Search for posts by Skullet

First Page  |  «  |  1  ...  38  |  39  |  40  |  41  |  42  ...  64  |  »  |  Last Search found 639 matches:


Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/02/2016 05:16 PM

Kai keek haar met een glimlach aan. Hij plaatste zijn armen langs haar middel terwijl hij haar lippen op de zijne voelde waardoor er automatisch een glimlach op zijn gezicht was gekomen. Met open ogen bleef hij Alexis aan kijken terwijl hij met een glimlach langs haar wang heen streelde. ''I love you also so much, I never loved someone so deeply as I'm loving you.'' knikte hij en beantwoorde de kus die ze nogmaals gaf. ''You are the thing I am living for at this very moment, same counts for the little ones inside of you. Only you three are the things worth living for.'' knikte hij en keek naar haar. ''If you wanna go do something just tell me, I'll go with you.'' knikte hij.

3268195144_1_4_eHs9Q49w.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/02/2016 04:57 PM

Kai keek haar grijnzend aan. ''I learned using the bow years ago, litterly years ago. I know some tricks to learn you. Those I still remember.'' glimlachde hij en bleef kort bij de deur staan. Wanneer ze het oog recht raakte haalde hij kort zijn wenkbrauwen op. ''Impressive shot.'' knikte hij verbaasd. ''That's going to be easier to learn you.'' knikte hij. Hij volgde haar naar de keuken toe waar hij verwonderd opkeek. Met grote ogen stapte hij de keuken doorheen en liet zich uiteindelijk tegen het aanrecht steunen terwijl hij naar Alexis keek. ''I'm not going to be the only one cooking, I need a little help from my queen.'' grijnsde hij en keek lachend haar kant op.

9a3852d101eb86bb8728b921c4c744ea.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/02/2016 04:15 PM

Kai keek haar lachend aan waarop hij haar de kamer naar binnen volgde. ''Well this is actually amazing, now we have a place for you to train and learn how to defend yourself. Which I actually should do too when I can't use my magic.'' knikte hij en volgde haar naar de wapen ruimte. ''I'll be you Peeta if you will be my Katniss.'' antwoorde hij op haar wanneer ze de boog vast had gepakt waarop hij haar grijnzend aan keek. ''But before we go, I'll give you a first practice shot.'' grijnsde hij terwijl hij de kus beantwoorde en een pijl vastpakte en ronddraaide in zijn vingers. In de ruimte kon je via de deuropening het doelwit zien waarop hij Alexis een beetje verplaatste. Hij ging vlak achter haar staan en plaatste de pijl in de boog en verplaatste haar armen zo dat het goed zat en alles. ''And now you let go.'' mompelde hij uiteindelijk.

fc286b35e1309d4508ea9c90e1df6736.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/02/2016 03:35 PM

Kai keek grijnzend naar Alexis terwijl hij met een glimlach de slaapkamer naar binnen toe liep. ''This look absolutely amazing. Honestly, amazing.'' glimlachde hij en grinnikte wanneer ze op het enorme bed viel. ''Okay, I must admit. That bed looks really comfortable.'' glimlachde hij en stapte er naar toe terwijl hij er met zijn handen op voelde. Het voelde dan ook echt fantastisch. ''Stefan isn't going to be invited in here until he has his humanity back on.'' mompelde Kai zuchtend en keek toen weer naar Alexis die hem een aantal trappen naar onderen toe nam richting waarschijnlijk de kelder die onder elk huis zou zitten. ''Hmm, curious what this is going to be.'' glimlachde hij terwijl hij de deur voorzichtig opende.

Suzy
*Sla ik even over*

iaguscvfs.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/02/2016 01:36 PM

Kai keek haar aan met een glimlach. ''Ofcourse I remember that. If that image ever leaves my mind I wouldn't know what to do.'' grijnsde hij terwijl hij haar hand stevig vast pakte en de trap opliep de trap op naar boven toe. ''It probably will be amazing, no doubt for that one really. I know it will be amazing. You're the one who designed it.'' knikte hij en streelde met zijn hand langs zijn haren heen. Het licht scheen heel zachtjes doorheen de gang heen terwijl ze er doorheen liepen.

L5GSR9uRPNw.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/02/2016 01:02 PM

Kai keek in de auto via de spiegel naar Alexis. ''It probably will look fantastic, don't worry about it.'' knikte hij en keek glimlachend haar kant op. Wanneer ze er waren staarde hij naar de voordeur en nam de sleutel in zijn hand. Voorzichtig opende hij de deur die met een klik van het slot af ging. Een glimlach kwam op zijn gezicht en liet de deur open gaan. ''Well, welcome home indeed.'' glimlachde hij en wachtte even totdat Alexis zelf binnen was gekomen. ''It really looks beautiful.'' mompelde hij uit het niets.

Suzy had geholpen met het opruimen van de tafel en keek vervolgens naar de anderen. ''Well, I don't know about you but I am actually pretty excited for christmas eve.'' glimlachde ze en keek naar de anderen. Zelf bleef ze nog even met de anderen op de bank in het Salvatore huis zitten. Er gingen allemaal verschillende gesprekken rond en zo duurde dat wel eventjes.

Suzy.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/02/2016 12:33 PM

Kai luisterde even kort naar Alexis en knikte even kort naar haar. ''That's fine by me.'' glimlachde hij en streelde langs haar been heen onder de tafel waar hij zijn ogen even kort bij sloot. Hij wachtte rustig af totdat iedereen zijn of haar cadeautje had uitgepakt. Het duurde niet lang maar ook weer niet kort. Maar dat was omdat iedereen zijn of haar cadeautje omste beurt ging uitpakken. Was natuurlijk wel gezelliger. Wanneer iedereen klaar was keek hij haar Alexis.

Suzy keek haar aan met een glimlach. Ze had de ketting rond haar nek gehangen en legde haar hand erboven neer terwijl ze de anderen ook aan keek. Het waren dan ook meestal de juwelen die Alexis kocht. Zo had iedereen een eigen ding gekregen. Ringen, kettingen, oorbellen, armbanden. Echt verschillende dingen. En elkaar jaar weer was het gewoon iets unieks. Iets anders, wat je niet zou verwachten.

tumblr_nqn1pkRWYB1tuqpu7o1_250.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/02/2016 11:40 AM

Kai keek haar glimlachend aan terwijl hij haar kus beantwoorde. ''Thank you so much.'' fluisterde hij en keek even naar Damon die tot zijn verbazing geholpen had om het huis te krijgen. Hij gaf een kort knikje met zijn hoofd en ook die kreeg hij terug. Nu was het eigenlijk de beurt van alle anderen om de cadeautjes uit te pakken aangezien iedereen naar hem en Alexis had zitten kijken. Niks ergs aan natuurlijk maarja, je zou je wel bekeken voelen.

Suzy keek glimlachend naar de twee en terwijl ze zich even half omdraaide richting Damon glimlachde ze zwakjes. Zelf begon ze haar eigen cadeautje open te maken. Het was ook een doosje. Terwijl ze die openmaakte zag ze hoe er een soort sleutel in zat aan een ketting. In de sleutel zat een soort kaart beschikbaar. Wanneer ze goed keek zag ze dat het de kaart van Mystic Falls was. Het was verbonden met alle huizen van toen ze er allemaal ook woonden. En wanneer je goed keek zag je dat het uiteindelijk een kleine ster vormde wanneer alle huizen verbonden waren. ''This is absolutely beautiful.'' fluisterde ze en keek naar Alexis. ''Thank you.'' had ze geprobeerd te zeggen maar woorden kon je niet horen.

IMG_3988.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 07/02/2016 09:45 AM

Wanneer Kai en de anderen allemaal klaar waren met het eten kregen ze allemaal cadeautjes uitgedeeld. Hij zelf pakte de twee doosjes vast die redelijk licht aanvoelden. Hij keek even om zich heen en keek toen naar Alexis waarop hij kort glimlachde. Hier en daar voelde hij wel wat ogen op zich gericht, wetend dat ze het natuurlijk niet leuk vonden dat hij hier was. Voornamelijk de bliik van Bonnie voelde hij op zich maar hij probeerde het gewoon te negeren. Net zo als de anderen begon hij het pakpapier er af te halen. Het eerste voelde namelijk licht aan dus haalde hij het dekseltje eraf en zag een lijn lijkend op een hartslag in een ring gegrafeerd staan. Hij haalde die eruit en begon het voorwerp te bekijken. Pas toen merkte hij op dat het de hartslaggen waren van baby's waarop hij automatisch grinnikte. ''Aawh.'' had hij gemompeld en keek  naar Alexis terwijl hij een kus op haar wang drukte. Het tweede cadeautje maakte hij ook open en die voelde wel wat zwaarder aan. Ook rinkelde het een beetje. Wanneer hij het open had gemaakt zag hij een sleutel er in liggen met ee afbeelding er in dat op het huis leek van in de prison world. ''Is this that house?'' mompelde hij uiteindelijk en keek weer terug naar Alexis.

Suzy had zich wat achterin op de stoel gezet en keek naar de anderen. Het was voornamelijk was stil hier en daar maar wanneer het uitpakken van cadeautjes kwam kwam er al meer gesprek tussen iedereen. Natuurlijk had ze gekeken naar Kai en Alexis. Ze bleef kijken naar hoe ze zich naar elkaar toe gedragen. Het was dan wel schattig. Dicht bij elkaar zaten ze en ze had het cadeautje van zichzelf nog in haar armen. Ze bleef eigenlijk meer kijken naar de vingers en glimlachde zwak bij het zien van de ring. Het was echt super lief. Het deel van het huis had ze niet echt begrepen van is het dat ene huis maar of ze daar achter zou komen zou best kunnen.

tumblr_nz3xshIDG01u5v91fo1_500.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/26/2016 09:03 PM

Kai keek op bij het horen van de deuropening en sloot zijn ogen voor hooguit 10 seconden voordat hij omhoog kwam en net zoals de anderen aan de tafel ging zitten. Voor hem was het al raar maar waarschijnlijk voor de anderen nog raarder. Dat ze eigenlijk met een psycho aan een tafel zaten om kerst te vieren. Ze hadden het dan ook wel kunnen verwachten van Alexis dat hij er bij zou zijn en hem wegsturen was dan ook geen mogelijkheid geweest.

Suzy was met de anderen naar binnen toe gelopen terwijl ze Alexis kort omhelsde. ''Thanks for letting us come.'' mompelde ze en liet uiteindelijk weer los en naam net zoals de andere plaats aan de tafel. Damon kwam de kamer binnen gelopen waardoor Suzy hem kort even groette. Zelf wreef ze even doorheen haar haren terwijl ze wat onderuit ging op de stoel.

Suzy_III.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  38  |  39  |  40  |  41  |  42  ...  64  |  »  |  Last

« Back to previous page