Search for posts by Skullet

First Page  |  «  |  1  ...  43  |  44  |  45  |  46  |  47  ...  64  |  »  |  Last Search found 639 matches:


Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/20/2016 06:03 PM

Kai had haar neer gelegd op dezelfde tafel als vorige keer waar ze onderzocht werd. ''All you need to know now is that she got tortured and lost her voice. Katherine and Stefan. We're just worried about the baby's.'' mompelde Kai om Alexis een beetje te verwoorden. Jo zei nog een paar dingen en begon toen weer met de apparaten de baby's te controleren. ''For now they're doing all fine.'' had ze gezegt na een aantal momentjes waarop Kai opgelucht ademhaalde. ''But because Alexis is so weak, they are too. I'll write you a perscription about some medicine and just take a rest when you're back home. Both of you.'' zei ze waarop Kai kort fronsde. ''Yea Kai, you too. You look awful.'' knikte ze en kwam overeind van de stoel waar ze met een klein potje pillen aankwam die ze aan Kai gaf.

Suzy was de rest van de reis doodstil en zo kwamen ze aan bij het salvatore huis. Het was nu nog rustig totdat ze geroep van binnenhuis hoorde. Meteen stapte Suzy uit de auto en stapte naar binnen toe waar ze half omver werd geduwd door Jeremy die nog in de deuropening stond. ''Jesus christ, Suzy.'' mompelde hij en keek haar even aan. ''I heard yelling, so I thought something happened.'' mompelde ze en keek hem even kort aan. ''Were are they.'' zuchtte ze en keek de anderen even aan. ''In the cells under the house. It took us a bit to get Damon change his mind.'' zuchtte Matt die daar vandaan kwam gelopen.

tumblr_nz3xshIDG01u5v91fo1_500.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/20/2016 04:47 PM

Kai pakte de sleutels vast in zijn hand en knikte even kort. ''We'll call.'' mompelde hij nog en stapte met Alexis in zijn armen richting het ziekenhuis. Haar kleding was besmeurd met bloed waardoor het er ernstig uitzag. Wat het ook was natuurlijk, maar de meeste zouden denken dat er nog iets ergers gebeurd was. Wanneer ze binnen gelopen kwamen zag Kai al snel Jo die aan kwam rennen. ''Come with me.'' had ze gemompeld en Kai volgde maar meteen.
 
Suzy glimlachde even naar Alexis en had nog een kus op haar voorhoofd geplaatst. ''Alright, I'll check on you both tonight. Now I have to be there for the others. They need the help they can get.'' had ze gezegt en stapte weer in de auto bij Elena terwijl ze zo terugreden naar Mystic Falls. ''I want you to talk to Damon Elena, if I do it, it will end up reallly bad.'' zei ze.

Suzy_III.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/20/2016 04:29 PM

Kai keek haar begrijpend aan en zuchtte even kort. Hij kon de pijn in haar stem horen waarop hij kort zuchttr. ''Just try and not talk, I don't like to see you hurting.'' fluisterde hij en zuchtte nogmaals. Gelukkig voelde hij zijn lichaam weer op een tenminste normaal gevoel en keek even uit het raam aangezien ze al snel weer bij het campus waren. De auto deur had hij opgedaan en Alexis voorzichtig omhoog getild in zijn armen. Hij had haar zo opgetild dat ze gewoon in zijn armen lag.

Suzy hield voor de rest van de rit haar mond gesloten en vervolgens bij het campus lieten ze Kai en Alexis uitstappen. Suzy deed hetzelfde en stapte nog even naar ze toe en keek even naar Alexis. ''Alright, if anything happens again. Doesn't matter who or what or when it happens call me. I want both of you in my room on the campus so you both can stay there. Take my bed the others will be in Mystic Falls and I'll be back later tonight.'' knikte ze en keek Kai even aan die ze haar kamersleutel aangaf.

Katherine
x

9a3852d101eb86bb8728b921c4c744ea.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/20/2016 03:04 PM

Katherine
x

Kai had even kort geluisterd naar Suzy wat die te zeggen had maar vervolgens richtte hij zich gewoon weer op Alexis. Haar stem was verdwenen. Hij streelde langs haar armen heen heel voorzichtig en zuchtte even kort. ''I am doing just fine, I'm just worried about you.'' mompelde hij en streelde haar haren uit haar gezicht en drukte een korte kus op haar voorhoofd. Het was te begrijpen als ze niks tegen Jo zou zeggen of wie dan ook en hij zou zijn mond goed dichthouden aangezien de dingen zien ook geen pretje was. Vooral van iemand waarvan je houd.

Elena mompelde iets in zichzelf waardoor Suzy opkeek. ''Elena, we can't do anything about what happened. It's that Alexis called me the day it happened otherwise it could've end up way worse than how she is looking right now.'' zei ze. ''Also we need to change Damon's mind about Alexis and what is happenening.'' had ze wat zachter gezegt.

xrdtgvuh.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/19/2016 10:00 PM

Katherine
*Bewusteloos*

Kai voelde de handen van Alexis niet veel later rond zijn wangen heen waardoor hij automatisch zijn arm om haar heen sloeg. Het koste veel moeite maar het was het waard. Om haar gewoon weer vast te houden was alles. Ik ging met zijn rug tegen de autodeur leunen die hij op het slot deed en ging zo zitten dat zij gewoon tegen hem aan lag. ''I'm so, so sorry I couldn't help.'' mompele hij en keek even kort op bij het voelen van een steek in zijn nek. ''I missed you so much.'' mompelde hij.

Suzy had de anderen geholpen met de lichaam van Stefan waardoor het ook wat sneller ging. Die gooiden ze in het busje van Matt waar ze een slot op hadden gedaan en om de polsen van Katherine en Stefan een sterk keten met vervain eraan zodat alsz e wakker zouden worden ze niet weg konden gaan. ''Alright, go to Mystic Falls the Salvatore house and but them in the cells under the house, and vervain in their bodies so they can't do anything.'' knikte Suzy en liep naar de auto van Elena waar Elena al klaar zat. Suzy stapte in de voorkant aangezien Caroline met de andere meegingen. ''Alexis needs to go to Josette, for the babies and what ever else. Kai will heal on his own but has to go with her.'' knikte Suzy.

tumblr_o6wzp0LaKK1ujp572o1_500.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/19/2016 09:44 PM

Katherine voelde hoe ze van meerdere kanten werd vastgepakt en voelde een krak in haar nek waardoor ze neer viel op de grond. Voordat ze helemaal weg was voelde ze een steek rond haar nek en haar hele lichaam verslapte totdat ze weg was in het zwarte.

Suzy staarde naar de scherven die uiteen sprongen. Haar blik ging kort naar Kai die ze toch omhoog trok uit de stoel zodat hij kon staan. ''She is already getting help. You need to get out of here too.'' mompelde ze en keek hem even aan. ''I'm doing this for Alexis alright, because you make her happy.'' knikte ze en sloeg zijn arm rond haar schouder. Qua lengte verschillen ze niet veel en gelukkig kwamen ze best makkelijk weg maar hij had blijkbaar in een medicatie gezeten waardoor hij niks kon en dan had hij alsnog de hulp nodig. Achteren hoorde ze Tyler waardoor Suzy opkeek. ''Bring her to Elena's car, it's bigger.'' knikte ze en keek Kai aan. ''Go there too, she'll need you.'' knikte Suzy.

Kai had dankbaar de hulp van Suzy genomen en steunde gewoon op haar terug naar buiten toe. Het gevoel begon langzaam terug te komen maar veel was het niet. Genoeg om kleine stapjes te zetten om alsnog naar voren toe te komen. Bij de auto van Elena maakte hij zijn weg zo voorzichtig mogelijk dat hij aan de andere kant in de auto zat. Zijn ogen bleven gefixeerd op Elena die ze scherven en alles uit het lijf van Alexis trok en het bloed bleef stromen. Suzy had haar wat bloed gegeven om te helen maar verder konden ze niks doen. Mentaal in ieder geval niet.

xdfgh.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/19/2016 09:08 PM

Suzy hoorde het gegil harder worden en net voordat ze het politie bureau in kon lopen voelde ze hoe een hand haar weg duwde met een harde stoot waardoor ze meteen opkeek en terug rolde op haar voeten. ''Katherine, the bitch who keeps surviving.'' mompelde ze en keek even om naar Elena en Caroline. ''Go.'' mompelde ze en meteen vielen ze aan waardoor Suzy er met vampier snelheid langs kon gaan. Het gegil werd luider en luider en ze zag een deur van een kamertje open staan waar ze dus naar binnen toe ging. Haar ogen vielen op Kai en vervolgens door het raam heet waar ze Alexis in zag. Ze keek naar het materiaal rond Kai heen en trok alles eruit. Vervolgens leunde ze tegen het raampje aan op de microfoon. ''Stefan, watch out before you lose your hand.'' mompelde Suzy.

Katherine had Suzy aan de kant gegooid maar drie tegen 1 had ze niet af kunnen houden dus alsnog slipte er één doorheen. Wie het was wist ze niet aangezien ze te druk bezig was met het afhouden van de andere twee. Ze voelde hier en daar nagels over haar armen heen gaan waardoor ze meteen  kort een pijnlijk gezicht trok maar met een klap van haar handen werden ze beide weggeduwd.

Kai voelde hoe er buisjes uit zijn lichaam werden getrokken en meteen begon hij weer een beetje gevoel te krijgen. Het kwam langzaam terug heel langzaam maar het kwam. En dat was het voordeel. Wanneer hij zijn hande kon bewegen concentreerde hij zich zo erg dat het raam met glas en de spiegel aan de andere kant in scherven brak waardoor hij Suzy even aan keek. ''Save her, because I can't. Not right now.'' mompelde hij.

fc286b35e1309d4508ea9c90e1df6736.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/19/2016 08:25 PM

Suzy was samen met Elena en Caroline in de auto gestapt en zij was achterin gegaan zodat als het zou moeten dat ze er meteen uit kon gaan. Suzy had de weg gewezen door welke straten Elena heen moest rijden het ging tot nu toe heel goed. Suzy had het raam helemaal open gedraaid en had zich er doorheen getrokken zodat ze op het raam zat en naar buiten zat zodat ze alles beter zou kunnen horen. Dat ook lukte. Ze hoorde stemmen en meteen liet ze zich uit het raam heen gaan en kwam op de grond terecht met een koprol.

Katherine keek grijnzend doorheen het raam en zette haar nagels in het lichaam van Kai. Hij zou het nu nog niet voelen maar later wel en daar had ze op gerekent natuurlijk. Met gesloten ogen keek ze op en hoorde het geluid van autosporen waardoor ze meteen wegliep naar de microfoon die er hing. ''We have company Stefan. I'll take care of them.'' mompelde ze en hing de microfoon op en keek even kort om zich heen. ''You can't go anywhere so just stay there.'' mompelde ze geïrriteerd.

Kai luisterde dit keer meer naar Katherine dan naar wat er in de andere kamer gebeurde. Met een glimlach in zichzelf keek hij voorzich uit bij het horen van wat Katherine zegt. ''Ofcourse, it's not like I can go anywhere can I now?'' mompelde hij en kon de blik van Katherine nog horen voordat de deur open werd gedaan van de soort ruimte waar hij in zat. Hij wist niet welke ruimte maar het was best logisch.

Vampire-diaries-season-5-gone-girl-photos-11.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/19/2016 08:01 PM

2 tot 3 dagen later

Suzy hadden afgesproken met Jo, ze wist misschien niet elke spreuk uit het hoofd en moest haar krachten beoefenen maar een locatorspell wist ze nog wel. En maar goed ook aangezien ze anders geen flauw idee hadden waar ze waren. Ze haddden de ketting van Katherine gevonden en dat betekende dat ze zou kunnen weten waar ze waren. Jo was geconcentreerd bezig en Elena en Caroline stonden vlak naast Suzy. ''They are in a..'' werd er gemompeld en verder bleef het even stil. ''..jailcel.'' mompelde Jo waarop Suzy meteen opkeek. ''Ofcourse, why didn't I even think about that one.'' mompelde ze geërgerd. ''Thanks Jo.'' mompelde ze en keek kort naar Elena en Caroline en pakte meteen haar jas van de stoel af en ging het gebouw uit.

Katherine stond dit keer vlak achter Kai. Het was Stefan's beurt geweest om Alexis te martelen en zou had er heel veel plezier in gehad dus ze gunde het hem nu wel. Ze kon de dooddende blik van Kai voelen in haar haar lichaam, maar ze gaf er geen steek over. ''It would be much more fun for you to feel the pain she is feeling.'' fluisterde ze en plaatste haar handen voorzichtig rond zijn nek. Het bloed van Alexis smeerde ze langs hem heen en het fijne was dat hij niet tegen stribbelde.

Kai had al de hele tijd naar Alexis moeten kijken. Hoe ze de pijn moest verdragen maar hij wist dat het tot een punt zou komen dat dat niet ging gebeuren. Het enige wat hij wou was haar plek in nemen zodat hij de pijn kon hebben die zij had. Zodat zij tenminste zou leven als er iets gevaarlijks zou gebeuren. Hij negeerde Katherine volkomen die nu bij hem in de kamer zat. Het geluid stond nog volop en het was veel ste hoor baar.

iaguscvfs.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 06/19/2016 06:44 PM

Kai zuchtte even kort. ''You already know she's suffering, and so am I. All I do is don't show it towards annoying bitches who are trying to ruin someone's life without even thinking what they're doing.'' begon hij. ''The really funny fact about all this is that when you switch back your humanity you will come walk down towards Alexis and cry your eyes out because you're sorry. Or if you plan on killing her and me you will try and kill yourself because of what you've done. Because you may not like it, they will find a way to switch back your humanity. You maybe don't wanna think about the truth, bit that's what I am talking. Right now..''

Suzy
*schrijf ik later weer bij*

Katherine spuugde het bloed uit dat nog in haar mond zat en draaide zich naar het glas dat in de muur zat en keek er even kort naar. ''As you wish.'' mompelde ze en trok haar jas uit die ze op de grond neer gooide en haar mond af veegde. Zonder enige enkele waarschuwing steekt ze zo de punt van haar hak in Alexis haar voet en blijft drukken. Ook pakt ze haar schouders vast die ze met een simpele mep in de verkeerde positie neerzet.

L5GSR9uRPNw.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  43  |  44  |  45  |  46  |  47  ...  64  |  »  |  Last

« Back to previous page