was door de auto. Suzy zou er niet aan kunnne denken en beet zonder twijfel op haar pols en gaf het meisje een beetje bloed. De wonden verdwenen al vlug en het enige van Suzy deed was haar compellen om er voor te zorgen dat ze het weer vergeten was.

superthumb.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/29/2016 09:54 PM

Kai keek duidelijk naar de beweging in de handen van Bonnie hoe ze de Ascendent in elkaar zette. Voor een reden was dat snel gebeurt en keek Bonnie weer terug naar Kai. ''De spreuk, anders ga jij geen reis maken naar de bewoonde wereld.'' zei Bonnie vlak waarop Kai simpel zijn handen in zijn broekzakken stopte en haar met een glimlach aankeek zonder iets te zeggen. ''Of je mag het zelf doen.'' vervolgde Bonnie terwijl ze haar hand zijn kant op hield waarop er een grote glimlach op zijn gezicht kwam. ''Nog nooit heb ik gehad dat iemand vrijwillig magie zal geven, aan mij nog wel.'' grijnsde hij maar geen twijfel aan dat hij die kans let gaan. Zonder haar hand te pakken pakte hij beide schouders vast en voelde meteen de magie zijn lijf in trekken. Maar al snel trok Damon Bonnie van hem weg waardoor hij kort even zijn nek kraakte en voor zich uit keek. ''Fantastisch is dat.'' glimlachde hij. Met een knip van zijn vingers kon hij Alexis nog opvangen voordat ze de grond aanraakte.

Suzy keek verbaasd om zich heen. Haar ogen gleden over de mobiel in Stefan's hand heen maar het was duidelijk dat hij niet had opgenomen. Voordat Suzy echt kon roepen hoorde ze al gegil en keek verbaasd om haar heen. De geur van bloed drong meteen tot haar door en ze keek meteen om naar Stefan. Elena keek in shock om haar heen en hetzelfde gelde voor Caroline. De knipperlichten van een auto zakten in het meer en dempten af. De motor begaf het en het gegil was er nog altijd.

tumblr_nl46um5hAL1sk93wko1_1280.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/29/2016 09:32 PM

Kai keek verbaasd naar Alexis die als eerst naar buiten was gelopen. Hij zelf raapte alle puzzelstukjes van de tafel af en gooide het in de rugzak die hij op zijn rug deed. Vervolgens stapte hij achter de anderen aan naar buiten toe. Hijzelf had wel iets willen doen maar de rest was al bezig. En anders zou hij alleen maar in de weg staan. Zijn ogen sloot hij kort maar wanneer hij een harde klap harde gevolgt met een scheldwoord keek hij op. Hij liet zich door het gat naar beneden glijden en kwam soepel op de grond terecht en keek eventjes naar Alexis die op de grond zat. Rustig stak hij zijn hand uit naar haar zodat hij haar omhoog zou kunnen helpen. ''Kai, wat is de spreuk.'' mompelde Bonnie waarop hij zijn hoofd draaide maar zijn lichaam niet verroerde. ''Eerst maar de ascendent.'' zei hij schouderophalend en gooide de tas neer op de grond voor de voeten van Bonnie.

Suzy keek even om zich heen. Ze zag bijna iedereen, op Tyler naar. Het shotglaasje zette ze naast zich neer op de bar en begon wat om zich heen te kijken. ''Heeft iemand Tyler eigenlijk wel gezien, of is hij weggegaan?'' mompelde ze en keek even vragend naar Jeremy en Matt. Voor een moment dacht Suzy dat hij gewoon op het feestje was maar nu ze goed om zich heen keek zag ze hem niet, alsof hij zomaar verdwenen was. De enige geluiden die ze hoorde waren de stemmen van alle tieners op het feest maar verders niks.

large.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/29/2016 09:06 PM

Kai keek grijnzend de kant op van Alexis en richtte toen zijn blik op het boek dat op de tafel lag. Hij kwam overeind en pakte het boek van de tafel af terwijl hij doorbladerde naar 3/4 deel van het boek. Met het zakmes dat hij van de tafel haalde maakte hij er een snee in en liet een druppelbloed op de pagina. Een kaartje kwam tevoorschijn en zijn vinger plaatste hij op een kruisje dat midden in het boek stond. ''Daar is de plaats, dat is ook de enige plek om terug te komen van huis.'' zei hij en schoof het boek naar Bonnie toe. "'Het is makkelijk te vinden, wat minder makkelijk is het naar binnen komen. Dus neem scheppen mee, het is een tipje.'' knikte hij.

De kleding en alles was al snel weer opgedroogt en konden ze hun fatsoenlijke kleding weer aan trekken. Haar ogen sloot ze even kort en ging wat met haar lichaam tegen de bar aan leunen. Met het shotglaasje in haar hand keek ze iedereen even rond. ''Op Stefan's terugkomst en een geweldige avond.'' glimlachde ze en keek hem even aan en liet vervolgens het shotje achterover gieten. Het brandde in haar keel maar sinds de aantal jaren is het begonnen te wennen en deed het niet meer zoveel.

zesrxdtfgb.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/29/2016 08:44 PM

Net wanneer ze terug binnen in het huis waren gooide Bonnie een tas naar Kai toe die hij nog maar net ving door een stapje opzij te zetten. ''En wat deden jullie buiten.'' hoorde hij Damon vanachter Bonnie zeggen waarop hij kort met zijn ogen rolde. ''Misschien mijn levensverhaal tellen aan iemand die er geïntresseerd in is. Maar verder, niets bijzonders eigenlijk.'' beantwoorde Kai gemakkelijk en ritste de tas open. ''Wauw, je hebt alles gevonden.'' zei hij terwijl hij kort in zijn handen klapte en liep naar de woonkamer toe waar hij zichzelf op de bank liet zakken en gooide de spullen op het tafeltje neer. Het boek opende hij. ''Morgen avond is er een Eclipse. Voor die tijd moeten we alles geregeld hebben. Alles gevonden en de plek.'' knikte Kai duidelijk.

Door een grote plons in het meer achter Suzy en Elena ontstond er een grote plons die hun onder water liet gaan waardoor hun haren helemaal door de war begonnen te gaan. Door zich op de stenen af te zetten en op de grond weer naar boven te gaan kwam Suzy weer boven water. Wanneer ze weer boven kwam hoeste ze even kort door het ingeslikte water dat ze binnen had gekregen maar dat was ook alsnel weer over. De rest stond nog aan de oever van het meer dus besloten Elena en Suzy er na een tijdje weer uit te gaan.

3268195144_1_4_eHs9Q49w.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/29/2016 08:29 PM

Zijn handen lagen rustend op haar heupen maar liet haar lippen uiteindelijk los voor zuurstof. Een glimlach kwam kort op zijn gezicht tevoorschijn maar verdween bij het horen van gekraak binnne waarop hij haar half los liet. ''Ik denk dat ze terug zijn met de spullen, als ze het gevonden hebben.'' mompelde hij en keek haar even aan. Zijn ogen dwaalden langs de hare heen en uiteindelijk begeleidde hij haar terug naar binnen toe. De kraan draaide hij vlug uit en stapte naar binnen toe. Hij graag hij ook op dezelfde plek wou blijven staan kon het niet. Als eerste daarvan was dat ze zeker in de problemen zou komen als Damon er achter kwam, en zonder magie zou hij niet ver komen.

Hier en daar hoorden ze fluiten naar hun toegekregen maar die negeerden ze. Dat was één ding dat vreselijk was aan zulke feesten, de aandacht van de jongens. Ze zou pas de aandacht willen van iemand waar ze op viel, waarvan ze zeker wist die haar zou verdienen maar die had ze nog niet gevonden. En het zou nog wel een eeuwigheid kunnen duren voordat ze die gevonden zou hebben.  En als ze erlijk was had ze geen zin om die eeuwigheid te wachten. Ze kon alleen niet anders, het was hoe het was. Niks aan te veranderen.

Suzy_I.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  58  |  59  |  60  |  61  |  62  ...  64  |  »  |  Last

« Back to previous page