TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  91  |  92  |  93  |  94  |  95  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 09/12/2016 08:02 PM

Alexis keek kwaad naar het meisje genaam Davina toen ze Kai vloerde. Ze rende op Kai af en pakte zijn hand vast. De woede in haar nam haar over. Ze voelde de schok "nobody touches my man!" Riep ze kwaad en door haae woede gebruikte ze de magie. Ze was alleen met die bitch bezig die niet tegen haar verlies kon, en het daarom nodig vond Kai, en Alexis maar te doden. Een harde wind onstond weer en de blauwe lucht werd grijs. Bliksem ontstond boven Davina's hoofd en raakte haar meerdere malen. Niemand kon dat overleven, niet eens een supernatural. Ze liet de vind nog harder gaan, en liet het focusde op haar. Haar leveloze lichaam vloog tegen de boom. Alexis liet meteen Kai zijn hand los en sloeg haar handen voor haar mond. Ze had zojuist iemands leven genomen, zonder dat ze het wilde. Het was alsof iets haar in bezit heeft en haar soms over meemt. En haar slechte dingen laat doen. De lucht werd weer strakblauw en de bladeren die van de bomen zijn gevlogen kwamen op de grond  terecht. "Where the hell did that came from?" Vroeg Klaus. "Neverthought that you Alexis would  be the one who helped getting me my city back" hoorde ze Klaus zeggen.


"Wauw Enzo, I must admit, never thought to hear you say anything a careful person would say. Never ecspected you to actually care about family" zei Stefan en keek naar de strakblauwe lucht die opeens donker grijs werd. Het begon hard te waaien  en in de verte hoorde hij bliksem. "What the hell" mompelde hij.  Niet veel later werd het weer strakblauw en windstil.

images.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 09/12/2016 08:02 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 09/12/2016 09:24 PM

Kai kwam overeind van de grond en voelde al snel de hand van Alexis in de zijne. Hij voelde diezelfde schok als altijd en voordat hij het kon stoppen voelde hij al de magie door zijn lichaam heen stromen door naar die van Alexis. Het ging veelste snel om zijn hand weg te kunnen trekken en daardoor zag hij het lichaam van Davina levenloos op de grond neer vallen. Hij keek Alexis aan en zag hoe ze haar handen voor haar mond deed. Zijn hand legde hij voorzichtig op haar schouder mee. ''Omygawd, how the even crap can two people become as powerfull as that.'' hoorde hij Rebekah na Klaus zeggen met dat keek Kai op en naar Klaus. ''It's something powerfull.'' mompelde hij en keek naar Alexis die wel in kon breken.

Suzy keek op na het zien van de donkere wolken en de hevige wind. Al verdween dat weer enorm snel. ''What the even crap did just happen.'' mompelde ze en keek kort naar Stefan en toen naar Enzo die al verderop stond doordat hij gewoon door was blijven lopen. ''Should it have to do something with Alexis?'' mompelde ze maar hoorde de stem van Enzo roepen in de verte. ''Well, you can find all of that later if you still want to know about your parents their gravestone.''

kucrctku.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 09/12/2016 09:31 PM

Alexis pakte Kai zijn hand en legde hem weg van haar schouder. "Don't touch me, I... I am a murderer. A monster"  stamelde Alexis.ze heeft een onschuldige jongedame gedood. Waar was ze mee bezig. Ze draaide zich om en rende zonder verder wat te zeggen richting huis terwijl tranen  langs haar wangen stroomde. Ze had nog zo gezegt haar niet te doden. Thuis aangekomen snelde ze naar de keuken.  Vluchtig begon ze de pillen te nemen, achter elkaar nam ze ze omdat ze volgens haar niet snel genoeg werkte. Ze werd er licht in haar hoofd van, maar ze wilde de schulden niet voelen.


"Probably, or Kai. I think it was him, he's more evil  and powerful" zei Stefan. Enzo werd ongeduldig omdat Suzy en hij afgeleid waren. Tuurlijk wilde Suzy die graven zien, atans dat dacht Stefan want daar  zijn ze hier immers voor. Gelukkig wist ze nu wel het hele verhaal. Dat gaf toch  meer rust.

Screenshot_2016-09-12-15-56-49-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 09/12/2016 09:31 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 09/13/2016 07:56 PM

Fronsend had Kai haar aangekeken toen ze op die manier reageerde. Het was heel logisch dat ze zo reageerde maar uiteindelijk had zijzelf het gedaan. Ze had het niet voor hem op hoeven nemen, iets dat ze altijd wel doet en dan gebeurd er dit. Ze moest haar magie onder controle houden nu ze het nog kon leren. Anders zou het telaat gaan. kai wou dan ook achter Alexis aangaan maar werd tegen gehouden door Rebekah die een hand op zijn schouder legde. ''Just leave her be for the moment Kai, I'll go check on her.'' zeiden de woorden die uit haar mond kwamen.

Suzy haalde kort haar schouders op  toen Stefan dat zei. Natuurlijk kon het Kai zijn. Dat was het gene dat stukke logischer was ook. Kort sloot ze haar ogen maar stapte uiteindelijk achter Enzo aan terwijl ze kort keek naar Stefan die haar volgde. Op dit moment had ze andere problemen aan haar hoofd dan het gezeur en gepuf van Kai en Alexis die alleen maar problemen veroorzaakten. Enzo stond voor een aantal grafstenen maar stapte uiteindelijk aan de kant. De naam St. John kwam dan ook tevoorschijn op de stenen toen hij wegstapte.

Captura-de-tela-inteira-26022015-011812bmp.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 09/13/2016 08:22 PM

Alexis haar handen begonnen te trillen, het was niet handig geweest om dit te doen, al had ze nu wel wat anders aan haar hoofd, een beetje dan. Ze was haar zelf niet meer, na alles wat er gebeurd is, is er iets waardoor de woede af en toe in zich over neemt. Ze had er geen controle over, en ze kon het niet stoppen. Ze deed dingen die ze niet wilde. Ze keek op toen ze opeens het potje uit haar handen zag vliegen. Rebekah had het uit  haar handen geslagen. "My gosh Alexis, what are you doing. You aren't  supossed to take that many, this could kill you"  hoorde ze Rebekah ergens vaag zeggen. Ze wankelde op haar benen, en zakte er door heen, Rebekah ving er op. Ze legde haar op de bank "girl what have you done to yourself"  hoorde ze Rebekah mompelen. 


Stefan liep achter Suzy en Enzo aan, zoals hij al zei, veel  te zoeken had hij hier niet. Hij was hier voor de steun. Hij legde  zijn arm om Suzy heen toen Enzo het graf liet zien. Hij kon zich  niet voorstellen hoe moeilijk dit  voor  haar geweest moet zijn. Sommige dingen had Enzo dan ook wel wat subtieler mogen brengen, hij deed soms net alsof het niks was.


tumblr_nbvuz48K9m1smcqr3o4_250.gif 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 09/13/2016 08:24 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 09/13/2016 08:39 PM

Kai staarde voor zich uit en hoorde Rebekah verdwijnen de richting op van het huis. ''Alright then.'' slikte Kai en knipperde kort met zijn ogen terwijl hij nog kort naar het levenloze lichaam van Davina keek. ''Your problem has simply been taken care of. She's dead and your happy New Orleans is back to be yours.'' zuchtte hij en keek Klaus even aan die verwondered voor zich uit keek. ''Where did all of that magic come from just by you two touching eachother.'' mompelde Kai. ''Is it the Myth?'' hoorde hij Klaus fluisteren tegen Koll die alleen maar zijn schouders ophaalde.

Suzy staarde naar het graf en slikte even kort bij het zien van de namen. ''Cath Suzy St. John. Mickael Carter Carsairs & Jake Johns Carsairs.'' las ze hard op voor en keek even kort. ''They put their birth names on there. Not what they have married like.'' mompelde ze. ''I'm named after my mother, Suzy.'' zuchtte ze en legde haar hoofd tegen Stefan zijn schouder aan. ''What did my mom look like.'' fluisterde Suzy en keek Enzo aan. ''Just like you, only with brown hair which you had once you started dyeing it.'' zei hij simpel weg.

Suzy_III.png 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 09/13/2016 08:46 PM

Alexis had alles verpest, waarschijnlijk wist Klaus nu ook over de legende. Kai gaat zo kwaad zijn, misschien komt hij wel niet meer thuis. Dat zou ze best begrijpen. Alexis haar hoofd tolde, en ze voelde zich heel erg misselijk. Het was echt niet verstandig dat ze dat gedaan had. "Is he mad?"  Is het enige wat ze tegen Rebekah zei.


Het was gek dat ze dit gisteren gemist hebben. Overal hebben ze gezocht, maar dit gemist. Nu wist Suzy als het goed is alles, en dat moet haar waarschijnlijk weer wat meer rust geven. Stefan liet zijn hoofd tegen die van haar leunen. Hij keek naar Enzo en gaf hem een licht, dankbaar knikje.

Screenshot_2016-09-12-15-55-56-1.png

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 09/13/2016 08:46 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 09/13/2016 08:51 PM

Kai staarde voor zich uit maar bleef de stem horen van Klaus. ''What Myth?'' antwoorde Kai uiteindelijk, hopend dat hij het onderwerp weg kon vagen maar hij zag iets flitsen in Klaus zijn ogen. ''I am not stupid Kai. I know there's a myth about two people, a man and a woman, who were born without magic. You're one for sure but Alexis can't just turn into a witch. No one can unless you always had magic.'' mompelde Klaus en keek Kai aan. ''Well, if you wanna know. Find out.'' mompelde hij en begon weg te lopen terug richting het huis.

Suzy voelde Stefan zijn hoofd tegen die van haar aan en hoe hij kort knikte. Ze voelde alles. Kort liet ze Stefan los en stapte naar Enzo toe terwij ze hem aankeek. ''So what should I call you now? Uncle Enzo?'' grinnikte ze zachtjes terwijl ze kort knikte. ''But thank you for telling me. I probably would've killed you if you still kept waiting on telling. Or well atleast try to kill you.'' zei ze en keek toen weer naar Stefan..

tumblr_inline_nfzr0yFOS41sltb3q.gif 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 09/13/2016 09:18 PM

"No, atleast I don't  think so"  zei Rebekah. "We all killed people, I did, so did Klaus and Koll. Your boyfriend even killed his whole family, so one girl doesn't  matters"  zei Rebekah. "Yes it does. She was just  a teen age girl"  zei Alexis. Ze probeerde op te staan, ze moest de keuken opruimen. De pillen waren overal gevlogen en als Kai  kwam zou hij er achter komen. Haar hoofd tolde te erg, en haar zicht was slecht, dus ze kwam niet echt ver. Rebekah duwde haar terug en legde een natte koele doek op haar hoofd. "Just lay down, you've taken way to much of that crap"  zei ze.


"Uncle Enzo, why does that sound so funney to me"  zei Stefan lachend. "Mm I don't  think you would have come much more father  with that, if you killed him you would  have never known the truth"  glimlachde Stefan. Gelukkig heeft het voor  de rest niet veel  moeite gekost om achter het verhaal te komen.


damon-salvatore-edit-paul-wesley-stefan-salvatore-Favimcom-719067.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 09/13/2016 09:19 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 09/13/2016 09:58 PM

Kai hoorde hoe zijn naam geroepen werd door Klaus en Koll in koor maar hij negeerde het. .Als ze het zouden weten zouden ze uiteindelijk wel langskomen en uiteindeljik wel helemaal ondervragen. Maar voor nu moest hij gewoon bij Alexis zijn. Hij had het gevoel dat ze hem nodig had. Hij stapte dan ook meteen het huis naar binnen toe. Hij rook een hele aparte geur rond het huis en stapte dan ook de woonkamer naar binnen toe waar hij kort Rebekah aan keek. ''What crap?'' zei hij terwijl hij zijn wenkbrauw kort ophaalde. 

Suzy  grinnikte kort om Stefan en haalde haar schouders even kort op. ''Uncle Enzo, it does sound funny to be honest.'' glimlachde Suzy terwijl ze weer naar hem toe stapte en haar arm rond zijn middel heen sloeg. ''Well thank you again for telling me. If you ever need help or something, you know how to contact me. I owe you atleast that.'' knikte ze.

waserfti.png 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  91  |  92  |  93  |  94  |  95  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum