TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  106  |  107  |  108  |  109  |  110  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 10/27/2016 06:02 PM

" So will you" knikte Alexis, "I love you"  zei ze voordat de deur dicht ging. Ze gaat  niet meer in het bed slapen, de lichamen waren weggehaald en het bloed opgeruimd, maar de beelden komen steeds terug als ze naar het bed kijkt. Ze vind het vervelend voor al haar vrienden dat ze hier in moeten zitten. Niemand hier heeft dit verdiend. opeens ging er een luikje van ondere in de deur open en werd er een dienblad met brood en water door heen geschoven. Ze snelde naar  de deur om te gaan kijken of ze iemand kon zien maar dat was niet het geval. Aan de ene kant, kon het een val ze zijn, maar ze heeft echt honger en super erge dorst. 


"Focus on something else okay? I believe in you, You'll get trough this, we will" knikte  Stefan. "And you can't  blame yourself for that like you said, it wasn't  your fault. Afther we escape you will never have to go back to that room" zei hij. "I love you Suzy" zei hij en stapte zijn kamer binnen."See you soon" zei hij voordat de deur dicht klapte en ging  op zijn bed zitten. Het voordeel was dat hij een grote kamer heeft in het Salvatore huis, en dat hij dier diezelfde ruimte  heeft. Hij keek op toen hij iets hoorde. Een bloedzak werd onder de deur door geschoven. Eindelijk. Ergens was hij bang dat er misschien verbane in zou zitten, maar hij had té veel honger.

f563eda7bad486baa0fd1210213c3a3b.jpeg

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 10/27/2016 06:02 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/27/2016 10:12 PM

Kai keek om zich heen in de kamer en zuchtte even kort terwijl hij een stoel in de kamer begon te verschuiven naar de hoek van de kamer en ging daar in zitten. Hij vond dit allemaal verschrikkelijk en zoiets liet hij nooit snel merken. Hij zorgde er gewoon voor dat hij er doorheen kwam. Niks was erger dan de prisonworld. Daar had hij al meerdere pogingen gedaan om een einde te maken aan zijn leven. Het feit dat je met niemand kon praten inplaats van jezelf. En dat begon hij hierin weer te herkennen. Alleen hier kon je nog uit en met de anderen praten. Hij hoorde iets open gaan en keek dan ook meteen op. Hij zag een bloedzak onder de deur heen gaan en een hand die helemaal zwart was door een leren handschoen. Hij had al bloed gehad, alleen daar wisten ze niks van dus dit was alleen maar beter. Zo kon hij meer op kracht komen. 

Suzy keek om zich heen en knikte kort. ''I love you to.'' had ze nog gemompeld en stapte de kamer naar binnen toe en slikte kort. Rustig keek ze om zich heen en hoorde een luikje open gaan bij haar voeten. De kleur rood zag ze meteen en wanneer het luikje dicht ging rook ze het. De geur van bloed, echt mensen bloed. Daarmee moest ze wel slikken maar de anderen onder haar ogen kon ze voelen groeien en de manier hoe haar ogen heel kort verkleurden naar een donkerdere kleur. Ze dronk het dan ook maar gewoon op. 

nuim.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 10/28/2016 04:51 PM

Alexis zuchtte, vandaag was de dag. ze had de afgelopen dagen al haar energie gespaard, aangezien de spreuk veel magie vereist, zeker nu het voor een deel geblokt wordt. Net was het ee  tijd zwart geweest, en toen ze wakker was geworden had ze haar jurk aan en haar haar en make-up. Gelukkig was het toch niet die van Jo maar een andere. Alexis stond als enige met Damon  nog in de donkere gang, de rest was allemaal al in de zaal. De deur kon ieder moment open gaan en dan zal het beginnen.


Stefan keek de zaal  rond, vorrige week was deze nog helemaal kaal en nu ziet het er precies zo uit als  de zaal van Jo en Alaric. Hij had echt medelijden  met hem, hoe moeilijk moet dit wel niet voor hem zijn. Hij glimlachde naar Suzy "You look stunning babe"  glimlachde hij en gaf haar een kus. "I'm going to my place right now, because it can start any moment right now"  knikte hij en liep naar voren waar hij op zijn plek ging  staan. Damon was degene die Alexis naar het altaar zou brengen. Haar vader heeft ze niet meer en is hier niet, en Damon is tenslotte naast Stefan haar enige familie die hier is.

luxury-sweetheart-ball-gown-wedding-dresses-bling-bling-crystals-7841949.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 10/28/2016 04:51 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/28/2016 05:18 PM

Kai staarde voor zich uit. De dag was aangebroken en nu gingen ze een nep trouwerij toen. En toch wist hij dat het echt ging voelen wanneer Alexis naar het altaar toe zou lopenn. Hij stond met zijn handen in elkaar al voorop bij het altaar en keek kort even op zich heen. Hij had geen familie meer en er stond op die manier ook niemand aan zijn zijde. Boeiend. De zaal was versierd en hij probeerde een beetje te acteren dat hij zijn honger onder controle moest houden. 

Suzy keek op naar Stefan. Die op dit moment nog wel naast haar stond. ''Thanks, you look handsome yourself.'' glimlachde ze naar hem en beantwoorde zijn korte kus. ''Alright, keep your eyes open at all times.'' fluisterde ze nog en liep toen naar de plek bij de kant van waar Alexis zou moeten gaan staan. Kort keek ze even naar Kai en slikte kort. I trust you to protect her. zei ze met haar lippen naar Kai toe en knikte kort. Ze had een doosje vast in haar handen waarin ringen zaten, maar of ze het nou nodig hadden betwijfelde ze. 

 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 10/28/2016 05:40 PM

Alexis keek gespannen naar Damon "I hope the spell will work, I really wanna escape my death and this place"  zuchtte ze.  "Don't worry Alex, you can do this, I believe in you alright. Don't be scared, I will be there to protect you too"  hoorde ze Damon zeggen. Alexis knikte en gaf haar neef een knuffel. "If something does happens, just know that I love you, and I'm really thankfull for what you and Stefan have done for  me. Cared for  me and  took me under you wing" zei ze. De deur ging  open. Ze haalde even diep adem en haakte haar arm in  die van Damon. "Here we go"  zei ze waarna ze langzaam richting het altaar liepen. 



Stefan was wel blij dat hij zelf bij Kai en Alexis zou staan om de dienst te leiden. Als er dan toch was gebeurde was hij er snel bij. Hij had de afgelopen week moeten leren hoe je mensen huwed, en dit is gelukt. Het moment dat Alexis kon komen zou ieder moment daar zijn. Helaas zal Alaric dan zien waarom Alexis gillde tijdens de jurken passen. "Goodluck" knikte Stefan naar Kai. Hij kan Kai dan wel niet mogen,maar dit gaat toch om zijn nichtje, en als zij weg van hem is, is het minste wat hij kan doen is normaal tegen  hem. Ze hoeven geen dikke vrienden te zijn, maar normaal doen is het minste. De deur ging open en Alexis kwam met Damonm binnen lopen. Een hele last viel van zijn schouders toen hij haar niet in de jurk van Jo zag. Ze zag er prachtig uit.


tumblr_nbvuz48K9m1smcqr3o4_250.gif 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 10/28/2016 05:41 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/28/2016 11:27 PM

Kai keek om zich heen. Het was opeens super stil in het gebouw waar ze waren. Er speelde niet eens muziek af totdat de deuren open gingen. Voor een moment dacht hij even dat het echt was. De manier waarop Alexis naar hem toe zou lopen en hoe ze zouden trouwen totdat hij de klap in zijn gezicht kreeg dat dit gespeeld werd en helemaal niet echt was. Hij keek kort even weg maar hield zijn ogen vervolgens gericht op Alexis, en alleen Alexis. Wanneer ze bijna zo dichtbij stond stak hij zijn hand vooruit en keek haar even kort aan, met een glimlach op zijn gezicht. 

Suzy  keek naar Stefan en een glimlach kwam op haar gezicht. Hoe hij eruitzag alsof het gewoon realiteit was, maar jammer genoeg was dat niet wat er op dit moment speelde. Ze keek op naar Alexis en kon alleen maar glimlachen en dat acteerde ze dan  ook. Maar naast al dat wist ze dat wat er gebeuren ging niet een pretje zal zijn. Ze wist ook niet het complete plan van Kai en Alexis en ze wist niet hoe ze er achter moest komen. Ze vertrouwde hun maar gewoon, op gevoel. 

0d78ab434aa83e48b793bb3f04fabcc5.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 10/29/2016 09:41 AM

Alexis moest toegeven, dat dit wel een vele kleinere trouwerij was dan die van Jo en Alaric. "Are you ready for this, I'm scared that I won't  be able to do the spell with you. I mean it will take a lot of magic, and that much of a practice I haven't  had"  dacht ze naar Kai terwijl  ze voor  de camera glimlachde. Het was een groot voordeel dat ze kunnen praten via hun gedachten in hier. Niemand kon het horen, ook degene achter  de camera niet. Alexis pakte zijn hand vast en ging tegenover hem staan. Stefan begon het hele verhaal, maar Alexis luisterde niet echt. Ze was druk bezig om zich voor te bereiden. Toen het zinnetje bijna kwam keek ze Kai aan. "Now"  dacht ze terwijl ze haar ring snel afdeed en toen zijn handen weer vastpakte en de spreuk begon.


Stefan begon de dienst toen Alexis ook vooraan was. Hij hoopte maar dat hun hele plan goed ging. Toen hij bijna de zin moest zeggen waarna Jo stierf slikte hij even. Wat was hun plan? Wat het ook was, ze mochten het nu wel heel snel gaan doen. Toen hij net aan zijn zin wilde beginnen zag hij dat ze de ringen uitdeden die ze al aanhadden en ze begonnen een spreuk. Stefan zou gewoon volgen, hij wist niet precies wat ze van plan waren.

Screenshot_2016-06-16-18-58-54-1.png

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 10/29/2016 09:42 AM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/29/2016 11:14 AM

Kai voelde haar hand in de zijne en zo gingen ze met zijn tweeën bij het altaar staan voor Stefan die de gewoonlijke teksten van de dienst begon voor de lezen. ''i'm always ready. I'll help you get through the spell, don't worry.'' dacht hij nog terug Hij bleef Alexis aankeken en op het moment dat ze now dacht trok hij de ring van zijn vinger af en voelde hij de handen van Alexis weer in de zijne. Deze spreuk bestond uit meerdere delen en een groot hoeveelheid concentratie en kracht. Hij had deze spreuk nog nooit eerder gedaan. Elk tikkeltje stroom in dit gebouw, hoe groot het ook mag zijn, zou uitvallen. Net zoals de vervain geur, die zou wegtrekken na enkele seconden, zou weg gaan. 

Suzy bleef naar Stefan kijken tijdens de geloften. Hij zag er zo professioneel uit toen hij dit deed dat ze het bijna zou geloven. Rustig haalde ze haar schouders op en gelukkig hoefde ze de ringen niet aan te geven, al was ze wel benieuwd hoe die ringen er uit zouden zien, maar dat was iets dat niet tot haar toe behoorde. Ze begonnen de merchen, maar niet tegen elkaar, met elkaar. Dat was heel vreemd om te bekijken. Hoe Alexis magie had, hoe ze een deel was van een mythe die echt bestond.

sfhj.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 10/29/2016 04:19 PM

Alexis focusde zich en begon de spel met hem op te zeggen, het waren er meerdere die ze moesten doen, eerst moesten ze hetgene wat de magie blokte verbreken, wat nog wel het lastigste was. Haar neus begon  te bloeden en ze kreeg het zwaar, maar dit moest haar lukken, anders gaat ze ook dood. Haar hart kreeg het lastig en ze haperde even in de spel maar bleef doorgaan. Toen de magieblokker helemaal weg was, ging alles makkelijk en snel. De stroom ging uit dus ze konden weg. Ze kon bijna niet meer op haar benen staan maar ze moesten nu echt weg. "C'mom.. C'mon follow me" zei ze een beetje duizelig en snelde richting de deur.


Stefan keek naar Alexis die het moeilijk kreeg. "You guys  stop, this is going to kill you both"  zei Stefan en zette en stapje dichterbij. "Just stop, it's  okay if it doesn't works." Zei hij, maar hij leek ze niet uit hun concentratie te kunnen halen. De stroom viel uit en Alexis zei dat ze haar moesten volgen. Hij merkte dat de sterke vervain geur hem niet meer aantaste, en dat  hij zich weer sterk voelde. Hij deed wat ze zei en liep naar Suzy toe. "Let's go"  zei hij tegen haar en pakte  haar hand vast.

tumblr_o24toaxqfY1v4iq7eo1_250.gif 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 10/29/2016 04:19 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 10/29/2016 06:43 PM

Kai voelde hoe het bloed doorheen zijn aderen sneller begon te stromen. Hoe zijn hart sneller begon te pompen. Hij keek kort even op naar Alexis en zag al hoe er bloed uit haar neus kwam lopen. Ze gingen alleen door. Als je nu de spreuk onderbrak zou het alleen maar gevaarlijker zijn. Alles viel weg, de stroom, het vervain en hij voelde hoe zijn magie nu nog sterker was doordat de vervain weg was. ''Alright, Alexis. Just breathe before you pass out on the floor.'' riep hij haar achterna en pakte haar hand vast zodat ze tenminste nog bij elkaar waren en als ze hun magie moesten gebruiken dat dat mogelijk was.

Suzy keek op en wou naar Stefan toe lopen toen hij een stap naar voren deed. ''Dont get them out of their concentration.'' mompelde ze nog en voelde hoe de lucht om haar heen anders werd. Hoe ze sterker werd. De anderen liepen al achter Alexis en Kai aan terwijl Suzy Stefan zijn hand vast pakte en er zo met hem achteraan ging. Met haar losse hand tilde ze de uiteinde van haar jurk overeind van de grond zodat ze niet zou struikelen en keek zo om zich heen.

lB5EZ.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  106  |  107  |  108  |  109  |  110  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum