Search for posts by Evanescence

Search found 6 matches:


Evanescence

22, female

  Level 5

Posts: 9

Re: Ideeën voor Hell♥♥del M♥del!

from Evanescence on 04/22/2015 04:57 PM

Bedankt  

Reply

Evanescence

22, female

  Level 5

Posts: 9

Re: idee!

from Evanescence on 04/22/2015 03:51 PM

Om dit soort ingewikkelde ideeën uit te voeren moet je of weten hoe Html codes werken, wat echt heel erg lastig is. Of je moet een domeinnaam betalen.
Ik denk dat beide keuzes moeilijk is voor iemand van 12 jaar, maar ik weet natuurlijk niet of Isabella daar iets vanaf weet. 

Reply

Evanescence

22, female

  Level 5

Posts: 9

Re: Ideeën voor Hell♥♥del M♥del!

from Evanescence on 04/22/2015 03:47 PM

Ik heb dat er bewust niet bij gezet, omdat je als je dat wilt gaan doen een domeinnaam moet kopen. Of terwijl geld moet betalen om de zoveel tijd.

Reply

Evanescence

22, female

  Level 5

Posts: 9

Re: Ideeën voor Hell♥♥del M♥del!

from Evanescence on 04/22/2015 02:00 PM

Ik heb Admin gemaild met de link van dit topic, ze ziet het wel wanneer ze online is.
Trouwens waarom staat er steeds onder je naam: ''Oke en nu'' haha 

Reply

Evanescence

22, female

  Level 5

Posts: 9

Re: Ideeën voor Hell♥♥del M♥del!

from Evanescence on 04/22/2015 01:55 PM

Dankjewel voor je mening. Nee het is nog niet ingevoerd, wat ik bedoel is dat er ook een pagina komt, waar je alle ''offline'' leden kunt zien. Zodat we kunnen bijhouden hoeveel leden we hebben.
Liefs, 

Reply

Evanescence

22, female

  Level 5

Posts: 9

Ideeën voor Hell♥♥del M♥del!

from Evanescence on 04/22/2015 01:49 PM

Hallo allemaal, 
Aangezien deze website nog nieuw is, dacht ik dat Isabella een paar ideeën wel kon gebruiken. Ik verwacht natuurlijk niet dat alles ool echt gaat gebeuren, omdat dit geen betaalde website is met een eigen domeinnaam.

 1. Instellen dat een aantal namen niet uitgekozen kunnen worden als account naam. Zoals bijvoorbeeld de account naam ''Admin'', ''Moderator'' en misschien ook namen die niet van toepassing zijn. ( Scheld woorden?).

 2. Een kleurtje instellen als achtergrondkleur bij berichten die Admin en de (toekomstige) moderators op het forum plaatsen. Zoals bijvoorbeeld roze bij de berichten van Admin, en blauw bij de berichten van de moderators.

 3. Een pagina instellen waar je alle leden ziet van Hell♥ M♥del. Zodat we ook kunnen bijhouden hoeveel leden er zijn in totaal op de website.

 4. Meerdere functies bedenken naast de functie moderator.

 5. Ik weet niet of dit kan, maar misschien is het volgende handig voor de wat jongere leden van de website: Naast de talen Engeld en Duits, ook de taal Nederlands kunnen instellen.

 6. Een aparte pagina waar je alle (online én offline) leden ziet die een functie hebben. Zoals de Admin en de moderators.

 7. Iedere maand een ''Lid van de maand'' uitkiezen.

 8. Een pagina met nieuws over de website. Zoals de nieuwe wijzigingen.

 9. Mijn allerlaatste idee is dat we iets kunnen doen met het aantal punten dat we hebben/krijgen. Zoals dat als je ... punten hebt win je .....
Dit waren mijn ideeën. Hieronder kunnen jullie discuseren over wat er wel en niet goed aan is bedacht. Zoals welke ideeën je goed vindt, en welke misschien wat minder. Praat er met elkaar over!

Liefs,
 
fhhgg.jpg
AnewStory van Gosupermodel en Evanescence van Hell♥ M♥del.

Reply Edited on 04/22/2015 02:03 PM.

« Back to previous page