TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  4  |  5  |  6  |  7  |  8  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/29/2016 09:22 PM

Alexis liep meteen naar buiten, ze wilde zo graag naar huis. Ze kan niet wachten tot de eclips. Ze pakte een schep en begon als eerste te graven. Daar had je geen supernatural krachten voor nodig. Ze hoefde niet te helpen want Damon zou het sowieso wel doen, maar Alexis wilde ook eens nuttig zijn.  Na een tijdje graven viel ze naar beneden uit het niets en kwam ze met een harde klap op de grond terecht.  "Godverdomme" mompelde ze in zich zelf. Wel ze waren er maar ze had nu wel pijn. Ze hoorde Damon lachen "zie je Alexis, je kan nog niet eens graven" lachde hij en de andere sprongen naar beneden.

"Op deze mooie avond" bracht Stefan uit en sloeg het shotje achterover. Door de jaren door had hij zoveel gedronken dat het net water voor hem was. Toch verlichte het ergens de pijn, maar dit duurde niet lang  omdat je weer heelde. Hij heeft de pijn  meerdere malen geprobeerd weg te drinken maar het bleef niet lang.

tumblr_nlmx2xh25M1tu1ojio1_500.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/29/2016 09:32 PM

Kai keek verbaasd naar Alexis die als eerst naar buiten was gelopen. Hij zelf raapte alle puzzelstukjes van de tafel af en gooide het in de rugzak die hij op zijn rug deed. Vervolgens stapte hij achter de anderen aan naar buiten toe. Hijzelf had wel iets willen doen maar de rest was al bezig. En anders zou hij alleen maar in de weg staan. Zijn ogen sloot hij kort maar wanneer hij een harde klap harde gevolgt met een scheldwoord keek hij op. Hij liet zich door het gat naar beneden glijden en kwam soepel op de grond terecht en keek eventjes naar Alexis die op de grond zat. Rustig stak hij zijn hand uit naar haar zodat hij haar omhoog zou kunnen helpen. ''Kai, wat is de spreuk.'' mompelde Bonnie waarop hij zijn hoofd draaide maar zijn lichaam niet verroerde. ''Eerst maar de ascendent.'' zei hij schouderophalend en gooide de tas neer op de grond voor de voeten van Bonnie.

Suzy keek even om zich heen. Ze zag bijna iedereen, op Tyler naar. Het shotglaasje zette ze naast zich neer op de bar en begon wat om zich heen te kijken. ''Heeft iemand Tyler eigenlijk wel gezien, of is hij weggegaan?'' mompelde ze en keek even vragend naar Jeremy en Matt. Voor een moment dacht Suzy dat hij gewoon op het feestje was maar nu ze goed om zich heen keek zag ze hem niet, alsof hij zomaar verdwenen was. De enige geluiden die ze hoorde waren de stemmen van alle tieners op het feest maar verders niks.

large.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/29/2016 09:44 PM

Alexis pakte Kai zijn hand vast en kwam zo overeind ze bewoog even haar nek beide  kanten om om hem uit te rekken. Ze waren zo dicht bij en precies  op tijd. Bonnie  zet de ascendent in elkaar en dan de spreuk + eclips en boem ze zijn thuis. Ze kon echt  niet wachten, ze wilde  nu al in Stefans armen vliegen. Zeggen dat het oké  is en dat  ze er weer is. Dan kon ze ook gewoon écht met Kai in de bewoonde wereld zijn. Ze was wel benieuwd eigen  naar waar hij woonde, aangezien Liv en Luke dat nooit hebben laten zien.

