Search for posts by Nemesis

First Page  |  «  |  1  ...  58  |  59  |  60  |  61  |  62  ...  63  |  »  |  Last Search found 625 matches:


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/30/2016 07:27 PM

Alexis pakte de tas uit zijn handen en legde hem weg, ze keek hem aan. "We've got time for that tomorrow as wel, I can try together with Bonnie she can make puzzle's" zei Alexis en keek Kai aan. Het leek echt net alsof hij haar betoverd had, want zo had ze zich nog nooit gevoeld. En Alexis is er best optimistisch over aangezien ze altijd dacht dat liefde tijd nodig had, en dat dat niet opeens ontstond. Voorzichtig drukte ze haar lippen op die van hem. Gelukkig was Damon hier niet, en hoefde ze niet bang te zijn gesnapt te worden.


"They didn't murder him, he was just send to a magical jail so he couldn't harm any person ever again. They created his own personal hell, so yes they know he's alive, but they think he is safely locked up forever, but now he has a chance to get lose" zei Damon op Suzy's vraag. Stefan keek naar Damon "But how can we get them out of there without realising Kai?" vroeg Stefan aan Damon. Stefan, Damon en Alaric zouden morgen ofso wel op pad gaan.  

0vdC-lHX.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/30/2016 06:55 PM

Alexis ging tegen Kai aan zitten en legde haar hoofd op zijn schouder "I really thought we were going home today, now we're stuck in here forever. Reliving the same day over and over and we'll never get old or die" zei Alexis terwijl ze vooruit keek. "Honsetly I don't know how I'll survive this, we're going to live forever" zei ze terwijl ze naar de vlammen bleef kijken. Ze keek altijd het hele jaar uit naar thanks giving en de feest dagen, om gezellig met iedereen samen te zijn en gewoon het gezellige. Dat ging dit jaar niet door, geen sneeuw, geen kerstboom, geen dinner, niks. 


"You can try, but it's a sneaky and fast one" zei Damon "He has a plan for everything, litteraly everything and is prepared for everything" zei Damon. "If we can handle the originals, we'll be able to handle a witch too" zei Stefan daarop. Zo erg kon hij toch niet zijn, hij zou het later wel aan Josette gaan vragen aangezien Liv en Luke hem waarschijnlijk niet bewust mee hebben gemaakt. Al kan je volgensmij zo iemand niet snel vergeten als hij Damon zijn verhalen hoorde.

425vampirediarieswesleypaullc101409.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/30/2016 06:24 PM

Alexis glimlachde even tegen zijn lippen en hield deze even vast, "Let's go home," zei Alexis en glimlachde. Het was zo raar om zo veel te voelen die je pas 1 dag kende. Ze snapte nog steeds niet hoe hij iets voor haar kan voelen aangezien hij zijn eigen broeders en zusters moeiteloos doodde, en nog veel meer harteloze dingen heeft gedaan, en hij opeens iets voor haar voelt terwijl hij haar pas een dag kent. Kai nam Bonnie mee die nog steeds weg was en Alexis klom met het touw omhoog. Ze had het nog steeds moeilijk met het feit dat ze niet thuis was. Op zijn minst kon Damon, Stefan vertellen dat het goed met haar ging, en was Stefan niet meer alleen. Toen ze terug kwamen en Bonnie boven in een kamer was neer gelegd was Alexis op de bank voor het openhaard vuur gaan zitten. Ze keek naar de vlammen terwijl ze in gedachten was. De teleurselling dat ze niet meer naar huis konden was groot, ze had zo erg gehoopt iedereen weer te zien. En om met hen volgende week thanks giving te vieren. 

Stefan keek naar Suzy die bij hen kwam staan. "Dat dacht ik ook" zei Stefan glimlachend. Hij was blij om niet meer alleen te zijn, al miste hij Alexis en Bonnie nog wel. Hij hoopte dat ze het zouden overleven met een persoon die volgends Damon psycho is. Als Damon kon ontsnappen zouden Alexis en Bonnie dat ook moeten kunnen toch. "Bonnie heeft haar magie meegegeven in een teddy beer, vandaar dat zij niet meer terug kan en we dus de vader moeten gaan zoeken." zei Damon nog antwoordend op Stefans vraag. 

adorable-beautiful-girls-curled-hair-cute-Favimcom-3059078.jpg

 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/30/2016 05:34 PM

Alexis stond op en ging voor Kai staan. "It's just weird you know. It seems to good to be true, somthing you'll only find in movies" zei Alexis. "We met yesterday and already this. It just really seems like something that only would happen in movies, a boy who seems to have no feeling, gets all of a sudden together with a girl." zei Alexis. "I never thought something like that could happen in reallife" zei ze en drukte haar lippen op die van hem. "At least Damon isn't here anymore to watch me all the time. Bonnie isn't that hard on me, she is also just a friend and Damon always acts like a to protective brother while he's just my cousin." glimlachde Alexis toen ze elkaars lippen los hadden gelaten. "Well he and his brother are the only familymembers I've left" zei Alexis terwijl ze in Kai's ogen keek.

"Waar zijn Bonnie en Alexis? Zij waren toch bij jou?" vroeg Stefan. "Er kwam iets in de weg, of beter gezegd iemand. Ik ben de enige die eruit is gekomen." zei Damon tegen Stefan. "Dat wordt ons volgende project broertje, we moeten alleen even Luke's en Liv's vader vinden en dan kunnen we Alexis en Bonnie ook hier naar toe halen" zei Damon. Stefan keek Damon niets begrijpend aan. "Hoezo heb je hun vader nodig" zei Stefan. "Turns out, dat we vast zaten met de Psycho broer van Liv en Luke" zei Damon. "Anyways, ik ben blij dat je terug bent" zei Stefan met een glimlach op zijn gezicht.

tumblr_o24toaxqfY1v4iq7eo1_250.gif

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/30/2016 05:13 PM

Alexis keek naar Bonnie en toen terug naar Kai, dus Damon was nu als enige van ons thuis? Ze gunde het hem wel, maar ze had erop gerekend dat ze ook naar huis zou gaan. "You just used me didn't you, it was all an act just to gain my trust so you could stab us all in the back" zei Alexis. Ze veegde een traan van terleurstelling die langs haar wang liep weg, ze dacht écht dat ze eindelijk weer naar huis konden. Dat ze weer tot leven kon komen. Iets zei haar dat ze hier voorloopig nog niet thuis zouden zijn. Alexis heeft de dagen doorgeteld en het zou ook binnenkort kerst zijn. Ze had zo graag kerst willen vieren met iedereen zoals altijd. En dit jaar en misschien nog wel meer jaren zouden ze opgesloten zitten in deze hel.

Ze hadden zo ongeveer alle personen wel gehad die echt in levensgevaar waren. Hun taak zat er dus op en de ziekenbroeders zouden de rest verhelpen. Als zij er niet geweest waren dan had Tyler nu sowieso weer een weerwolf geweest. Opeens voelde Stefan een hand op zijn schouder. "Telling me I'm not real as a welcome home great is not the best thing you could have done" hoorde hij een stem zeggen en draaide zich om. Tot zijn grote verbazing stond zijn broer Damon daar. "Damon?" zei Stefan verbaasd. "Dit is niet mogelijk, ben je echt terug?" vroeg Stefan terwijl hij zijn broer een broederknuffel gaf.

beautiful-black-and-white-brown-hair-cute-Favimcom-3073009.jpg

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/30/2016 04:09 PM

Terwijl Alexis in de diepe slaap was, had ze geen flauw idee van wat er allemaal gebeurde. Ze wist niet eens of Kai dit deed om haar op een of andere manier te beschermen, of dat hij haar gebruikt had. Het was maar goed dat Alexis terwijl dit alles gebeurde er niet bewust bij was. Aangezien ze heel graag naar huis wilde, en Bonnie haar magie aan Damon heeft mee gegeven in de beer. Hun enige kans is dus weg, Bonnie had dit gedaan omdat ze niet wilde dat Kai wél ooit vrij zou komen. Langzaam werd Alexis wakker, ze waren niet terug in de bewoonde wereld. Ze keek om zich heen en kroop naar de muur toe. Ze stelde zich op in een beschermende houding aangezien ze niet wist wat Kai had gedaan. Gaf hij om haar of gebruikte hij haar alleen maar. "Why aren't we home? And where is Damon?" vroeg ze. Ze liep gelijk op Bonnie af toen ze zag dat ze gewond was. Bonnie was buitenbewustzijnde. Alexis wist niet wat ze nu moest doen. "En jij daar, waarom heb je me in een slaap gebracht? Ik weet niet of ik je nou wel moet vertrouwen en je me niet alleenmaar bespeelde" zei Alexis naar Kai.

Stefan bracht Tyler op de kant en ging opzoek naar mogelijke slachtoffers. Opeens kreeg hij een sms van Damon, en Stefan fronsde zijn wenkbrouwen aangezien dat niet mogelijk was. Had iemand zijn mobiel en wilde die een grap uithalen. In dat geval was het niet grappig. Of was dit van Caroline of Elena die hem terug wilde pakken. Nee dat kon niet, dat zouden ze nooit doen. Hij las het bericht. "Quess who's back, where ya at?" las hij. "this can't be true, I'm at the forest but you're not Damon. Damon is gone" stuurde hij en ging toen opzoek naar mensen die er erg aan toe waren.

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 05/30/2016 04:10 PM.

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/30/2016 06:49 AM

Alexis keek naar Bonnie, waarom gaf ze zomaar haar magie? Opeens werd ze heel erg moe en viel ze direct in een diepe slaap. Was dit alles dan toch een val geweest, deed hij dat van daarnet expres om er misbruik van te maken, en om hen hier achter te laten. Het was maar goed dat Alexis niet zag wat er op het moment allemaal gaande is.

"Shit" zei Stefan toen hij de aangereden mensen zag en de auto die in het meer verdween. Hij rende op het meer af en sprong erin om de bestuurder van de auto eruit  te halen, ze hadden niet gezien wie dat was. Het was Tyler, wat heeft hij nu weer gedaan? Als een van de mensen sterft is hij weer weerwolf, en dat mag niet gebeuren. Stefan zwom naar de kant "It's Tyler, we have to helo everyone  and call ambulances" riep Stefan. Het zou opvallen  als ze iedereen zouden helen met hun bloed. Vandaar dat ze dat alleen met de gene moeten  doen die er het slechtste aan toe zijn.
0vdC-lHX.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/29/2016 09:44 PM

Alexis pakte Kai zijn hand vast en kwam zo overeind ze bewoog even haar nek beide  kanten om om hem uit te rekken. Ze waren zo dicht bij en precies  op tijd. Bonnie  zet de ascendent in elkaar en dan de spreuk + eclips en boem ze zijn thuis. Ze kon echt  niet wachten, ze wilde  nu al in Stefans armen vliegen. Zeggen dat het oké  is en dat  ze er weer is. Dan kon ze ook gewoon écht met Kai in de bewoonde wereld zijn. Ze was wel benieuwd eigen  naar waar hij woonde, aangezien Liv en Luke dat nooit hebben laten zien.

"Geen idee, heb hem niet meer gezien  nadat alle andere kwamen" zei Stefan. "Als hij maar niks doms doet, want hij mag echt niet weer weerwolf worden." Zei Stefan en keek om zich heen. Hij belde hem maar hij nam niet op "voicemail"  zei Stefan en keek om zich heen. Waar was hij gebleven?
tumblr_o24toaxqfY1v4iq7eo1_250.gif 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/29/2016 09:22 PM

Alexis liep meteen naar buiten, ze wilde zo graag naar huis. Ze kan niet wachten tot de eclips. Ze pakte een schep en begon als eerste te graven. Daar had je geen supernatural krachten voor nodig. Ze hoefde niet te helpen want Damon zou het sowieso wel doen, maar Alexis wilde ook eens nuttig zijn.  Na een tijdje graven viel ze naar beneden uit het niets en kwam ze met een harde klap op de grond terecht.  "Godverdomme" mompelde ze in zich zelf. Wel ze waren er maar ze had nu wel pijn. Ze hoorde Damon lachen "zie je Alexis, je kan nog niet eens graven" lachde hij en de andere sprongen naar beneden.

"Op deze mooie avond" bracht Stefan uit en sloeg het shotje achterover. Door de jaren door had hij zoveel gedronken dat het net water voor hem was. Toch verlichte het ergens de pijn, maar dit duurde niet lang  omdat je weer heelde. Hij heeft de pijn  meerdere malen geprobeerd weg te drinken maar het bleef niet lang.

tumblr_nlmx2xh25M1tu1ojio1_500.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/29/2016 08:57 PM

Damon keek haar waarschuwend aan en Alexis keek terug op een manier dat je zat dat hij haar met rust moest laten. "I can't wait to be back home" zei ze blij. Jo, Liv en Luke zullen het er moeilijk mee hebben, hij is hier niet voor  niks naartoe gestuurd. Dat deed er niet toe. Ze konden  eindelijk  naar huis. "Wel laten we de plek gaan zoeken dan" zei Alexis. 

Stefan haalde  een glas alcohol aan de bar, gelukkig konden  vampiers niet dronken worden. Wel in deze situatie is het gelukkig, soms zou het ook  wel eens lekker  zijn eigenlijk. Hun vriendengroep zou zo bij elkaar komen om Jello- shots te nemen. Caroline's idee
425vampirediarieswesleypaullc101409.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  58  |  59  |  60  |  61  |  62  ...  63  |  »  |  Last

« Back to previous page