TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  102  |  103  |  104  |  105  |  106  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 10/08/2016 08:00 PM

"I know, I already went crazy in my room. Let's  say nothing really stands there anymore" zei ze zachtjes. "Just when I thought everything went a little better. Wel apperently not."  Zei ze. Ze stem werd harder en opdringeriger aangezien iedereen nog stil stond. "Maybe we should go"  zei ze en pakte Kai zijn hand stevig vast en begon te lopen. Het verlichte pad eindigde bij een deur. Ze keek kort naar Kai en opende  toen de deur en liep naar  binnen. Ze keek om zich heen, het was een  grote lege zaal. Er stonden alleen 4 tafels met wat dingen erop. Alexis liep naar een tafel, er lagen allemaal enveloppen met alle namen. Ze pakte die met haar naam en opende hem. Het was een uitnoding. "Dear friends and family,  afther the engagement we thought  it would be time to marry. You are invited for our  party. We hope to see you there, Malachai Parker and Alexis Salvator" las ze voor. Ze schrok en begon meteen haar hoofd te schudden. "Oh hell no, I don't  know anything about any wedding or engagement"  zei Alexis. Een ring om haar ringvinger viel haar om "what the hell is this?"  Zei ze angstig terwijl ze hem af deed en de zaal door gooide. "Fuck this shit I'm out"  zei ze. Toen ze naar de deur  wilde lopen vloog de deur dicht. Great.


Stefan keek naar Suzy "I know, it's  just fucking creepy. But I'm now here with you, and I'll do anything  to keep you save."  Zei Stefan en sloot haar in zijn armen. Hij hoorde  dat de stem opdringender werd. "How did we even get here?"  Zuchtte Stefan. "And why? Why litteraly everyone?" Vervolgde Stefan. "I'm sorry, I have so many questions right now"  zuchtte hij. Aangezien de stem opdringeriger werd besloot hij samen met Suzy, Alexis en Kai te volgen. Ze ging  de deur door, en dus deed Stefan dit ook. Er was helemaal niks, het was gewoon een grote lichte ruimte. Hij luisterde naar Alexis die wat voorlas en fronsde."What the hell is this?"  Mompelde hij. "Hey Alexis calm down, we can't go anywhere right  now but we'll get trough this. I think the best thing to do right now is follow wat it says" riep hij naar haar.


StefanSalvatore.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 10/08/2016 08:01 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/10/2016 09:55 PM

Kai volgde Suzy maar gewoon de belichte gang af naar deze enorme ruimte. ''It's Mystic falls, it's known about their random silences and random outburst.'' zei Kai en verstrengelde hun vingers zodat Alexis niet zomaar van haar weg getrokken kon worden. Met dat liepen ze een zaal binnen en liepen naar een grote tafel toe waar allemaal enveloppen op lagen. Hij zag hoe Alexis die van haarzelf pakte en hijzelf pakte meteen die van hemzelf. Dezelfde tekst stond er zodat op, alleen anders geformuleert. Hij keek kort naar de hand van Alexis en slikte. ''I would remember proposing to you, and I know I haven't done that.'' zei hij en keek Alexis aan en hoe ze door begon te draaien. ''Alexis, please calm down. I have this feeling we should just be doing whatever is in the envelopes.'' mompelde Kai en stapte naar Alexis toe terwijl hij de ring van de grond raapte en vast hield.

Suzy begon maar gewoon te luisteren naar de stem die door de gang klonk. ''I don't know either, but I am so terrified about the room I'm in.'' mompelde ze en keek toen weer op naar Stefan. ''And I'll protect you with evverything I have in my power.'' knikte ze en stapte samen met hem door de gangen heen, achter Alexis en Kai aan. Ze luisterde naar het gemompel om haar heen en naar Alexis die door flipte en met dat wou ze al reageren. ''Alexis, please. I really think it's for the best.'' zei Suzy en stapte naar diezelfde tafel toe waar ze de envelop met haar naam zag liggen en pakte die op.

sfhj.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 10/11/2016 06:55 AM

Alexis keek de kamer rond "Hell no this is just creepy. I don't  know but all of our rooms, were exactly copied, the only difference is that your are locked up in there"  zei ze. De ruimte kwam haar bekend voor, alsof ze hier al eens geweest was. Alaric zou het al helemaal moeten herkennen. "Don't you guys remember this room? C'mon, atleast Alaric should know" zei Alexis. "This isn't going to be any kind of wedding, but it's going to be my fucking death. Look around, this is the exact same space as where the wedding of Alaric and Jo was."  Zei Alexis en keek in de dozen waar de versiering in zat. Precies het zelfde. "So if I'm the bride and Kai the groom, means  that I'm going to get killed. Think about it, I don't think the person behind this just wants us to just marry. He wants us to feel pain." Zei Alexis en liep naar de tafels. Ze smeet dozen op de grond, vazen kapot. "Hell no, fuck this fucking shit"  zei ze en duwde de tafels om en vernielde alles. Totdat er opeens een vreselijk alarm af ging. Ze sloeg direct haar handen op haar oren. Wat was dit nou weer?