"Geen idee, heb hem niet meer gezien  nadat alle andere kwamen" zei Stefan. "Als hij maar niks doms doet, want hij mag echt niet weer weerwolf worden." Zei Stefan en keek om zich heen. Hij belde hem maar hij nam niet op "voicemail"  zei Stefan en keek om zich heen. Waar was hij gebleven?
tumblr_o24toaxqfY1v4iq7eo1_250.gif 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/29/2016 09:54 PM

Kai keek duidelijk naar de beweging in de handen van Bonnie hoe ze de Ascendent in elkaar zette. Voor een reden was dat snel gebeurt en keek Bonnie weer terug naar Kai. ''De spreuk, anders ga jij geen reis maken naar de bewoonde wereld.'' zei Bonnie vlak waarop Kai simpel zijn handen in zijn broekzakken stopte en haar met een glimlach aankeek zonder iets te zeggen. ''Of je mag het zelf doen.'' vervolgde Bonnie terwijl ze haar hand zijn kant op hield waarop er een grote glimlach op zijn gezicht kwam. ''Nog nooit heb ik gehad dat iemand vrijwillig magie zal geven, aan mij nog wel.'' grijnsde hij maar geen twijfel aan dat hij die kans let gaan. Zonder haar hand te pakken pakte hij beide schouders vast en voelde meteen de magie zijn lijf in trekken. Maar al snel trok Damon Bonnie van hem weg waardoor hij kort even zijn nek kraakte en voor zich uit keek. ''Fantastisch is dat.'' glimlachde hij. Met een knip van zijn vingers kon hij Alexis nog opvangen voordat ze de grond aanraakte.

Suzy keek verbaasd om zich heen. Haar ogen gleden over de mobiel in Stefan's hand heen maar het was duidelijk dat hij niet had opgenomen. Voordat Suzy echt kon roepen hoorde ze al gegil en keek verbaasd om haar heen. De geur van bloed drong meteen tot haar door en ze keek meteen om naar Stefan. Elena keek in shock om haar heen en hetzelfde gelde voor Caroline. De knipperlichten van een auto zakten in het meer en dempten af. De motor begaf het en het gegil was er nog altijd.

tumblr_nl46um5hAL1sk93wko1_1280.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/30/2016 06:49 AM

Alexis keek naar Bonnie, waarom gaf ze zomaar haar magie? Opeens werd ze heel erg moe en viel ze direct in een diepe slaap. Was dit alles dan toch een val geweest, deed hij dat van daarnet expres om er misbruik van te maken, en om hen hier achter te laten. Het was maar goed dat Alexis niet zag wat er op het moment allemaal gaande is.

"Shit" zei Stefan toen hij de aangereden mensen zag en de auto die in het meer verdween. Hij rende op het meer af en sprong erin om de bestuurder van de auto eruit  te halen, ze hadden niet gezien wie dat was. Het was Tyler, wat heeft hij nu weer gedaan? Als een van de mensen sterft is hij weer weerwolf, en dat mag niet gebeuren. Stefan zwom naar de kant "It's Tyler, we have to helo everyone  and call ambulances" riep Stefan. Het zou opvallen  als ze iedereen zouden helen met hun bloed. Vandaar dat ze dat alleen met de gene moeten  doen die er het slechtste aan toe zijn.
0vdC-lHX.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/30/2016 03:34 PM

Kai liet Alexis voorzichtig op de grond zakken en keek vervolgens op naar Bonnie en Damon. De maan begon al te schemeren wat betekende dat de eclipse eraan zat te komen. Zijn ogen sloot hij even kort en keek naar Bonnie die de ascendant in haar handen had. Voordat hij de ascendant af kon pakken voelde hij hoe hij door magie achterover werd geduwd en kwam meteen klap neer op de grond. Een kruisboog pakte hij uit de rugzak en kon nog net optijd een pijl doorheen Damon schieten die uiteindelijk in Bonnie bleef waardoor ze op de grond tuimelde. Bonnie had de ascendant naar Damon toe gegooid en binnen de kortste keren was hij verdwenen en brak de ascendant uiteen op de grond.

