Search for posts by Skullet

First Page  |  «  |  1  ...  6  |  7  |  8  |  9  |  10  ...  64  |  »  |  Last Search found 639 matches:


Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/23/2016 03:49 PM

Kai keek haar glimlachend aan en knikte gewoon op wat ze zei. ''And I completely understand you. The reason why you have her magic is because you took it from her when she was at her weakest point. Only then you can take it unless you're allowed too. Which I doubt you were. And you're not a monster. Not even close to a monster, but what happened just happened. Sometimes a dog bites his own owner An accident? No. That's just in the nature. Same counts for witches, magic and power is a nature for us.'' knikte hij en streelde haar been even kort. ''And I know, just talk my ears of at this stage. I don't mind.'' glimlachde hij.

Suzy haalde haar schouders op en knikte. ''She won't die. That's not happening.'' zei Suy en keek kort op naar de anderen toe. ''I just have the feeling like I can attack someone in this room this any second.'' mompelde ze. De honger begon heviger te worden. ''But I will kill my self if I feed on one of my friends.'' slikte ze en pakte zijn hand vast terwijl ze zuchtte. ''Let's go back to the others before we get locked in there.'' zei ze en keek hem aan met een glimlachje. ''And okay, I'll keep you on that.'' glimlachde ze.

9a3852d101eb86bb8728b921c4c744ea.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/23/2016 03:12 PM

Kai zuchtte kort en knikte. ''Come here.'' mompelde hij terwijl hij overeind kwam en haar lichaam vastpakte zodat hij haar omhoog kon tillen en bij hem op schoot kon zetten zodat hij haar kon omhelzen zonder dat ze zouden te hoeven staan. ''Let's just hope everything turns out alright.'' fluisterde hij en drukte een kus op haar wang. ''And don't be scared, I'm here right now and at this moment I'm not leaving you. That's not happening.'' knikte hij.

Suzy keek zuchted om zich heen. ''I know  Stefan. I think the only thing capable of to turn of Kai's humanity is to murder Alexis. She's the only one he really cares about. Which is rare if you hear everything he has done in his live stage already.'' zei ze en zuchtte even kort. ''And I know. There will be a way to get out of here. I'm just scared of how my room will look like when we have to go back there. It gives me a weird feeling.'' fluisterde ze terwijl ze zijn kus beantwoordde.

cgdykt.jpg

 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/23/2016 02:38 PM

Kai keek fronsend op toen hij Alexis uit de zaal zag lopen die begon te roepen richting de camera. Hij begon naar haar toe te lopen en knielde voor de stoel neer en legde zijn handen rustend op haar knieën. ''What happened?'' vroeg hij toch wel een beetje nieuwsgierig. Als ze het niet kan zeggen kan ze het denken. Hij streelde zorgend over haar knieën heen en met dat zuchtte hij toch wel even kort. ''It's fine if you don't wanna tell me.'' knikte hij en pakte haar hand vast terwijl hij daar overheen streelde met zijn duim.

Suzy keek met grote ogen op toen ze de jurk uit had en pakte hem aan van Stefan en keek er eventjes kort naar. ''Omygod. That really was something.'' slikte ze en keek toen weer naar Stefan terwijl ze hem aan het knaapje terughing op de lege plek bij de jurken. ''Why would someone do so much effort for just something like that. '' fluisterde ze en stapte naar Stefan toe. ''That's just so pshycopathicly wrong..'' fluisterde. ''Even Kai wouldn't be that heartless. Maybe with his humanity turned off now because he's a vampire but still. He wouldn't even do this..'' mompelde ze

1cfa9fc4bcc988b17964d7c71c6413cd.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/21/2016 10:35 AM

Kai keek op toen hij gegil hoorde en hij wist dat de anderen het ook hoorden. Hij was overeind gekomen van de stoel, maar hij wist hoe de camera hem meteen volgde dus bleef hij still staan. ''Don't move towards there. I'm guessing it's exactly what he/she or it planned on.'' mompelde Kai en keek op naar de anderen.

Suzy knikte toestemmend. ''Yea me too, everytime I only can see the blood flowing in their bodies.'' mompelde Suzy maar schrok op toen ze een gil hoorde. Verbaasd keek ze op en volgde Stefan zijn bewegingen. De kamerdeur ging open maar toen ze Alexis zag schrok ze, super erg. ''Oh..'' fluisterde Suzy terwijl ze haar hand voor haar mond doet. Ze keek op en zag Alaric vragend hun kant op kijken waarop Suzy kort slikte. ''Uuhm..'' mompelde ze, niet wetend wat ze zou moeten zeggen.

btin.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/20/2016 11:31 AM

Kai zag de anderen verbaasd kijken dus hij liep automatisch gewoon weg. ''God, so hard to trust someone is it now.'' mompelde hij  terwijl hij op een stoel ging zitten in de grote ruimte terwijl hij de anderen kort bekeek die zich naar de tafel toe bewogen op een rustige manier. Zelf begon hij te luisteren met zijn vampiergehoor over wat ze allemaal tegen elkaar zeiden aangezien ze begonnen te fluisteren.

Suzy zuchtte kort en draaide haar hoofd om. ''Calm down Alexis, really. All of this is fake indeed but  don't do anything stupid. I don't know why it's us and who or what it is that put us in here but it put us in here for a reason. And I'm guessing to make us suffer. So please, just please don't do anything you will regret later.'' mompelde Suzy en keek toen weer even naar Stefan toe en zuchtte. Wanneer we er eindelijk uitzijn en wanneer deze vervain afgeweerd is dan zouden we deze plek tot de grond afbranden. 

lB5EZ.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/19/2016 01:18 PM

Kai merktte dat ze helemaal niks zeiden en gewoon met elkaar begonnen te praten dus pakte hij een paar stukjes papier waarvan hij het plan in korte woorden er op noteerde en net deed als op de anderen dat hij precies het zelfde deed. En dat met zijn rug van de camera vandaan. Uiteindelijk zette hij op elk de naam en stopte het in de envelop. Hij liet het lijken alsof het echt gewoon bij de uitnodiging hoorde. Hij hoopte dat het gewoon zou werken. ''There's a note in the letter for the wedding what will happen very soon I guess. So u better start reading it.'' zei hij.

Suzy keek naar Stefan. Hij begon te praten en Suzy knikte instemmend. ''I know, I noticed it too. Really strange but it could work out.'' fluisterde ze en pakte zijn hand kort vast terwijl ze opkeek naar Alexis die voor een tweede keer weer tevoorschijn kwam uit de kamer.  Ze bleef staan en toch glimlachde Suzy automatisch. ''That one is actually beautifull.'' fluisterde ze en keek naar Alexis. 

nuim.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/19/2016 12:08 PM

Kai voelde een paar ogen op hem gericht en haalde zijn schouders op. Het deed hem niks en hij moest het maar zien te overleven. Om hem voor de trouwerij nou te vermoorden ging ze toch niet lukken als ze dat zouden proberen. Hij liep naar de tafel toe waar nog allemaal verschillende briefjes op lagen en keek naar de namen die erop stonden. ''Good to know you guys don't really take anything of this serious. But it will be smart to read the papers...'' mompelde hij hardop.

Suzy keek naar Alexis en legde haar armen om haar heen. Haar stem klonk hard bij haar gehoor en knikte. ''It's fine, we'll just follow.'' zei ze en streelde kort langs haar haren en knikte. Vervolgens liepen ze in het groepje naar de deuren te waar ze het zouden moeten passen en aantrekken. Zuchtend liet Suzy zichzelf op het bankje zakken dat ervoor stond en keek even kort naar Stefan. ''I don't trust this place to be honest.'' mompelde Suzy en keek op toen ze Alexis zag in een jurk. Een glimlach kon ze toch niet ontwijken.

e9a3bb5b98a84e4d60d072ccf2ce753b.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: Welk beroep willen jullie later graag doen?

from Skullet on 10/16/2016 05:21 PM

Ict (beheer) medewerker. Of iets anders dat daar mee te maken heeft.

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/16/2016 11:02 AM

Kai keek haar aan met een glimlach en knikte. ''Alright, be carefull doing that okay.'' dacht hij nog en voordat hij nog iets kon zeggen tegen Alexis was ze al verdwenen naar de anderen. Waarschijnlijk gewoon voor de jurk die ze moest uitzoeken en hij had geen idee wat hij ooit zou moeten doen. Ook het plan door vertellen maar hij wist dat niemand hem mocht. Als schrok hem dat helemaal niet zoveel af maar nu hij hier op een plek was gevuld met vervain had hij amper krachten. En hetgene dat hij had moest hij besparen voor het plan.

Suzy keek naar Stefan en knikte. ''Exactly.'' zei ze en keek op toen ze Alexis aanhoorde komen lopen. Het was tijd voor de jurk en met dat knikte ze. Toch moest ze wel glimlachen om wat Stefan zei tegen Alexis. ''I have to be honest, I don't think I can see my bestfriend in a weddingdress without crying.'' glimlachde ze en keek haar even aan met een glimlach.

nnyui.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/15/2016 07:43 PM

Kai likte de resten bloed weg van zijn lippen en rondom en keek Alexis weer aan. Knikkend op een vragende manier om toch een beetje in de rol te blijven. Hij luisterde kort om zich heen en toen luisterde hij naar de gedachtes van Alexis die binnenkwamen in de zijne. ''It will gonna okay Alexis. We'll be fine.'' zei hij zodat het niet opviel maar knikte uiteindelijk op alles dat ze dacht. ''I'll just go to the people who don't completely despise me. If you don't mind I wouldn't wanna get killed here yet.'' dacht hij en glimlachde kort. ''And I never loose. I always win. No matter what.'' dacht hij als laatst en legde zijn handen bij haar wangen. ''I love you too.''

Suzy keek naa stefan. ''Exactly that moment, well that's fantastic.'' zuchtte Suzy en keek hem aan. Ze zag de aderen onder zijn ogen en slikte kort. ''I smelled it too, wasn't just you.'' zei ze zachtjes en legde haar hand tegen zijn schouder aan terwijl ze zuchtte. ''Just try to be normal. Or well.. Normal. Just like we don't know anything but I'm guessing they already heard every word we said here but whatever.'' fluisterde Suzy.

3559f69e0e56880c8a7aa811e5453223.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  6  |  7  |  8  |  9  |  10  ...  64  |  »  |  Last

« Back to previous page