Search for posts by Skullet

First Page  |  «  |  1  ...  26  |  27  |  28  |  29  |  30  ...  64  |  »  |  Last Search found 639 matches:


Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/30/2016 10:05 PM

Het duurde dan ook niet lang dat ze bij het ziekenhuis waren. De dokters kwamen dan ook op beide afgerend bij het zien van de bebloede kleding. Kai zou maar moeten doen dat het van Alexis kwam, de bloed op zijn kleding maar Alexis werd daar in tegen meteen naar de spoed eisende hulp gebracht voor de operatie die ze moest ondergaan. Dan moest dan ook snel want ze droeg nu twee baby's die dood waren. Dat was niet iets goeds om te blijven behoud en. Kai bleef naast het bed lopen met Alexis haar hand vast.

Suzy zuchtte kort. ''Elena isn't a vampire anymore.'' fluisterde Suzy. ''She hasn't woke up yet, and I have no clue about Matt or Tyler. I'm just really worried.'' slikte ze en keek omhoog naar Stefan. ''And I'm really sorry about you taking down your humanity because of me. I'm really sorry, this might not be the best place to say but I really am. And I'm glad your back.'' mompelde ze en keek hem aan met een zwakke glimlach op haar gezicht.

xdfcghbj.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/30/2016 09:47 PM

Suzy keek op bij het zien van Stefan, waarop ze automatisch omhoog was gekomen. Zijn armen voelde hij om haar heen wat ze automatisch terug deed. Haar ogen sloot ze terwijl ze kort zuchtte. Ze hield zich stil, maar ze had zoveel dingen dat ze wou weten. ''I'm worried about everyone. I thought this was going to be a perfect day without drama but then you gotta think again that nothing happends without drama. Because we live in a world made out of supernatural people. And we are a damn part of that.'' zuchtte ze.

Kai keek haar aan en begon met lopen terwijl hij nog altijd haar hand vast hield nadat hij haar opgetild had. ''I wish it was a dream for you, but it's really not. I'm here right now to make sure you will be doing good.'' zei hij en stapte naar de achterdeur van het gebouw. ''We'll get there in no time, seriously.'' had hij nog gezegt en met dat begon het te rennen, niet gewoon rennen maar in vampier snelheid. Want die mogelijkheid had hij op dit moment. Hij wist dat het een moeilijke verklaring ging zijn voor hun bij het ziekenhuis maar het moest, en hij ging niet naar Mystic Falls of het campus. Wegens herkenning.

fc286b35e1309d4508ea9c90e1df6736.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/30/2016 09:29 PM

Suzy haar hoofd tintelde als een malloot en langzaam trok ze zichzelf overeind van de grond op de stoel waar ze vermoeid aan begon te steunen en de hangen. Zonder iets te doen ging ze met vampieren snelheid het gebouw uit waar ze een scherp voorwerp uit haar been voelde steken. Het stak er diep in en het maakte moeilijk om te lopen. Met al haar kracht die ze nog had het stuk glas uit haar been en gooide het neer op de grond en slikte terwijl ze opkeek. De wonden heelden dan al snel dus het maakte niet super veel uit. Ze liet zichzelf steunen tegen de muur van het gebouw en legde haar hoofd en rustend tegen aan. Kai was te ver gegaan, dat was geen twijfel.

Kai keek Alexis aan en slikte kort. Het was nooit zijn bedoeling geweest om Alexis pijn te doen, hij deed nog zo zijn best om dat niet te laten gebeuren maar door haar vriendin was ze weer gewond geraakt. Hij sloot zijn ogen kort en woorden vloeiden doorheen zijn lippen zodat hij de pijn weg nam van Alexis. ''I know it hurts Alexis, I know it does.'' knikte hij en keek haar aan terwijl hij haar omhoog tilde van de grond in zijn armen. ''They're gone, I can't hear nor feel their heartbeats.'' fluisterde hij en voelde hoe er een traan langs zijn wang heen viel.

tumblr_o6wzp0LaKK1ujp572o1_500.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/30/2016 09:09 PM

Suzy blijft bewusteloos

Kai keek op naar Bonnie en met die woorden voelde hij de woede omhoog komen. Hij had stappen naar voren gezet en hij wist wat Bonnie van plan was bij Alexis maar hij was te laat. Bonnie had de woorden uitgesproken en die woorden herkende hij meteen als de dood waarop het gericht was. De baby's, die kinderen die hij samen met Alexis zou hebben. Hij zag hoe Alexis op de grond was gezakt en nog net kon hij haar vastpakken zodat ze niet met een klap neer zou komen. Woede had zijn lichaam gevuld en met dat gooide hij met zijn magie Bonnie tegen de muur aan, de harde klap was de horen in de zaal waar het echo'de. Een spreuk sprak hij uit als wraak. Normaal zou je de hartslag van een vampier niet kunnen horen maar het was hem opgevallen dat Elena hem weer terug had, en dat betekende maar één ding. Ze had de cure, dat haar weer mens maakte. Met zijn magie koppelde hij Bonnie aan Elena. ''Regret is all you will have now Bonnie. As long as you are alive, Elena will rot away in a sleep she will be in. Until then, enjoy your life.'' riep hij terwijl hij Alexis beter vastpakte.

xcvbn.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/30/2016 08:47 PM

Suzy
*Nog buiten bewustzijn*

Het duurde misschien niet lang maar hij voelde al snel hoe hij weer terug was bij het leven, bij wat er zonet gebeurd was en hoe zijn hoofd een tikkeltje tintelig aanvoelde. Het bloed van Lillian werkte, en dat maakte het plan alleen maar beter. Zijn ogen sloot hij nog even kort terwijl hij voorzichtig omhoog kwam van het opstapje waarop hij neer was gevallen. Hij voelde het ook niet meer, de pijn van een val of wat er nou precies gebeurd was. Wanneer zijn zicht helder was zag hij de covenleden, zijn familie, op de grond liggen wetend dat ze dood aan het gaan waren of gewoon dood waren. Vervolgens laat hij zijn blik rustten op Alexis die naast haar vrienden op de grond zat.

large.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/30/2016 08:30 PM

Suzy haar ogen werden groot bij het zien van Kai, de vriend van Alexis maar wel een psycho die voor een tweede keer een familie lid heeft vermoord. De pieptoon verscheen en met vlugge beweging zaten haar handen al op haar oren en ogen dicht geknepen waardoor ze voorover begon te buigen om het geluid maar weg te proberen halen maar dat was een poging tot mislukking. Een harde klap van schatterend glas klonk doorheen te zaal en het zelfde gelde voor afgebroken hout dat doorheen de zaal vloog. Een harde klap voelde ze waardoor het al snel zwart werd voor Suzy haar ogen.

Kai had zijn ogen kort gefocused op Alexis en met simpele woorden bracht hij een beschermende spreuk over haar uit. Zijn vader zag hij in de zaal zitten, net zoals de rest van de familie die probeerden met hun magie Kai weer te stoppen maar hij was de coven leider, als hij dood ging ging de hele coven dood. Daar kwam het deel van zijn plan tot gang. Met een simpele beweging van beide armen vloog glas en weet hij nog wel wat er allemaal hier stond doorheen het gebouw heen iedereen zakte neer en met dat pakte hij het mes die hij nog in zijn handen had vast en keek de anderen kort aan. Bloed was al op vele plaatsen te zien maar met dat stak hij het mes in zijn lichaam.

wasetrygv.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/30/2016 07:31 PM

Suzy keek met een glimlach naar Alexis die terug was gekomen naar de plaatsen. Iedereen was er voor wie ze kende. Dus dat betekende dat de bruiloft van start kon gaan. ''Well they are the crazy ones.'' mompelde Suzy en had zich zo omgedraait dat ze naar Jo kon kijken die zich vloeiend over het gangpad bewoog met de jurk die ze had gekocht voor de bruiloft. De toespraak begon simpelweg en het was duidelijk wanneer het dan ook echt begonnen was. Het duurde dan niet lang nadat er toch iets gebeurde. Alaric zijn gezicht was verbaasd en in shockt en de kleur van bloed bedekte zich over de witte stof van Jo's jurk.

Kai had plannen. Hij was terug uit de prisonworld gekomen. Hoe was voor hem nog altijd een wonder maar het was gelukt. Hij was dan ook al een dag of 2 terug zodat hij zich kon voorbereiden voor dit speciale moment. Het lastige was wel dat hij Alexis moest ontlopen, iets dat hem gewoon niet fijn zat. Maar voor wat ze hem aan hadden gedaan, op Alexis na, moest hij er niet aan denken dat ze er mee weg zouden komen. Lillian had hij gisteren gesproken over een deal, voor het plan van vandaag. De bruiloft van zijn zusje lief was dan ook begonnen. Grote plannen. Hij had een spreuk op zich zelf gedaan waardoor hij voor niemand zichtbaar was. Met een scherp voorwerp in zijn handen had hij zich naar voren bewogen tijdens de ceremonie maar met een simpele beweging van het voorwerp in het lichaam van zijn zusje lief was de drama begonnen. De spreuk ging van hem af waarop er een glimlach zijn lippen vormde. ''Missed me? Or not.. I'm guessing not.'' mompelde hij met toch een kort lachje in zijn stem.

tumblr_nqn1pkRWYB1tuqpu7o1_250.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/30/2016 06:53 PM

Met een glimlach was Suzy de auto uit gestapt zodat zij zelf ook wat opgewekter leek. Ze draaide zich kort om naar Alexis waarop ze kort glimlachde. ''Don't worry about it Alexis, you'll be doing just fine. No doubt, we'll just gotta meet a few people and then get to our seets because the wedding will start soon.'' knikte ze naar Alexis en draaide zich kort rond om om zich heen te kijken. Met een glilmach had ze Alaric al succes gewenst op de trouwerij aangezien ze naar hem toe gelopen was. ''Goodluck and be happy.'' waren de woorden die ze hem toe had gefluisterd, met dat was ze aan één van de voorste rijen gaan zitten waar ze op de anderen wachtte.

waserfti.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/30/2016 06:22 PM

Suzy was achterin de auto gestapt zodat ze wat relaxder kon zitten in de strakke jurk die ze aan had en haar voeten kon ze dan ook wat makkelijker bewegen. Ze liet haar hoofd voorzichtig tegen het raam steunen en keek even rond. Elena was de gene die zich naar de bestemming toe reed en aangezien ze nu een mens was dat er maar niks ergs zou gaan gebeuren. ''Everything will be okay Alexis, if something happens you can also excuse yourself and walk away. It's understandable.'' knikte Suzy naar haar sloot haar ogen voor even.

swdfghj.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/30/2016 05:43 PM

Suzy keek glimlachend toe. "I'm so happy for you Elena.'' glimlachde ze en zakte voorzichtig neer op het bed terwijl ze toe keek hoe Elena zichzelf klaar begon voor  de trouwerij. Haar ogen sloot ze kort en luisterde kort naSuzy_III.pngar alle stemmen om zich heen.
Het duurde gelukkig niet lang tot iedereen echt helemaal klaar was en dus konden ze ook meteen wel gaan. De trouwerij begon dan ook in drie kwartier en als ze er ook nog heen moesten rijden zouden ze ook al een kwartier tot half uur kwijt zijn. Dus ze moesten wel een beetje vaart maken om er heen te gaan.

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  26  |  27  |  28  |  29  |  30  ...  64  |  »  |  Last

« Back to previous page