Stefan was al het meer in gedoken en kwam niet veel later terug met de naam Tyler. Suzy keek in paniek om zich heen en luisterde naar zijn woorden. Voordat Suzy kon bellen zag ze dat Caroline al aan de telefoon zat dus sprintte Suzy langs de mensen heen. Hier en daar lagen gewonden op de grond maar bij het zien van iemand waar de kleding en huid helemaal bedekt begon te worden met bloed sprintte ze er heen. De geur van bloed drong door haar neus heen maar dat schudde ze van zichaf. Het zag er naaruit dat dit meisje geraakt was door de auto. Suzy zou er niet aan kunnne denken en beet zonder twijfel op haar pols en gaf het meisje een beetje bloed. De wonden verdwenen al vlug en het enige van Suzy deed was haar compellen om er voor te zorgen dat ze het weer vergeten was.

superthumb.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/30/2016 04:09 PM

Terwijl Alexis in de diepe slaap was, had ze geen flauw idee van wat er allemaal gebeurde. Ze wist niet eens of Kai dit deed om haar op een of andere manier te beschermen, of dat hij haar gebruikt had. Het was maar goed dat Alexis terwijl dit alles gebeurde er niet bewust bij was. Aangezien ze heel graag naar huis wilde, en Bonnie haar magie aan Damon heeft mee gegeven in de beer. Hun enige kans is dus weg, Bonnie had dit gedaan omdat ze niet wilde dat Kai wél ooit vrij zou komen. Langzaam werd Alexis wakker, ze waren niet terug in de bewoonde wereld. Ze keek om zich heen en kroop naar de muur toe. Ze stelde zich op in een beschermende houding aangezien ze niet wist wat Kai had gedaan. Gaf hij om haar of gebruikte hij haar alleen maar. "Why aren't we home? And where is Damon?" vroeg ze. Ze liep gelijk op Bonnie af toen ze zag dat ze gewond was. Bonnie was buitenbewustzijnde. Alexis wist niet wat ze nu moest doen. "En jij daar, waarom heb je me in een slaap gebracht? Ik weet niet of ik je nou wel moet vertrouwen en je me niet alleenmaar bespeelde" zei Alexis naar Kai.

Stefan bracht Tyler op de kant en ging opzoek naar mogelijke slachtoffers. Opeens kreeg hij een sms van Damon, en Stefan fronsde zijn wenkbrouwen aangezien dat niet mogelijk was. Had iemand zijn mobiel en wilde die een grap uithalen. In dat geval was het niet grappig. Of was dit van Caroline of Elena die hem terug wilde pakken. Nee dat kon niet, dat zouden ze nooit doen. Hij las het bericht. "Quess who's back, where ya at?" las hij. "this can't be true, I'm at the forest but you're not Damon. Damon is gone" stuurde hij en ging toen opzoek naar mensen die er erg aan toe waren.

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 05/30/2016 04:10 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/30/2016 04:25 PM

Minuten waren voorbij gegaan terwijl Kai rustig zat te wachten. Ondertussen had hij toch wel de wond van Bonnie over laten gaan. Maar ze zou toch niet dood kunnen gaan. Aangezien hij dat zelf al meerdere malen had geprobeerd. Je zou niet dood kunnen gaan. Alexis bewoog op de grond wat hem deed opkijken. Hij wist dat ze vragen ging stellen over wat hij heeft gedaan. Geen woord verliet zijn mond toen zij begon met praten. Wetend dat als hij nu iets zei hij toch onderbroken zou worden. Hij slikte kort bij het horen van haar woorden, hij wist niet wat hij moest zeggen. Voor het eerst wist hij het niet dus keek hij haar alleen maar aan. ''Damon is terug thuis, wij niet. Ik wist dat ze me niet zouden meenemen. Dus de enige manier was om jou in slaap te brengen met de magie die ik had van Bonnie, het was niet veel. Maar genoeg. En zij overleefd het wel, niemand gaat dood hier.''

Suzy keek verbaasd om zich heen toen de ambulance arriveerde. Meteen ging ze opzoek naar anderen gewonden. Een jongen had een wond op zijn hoofd en was duidelijk duizelig dus hielp ze hem overeind en liep voorzichtig met hem naar de ammbulance broeders toe die hem wel zouden helpen. Haar ogen gleden kort over de man heen die haar verbaasd aan keek. Alsof ze een wonder was dat ze al die steun van een jongeman op haar schouders kon dragen, ze moesten is weten wat ze kon. Ze zag Caroline over een geknielt lichaam heen zitten met haar pols over de mond heen. Met geluk kwam het meisje weer overeind.

cyfgvu7n_jlm.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 05/30/2016 05:13 PM

Alexis keek naar Bonnie en toen terug naar Kai, dus Damon was nu als enige van ons thuis? Ze gunde het hem wel, maar ze had erop gerekend dat ze ook naar huis zou gaan. "You just used me didn't you, it was all an act just to gain my trust so you could stab us all in the back" zei Alexis. Ze veegde een traan van terleurstelling die langs haar wang liep weg, ze dacht écht dat ze eindelijk weer naar huis konden. Dat ze weer tot leven kon komen. Iets zei haar dat ze hier voorloopig nog niet thuis zouden zijn. Alexis heeft de dagen doorgeteld en het zou ook binnenkort kerst zijn. Ze had zo graag kerst willen vieren met iedereen zoals altijd. En dit jaar en misschien nog wel meer jaren zouden ze opgesloten zitten in deze hel.

Ze hadden zo ongeveer alle personen wel gehad die echt in levensgevaar waren. Hun taak zat er dus op en de ziekenbroeders zouden de rest verhelpen. Als zij er niet geweest waren dan had Tyler nu sowieso weer een weerwolf geweest. Opeens voelde Stefan een hand op zijn schouder. "Telling me I'm not real as a welcome home great is not the best thing you could have done" hoorde hij een stem zeggen en draaide zich om. Tot zijn grote verbazing stond zijn broer Damon daar. "Damon?" zei Stefan verbaasd. "Dit is niet mogelijk, ben je echt terug?" vroeg Stefan terwijl hij zijn broer een broederknuffel gaf.

beautiful-black-and-white-brown-hair-cute-Favimcom-3073009.jpg

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/30/2016 05:22 PM

Kai zag de traan langs haar wang weglopen waarop hij voorzichtig overeind was gekomen. Zijn ogen sloot hij kort en zuchtte even kort. Hij wist dat ze een stap achteruit zal doen als hij dichterbij kwam, dus bleef hij simpelweg staan in zijn positie. ''I didn't.'' begon hij eerlijk en staarde haar lichtjes aan. ''I didn't use you, I would never.'' zei hij en kwam wat omhoog zodat hij rechterop stond. ''I would've done everything in my power to protect you. And the only way was to put you in sleep so you wouldn't get hit in anyway possible.'' mompelde hij en staarde naar de stukken van de Ascendant die nog op de grond lagen.

Suzy staarde nog even vlug om haar heen maar de zwaargewonden waren weg. Op de mindere die werden naar de Ambulance gebracht terwijl Tyler zich afwezig hield van de rest. Langzaam stapte Suzy die kant op en ging naast hem staan. Het zag er duidelijk uit dat hij iets teveel gedronken had om aan te kunnen. ''Je weet dat je de schuld niet op je moet nemen, wat is er precies gebeurd.'' vroeg ze uiteindelijk en draaide haar hoofd even kort naar hem. ''Er liep een man op de weg, ik kon hem nog net ontwijken maar verloor de macht over het stuur.'' slikte hij waarop ze hem kort aankeek. ''Kom hier.'' mompelde ze en bracht haar armen kort rond hem heen als troostend gebaar. ''Het komt allemaal wel goed.'' fluisterde ze.

tumblr_inline_nfzr0yFOS41sltb3q.gif

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  4  |  5  |  6  |  7  |  8  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum