RPG: A child of a fairy-tale figure

1  |  2  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Beertje7

26, female

  Level 14

Posts: 2837

RPG: A child of a fairy-tale figure

from Beertje7 on 02/28/2016 08:21 PM

Heey lieve Hellomodel-gebruikers,
wat zouden jullie ervan vinden als we een RPG starten? 
De verhaallijn is simpel: 6 kinderen (3 jongens; 3 meisjes. Als er nadien nog mensen willen meedoen, kunnen ze eventueel toch nog mee in het verhaal springen  ) zijn geen normale kinderen. Nee, ze zijn de kinderen van sprookjesfiguren! (misschien ondertussen een cliché-verhaallijn, maar ik heb nog nooit geweten dat iemand een RPG hierrond deed). Ze worden samen naar een speciale school gestuurd, waar ze leren omgaan met hun krachten en de kinderen van andere sprookjesfiguren.

Wil je meedoen? Héél leuk! Gelieve dan dit in te vullen:

  • Naam van je personage
  • De ouders (mogen zowel slechte karakters als goede zijn! Je kiest zelf of je personage goed of slecht is. Ik heb ook geen maximum opgegeven hoeveel goede of slechte personages er moeten zijn, dus jij mag hier vrij in kiezen. Gelieve gewoon niet 2 keer eenzelfde ouder te kiezen) 
  • De leeftijd van je personage
  • Speciale eigenschappen van je personage
  • Een korte beschrijving van hun jeugd
  • Een foto
Ik geef een voorbeeld met mijn personage:

Naam:  Sylvie Hook
Ouders: Kapitein Haak (van het sprookje Peter Pan) & Merida (van het sprookje Brave)
Leeftijd: 19 jaar
Speciale eigenschappen: Sylvie kan heel goed zwaardvechten en boogschieten. Ze is een verlegen meisje, maar eens ze je vertrouwt, is ze heel los en meisje dat graag van het leven geniet. Ze houdt van mannelijke aandacht, maar bindt zich moelijk aan 1 jongen. Daarnaast houdt ze veel van dieren, het piratenleven en gelooft ze in magie.
Haar jeugd: Ondanks haar vader veel op zee was, heeft Sylvie een sterke band met haar beiden ouders. Haar moeder heeft haar geleerd hoe ze een echte vrouw moest zijn, haar vader hoe ze moest vechten. Naarmate ze ouder werd, mocht ze zelfs met hem mee op avontuur, wat voor haar de mooiste periode van haar leven was. Ze heeft haar ouders weinig samen gezien, maar als ze dan toch samen waren, deden ze altijd leuke familie uitstapjes en leek het alsof ze alle dagen tezamen waren.
Foto:
12645016_1043320475725648_5376106665345327651_n.jpg

Alvast bedankt voor jullie medewerking!! Ik weet zeker dat het een leuke RPG kan worden!

Vele groetjes en hopelijk kunnen we snel van start gaan,
Beertje7 





Naam:
John Gold
Ouders:
Repelsteeltje (Mr. Gold) en Belle (Belle en het beest)
Leeftijd:
20 jaar
Speciale eigenschappen:
John is een stoere jongen. Doordat zijn vader een erg machtig persoon was in de sprookjeswereld, heeft John ook wat meer macht dan normale mensen. Hij kan mensen goed beinvloeden en is een sluwe vos. Veel mensen willen en durven hem niet té vertrouwen maar John is niet altijd gemeen. Wanneer je zijn vertrouwen voor je hebt gewonnen, gaat hij voor jou doorheen het vuur. Zijn mama (Belle) zorgt voor een bepaalde rust in zijn leven waardoor hij toch nog een positieve kant heeft aan zijn karakter. John heeft arrogante trekjes en is voor niks of niemand bang. Dat zorgt soms voor eigenaardige gebeurtenissen.
Zijn jeugd:
Repel is een geval apart. Iedereen kent hem en niet iedereen heeft een positieve blik over hem. Toch heeft John een goede band met hem doordat zijn vader hem tenminste begrijpt. Zijn moeder is erg lief voor hem, misschien soms té lief. Toch houdt hij geweldig veel van haar. Toen John klein was, is zijn vader er even van tussen uit gegaan. Hij heeft toen veel fouten gemaakt en is daardoor helemaal in de zwarte magie terecht gekomen. Sinds Belle in zijn leven gekomen is, heeft Repel zich weer herpakt. Zijn vader handelt nog steeds in zwarte magie en rare zaakjes, maar dan helpt John hem het liefst zo veel mogelijk en gelukkig gaat dat nu altijd in mate.
Foto: 
John_1.jpg 



Naam van je personage:
Maia Hood

De ouders : Ariel & Robin Hood

De leeftijd van je personage: 18 jaar

Speciale eigenschappen van je personage: Maia heeft het uiterlijk van haar moeder, maar het karakter van haar vader. Avontuurlijk met pit! Zoals haar vader heeft ze veel gemeenschap met een boog, alleen is het haar wat anders en gebruikt ze meer de kruisboog voor toepassing. Haar uiterlijk lag zoals gezegt werd meer bij haar moeder, maar toch heeft ze één zekere eigenschap die van haar moederskant komt. Zwemmen. Iets wat ze altijd samen deden. Ze is heeft een zachte uitdrukking maar een sterke wil. En wanneer ze weet dat ze gelijk heeft laat ze zich niet ompraten door andere mensen.

Een korte beschrijving van hun jeugd: Haar vader en moeder waren eigenlijk altijd wel samen. Haar moeder was van geboorte een zeemeermin. Dat wist iedereen die haar kende, maar door magie heeft ze de mogelijkheid gekregen om benen te krijgen. (Hoe moest Maia er anders zijn gekomen, huehue) Ze was niet een eenigskind want ze had een kleiner zusje die totaal niet op haar leek. Toch waren ze een hechte familie en deden ze alles samen. De uitstapjes tot aan de activeiten die ze in het bos deden.

Een foto : 
beautiful-cold-girl-hair-Favimcom-1319870.jpg 

Naam van je personage:
Liezel
De ouders:
de Hartenkoningin (Alice in Wonderland) & hertog van Weselton (Frozen)
De leeftijd van je personage:
19
Speciale eigenschappen van je personage:
Liezel is een meisje wat best arrogant kan zijn. Ze denkt vooral aan zichzelf en is ook erg op zich zelf. Ze luistert niet echt naar andere en doet altijd haar eigen zin. Ook is ze enigst kind, waardoor ze alles kreeg wat ze maar wou. Daarom is ze ook erg hebberig. Met haar blonde haren, sproetjes en haar 1.59 meter, lijkt ze op een lief meisje. Als je haar eenmaal kent is ze dat ook wel. De rest merk je wel :3
Een korte beschrijving van hun jeugd:
Vroeger had ze het best wel moeilijk, omdat ze alleen op het kasteel opgroeide. Sinds zijn ouders elkaar ontmoet hebben zijn hun kwade plannen aan de kant gezet. Wel hebben ze toch schade aangericht waardoor Liezel vaak gepest werd.
Een foto : 
centerpartinglongstraightblondehairstyleforwomentumblr.jpg 

Naam: Dylan Pan
Ouders:
Peter pan en the wicked witch of the West
leeftijd:
"19" jaar
Speciale eigenschappen:
Dylan is naast Peter de beste vechter van de lost boys. Hij kan mensen goed voor de gek houden en heeft de arrogantste grijns ever! Hem als een vijand hebben is echter niet het slimste wat je kan doen. Hij is enorm slim en voor je het weet is zijn wraak... enorm zoet. Hij is eerder een waaghals en tast graag andere hun grenzen af. Hij erfde magische kracht van zijn moeder maar hij gebruikt het amper .
Zijn jeugd: Het grootste deel van zijn "jeugd" leefde hij op neverland met zijn vader en de lost boys.Hij zag zijn moeder amper , ze was altijd weg. Hij en zijn moeder kwamen na een tijdje niet goed meer overeen . Dylan zag haar liever gaan dan komen. Zijn vader zag hem eerder as een van de lost boys dan als zijn zoon. Maar zelfs dan hadden Dylan en Peter een redelijke band. Niet om te zeggen dat ze altijd blij waren elkaar te zien ,want soms kon het wel botsen tussen hen en kwam er wel is een ruzie . Peter leerde hem alles wat hij moest weten . Hij had ook wel wat te zeggen over de lost boys en daar maakte hij dus gretig gebruik van.
2061e9561ac5ff0473cb20dc18563a10.jpg 

Naam van je personage:
Aiden
De ouders:
Rapunzel en Kristoff
De leeftijd van je personage:
18 jaar
Speciale eigenschappen van je personage:
hij heeft een meer bijzondere magische power, als hij namelijk met zijn hand(en) door zijn haar gaat licht het even op en heeft hij ijspower/kan hij ijs schieten enz. Hij is erg vriendelijk ook tegen de meiden, hij is een beetje typisch coole schooljongen, maar heeft toch sterk zijn eigen mening, maar probeert anderen niet te kwetsen. zelf kan hij echter wel (diep) gekwetst worden
Een korte beschrijving van hun jeugd:
zijn ouders waren altijd heel aardig voor hem, en daardoor is zijn karakter nu ook zo, ze waren zeer liefdevol voor hem, maar ze waren te druk met hun plichten, dus Aiden was toch veel van de tijd alleen, dit gevoel wil hij niemand anders aandoen
Een foto: 
HunterHayesPNG_HH.png 

Chrisje.jpg

Reply Edited on 03/05/2016 02:57 PM.

Anelore33

23, female

  Level 17

Posts: 6168

Re: RPG: A child of a fairy-tale figure

from Anelore33 on 03/01/2016 09:09 PM

Naam: John Gold
Ouders: Repelsteeltje (Mr. Gold) en Belle (Belle en het beest)
Leeftijd: 20 jaar
Speciale eigenschappen: John is een stoere jongen. Doordat zijn vader een erg machtig persoon was in de sprookjeswereld, heeft John ook wat meer macht dan normale mensen. Hij kan mensen goed beinvloeden en is een sluwe vos. Veel mensen willen en durven hem niet té vertrouwen maar John is niet altijd gemeen. Wanneer je zijn vertrouwen voor je hebt gewonnen, gaat hij voor jou doorheen het vuur. Zijn mama (Belle) zorgt voor een bepaalde rust in zijn leven waardoor hij toch nog een positieve kant heeft aan zijn karakter. John heeft arrogante trekjes en is voor niks of niemand bang. Dat zorgt soms voor eigenaardige gebeurtenissen.
Zijn jeugd: Repel is een geval apart. Iedereen kent hem en niet iedereen heeft een positieve blik over hem. Toch heeft John een goede band met hem doordat zijn vader hem tenminste begrijpt. Zijn moeder is erg lief voor hem, misschien soms té lief. Toch houdt hij geweldig veel van haar. Toen John klein was, is zijn vader er even van tussen uit gegaan. Hij heeft toen veel fouten gemaakt en is daardoor helemaal in de zwarte magie terecht gekomen. Sinds Belle in zijn leven gekomen is, heeft Repel zich weer herpakt. Zijn vader handelt nog steeds in zwarte magie en rare zaakjes, maar dan helpt John hem het liefst zo veel mogelijk en gelukkig gaat dat nu altijd in mate. 
Foto:

John_1.jpg



Reply Edited on 03/01/2016 09:11 PM.

Beertje7

26, female

  Level 14

Posts: 2837

Re: RPG: A child of a fairy-tale figure

from Beertje7 on 03/02/2016 08:10 PM

Oké super!! Hartelijk bedankt!!
Ziet er een interessant personage uit  

Chrisje.jpg

Reply

Skullet

22, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: RPG: A child of a fairy-tale figure

from Skullet on 03/02/2016 08:50 PM

Naam van je personage: Maia Hood

De ouders : Ariel & Robin Hood

De leeftijd van je personage: 18 jaar

Speciale eigenschappen van je personage: Maia heeft het uiterlijk van haar moeder, maar het karakter van haar vader. Avontuurlijk met pit! Zoals haar vader heeft ze veel gemeenschap met een boog, alleen is het haar wat anders en gebruikt ze meer de kruisboog voor toepassing. Haar uiterlijk lag zoals gezegt werd meer bij haar moeder, maar toch heeft ze één zekere eigenschap die van haar moederskant komt. Zwemmen. Iets wat ze altijd samen deden. Ze is heeft een zachte uitdrukking maar een sterke wil. En wanneer ze weet dat ze gelijk heeft laat ze zich niet ompraten door andere mensen.

Een korte beschrijving van hun jeugd: Haar vader en moeder waren eigenlijk altijd wel samen. Haar moeder was van geboorte een zeemeermin. Dat wist iedereen die haar kende, maar door magie heeft ze de mogelijkheid gekregen om benen te krijgen. (Hoe moest Maia er anders zijn gekomen, huehue) Ze was niet een eenigskind want ze had een kleiner zusje die totaal niet op haar leek. Toch waren ze een hechte familie en deden ze alles samen. De uitstapjes tot aan de activeiten die ze in het bos deden.

Een foto :
beautiful-cold-girl-hair-Favimcom-1319870.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Beertje7

26, female

  Level 14

Posts: 2837

Re: RPG: A child of a fairy-tale figure

from Beertje7 on 03/02/2016 08:52 PM

Supeeeeer!! Prachtig meisje

Chrisje.jpg

Reply

emmalee
Deleted user

Re: RPG: A child of a fairy-tale figure

from emmalee on 03/03/2016 06:51 PM

Naam van je personage: Liezel
De ouders: de Hartenkoningin (Alice in Wonderland) & hertog van Weselton (Frozen)
De leeftijd van je personage:19
Speciale eigenschappen van je personage: Liezel is een meisje wat best arrogant kan zijn. Ze denkt vooral aan zichzelf en is ook erg op zich zelf. Ze luistert niet echt naar andere en doet altijd haar eigen zin. Ook is ze enigst kind, waardoor ze alles kreeg wat ze maar wou. Daarom is ze ook erg hebberig.  Met haar blonde haren, sproetjes en haar 1.59 meter, lijkt ze op een lief meisje. Als je haar eenmaal kent is ze dat ook wel. De rest merk je wel :3
Een korte beschrijving van hun jeugd: Vroeger had ze het best wel moeilijk, omdat ze alleen op het kasteel opgroeide. Sinds zijn ouders elkaar ontmoet hebben zijn hun kwade plannen aan de kant gezet. Wel hebben ze toch schade aangericht waardoor Liezel vaak gepest werd. 
Een foto :

Reply Edited on 03/03/2016 08:06 PM.

Beertje7

26, female

  Level 14

Posts: 2837

Re: RPG: A child of a fairy-tale figure

from Beertje7 on 03/03/2016 08:37 PM

Hooh, super !! Dankjewel 

Nog 2 jongens en we kunnen beginnen

Chrisje.jpg

Reply

lea.000
Deleted user

Re: RPG: A child of a fairy-tale figure

from lea.000 on 03/03/2016 09:05 PM

kwil wel meedoen, maar dan lees ik morgen ff door en vul ik in

Reply

Beertje7

26, female

  Level 14

Posts: 2837

Re: RPG: A child of a fairy-tale figure

from Beertje7 on 03/03/2016 09:27 PM

kwil wel meedoen, maar dan lees ik morgen ff door en vul ik in

Supeeeeeer! Hartelijk bedankt!!

Nog 1 jongen dus  

Chrisje.jpg

Reply

Beertje7

26, female

  Level 14

Posts: 2837

Re: RPG: A child of a fairy-tale figure

from Beertje7 on 03/03/2016 09:43 PM

Ook de laatste plek is ingenomen door Leena6
Als beide meisjes (Lea.000 & Leena6) zo snel mogelijk hun personage willen voorstellen, zou dat super zijn!! Dan kunnen we morgen aan het echte (en leuke ) werk beginnen!

Hartelijk bedankt iedereen! Jullie zijn geweldig  

Chrisje.jpg

Reply
1  |  2  |  »  |  Last

« Back to forum