Stefan luisterde naar Alexis. Nu ze het zei, kwam het hem inderdaad bekend voor. Dit was de ruimte waar die nacht zoveel elende is gebeurt. Waar ze Elena hebben  verloren, net als Jo en Liv. En Tyler een weerwolf werd. Waarom zou iemand zo veel moeite doen om al deze kamers precies na te maken. "We'll figure something out, but for now I think it's  for the best if we just follow, I mean we don't  know who or what is behind this and what it's intentions are" zei Stefan. "Alexis  calm down, don't  do that"  zei hij toen ze alles begon  te vernielen. Er ging een alarm af, een vreselijk geluid wat pijn deed aan de oren. Hij sloeg zijn handen op zijn oren. Hoe konden ze het laten stoppen? "Go to your room to stop the alarm" hoorde hij de robotstem herhalen en herhalen. "Go!"  Riep Stefan en rende de deur uit die opengevlogen was.

Screenshot_2016-09-29-18-44-48-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 10/11/2016 06:57 AM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/11/2016 07:31 PM

Kai keek op naar Alexis en zag hoe ze alles begon te vernielen. Totdat het harde alarm klonk. Hij stapte naar Alexis toe en pakte haar armen vast. '"Calm down, please.'' zei hij zodat ze het kon horen. Hij drukte zijn lippen op die van haar en duwde haar vervolgens een beetje naar voren toe aangezien anders het alarm niet zou stoppen. Hij sloot zijn ogen tijdens het rennen en keek naar de kamer waar Alexis in zou moeten verblijven en ondertussen ging hij naar die van hemzelf en wanneer hij daar in stond knalde de deur dicht met een harde klap, achter zijn rug.

Suzy merkte inderdaad dat het er op leek. Op dat van Alaric en Jo, en dat verliep nou niet bepaald fijn. Een hard alarm klonk en Suzy legde har handen  op zijn oren. ''Stefan.'' riep Suzy hem achterna toen hij begon te rennen naar de deur. Zij volgde hem maar gewoon omdat dat het beste voor nu. Om het alarm gewoon te stoppen. Net voor de kamer deur stopte ze en keek Stefan na. 'I love you.'' mompelde ze en met dat stapte ze de kamer binnen en voelde hoe de deur dicht sloot achter haar. Ze was weer terug in die kamer, die verschrikkelijke kamer.lB5EZ.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 10/11/2016 07:46 PM

Alexis trapte  nog iets om net voordat Kai haar vastpakte. Ze keek hem aan nadat hij haar gekust had en liep toen naar haar kamer. Ze keek nog naar Kai voordat ze haar kamer in ging en stapte toen naar binnen. Wat ze er aantrof, waren geen woorden voor. Ze wilde zich nog omdraaien en de kamer uit rennen maar de deur viel met een harde klap dicht. Ze gilde de longen uit haar lijf. Op haar bed lagen haar pleegouders, bebloed, en bewegeloos. Op de muur was met bloed in grote letters "obey" geschreven. De tranen begonnen langs haar wangen te stromen. Hoe durfde het. Ze rende naar het bed toe en voelde voor een hartslag."No, No, NO!"  riep ze. Nu heeft ze helemaal geen ouders meer. Ze verdiende dit niet, en allemaal alleen omdat ze zo nodig opstandig moest toen. Alexis keek naar haar handen die erg trilde  en nu onder het bloed zaten. Ze ging in het hoekje van de kamer zitten waar ze helemaal barstte.


Stefan keek naar Suzy voordat de deur dicht ging "love you too"  zei hij net voordat de deur dichtvloog. Hij hoorde nog wat gegil maar wist niet precies waar her vandaan kwam, van wie. Hij ging op zijn  bed zitten. Wat moesten ze hier mee aan? Wie zat hier überhaupt achter? Alle potentiële vijanden zijn veilig  opgesloten.
Z5mTn6UI.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 10/11/2016 07:47 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/12/2016 04:29 PM

Kai hoorde een gil toen de deur geslbtin.jpgten werd en meteen wist hij al wie het was. Hij herkende haar stem en gil en wat nog meer gewoon meteen. Hij probeerde de deur open te krijgen maar dat lukte niet. Zuchtend begon hij de kamer rond te lopen en zag in zijn ooghoeken hij de camera al zijn bewegingen volgde. Hij keek er maar niet naar. Het betekende gewoon dat er op het gelet werd. Elke seconde van de dag waarschijnlijk.

Suzy stond met haar rug in de koude kamer. Ze voelde al rillingen over haar rug heen gaan en stapte naar de kast toe die ze open trok. Voor een moment onderschatte ze haar kracht die ze had en trok zo de kastdeur los. Ze deur hield ze stevig vast en slikte kort. ''A well, this room got ruïned anyways. Not that it would change a thing when a door comes loose.'' mompelde ze in zichzelf en zuchtte uitgebreid en liet de deur op de grond knallen.

 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 10/12/2016 05:07 PM

Alexis was inmiddels opgehoopt voor de deur gaan zitten. Na wat voor haar jaren leek zag ze de deur open gaan, de robotstem begon  weer hetzelfde zinnetje te herhalen. Ze bleef nog steeds  in shock en helemaal gebroken op de grond zitten. Ze moest niet meer  opstandig doen maar gewoon doen wat er gezegd werd voordat er nog meer doden gaan vallen. Ze stond op en liep in een rechte lijn terug naar de zaal. Alles was weer netjes, ze liep meteen op de planing af. Daar stond op wat er allemaal moest gebeuren ter voorbereiding en wanneer. Volgende week zou het hele spektakel plaats vinden. Alexis begon  onrustig te ijsberen door de ruimte. Haar 2e ouders waren gewoon dood, nu had ze helemaal geen ouders meer. En  het is allemaal haar schuld.


Stefan keek naar zijn deur die weer open ging na een tijdje en atond op uit zijn bed. Hopelijk was Alexis  een beetje calmer geworden en gaat dat alarm niet weer af. Hij stond op en wachtte op Suzy. "There  we go again" mompelde hij en pakte haar hand vast. Hij fronsde toen hij Alexis in vlugge vaart naar de zaal ging. Hij vroeg zich af van wie het gegil  was en waarom. Hij keek weer terug naar Suzy en gaf haar en kus. "Let's  go"  zei hij.

Screenshot_2016-06-15-19-22-37-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 10/12/2016 05:08 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/12/2016 05:22 PM

Kai had een lange periode gewoon zitten staren. Wachten tot het voorbij ging. Hij begon het met de minuut op te geven. Het duurde gewoon zo verschrikkelijk lang dit allemaal. Hij zuchtte diep en toen klonk de stem weer. Hij stond op maar merkte dat zijn deur wat later open ging dan eerst. Fronsend keek hij rond en stapte maar gewoon door toen de deur uiteindelijk open was. Hij wist niet eens meer welke dag het was, hoelaat het was, wat voor tijd en of het dag of nacht was. Hij liep meteen richting de zaal en in de verte zag hij Suzy en Stefan lopen. Net achter hun liep hij de ruimte naar binnen toe. 

Suzy hoorde de deur openschuiven en meteen stapte ze omhoog om er weg te gaan. Ze zag Stefan al op haar wachtten en ging naast hem staan en legde haar hoofd tegen hem aan. ''Sadly, we indeed go back again.'' zuchtte ze en liet haar hand in die van hem glijden en zo liepen ze door de gang heen. Ze voelde een kus op haar lippen en glimlachde kort en op die manier stapten ze samen naar de zaal toe.

1cfa9fc4bcc988b17964d7c71c6413cd.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 10/12/2016 06:17 PM

Alexis kon alles niet op een rijtje krijgen. Wie zat hier überhaupt achter? Die gene gaat er echt aan als ze vrijkomen, dat is pas een eche psychopaat. Wel snel zal ze net als haar pleegouders eindigen, dood. De andere kwamen langzaam de kamer binnen gedruppeld. Ze pakte de ring nog van de tafel en deed hem maar weer om, dat was ook eng, hoe die aan haar vinger is gekomen zonder dat ze het door had. Ze moest nu echt gaan gehoorzamen voor ze laatste week dat ze zal leven.


Stefan liep de zaal binnen, alleen Alexis was er al, die raar de kamer heen en weer aan het lopen  was. Waarschijnlijk kwam dat  gegil van haar maar wat was er in hemelsnaam gebeurd? Ze leek opeens vastberaden om alles te doen wat ze moesten  doen. Ze zouden wel een manier  bedenken om haar te redden. Stefan zal haar echt niet dood laten gaan tijdens de bruiloft.

7143c799d1c696dade1d70acd255d8e2.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 10/12/2016 06:18 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/15/2016 11:18 AM

Kai stapte langs de twee heen en ging richting Alexis die de ring rond haar vinger schoof. Hij pakte haar hand vast en wreef met de zijne over haar ring heen. ''I'll make sure nothing will ever happen to you, alright?'' fluiserde hij en keek haar even aan. ''It's a promise.'' knikte hij en zei hij op een zachte toon. Hij vertrouwde het hier gewoon niet. Er zouden waarschijnlijk over en nergens allemaal camera's hangen. 

Suzy keek Stefan aan terwijl ze kort glimlachde. Alexis zag er sterker uit, en zo zag ze er nooit uit in een situatie zoals dit. Dus er was iets dat haar gedachtes had veranderd. ''We need to make sure nothing happens to her. Who ever it is didn't pick this for just a funny game.'' knikte ze en keek de ruimte rond terwijl ze haar naam op een briefje zag staan en die van de tafel af griste. ''Everyone's name is on a piece of paper in here.'' mompelde ze.

cgdykt.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  102  |  103  |  104  |  105  |  106  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum