Search for posts by Skullet

First Page  |  «  |  1  ...  42  |  43  |  44  |  45  |  46  ...  64  |  »  |  Last Search found 639 matches:


Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/22/2016 04:03 PM

Kai was de kant van Katherine opgelopen en keek even op haar neer. Ze lag nog altijd buiten bewustzijn op de grond vanwege de gebroken nek. ''I'm not carrying her.'' mompelde hij en schudde zijn hoofd terwijl hij achter de andere aan naar buiten toe was gelopen. Ze gingen met twee auto's en dat betekende dus dat ze elkaar moesten verdelen. Normaal gesproken hielp hij helemaal niemand dan alleen zichzelf maar aangezien hij 3 verschillende mensen moest beschermen deed het. ''Whatever spot stays over I'll take that one.'' mompelde hij.

Suzy had de anderen geholpen met het vastmaken van Stefan en Katherine. ''I just wanna say one thing. The only people who can go in that cave are not vampires. Only magic can get you in and magic can get you out for the vampires.'' knikte ze en keek Kai even aan. ''I'm going in Elena's car. There is one spot left with Matt and 3 with us. So u can pick.'' zei ze en keek even kort naar Alexis.

xdfgh.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/21/2016 10:39 PM

Kai hoorde de stem van Alexis doorheen de kamer. ''Well I actually do believe you would do that.'' mompelde hij en haalde zijn wenkbrauwen even kort op. ''Ill do the spell, don't worry about it.'' mompelde hij en keek haar even kort aan. ''Now I have the magic I can bare it.'' mompelde hij en keek even om zich heen doorheen het raam naar buiten toe.

Suzy keek naar Alexis. ''That's actually a fantastic idea to do.'' grijnsde ze en keek naar Katherine die begon tegen te stribbelen. ''Just lay the fuck down woman.'' mopperde Suzy en bewoog zo snel dat ze niet gestopt kon worden. Met een simpele draai van haar handen had ze Katherine haar nek omgedraaid waarop ze overeind kwam van de grond. ''Don't even think I wouldn't do it towards you Stefan.'' mompelde ze.

Kathrine probeerde nog altijd vrij te komen en vooral wanneer ze dezelfde plek hoore waar ze al eens was geweest waar ze dus uitgeraakt was. Ze viel alleen neer wanneer ze merkte dat haar nek werd gebroken.

fc286b35e1309d4508ea9c90e1df6736.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/21/2016 08:25 PM

Kai had met zijn magie de gordijnen helemaal open gegooit waardoor de zon doorheen de kamer heaen brandde. Hij sloot zijn ogen even kort en keek hun beide aan. ''Alright, Stefan. But my magic can be faster than you think.'' mompelde hij en keek naar Alexis die naast hem kwam staan. ''Where to go with them?'' mompelde hij uiteindelijk en keek de anderen even aan. Ze konden nu helemaal niks doen en dat was het fijnste van allemaal.

Suzy keek grijnzend naar Stefan. ''Maybe u should've brought your stash of rings.'' zei ze en keek hem even kort aan. Ze stonden nu in de schaduw dus verbranden n zou niet gebeuren. Ze hadden geen idee waar ze met hun heen moesten. Salvatore huis was een foute keuze en voor de rest hadden ze gewoon geen idee. ''I actually don't know..'' momeplde Suzy en keek de anderen even kort aan.

Katherine kon niks doen. Helemaal niks, en ze vond het verschrikkelijk. Ze was sterk en dat wist ze maar met twee vampieren die haar tegen hielden en daarvan 1 niet al te veel zwakker dan haar was het lastig om los te komen. ''Just walk straight through hell darlings.'' snauwde ze en begon omhoog te komen maar natuurlijk lukte dat weer niet.

Vampire-diaries-season-5-gone-girl-photos-11.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/21/2016 07:49 PM

Kai kon voelen hoe Alexis weg ging onder het bed. Met zijn hand als een vuist concentreerde hij zich zeer erg op Stefan. Hij bleef een tijdje staan maar wanneer hij kon merken dat hij in haar gedachtes ging ging de spreuk van hem af en mompelde een aantal woorden in elkaar. Dit keer was het niet het geluid, er waren de veel vampieren op dit moment om dat te doen maar het gene wat er zou gebeuren was dat Katherine en Stefan beide gingen verbranden. Hun huid werd rood en schraal en de woede kwam verder omhoog. De spreuk ging van hun beide af en dit keer bewoog hij zijn hand van links naar rechts waardoor Katherine tegen de muur aan knalde en stefan weg werd geblazen van Alexis

Suzy bleef kijken naar Stefan die haar had vast gegrepen. ''The earth will never be hell. The one living one is just you.'' snauwde ze terwijl ze naar adem snakte. Alles gebeurde veelste snel. Alexis had Stefan neer gestoken en voordat ze het wist begonnen beide Katherine en Stefan te verbranden en vlogen ze een andere kant op. Nog net optijd had Suzy Alexis vast kunnen pakken en staande houden. Elena had Katherine vast gepakt en Damon Stefan. Damon was sterker dan Stefan dus dat was handiger. Maar Elena niet sterker dan Katherine en daarom stapte Suzy er niet veel later heen en keek Elena even vlug aan en nam haar plek over. Ja, ze waren beide ongeveer even sterk. Meteen trok Suzy haar in de houdgreep.

Katherine voelde haar huidbranden, dat het gewoon pijn deed. De ring begon te smelten van haar huid af waardoor ze uiteindelijk in de schaduwen werd geblazen. Ze had haar ogen gesloten en voordat ze nog iets kon doen voelde ze hoe iemand haar stevig vast pakte. Ze probeerde weg te komen maar op dat moment voelde ze een stek vlak doorheen haar lichaam waarop ze een pijnlijke grom verliet.

iaguscvfs.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/21/2016 07:05 PM

Kai keek op naar de anderen en knikte kort. Hij was samen met Alexis onder het bed gedoken en had haar vastgehouden. Hij pakte haar hand vast en sloot zijn ogen kort terwijl hij concentreerde op Alexis. ''Invisique / Phasmatos radium calaraa, Phasmato..'' had hij gemompeld. Het was een cloaking spell waarmee Alexis en hijzelf onzichtbaar werden en niet gezien konden worden. Dit was de enige manier geweest om haar af te zonderen.

Suzy hoorde de stem van Stefan op de gang en sloot meteen de deur. Ze zag dat Alexis en Kai weg waren gedoken maar goed ook. Ze hoorde de knal van de deur die open ging en keek recht naar Stefan. ''Never been more ready.'' mompelde ze en keek hem even aan terwijl ze Jeremy scheef aankeek. Dat was een voordeel van Jeremy dat hij een vampierjager was. Suzy had zich langs het bed bewogen waar ze het thee kopje van Alexis had vastgepakt en er een slok van nam maar vervolgens recht langs Stefan heen gooide in Katherine haar gezicht.

Katherine voelde het water in haar gezicht raken en haar huid begon te branden voor een kort moment. Woede kwam op in haar gezicht en wanneer ze wou aanvallen voelde ze hoe een hand haar nek vast greep en haar omkiepte. Wanneer ze opkeek zag ze dat het Damon was waarop ze hem een trap verkocht maar niet dat het echt hielp. Elena was er bij gekomen en had zich de kamer doorheen bewogen vlak langs Stefan heen. Ze hurkte neer en draaide zich zo dat de rollen waren omgedraaid en gooide Damon zo de kamer naar binnen toe.

L5GSR9uRPNw.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/21/2016 05:50 PM

Kai keek haar aan met een glimlach en knikte begrijpend. ''Alright, that's a good thing to do.'' knikte hij en liet zich weer in het bed zakken terwijl hij zijn ogen liet rustten op Alexis. ''Okay is good, go do that because I still want you to talk to me. Otherwise it's pretty boring. Because we both talk like a lot.'' zei hij met een glimlach en streelde even langs haar arm heen voor waar hij bij ken daarna legde hij zich terug neer tussen de kussens.

Suzy was samen met Elena, Jeremy en Damon in de auto gestapt en richting het campus gereden waar ze binnen nu en 5 minuten waren. De auto hadden ze geparkeerd en Suzy was alvast met Jeremy het gebouw ingerend aangezien Damon en Elena een vlug rondje maakten er omheen. ''Follow me.'' knikte ze naar hem en liep de gangen door waar ze een deur open zag gaan. Ze stapte naar achteren toe en botste tegen Jeremy aan die haar vast hield en in balans hield. ''Woow, yea a warning. They have an escape plan and we got here to protect you.'' mompelde Suzy naar Alexis en keek even kort om zich heen.

Met een glimlach keek ze hem aan en volgde ze hem doorheen de ventilatie in het dak. Ze trok zich simpelweg omhoog en kwam terecht op haar voeten. Met gesloten ogen ademde ze even door zodat ze niet in de zon zou komen. Ze pakte een ring aan van Stefan en gleed die rond haar vinger. ''Alright, let's  go for the bitch who ruined or party.'' mompelde ze en keek Stefan even kort aan.

1685230523-2x01-The-Return-Katherine-the-vampire-diaries-tv-show-14883518-2000-1442.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/21/2016 04:51 PM

Kai zuchtte even kort. ''I know okay, I understand you completely. But you coudl've died today and I want to make sure that won't happen right now. I can learn you the basics about how to fight but I always did it with magic. I don't know everything so I won't be able to learn you every single thing. Especially with vampires it's a different story. But can you atleast rest for now, because you need and you're not the only one.'' knikte hij

Suzy kwam meteen overeind bij het horen van de kettingen die begonnen te breken. Ze kwam meteen overeind en stapte de trappeen weer op terug naar boven toe. ''We have to go right now, they're breaking loose.'' zei ze en keek de rest aan. ''I know it's a bad thing to run right now but go to the people you love and protect them alright. Because we won't be able to stop them here.'' knikte ze en keek even kort naar Elena. ''We have to get to the campus, Jeremy can come.'' knikte ze en keek even kort om terwijl ze de deur uitstapte. ''Damon too.'' zei ze nog voordat de deur dicht viel.

Katherine keek op met een glimlach naar Stefan die losgekomen was. Het slot hoorde ze kraken waardoor ze meteen los was gekomen. Met haar handen wreef ze over haar polsen heen en kwam overeind van de grond terwijl ze de ketens op de grond liet kletteren. 'This is going to be alot of fun.'' grijnsde ze met een glimlach en keek even kort naar Stefan.

Suzy.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/20/2016 10:39 PM

Voordat Kai iets had kunnen zeggen was ze al in slaapgevallen dus besloot hij zijn ogen maar dicht te doen. Hij was ook in slaap gevallen maar dat bleef niet voorlang aangezien hij voelde hoe Alexis wakker schoot en begon te gillen. Meteen kwam hij omhoog van de kussens en keek haar aan. Zijn hand plaatste hij schouders en zuchtte even kort. ''It's over now, and you're save right now. I'll be able to protect you okay?'' fluisterde hij en streelde langs haar arm heen. ''Just stay calm.''

Suzy bleef stil staan in haar positie en slikte even kort. ''I wouldn't have asked Damon, I don't need anyone's help to fight you. Because there is a way to get you back Stefan, I know you have something love towards someone still inside you.'' mompelde ze en stapte de cellen weer weg voordat er nog iemand iets kon zeggen recht tegen haar. De deur sloot ze met een klap dicht en ging er met haar rug tegen aan staan terwijl ze haar ogen sloot en naar onderen toe zakte.

Katherine keek verbaasd op naar Stefan. ''Always has been a man with a brain.'' zei ze met een knipoog en probeerde weer overeind te komen. Dit keer zette ze alle kracht die ze had erin waardoor een stuk van de ketting begon te breken. Ze kon het voelen aangezien ze een stukje verder kwam. Natuurlijk zou het wel langer duren, dus konden ze beter gewoon blijven zitten en denken aan een plan.

tumblr_nqn1pkRWYB1tuqpu7o1_250.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/20/2016 08:36 PM

Kai staarde voorzich uit en zuchtte even kort. ''I know, you really need that nap right now.'' knikte hij en ging naast haar op het bed liggen en gaapte even kort terwijl hij haar aankeek. ''All I want for you is to just feel alright, but you're far from that. And I hate it seeing you like that.'' mompelde hij en streelde een haar uit haar gezicht vandaan.

Suzy kwam de grote gang binnen gelopen en bleef ver van de cellen vandaan. ''And I'm giving you a heads up. Both of you. Talk louder because this house isn't filled with vampires alright. Besides, without a certain ring or bracelet you can't get far. Also without blood you'll starve and with vervain you're weakend. Goodluck getting out.'' mompelde ze en draaide zich weer om. ''And don't think you can compell anyone because everyone is on vervain who can be on vervain.

Katherine hoorde voetstappen de trap af komen waardoor ze meteen omhoog sprong maar het mislukte natuurlijk. Met een harde klap van metaal op de grond bleef ze naar de grond staren. ''They will be living in hell, not just imagination or a story. Hell..'' zei ze en keek op bij het horen van Suzy. ''Trust me sweety, you'll die first when we get out.'' snauwde ze.

1269847_1377381748902_full.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/20/2016 07:24 PM

Kai had zich op het bed in de kamer laten zakken met een diepe zucht en keek even voor zich uit. Hij zag Alexis verdwijnen in de douche waardoor hij zelf zijn t-shirt even uittrok die onder het het bloed was gekomen door de nagelwonden in zijn nek. Die hij dus weglegde en hetzelfde geldde voor zijn schoenen die hij uittrok. Met een gaap die zijn lippen verlaat ging de badkamer deur open waar hij even kort naar keek. ''Just try to relax babe.'' mompelde hij en kwam omhoog van het bed. De sleutel haalde hij uit zijn broekzak en legde die neer op het nacht kastje.

Suzy knikte even kort en draaide haar hoofd om naar de anderen. ''I'm just like giving you human beings a tip. Vervain, wear that. Otherwise they can compell you to let them out. And we have to watch Stefan clearly. Y'all know why ofcourse.'' knikte ze en hoorde al gauw het geroep van Stefan. ''And now he's already getting on my nerves. I'll be checking on Alexis tonight but if something happens just call me then.'' mompelde ze en stapte de trap af door naar de kelder.

Katherine keek om zich heen heel verzwakt maar dat verdween snel wanneer ze al meteen wist waar ze was. Wel voelde ze zich licht in het hoofd. Wanneer ze weg probeerde te komen voelde ze het vervain in haar huid branden waarop ze met een kreun zich terugtrok. ''Uugh, why the even hell did they know.'' snauwde Katherine en begon verder te trekken aan de kettingen.

IMG_3988.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  42  |  43  |  44  |  45  |  46  ...  64  |  »  |  Last

« Back to previous page