TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  22  |  23  |  24  |  25  |  26  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/11/2016 03:03 PM

Alexis schrok toen ze een klap hoorde en draaide zich snel om. "Damon are you serious right now? Are you really  going to murder my best friend because I'm pregnant with somebody you don't  like?"  Zei Alexis en deed haar armen achter haar rug waarmee ze het infuus  loskoplde terwijl ze tegen Damon bleef praten om hem af te leiden. "What is it that you have against kids? I mean you also killed my mom while she was pregnant with me"  zei Alexis en hoopte dat het zou lukken en Kai weer wakker zou worden. Het infuus was los en achter haar rug haalde ze ook de verbane uit haar armand. Ze keek even vanuit haar ooghoeken naar Suzy en stoote haar onopvallend aan zodat ze wist da Alexis Damon ging pakken. Uit het niets gooide Alexis de verbane in Damons gezicht en liep toen snel naar de andere kant van het bed. "C'mon Kai wake up, we really have to go now"  zei Alexis vluchtig aangezien Damon ieder moment weer zou kunnen zien en hij haar al helemaal zou doden aangezien ze hem heeft aangevallen. 

Stefan stapte  in zijn auto en was opweg naar Mystic Falls. Hij keerde terug om zijn plannen  uit te voeren. Het was nog een lange rit, maar hij zal weer veel plezier hebben om al zijn  vrienden te zien lijden.

tumblr-me6ymkhp7e1rwoqy8.gif

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/11/2016 03:03 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/11/2016 03:17 PM

Suzy keek verbaasd op naar Alexis maar haar ogen vielen voornamelijk op wat ze aan het doen was. Kai uit zijn slaap wekken, handig natuurlijk. Een stoot voelde ze tegen zich aan en draaide zich om naar Damon. De gemikte verbane van Alexis was perfect gericht. Hier en daar voelde Alexis zelf druppels op haar huid branden maar daar kon ze nog wel een beetje tegen. Damon had zijn handen in zijn gezicht maar kon al snel weer zien waarop Suzy over de tafel heen sprong naar Alexis toe en haar ogen kort richtte op Kai die duidelijk weer bij bewustzijn begon te komen. Ze keek er even naar en Damon zag ze alweer aankomen lopen. Ze liet zichzelf onder de tafel heen glijden maar schopte Damon onderuit met haar voeten en trok zichzelf vervolgens weer omhoog.

Kai voelde zichzelf weer meer bij bewust zijn komen. Alsof hij uit een diepe, diepe slaap was gekomen en wanneer hij zijn ogen opende zag hij voornamelijk de blonde haren van Suzy voorbij schieten. Zijn eerste gedachte was meteen Alexis, wetend dat ze in gevaar zou kunnen zijn maar dat was niet het gene dat er aan de hand was. Damon was de gene die gevaarlijk was op dit moment, dat kon hij zien. Meteen was hij omhoog gekomen, maar wel met een hevige pijn in zijn hoofd waarop hij kort wankelde. Maar gauw zijn evenwicht had gevonden.

large.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/11/2016 03:41 PM

Alexis keek naar Kai die wakker werd, "Thank god you're awake, are you okay?" vroeg Alexis en hielp hem overeind. "We really have to get out of here or otherwise he's going to kill us all" zei ze en keek naar Suzy die Damon onderuit hield. "Let's go, and fast" zei Alexis die met Suzy en Kai de deur uitliep. "Where should we go?" vroeg ze, aangezien ze net gevlugt is uit haar eigen huis waar ze eigenlijk de hele tijd met Kai was. Ze hadden nu geen plek meer om te verblijven. Alexis stapte in haar auto die nog voor de deur stond en wachtte tot iedereen was ingestapt en begon toen te rijden, waar naar toe wist ze niet, maar ze moesten uit de buurt komen van Damon. "I think we'll have to get to a motel, due to the fact that I'm not save in my own house anymore with Damon around." zei Alexis tegen Kai. Ze keek in de spiegel naar Suzy "Should I drop you of at the campus Suz?" vroeg Alexis aan haar. 

Stefan naderde Mystic Falls, Suzy's woorden over het doden van zijn eigen nichtje deed hem niks. Damon heeft ook zijn eigen tante gedood met bijna zijn nichtje erbij. Dus Stefan was dan nog zo erg niet. Door Alexis helemaal leeg te drinken, kon hij ook die psycho laten lijden aangezien en zijn vriendin én zijn kind weg zullen zijn en hij weer helemaal alleen is aangezien niemand hem mag.

504627364.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/11/2016 03:41 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/11/2016 03:53 PM

Kai was overeind gekomen met hulp van Alexis en staard even naar Suzy en Damon. ''Okay, let's go.'' mompelde hij en stapte samen met Alexis mee en Suzy volgde al snel genoeg. Zonder een woord te zeggen stapte hij in de voorzit en klapte de deur dicht en hoorde de andere 2 deuren ook dichtklappen. ''A motel is a bad idea to be honest. We don't own it so we don't know who invites them in the motel. We need somewhere else.'' mompelde hij en keek naar buiten toe

Suzy was ingestapt in de auto nadat Alexis de auto had gestart en staarde voor zich uit. Ze was op de achterbank gaan liggen voor hoelang het kon en keek op bij het horen van Alexis. ''Yea sure, drop me op there.'' mompelde ze een beetje buiten adem maar dat was al snel weer terug gekomen. Zonder verder een woord te zeggen luisterde ze even kort naar Kai. ''If you both want you guys can come in the room of Elena, Caroline and me. I can change their minds. Well yea. Besides, there are chances they sleep somewhere else. making Jo ready for the merching.'' zei Suzy en richtte haar blik even op Kai.

ezsxrcgvbnj.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/11/2016 04:12 PM

"It's okay Suzy, it's  not very practical when they are back because they will be tomorrow afther merching." Zei Alexis. "But thanks for the offer  though"  zei Alexis. Ze keek naar Kai "I know but I certainly don't  have the money to buy a house for us two, and I also don't  have the support from my cousin's who can compell me one" zei Alexis. Ze had nog geen werk, en als ze wat nodig had zorgde Stefan of Damon  daarvoor zoals een auo. Zij konden gewoon iemand compellen. 
2x7_Stefan_Salvatore_Masquerade.png

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 06/11/2016 04:13 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/11/2016 04:25 PM

Kai keek zuchtend om zich heen. Natuurlijk had hij wel begrepen dat het allemaal niet makkelijk zou zijn en worden maar in een motel leven was te gevaarlijk. Zijn magie was uit zijn lichaam gedrongen en bescherming kon hij niet veroorleven op dit moment. Tenminste niet genoeg om hun beide in leven te houden. ''We'll find a way, don't worry about it.'' knikte hij en keek Alexis even kort aan. ''There must be at least one place we can stay for the night.'' mompelde hij.

Suzy knikt even kort. ''That's okay, there is always place for you there, if you need my help just call me or something. I'll be there in no time, litterly.'' knikte ze en wachte even totdat de auto gestopt was zodat ze uit kon stappen. ''I'll go check on the others, well yea. Hopefully they won't kill me on sight.'' zuchtte ze met een nerveuze grinnik en keek Kai en Alexis even na. ''Goodlukc you two.'' zei ze en tikte met haar hand op de auto als teken dat ze opweg konden gaan.

tumblr_inline_nfzr0yFOS41sltb3q.gif

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/11/2016 05:03 PM

Alexis knikte "Thanks Suzy" glimlachde ze en begon toen verder te rijden. "Are you alright? What did they do to you?" vroeg Alexis. "Please don't tell me you lost all the magic, you really can't loose, because I can't raise twins on my own" zei Alexis toen en keek naar Kai. Ze had geen idee waar ze naartoe gingne maar ergens moesten ze wel een plek vinden om te verblijven. Ze zouden naar haar oude pleeggezin kunnen gaan, die ouders waren echt heel aardig, en hadden gezegt dat als er ooit wat was, ze altijd welkom was. Damon en Stefan hebben ze nooit ingelaten, geen enkele vampier eigenlijk. Daar zouden ze opzich wel veilig zijn.

504650844.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/11/2016 05:30 PM

Kai keek kort op bij het horen van de tik op de auto maar al snel reed die verder. ''I am completly okay, the only thing missing is the magic I sucked up from the border around Mystic Falls.'' zuchtte hij en plaatste zijn hand op Alexis haar been. Hij luisterde aandachtig en bij het horen van twin schudde hij even zijn hoofd. De coven natuurlijk, kon ook niet anders. ''I don't care where we are going, aslong as you are save from Stefan and Damon.'' knikte hij.

Wanneer de twee waren weg gereden in de auto stapte Suzy weg richting het campus. Ze wist dat Jo had zitten oefenen in het Salvatore huis maar sinds dat er niet meer veilig was waren ze ergens anders heen gegaan. Nu maakte Suzy zich wel meer zorgen om Stefan aangezien hij er niet was. Humanity off en niet denkend over wat hij zou doen en wat er zou gebeuren wanneer hij wel weer een humanity heeft.

IMG_3988.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 06/11/2016 05:37 PM

"The only place I can think of is my old foster family " zei Alexis en reed die richting op. Het is een stukje buiten Mystic Falls. "Well do you know anything that you can chant magic out off?" vroeg Alexis. Ze dacht aan de baby's, daar zou hij ook de magie van weg kunen nemen. Alexis denkt namelijk dat het niet zomaar leden van de coven zijn aangezien ze wel heel snel groeien. Er moet ook gewoon nog iets anders zijn. Ze kon Kai in iedergeval niet verliezen, ze zou nooit in haar eentje twee kinderen op kunnen voeden zonder vader. Kon Kai niet Live en Luke met elkaar laten merchen?

Stefan reed al Mystic Falls in, Alexis zou hij als laatste doen, eerst zou hij Elena, Caroline en Suzy op gaan zoeken. Hij bewaard het beste voor het laatst. Het gene waar hij het meeste van zal genieten.
stefan-smile.gif 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/11/2016 07:46 PM

Kai keek haar knikkend aan. ''Than that's the place where we will be going. I'm guessing no one is invited in the house there so that would only be more perfect.'' zei hij en draaide zich beter neer op de stoel. Hij pakte een stukje papier en concentreerde zich er op. Proberen om het stukje papier te laten zweven maar niks gebeurde, helemaal niks. Iets dat hem gek maakte, wetend dat als er iets gebeuren zou hij niks kan doen. ''They're smarter than I thought.'' mompelde hij onder zijn adem.

Suzy sprintte het campus door op zoek naar de rest maar ze waren nergens te vinden. En ze had geen idee waar ze anders zou moeten zijn, het was vervelend om niet te weten waar iedereen was. Ze rende door waar ze uiteindelijk tegen Tyler op botste en half onderuit gleed maar uit reflex kon ze zich nog net aan hem vastpakken zodat ze overeind bleef staan. ''Thank god I atleast found someone. Do you have any idea where Elena is?'' vroeg ze meteen waarop Tyler haar vaag aan keek. ''I thought they where in Mystic Falls.'' knikte hij.

tumblr_inline_ninjcu4jB71qc1pes.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  22  |  23  |  24  |  25  |  26  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum