TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  101  |  102  |  103  |  104  |  105  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 10/05/2016 08:33 PM

"Caroline, come on, you can get back right now, turn it on before you kill someone elses mom. Do you really think it's  nice to shut your humanity off afther your mom dies, and go on a killing spree. Other mothers  will lose daughters, and other daughters will lose their mothers. Do you really think they deserve that just because you lost your mother?"  Zei Stefan in de hoop haar meteen te raken. Al leek dat niet het geval, want al snel was ze nergens meer te bekennen.

tumblr_o27pweoyRa1v5wil2o1_500.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 10/05/2016 08:34 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/07/2016 03:56 PM

Suzy keek stom verbaasd naar Caroline. Ze waren te laat, en ze hadden haar totaal niet gesteund. Dat alleen maar door die verrekte Augustien die hun weer zo nodig moesten hebben. Ze sloot hopeloos haar ogen wanneer ze Caroline zag verdwijnen. "Well, that conversation didn't go as planned. Basicly last minute failure.'' zuchtte ze en keek Stefan weer aan. ''Why do the bad things keep happening arround us.''

3559f69e0e56880c8a7aa811e5453223.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 10/07/2016 04:28 PM

"I know, now we have another problem to fix"  zuchtte Stefan. "There nothing much we can do right now, let's  just go home and think about something. " zei hij en liep richting de deur. "I mean we're both tired and thirsty, I think it's  best if we just go home" knikte hij.
tumblr_nbvuz48K9m1smcqr3o4_250.gif 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 10/07/2016 04:29 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/08/2016 10:45 AM

Ts - paar weken later.

Kai werd wakker, met een knallende koppijn. Hij voelde hoe zijn longen pijn deden en wanneer hij zijn ogen echt opende zag hij een bekende kamerr van vroeger. Het zag er uit als de kamer waar hij in sliep terug in Portland. Precies identiek, helemaal hetzelfde. hij had zijn ogen gesloten omdat het hem alleen maar super nare gedachtes terug gaf. Over de dingen die hij gedaan had, al deed dat hem niet veel. Eigenlijk deed het hem helemaal niks.

Suzy voelde hoe haar lichaam onder de lakens lag van haar bed waar ze in sliep. Niemand lag er naast haar, en met dat opende ze haar ogen. Ze was gewend dat ze naast Stefan lag, maar hij was spoorloos verdwenen. Toen ze de kamer rondkeek slikte ze en legde haar handen over haar gezicht. Dit was haar kamer, haar oude kamer hoe het er uitzag voor de avond dat ze haar ouders had vermoord. Of eigenlijk haar pleegouders.

nnyui.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 10/08/2016 01:46 PM

Alexis werd wakker, ze kon zich niet herinneren dat ze in slaap was gevallen. Toen ze om zich heen keek zag ze dat ze in het Salvator huis was. Dit was haar kamer daar. Waar was Kai? Ze was niet gewend wakker te worden zonder dat hij naast haar lag. Ze stond op en liep naar de deur, misschien was hij wel al beneden, was hij het goed aan het praten  met Damon en Stefan of zoiets?  Ze wilde  de deur openen maar deze zat opslot. "Stefan? Damon? What the hell is this  you guys?! Is this how you are gonna keep me away from Kai? Really?!" Riep ze en ramde op de deur  maar geen gehoor. Ze liep naar bureau om te kijken of er wat in de laatjes zit waarmee ze de deur kan openen. Niks. Haar lades waren leeg, net als haar kleding kast, nachtkastje en lades. Alles was leeg. Haar hoofd was ook leeg, ze hoorde geen gedachtes en had ook niet het gevoel alsof Kai er was. Waar was ze? Het was haar kamer, maar ook weer niet.


Stefan werd wakker, en merkte direct dat er niemand naast hem lag. Misschien was Suzy al benden of zoiets. Hij zuchtte diep en stond toen op. Toen hij naar zijn dresser liep om een ander shirt te pakken om aan te doen was deze leeg. "What the hell?" Mompelde Stefan. Waar is zijn kleding gebleven. Hij checkte alle andere kastjes  en laatjes maar alles was leeg. Wat was dit? Hij liep naar de deur, maar deze ging niet open. "Damon, not funny okay, let me out and give me my stuff back!"  Riep Stefan en liep toen naar het raam die hij open deed. Hij keek verbaasd naar buiten en stak zijn hand door het raam. Het was geen buiten lucht, maar voor zijn raam was  een muur. Waar was hij nu weer beland?

Screenshot_2016-10-08-09-25-02-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 10/08/2016 01:46 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/08/2016 05:59 PM

Kai begon om zich heen te kijken. Het leek zo erg op zijn oude kamer dat het het ook bijna echt was, maar er was ets dat gewoon niet klopte. Het kon zijn kamer zijn maar ook weer niet. Hij wou zijn magie gebruiken om een deur te openen en om eht van het slot te halen maar dat werkte niet. Alsof zijn magie gewoon weggestopt was zodat hij het niet kon gebruiken. Vervolgens begon hij naar het plafond te kijken en wanneer hij in de hoek van de kamer keek zag hij een rood lichtje knipperen in het donker van de kamer. Een camera.

Suzy voelde zich ongemakkelijk hier. Hier was namelijk waar volgens haar alle dingen fout gingen gebeuren. Dat wanneer ze weer naar bed toe zou gaan dat haar kamer een puinhoop zou zijn, dat het vol zat met bloed en gewoon ongeluk. Zijn sloot haar ogen kort en ging met haar lichaam in het hoekje van de kamer zitten. Het was ijskoud en ze zat gewoon helemaal opgerold in de hoek van de kamer.

e9a3bb5b98a84e4d60d072ccf2ce753b.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 10/08/2016 06:26 PM

Alexis richtte haar blik op de deur de afgelopen weken hadden Kai en zij veel geoefend met magie. Voor Alexis het beheersen van de magie, en haar emoties. Het ging nu beter met haar. Langzamerhand kwam ze weer uit de donkere tijd. In die weken is namelijk niks slechts  gebeurd. De auditie ging echt goed, en daar kreeg ze deze week waarschijnlijk de uitslag van. Ze beheerste haar magie nu redelijk goed en kon het gebruiken door simpelweg ernaar te kijken en zich te focussen. Ook hun gezamenlijke magie hebben ze nu onder contole. Dus waarschijnlijk geen ongelukken meer. Hopelijk. Ze vond het nog wel eng om te gebruiken, al leek voelde ze dat ze koud was, en dat haar magie geblokeerd werd. Op een een of andere manier was je dan kouder dan normaal. Alexis verloor het even, ze wilde hier echt uit. Het voelde niet goed om vastgesloten te zitten, daar had ze nog trauma's van. Ze pakte haar stoel en gooide het raam kapot. Ze werd alleen maar meer ongerust toen de stoel niet uit het raan vloog. Achter haar raam was beton. Er was geen weg uit.


Stefan keek om zich heen, wat was er in hemels naar gaande? Het was in ieder geval niet grappig  meer. Hij probeerde  de deur in te trappen maar dit ging niet. Stefan ging terug ijsberen door zijn kamer. Tot zijn verbazing vloog de deur opeens open. "Please leave your rooms and follow the lighted pathway" klonk er door de ruimte. Nu pas viel een camera in de hoek op bij Stefan. Waar was hij nu beland? Het leek echt precies op zijn kamer, hij wist bijna zeker dat dit zijn kamer is, maar het is niet zijn  huis.

f563eda7bad486baa0fd1210213c3a3b.jpeg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 10/08/2016 06:27 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/08/2016 06:55 PM

Kai voelde de frisse lucht hem overvallnuim.jpgen en met dat kwam er ook een kort gehoest vrij. Hij stapte naar de deur toe en begon er met al zijn kracht er aan te rekken, maar er kwam geen enkele beweging in. Een stem vulde het geluid in zijn kamer. ''Please leave your rooms and follow he lighted pathway.'' en met dat ging de deur open. Wanneer hij er uit stapte zag hij in de gang allemaal verschillende deuren open gaan. Damon zag hij verschijnen, Tyler, Matt, Bonnie en nog wel een paar anderen.

Suzy vulde de rillingen over haar lichaam heen gaan. Iemand als Suzy zou het nooit zo snel koud hebben, op één of andere manier was dat aangepast. Deze kou deed dan ook pijn toen het haar huid aanraakte. Het was heel erg vreemd. ''Please leave your rooms and follow the lighted pathway.'' dat klonkt er doorheen de ruimte. De deur ging open en een klein stukje licht kwam er uit de deuropening vandaan. Suzy maakte geen bewegingen. ''Please leave your rooms and follow the lighted pathway.'' klonk er voor een tweede keer. Een frons kwam op haar gezicht te recht en stapte toch maar naar de deur toe toen ze overeind was gekomen.

 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 10/08/2016 07:19 PM

Alexis ging helemaal gek ze vernielde haar hele kamer, ze gooide in een ruk alles van haar bureau af en ging toen door naar har nachtkastje waar ze de lamp pakte en op de grond kapot gooide. Dit was niet haar kamer. Het leek erop maar het was niet haar kamer. Toen ze bezig was met haar kamer vernielen hoorde ze opeens een stem en draaide ze zich met een ruk om. Ze zett voorzichtig stappen richting de deur. Waar in gods naam waren ze? Toen ze uit haar kamer stapte zach ze ook alle andere. Ze had het nog steeds niet echt goed met ze gemaakt. Met de rest had ze nog ruzie, behalve Stefan en Suzy. Ze liep direct op Kai af en sloot  hem in de armen. Ze was blij dat hij in iedergeval nog hier was, en dat de andere hier waren. Dat ze niet alleen is. "What the hell is this?"  Mompelde ze.


 Stefan stapte de deur uit en keek om zich heen. Waar zijn  ze nu weer beland?  Gelukkig was hij niet alleen, al zijn vrienden waren er, op Caroline na. Hij liep naar Suzy toe "Are you okay?" Vroeg hij toen ze nog al een angstige blik op haar gezicht had.  Dit is te gek voor woorden, hij was bijna  zeker dat het zijn  kamer was. Waarom zou iemand zo  veel moeite doen om zijn hele kamer precies na te maken?

Screenshot_2016-10-06-14-45-51-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 10/08/2016 07:21 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/08/2016 07:34 PM

Kai keek rond. Hij voelde verschillende blikken op hem al boeide hem dat werkelijk waar helemaal niks. Ook in de gang hingen camera's die op hun gericht waren. Hij zag Alexis naar zich toelopen en hij sloot zijn armen om haar heen. Hij drukte een kus op haar voorhoofd. ''I haven't got a clue Alexis, I wish I did.'' mompelde hij en streelde met zijn hand langs de haren in haar gezicht. ''But it doesn't look and sound promising.

Suzy zag Stefan verschijnen uit een deuropening. Ze keek kort even rond en ze zag echt iedereen. Of eigenlijk bijna iedereen, Caroline niet. Ze keek op naar Stefan en schudde haar hoofd. ''No, I'm everything but fine.'' fluisterde ze en pakte zijn hand vast. ''I'm back in my room, but it isn't my room.'' fluisterde ze en schudde haar hoofd. Ze keek even kort langs Stefan heen waar ze alle anderen ook zag. '''This isn't good.'' fluisterde ze.

0d78ab434aa83e48b793bb3f04fabcc5.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  101  |  102  |  103  |  104  |  105  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum