Los Ladrones- RPG INSCHRIJVING-

[ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


emmalee
Deleted user

Los Ladrones- RPG INSCHRIJVING-

from emmalee on 03/03/2016 06:21 PM

Een goed georganiseerde groep rovers uit het wilde westen, wordt al jaren gezocht in verschillende staten voor zowel overvallen als moorden. Ze gaan te werk onder de naam Los Ladrones en staan onder de leiding van een jongen en een meisje (broer en zus) , wiens ouders werden vermoord door de burgemeester uit het stadje van Counter City. Ze ronselen nog steeds mensen die geschikt zijn voor Los Ladrones en gaan elke stad af tot ze weer bij Counter City zijn zodat hij daar hun wraak kunnen nemen en de stad kunnen overnemen. Wat hij echter niet weet, is dat tussen zijn eigen manschappen, verraders zitten die voor een goed bedrag Los Ladrones willen uitleveren.

INSCHRIJVING

Uit deze personen kun je kiezen:

Jongen- Leider- Gedaan door Emmalee
Meisje- leider- Gedaan door Skullet
Jongen- Trouwe maat-
meisje- trouwe maat-
jongen- verrader-
Meisje- verrader- 

We zien wel hoeveel animo er is enzo.
DUS LIJKT HET JE LEUK?! SCHRIJF JE IN!

Beantwoord dit wel even:
Naam van je personage: 
De leeftijd van je personage:
eigenschappen van je personage:
Een korte beschrijving van hun jeugd/situatie ect:
Een foto :


~Paar regeltjes~ 
- Je schrijft best wel veel en met goed nederlands
- Je bent vaak online en reageert dan ook
- Je bent aardig
- Je bent realistisch
- Je gaat niet op jezelf schrijven (Dat je bijv. iemand buitensluit)
- HEB PLEZIER

Reply Edited on 03/03/2016 06:29 PM.

Skullet

22, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: Los Ladrones- RPG INSCHRIJVING-

from Skullet on 03/03/2016 06:42 PM

Naam van je personage: Isabelle Carstairs.
De leeftijd van je personage: Achttien jaar.
Eigenschappen van je personage: Isabelle leefde in een huis vol jongens opgegroeid. Ze werd altijd Izzy genoemd door haar familie leden maar op serieuze tijden werd Isabelle gebruikt. Door alle mannelijke gebeurtenissen rond in het huis ging ze ook meer om met de jongens. Ze was geen typish meisje en was sterk. Ze was altijd buiten te vinden oefenend met vechtkunsten en het behendigen van wapens. Vooral het gebruik met werpsterren en de messen voor een beter grip. Op belangrijke tijden is heeft ze een hard woord en zekere wil maar er is altijd die plek in haar hard dat haar kan omschakelen naar een zorgzame en beschermende wil over de mensen die ze lief heeft.
Een korte beschrijving van hun jeugd/situatie ect: Doordat ze leefde in een huis vol met jongens had ze alle mannelijke eigenschappen over genomen. Haar houding, haar hele levensstijl eigenlijk. Toen ze jong was, was het al te merken aan haar. Ze werd door elk meisje buitengesloten met wie ze omging. Die tijd gaf ze er veel om maar toen de jaren voorbij gingen werd ze er steeds afstandelijker van en boeide het haar steeds minder.
Een foto :
Isabelle_Carstairs.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

emmalee
Deleted user

Re: Los Ladrones- RPG INSCHRIJVING-

from emmalee on 03/03/2016 07:03 PM

Naam van je personage: Kay Carstairs.
De leeftijd van je personage: 20.
Eigenschappen van je personage: Kay leefde samen met zijn broers en 1 zus in een klein huisje. Zijn vader deed 'ilegale'klusjes om aan geld te komen. Zijn moeder liet het allemaal maar gaan.Sinds zijn ouders zijn vermoord kan hij erg kwaad worden om de meest kleine dingen. Hij beschermt Isabelle met zijn leven en heeft alles voor haar over. Zijn oudere broers zijn allemaal weg gegaan naar een andere plaats. Hij is alleen samen met Issabelle op reis met al zijn 'vrienden'. Omdat hij zo knap is, krijgt hij veel aandacht van meisjes. Daar geeft hij niet zoveel om, maar er is toch 1 meisje wat hij helemaal geweldig  vindt.  (De rest merk je wel)
Een korte beschrijving van hun jeugd/situatie ect: Omdat zijn ouders vermoord zijn en al zijn broers ook weg zijn, moest Kay al op vroege leeftijd voor zichzelf en Isabelle zorgen. Kay was vroeger erg braaf en aardig. Dat is door de situatie allemaal verdwenen en is de kwade Kay naar boven gekomen. Hij zal hoe dan ook wraak nemen.
Foto:
 

Reply

Beertje7

26, female

  Level 14

Posts: 2837

Re: Los Ladrones- RPG INSCHRIJVING-

from Beertje7 on 03/03/2016 08:48 PM

Naam: Jake Thompson (jongen verrader)
Leeftijd: 20 jaar
Eigenschappen: Jake is een echte durver. Hij is voor niets of niemand af en is erg op macht en rijkdom uit. Hij is een grote avonturier en houdt van adrenaline. Hij zal dus ook steeds het gevaar opzoeken en de dood in de ogen kijken. 
Jeugd: Jake is grotendeels alleen opgegroeid, omdat hij zijn ouders op jonge leeftijd verloor. Hij heeft een 2 jaar oudere zus, die als een moeder voor hem was, waar hij nu uiteraard een goede band mee heeft.
De rest merken jullie wel

Foto:
Jake_Thompson.jpg 

Chrisje.jpg

Reply

« Back to forum