Suche nach Beiträgen von Skullet

Erste Seite  |  «  |  1  ...  4  |  5  |  6  |  7  |  8  ...  64  |  »  |  Letzte Die Suche lieferte 639 Ergebnisse:


Skullet

22, Weiblich

  Level 28

Beiträge: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

von Skullet am 11.11.2016 10:01

Kai bleef naar de ring staren en draaide hem uiteindelijk af van zijn vinger. De hartslagen waren compleet stil, maar voor een moment leken ze beide weer te kloppen. Eerst dacht  hij dat hij hallicuneerde van alles, maar ze bleken toch echt te kloppen. Hij sloot zijn ogen terwijl hij er daarna weer naar keek. ''This can't even be true. This honestly isn't even real..'' fluisterde hij tegen zichzelf maar de beelden zeiden iets anders. De hartslagen hadden weer kleur gekregen en het zag er weerlevend uit. ''This isn't real, you're just hallucinating. It's not real.'' begon Kai tegen zichzelf te zeggen.

Suzy voelde hoe ze stopte met huilen, gewoon spontaan. Hier waren weer die gedachtes. Hoe zou het zijn om gewoon helemaal niks meer te voelen. Ze had bijna haar humanity weer uit geschakeld, maar ze wist dat ze er niks mee zou  bereiken. Dat ze alleen maar schuldiger zou zijn, en zich schuldiger zou gaan voelen. Ze opende haar ogen en veegde de haren weg uit haar gezicht.

0d78ab434aa83e48b793bb3f04fabcc5.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Antworten

Skullet

22, Weiblich

  Level 28

Beiträge: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

von Skullet am 07.11.2016 10:31

Kai sloot zijn ogen terwijl hij zich in de dekens rolde. Hij had zijn ogen strak gesloten maar bleef beelden van verschillende dingen zien de voorbij flitsten. Hij kon moeilijk dagen lang zijn ogen openhouden. ''God sakes, fuck this house.'' mompelde hij onder zijn adem en had zijn overhemd afgescheurd van zijn lichaam op de grond gegooit. Hij wou eigenlijk dat die trouwerij iets echts zou zijn. Dat er nooit zulke dingen zouden gebeuren. Hij keek kort om zijn hand en staarde naar de ring die hij van Alexis gekregen had. Met de hartslagen van zijn verloren kinderen. 

Suzy voelde tranen over haar wangen heen rollen en zakte gewoon doorheen haar knieën van zwakte. De laatste keer dat ze zich zo  voelde.. dat was jaren geleden. Jaren.. Ze sloot haar ogen en probeerde het gesnik te dempen met haar handpalm, maar dat lukte niet. Ze had haar hoofd in haar armen verstopt en voelde hoe haar haren rond haar gezicht bleven plakken. Haar kracht was weg, ze was enorm zwak. Ze had enorme honger. Het voelde alsof ze weer helemaal overnieuw begon te sterven.

tumblr_nrfpzkULYO1tm33j8o1_500.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Antworten

Skullet

22, Weiblich

  Level 28

Beiträge: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

von Skullet am 06.11.2016 09:28

Kai keek om zich heen. Hij voelde een aantal blikken op hem rustten en toen weer naar het luik gaan. Zijn ogen draaiden rond en het liefst zou hij nu bij Alexis in het luik springen. Maar natuurlijk kon dat niet, want het zat zo goed als wat op slot. Hij moest terug lopen naar zijn kamer, het werd hem eigenlijk gewoon verplicht. In de kamer voelde hij de deur sluiten. Meteen stapte hij naar het bed toe en ging er dan ook meteen in liggen, hij was moe, het was koud, maar opwarmen was altijd een hell wanneer je magie geblockt werd.

Suzy  keek Stefan aan toe hij haar vastpakte en volgde hem maar gewoon. Anders zou er weer iets gebeuren. Iets ergers dan dat ze al zou verwachtten. Ze bleef even wachtten voor de deur van Stefan en keek hem aan ''I love you, please be save. '' zei ze en drukte haar lippen nog even kort op die van hem. Ze hadden de nachten al samen gebracht, maar ze wou gewoon weer bij hem kunnen liggen en zich nergens zorgen over maken. Dat was wat ze wou, maar ze kreeg het niet. Ze stapte haar kamer in en kon wel gewoon in tranen uitbarsten. Ze wou hier zo graag weg,
yfvgb.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Antworten

Skullet

22, Weiblich

  Level 28

Beiträge: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

von Skullet am 06.11.2016 09:07

Kai was omhoog gekomen van de grond en volgde Alexis naar de open deuren heen. Fronsend keek hij ernaar en toch moest hij even opgelucht ademhalen. Al duurde dat niet lang voordat hij alweer merkte dat wanneer ze weer binnen stapten ze een super zware straf zouden krijgen. Hij sloot zijn ogen kort en slikte even. ''I'm actually surprised it's open.'' mompelde hij terwijl hij Alexis naar binnen toe volgde. ''I love you too baby. '' fluisterde hij nog en beantwoordde haar kus die ze op zijn lippen drukte. Voordat hij nog iets kon zeggen hoorde hij een gil en hij was te langzaam met handelen. Hij zag Alexis verdwijnen in een gat en hoorde grote luiken dichtklappen. ''Goddamnit.'' riep hij terwijl hij op de luiken trapte, maar er kwam geen beweging in.

Suzy keek fronsend op en stapte als één van de laatste naar binnen toe. Het was er warmer, dat was zekers, maar ze had een heel apart gevoel in haar maag. Het voelde gewoon niet fijn om terug te zijn in die plek. ''I just wanna get home and actually lay in bed. But then beside you.'' zei ze en keek hem even kort aan. Ze draaide haar hoofd kort rond en zuchtte diep. Een gil vulde de hele gang en ze zag hoe Stefan super snel bewoog, maar zijzelf had de energie er niet meer voor. Ze was gewoon uitgeput. ''Seriously, is that punishment number one. For god sakes, why can't you or y'all just leave us alone.'' riep ze kijkend naar een camera die op haar gericht was.

e9a3bb5b98a84e4d60d072ccf2ce753b.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Antworten

Skullet

22, Weiblich

  Level 28

Beiträge: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

von Skullet am 06.11.2016 01:08

Ts
---
Kai staarde voor zich uit met nog altijd Alexis in zijn armen. Het was steenkoud buiten en er waren al een aantal dagen voorbij, zover was hij dan. Hoeveel dagen dat zouden zijn wist hij niet. Hij had de kracht niet om daar op te letten. Alleen maar lettend op de manier hoe hij zijn magie weer wou laten werken, maar de block die er buiten op zat was sterk. Geplaatst met zoveel kracht van een heks dat hij zich afvroeg wie het was die deed.

Suzy staarde voor zich uit. Ze had nog altijd de jas aan van Stefan en staarde doelloos voor zich uit. Haar hoofd rustend tegen zijn schouder aan, wetend dat de vervain hier haar uitputde en het niet hebben van bloed haar nog meer verzwakte, maar haar ook weer tot opstaan wou dwingen om te gaan voeden op gewoon iemand. Maar ze hield zichzelf in, ze wou niet drinken op haar vrienden. Tenminste niet zonder hun toestemming. Ze slikte kort en keek op bij het horen van een geluid. De deuren gingen open en ze haalde haar wenkbrauwen kort omhoog.

tfyc.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Antworten

Skullet

22, Weiblich

  Level 28

Beiträge: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

von Skullet am 02.11.2016 04:52

Kai glimlachde kort. ''I know Alexis, it was a really weird meeting for us. The fact that I actually wanted to burn down Damon's insides by putting vervain in his favorite kind of alcohol didn't seem like that bad of a plan at that time tho. But hey, that is behind is now and look were we're at, at this stage in live. In a weird building with someone who keeps us prisoner in here.'' zei hij en drukte een kus op haar wang. ''And well yeah, I'm happy I met you.'' 

Suzy knikte even kort. ''She has her humanity off tho, I remember how I was. I didn't let someone take me to what ever place. But it could be possible actually. And even if she is behind this, I'm curious who else is with her. The way of the ideas, and thoughts don't seem liek Caroline at all.'' zuchtte ze en keek hem aan. ''And also that indeed, something is blocking it indeed. They must be freezing cold.'' zei ze terwijl ze hem aan keek. ''And ofcourse I wont forget that. I love you too.'' fluisterde ze.

3559f69e0e56880c8a7aa811e5453223.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Antworten

Skullet

22, Weiblich

  Level 28

Beiträge: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

von Skullet am 01.11.2016 06:33

Kai grinnikte even kort op wat ze zei. ''I know, when I first got to know I didn't have magic on my own I raged. Because I thought I was the only one like that. I have always been feeling lonely like that. Until I met you. And now I'm the covenleader and have magic of my own basicly being one of the most powerfull people in the world and knowing that magic can still grow by everything I do is like a gift I've dreamed of. Just like when I met you.'' glimlachde hij en legde zijn arm over haar schouder heen. ''And I will always love you, you don't have to be afraid of me leaving you. It won't happen.''

Suzy keek hem aan en knikte kort. ''That would be really weird.'' zei ze en glimlachde kort. ''And I know, but than it's the question why and how and where. Because we have like no privacy at all in here. Like right now I feel like we're being watched. And I hate the feeling of being used. I just wanna know who is behind all of this and that we can escape and keep living our lives.'' zuchtte ze.

rdtcfy.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Antworten

Skullet

22, Weiblich

  Level 28

Beiträge: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

von Skullet am 31.10.2016 04:54

Kai knikte instemmend. ''You can't see everything with just your eyes.  The fact that you're feeling that you're being watched is already a sign of it happening.'' zei hij terwijl hij glimlachde na dat ze de kus gaf. ''You looked stunning as well, darling.'' glimlachde hij en streelde langs haar hand en knikte even kort. ''Well atleast you won't get it cold tonight. Or well I'm freezing but that's because of the thing blocking my magic. It isn't flowing through my body anymore like it would be doing.''

Suzy grinnikte en haar gezicht vertrok een beetje. ''Alright that's weird. If he and your mom would be dating now. Then we would be family. So thank god that isn't happening.'' glimlachde ze en trok haar benen omhoog zodat ze onder de jurk zaten en dat het niet te koud werd. ''It probably will, but since we escaped I don't think it will be playing anymore. I have a feeling like it's getting angry like a little girl who will rip off the heads of her barbiedoll. Scary thought.'' zei ze.

9a3852d101eb86bb8728b921c4c744ea.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Antworten

Skullet

22, Weiblich

  Level 28

Beiträge: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

von Skullet am 30.10.2016 05:19

Kai legde zijn arm over Alexis haar schouder heen en streelde een paar lokken haren achter haar gezicht heen en slikte even kort. ''It isn't you fault. I helped too and I wouldn't let you do it on your own. Besides that, this could've been an escape. We wouldn't have known if we didn't tried it.'' zei hij en glimlachde even kort. ''And I'm glad I can finally just hold you again. Without the constant feeling of being watches by hunderds of camera's.'' zei hij.

Suzy keek op naar Stefan en ging wat tegen hem aan zitten. ''I know, let's hope we will get back and not die.'' glimlachde ze zwakjes en pakte zijn hand vast terwijl ze haar hoofd tegen zijn schouder aan legde. Ze keek even kort op naar Enzo en Bonnie toen Stefan er over begon en fronsde even kort. ''Well I didn't expect that one. One of my bestfriends is really close with my damn uncle. That's totally not weird at all..' grijnsde ze.  

cgdykt.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Antworten

Skullet

22, Weiblich

  Level 28

Beiträge: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

von Skullet am 30.10.2016 03:55

Kai luisterde kort naar alles wat er rond hem heen gezegt werd en zuchtte even kort. ''This plan failed, but it was a good try.'' mompelde hij en liet zich op de grond zakken naar Alexis en begon zijn handen warm te maken. Het was vreselijk koud dat hij niks kon doen. Hij was niet eens de enige, Alexis en Bonnie zouden precies hetzelfde voelen als hem. Hij zuchtte kort en merkte hoe een rookwolkje zichtbaar was in de open lucht.

Suzy keek naar Stefan en slikte even kort. ''I know, that's a thing that works but still not to amazing to be honest. Thinking about the others. '' zei ze en tilde haar jurk van de grond af en ging zo naast Stefan zitten op de grond. Haar armen deed ze doorheen de mouwen van de jas en bond hem vervolgens om haar lichaam heen om haarzelf een beetje warm te houden.

1cfa9fc4bcc988b17964d7c71c6413cd.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Antworten
Erste Seite  |  «  |  1  ...  4  |  5  |  6  |  7  |  8  ...  64  |  »  |  Letzte

« zurück zur vorherigen Seite