Artikel inzenden

Hoe werkt het?
Heb jij een leuk idee voor op de TDS Pagina? Maak er een leuk artikel van en zend hem in bij de comments hieronder! Wie weet staat jouw artikel wel op de pagina...
Poll
Er is momenteel geen poll beschikbaar.

Comments

S'mores maken

 

S'mores is echt een typisch Amerikaans lekkernij en het is ook nog eens heel makkelijk te maken. Hieronder leg ik uit wat je moet doen. Dit recept is voor ongeveer 4 personen.

Ingrediënten
- 8 digestive biscuitjes
- 50 gram minimarshmallows (gewone zijn ook goed, als je de mini variant niet kan krijgen)
- 75 gram melkchocolade in stukjes

Materialen
- Aluminiumfolie
- Schaar
- Oven

Bereiden
- Verwarm de over op 180 graden
- Knip uit het aluminiumfolie 4 vierkantjes (zorg ervoor dat ze groot genoeg zijn, want je moet ze straks om de koekjes heen wikkelen)
- Leg op elk vierkantje een koekje. Leg hierop een paar marshmallows en wat stukjes chocolade en dek het af met nog een koekje.
- Wikkel de folie om de gevulde koekjes en leg het in de oven.
- Laat de koekjes 5 minuten in de oven op 180 graden.

Et voilà. 4 heerlijke s'mores. En ze smaken nog lekkerder met een kop warme chocolademelk erbij. Eet smakelijk.

Deze diy gaat over nagellak en de meeste personen die weten het denk ik al, maar deze manier heb ik nog nooit geprobeerd maar ik zou het graag een keer willen doen.

 

Wat heb je nodig: Een beker, of een plastic bekertje, nagellak (het maakt niks uit welke kleuren maar het is wel handig als je van hetzelfde merk doet) een stokje, en water dat in de beker kan.

Wat moet je doen?

Plak je vingers met plakband af, aan de zijkanten zodat je de nagellak makkelijker weg kan halen. Vul een kommetje met water en druppel hier een nagellak kleur in naar wens. Deze kleur zal zich gaan uitzetten in het water. Druppel in het midden van de eerste kleur je tweede kleur naar wens. Druppel dan je derde kleur naar wens in het midden. Je kan net zolang doorgaan als jij wilt. Gebruik dan een prikker of een stokje om een vormpje te maken die jij leuk vindt om te doen. Let wel op, sommige nagellak droogt snel op. Als je dan klaar bent met het vormpje te maken, dan stop je je vingers en ik, niet alle vingers kunnen er in. Dan pak je weer het prikketje en haal je alle nagellak bij elkaar en haal je de restjes allemaal weg. Haal dan je vingers eruit en haal het plakband weg van je vingers. Zoals je kan zien heb je een hele mooie vorm op je nagels en ga je gewoon verder met je andere vingers.

Dit was de diy en hopelijk hebben jullie er wat aan, ik weet dat dit al een hele bekende is maar ik dacht ik zet hem hier gewoon op  xxx Abrikoosje

hokejj.jpg