Search for posts by Striped-

First Page  |  «  |  1  |  2 Search found 19 matches:


Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/23/2016 10:47 PM

Sean.
De woorden van Jade lieten hem lachen. Hoofdschuddend keek Sean de zus van Cameron. Luisteren naar de regels voor Jade zou Sean doen. Hij meende elk woord. Cameron wilde het zo. Er iets aan veranderen? Nee, dat kon Sean niet. Hij wilde dat Jade zich zou houden aan de woorden van Sean. Het waren de regels van Cameron, Jade luisterde vast wel naar Cameron. Tenminste, dat hoopte Sean. Hij had niet zin in ruzie hierover. De regels bedacht Sean niet, waarom zou Jade dan ruzie maken met hem hierover? Vlug likte Sean over zijn lippen heen. "Dit is het beste voor mevrouw Morres. Geloof me." Knikte Sean. Hij wilde niet dat Jade zou zeuren over de regels van Cameron. Regels waren regels. Ermee zitten? Ja, dat deed Jade zeker. Hij kon het aan de zus van Cameron zien. Hij kon nu niet iets doen voor Jade. Zoiets zou Jade moeten regelen met Cameron en niet met hem. Hij moest hard voor Jade zijn, dat waren de woorden van Cameron. Héél misschien zou Sean iets veranderen aan de regels van Cameron. De vriendinnen van Jade mochten best komen, maar slapen niet. Hij wilde niet last hebben van Jade en haar vriendinnen. Als de vriendinnen van Jade normaal zouden doen mocht ze best komen. Jongens? Nee, die mochten niet komen. Daar zou Sean zich wel aan houden. Voor elf uur binnen? Daar ook. Hij wilde niet dat Jade laat over straat zou moeten lopen. Feestjes voor Jade? Daar was Sean het niet over uit. Feestjes bezochten Sean en Cameron ook vaak. Misschien mocht Jade daar wel heen, maar dan zou Sean wel mee komen. Aan Jade de keuze dus. Hij keek de zus van Cameron aan.
Screenshot_2015-08-19-20-00-30-1.png

Reply

Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/23/2016 10:14 PM

Sean.
Natuurlijk wist Sean dat Jade keek naar het lichaam van hem. Dat vertelde Cameron ook vaak aan hem. Zeker als Jade ook in de kamer was. Zelfs Cameron verveelde Jade met zulke dingen. Iets waar Sean wel om kon lachen. Hij keek ook naar het lichaam van Jade. Vaak had Sean ook woorden voor Jade over haar lichaam. Iets wat ze alles behalve leuk vond. Hij luisterde naar de woorden van Jade. Grijnzend keek Sean de zus van Cameron aan. "Nee, alleen mevrouw Morres. Geen ander persoon." Knikte Sean. Al snel begon Sean met de regels voor Jade. "Ik heb een paar regels met Cameron bedacht en we willen dat Jade zich daar aanhoudt." Begon Sean. "Vriendinnen blijven niet slapen. Jij slaapt niet bij andere vriendinnen. Voor elf uur in de avond is Jade binnen in huis en niet buiten. Feestjes zijn verboden voor mevrouw Morres. Jongens? Die zijn al helemaal verboden. Zeker in dit huis." Klonken de lange woorden van Sean. Hij keek Jade aan. "Duidelijk?" Vroeg Sean. Hij meende al zijn woorden en zo wilde Sean ook overkomen. Cameron wilde Jade hier zich aan zou houden en daar zou Sean voor werken. Ook de vader en moeder van Jade vonden de regels voor Jade prima. Elk moment kon Sean woorden verwachten uit de mond van Jade. Woorden die alles behalve leuk waren. Natuurlijk zou Jade niet meewerken. Dat wist Sean bijna wel zeker. Naar de bewegingen van de zus van Cameron keek hij. "Je haar zit héél leuk, Jade." Zei Sean, doelend op Jade die de blonde lokken in model bracht. Hij was benieuwd wat Jade van de regels zou vinden. Zelf had Sean ze niet bedacht, Cameron had ze bedacht. Je kon wel zeggen dat Cameron zich vaak druk maakte om Jade. Zeker om bepaalde dingen, vandaar de regels voor Jade.
Screenshot_2015-08-20-21-39-01-1.png

Reply

Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/23/2016 07:32 PM

Sean.
Rustig kleedde Sean zich om in de kamer van Cameron. Een zwembroek had Sean aan in de kleur rood. Fel rood was de zwembroek niet, meer een midden rood kleur. Regelmatig had Sean deze zwembroek aan. Natuurlijk had Sean ook andere zwembroeken mee. Vandaag werd het deze zwembroek voor hem. Hij bekeek zich even in de spiegel. Ook haalde Sean een hand door zijn haar. Zijn haar zat mooi in model. Gelukkig maar. Altijd wilde Sean dat zijn haar mooi in model zat. Vrij logisch vond hij. Hij nam uit de badkamer een handdoek mee. Gelijk daarna liep Sean door naar beneden. Hij zou nu weer de zus van Cameron opzoeken. Ook zou Sean regels maken met Jade. Dat wilde Cameron vooral. Er zich aanhouden zou Sean zeker doen. Cameron koos hem niet zomaar uit als oppas voor Jade. De regels wilde Sean nu meteen met Jade bespreken. Hij liep naar buiten en liet zijn blik op Jade vallen. "I'm back." Greens Sean. Op een ligstoel nam Sean plaats. "Ik zou wat dingen met mevrouw Morres willen bespreken." Knikte Sean. "Zou dat nu kunnen?" Vulde hij aan. Hij wilde daarmee klaar zijn. Dan wist Jade ook meteen wat de regels waren. Gelijk voelde Sean de zon op zijn lichaam branden. Vaak bezocht Sean de sportschool. Je kon wel zeggen dat iedereen dat aan hem kon zien. Vaak was Sean wel een paar uur aan het sporten op één dag. Sowieso elke week was Sean in de sportschool. Jongens vonden zulke dingen nogal belangrijk. Hij zeker ook. Regelmatig was Sean ook met Cameron aan het sporten. Het verschilde vaak met wie Sean was. Regelmatig met Cameron, soms met een andere vriend, dan weer met meerdere vrienden en héél soms alleen.
SI_20151219_185551-1.jpg

Reply

Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/23/2016 06:44 PM

Sean.
Hij keek naar Jade die boven kwam. Grijnzend keek Sean de zus van Cameron aan. "En? Hoe was het?" Greens Sean. Natuurlijk doelde Sean op de duw waardoor Jade nu in het zwembad stond. Je kon wel zeggen dat Jade het alles behalve leuk vond. Dat was ook het doel van hem. Tot nu verliep het prima voor hem. Ruzie hadden ze nog niet. Normaal zouden ze nu al ruzie hebben. Verbeteringen hadden ze dus nu al. De woorden van Jade lieten hem lachen. "I know, i know." Knikte Sean. Trots? Ja, dat was Sean wel. Normaal belandde Jade nooit zo simpel in het zwembad. Ook de andere woorden van Jade vulde zijn oren. "Lief? Ik dacht dat mevrouw Morres me vervelend vond?" Lachte Sean. Testen deed Sean Jade zeker. Hij wilde de normaalste woorden uit de mond van Jade horen over hem. Daar waren bepaalde woorden wel voor nodig uit de mond van hem. Vlug likte Sean over zijn lippen heen. Zometeen zou Sean zich wel omkleden. Hij zou Jade niet alleen laten zwemmen. Ookal wilde ze dat liever wel. Hij liep een stuk meer naar de deur en luisterde naar de woorden van Jade. "Tuurlijk, Jade. Geniet ervan." Glimlachte Sean overdreven. Zometeen zou Sean de zus van Cameron weer opzoeken. Hij zou zich nu omkleden en daarna weer Jade opzoeken. Rustig liep Sean naar de woonkamer, door naar de kamer van Cameron. Daar bevond zich de koffer van Sean met al zijn spullen.
Screenshot_2016-01-08-20-20-17-1-1.png

Reply

Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/23/2016 12:22 PM

Sean.
De woorden van Jade lieten hem lachen. Altijd was Jade zo snel boos. Deze keer ook. Dat verbaasde hem niet. Zelfs om normale woorden van Sean kon de zus van Cameron boos worden. "Love you, babe." Greens Sean na de woorden van Jade. Volgens Jade was Sean een sukkel. Hij hoorde die woorden vaker uit de mond van Jade komen. Het boeide hem niet veel wat Jade allemaal zei. Grijnzend keek Sean naar de zus van Cameron. Ook dat mocht Sean niet van Jade doen. Vlug likte Sean over zijn lippen heen. Naar de bewegingen van Jade keek Sean. Hij moest even lachen om de woorden van de zus van Cameron. "Graag." Knikte Sean. Natuurlijk zou Jade hem niet een kus geven. Wel eens vaker probeerde Sean dat bij Jade. Gelukt is het hem nog nooit. Logisch. Jade wilde nooit met Sean praten. Je kon wel zeggen dat Jade een hekel aan hem had en dat liet merken. De handdoek liet Sean uit zijn hand pakken door Jade. Hij wist dat Jade hem niet een kus zou geven. Hij zou haar wel pakken op een andere manier. Waarschijnlijk vond ze dat alles behalve leuk. Hij liep naar Jade en nam plaats op de ligstoel die naast de zus van Cameron stod. "Je bent zeker wel blij met de handdoek?" Vroeg Sean simpel. "Die zou mevrouw Morres zometeen wel nodig hebben." Klonken de woorden van Sean. Hij kon een kleine lach niet onderdrukken. Haar lichaam was al helemaal druppel vrij. Als Sean haar in het zwembad zou duwen zou ze de handdoek wel nodig hebben. Ook haar lichaam zou dan weer hélémaal onder de druppels zitten. Hij stond weer op en nam de hand van Jade vast. Hij hield Jade omhoog en liep met de zus van Cameron naar het zwembad. "Dit verdiend Jade wel vind ik. Zeker na net." Knikte Sean. Hij duwde Jade in het zwembad. Op deze manier zou Jade boeten voor haar daden bij hem. De plek hield Sean in het oog. Elk moment kon Jade weer boven komen. Lieve woorden van Jade zou Sean zeker niet horen uit haar mond. 
Screenshot_2016-01-28-22-22-07-1-1.png

Reply

Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/22/2016 10:10 PM

Sean.
Of Jade boos was op hem? Nee, ze was woedend. Grappig kon Sean het wel noemen. Hij maakte Jade wel vaker boos. Vooral met zulke woorden. Zijn blik viel op Jade die hem woedend aankeek. "Altijd blijven lachen hè, Jade." Greens Sean. Waarschijnlijk vond Jade het bezoek van hem alles behalve leuk. Ergens kon Sean dat snappen. Hij wilde dit liever ook niet. Ja inderdaad, Sean had een hekel aan Jade. Toch kon Sean bepaalde woorden niet laten. De woorden die Sean zei over het lichaam van Jade was de waarheid. Liegen daarover kon niet. Gelukkig deed Sean nu best normaal. Waarschijnlijk vond Jade dat niet. Hij deed wel zijn best, meer kon Sean niet doen. De woorden van Jade lieten hem lachen. "Why so mad?" Greens Sean. Het zou Sean niks verbazen als Jade nu zou zeggen dat Sean een sukkel was. Hij hoorde die woorden wel vaker uit de mond van Jade komen. Serieus nam Sean die woorden niet. Dit konden wel drie leuke maanden worden.. Jade zou alleen mee moeten werken. Normaal zouden Jade en Sean nu al ruzie hebben. Om de simpelste woorden konden ze al ruzie hebben. Deze keer wilde Sean dat niet. Hij zou zich inhouden. Je kon wel zeggen dat Sean veel over had voor Cameron. Hij deed dit alles voor Cameron en voor hun vader en moeder. Niet persoonlijk voor Jade. Toch vond Sean het vreemd dat Jade een oppas nodig had. Hij was zelf héél vaak alleen. Misschien was het omdat Cameron een stuk ouder was als Cameron. Altijd zal het een raadsel voor Sean blijven. Naar alle bewegingen van de zus van Caremon keek Sean. Hij luisterde naar de woorden van Jade. Met zijn vinger drukte Sean op zijn wang. Hij doelde op een kus van Jade op zijn wang. "Je mag de handdoek niet zomaar hebben." Knikte Sean. Grijnzend viel zijn blik op de zus van Cameron. Hij was benieuwd naar de nieuwe woorden van Jade. Zou ze een kus drukken op zijn wang? Waarschijnlijk niet. Het zou hem wel verbazen als ze het zou doen.
Screenshot_2016-04-23-12-17-47-1.png

Reply

Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/22/2016 08:47 PM

Sean.
Al snel opende Jade de deur voor hem. Automatisch viel zijn blik op de zus van Cameron. Hij luisterde naar alle woorden die uit de mond van Jade kwamen. Reageren zou Sean niet doen op alle woorden van Jade. Er iets aan veranderen dat Sean laat was kon niet. Woorden daarover zou dus ook niet hoeven. Toch wilde Jade daar wel iets over zeggen. Niet verrassend voor hem. "Geen rondleiding van mevrouw Morres dus?" Lachte Sean. Al snel was Jade weer verdwenen. Met zijn koffer liep Sean naar boven naar de kamer van Cameron. Hij wist precies waar de kamer van Cameron zich bevond. Logisch. Enorm vaak was Sean hier. Natuurlijk was Cameron ook vaak bij Sean. Dan waren ze weer bij hem en dan weer bij Cameron. Het verschilde vaak. Hij opende de deur van de kamer. Alles was schoon in de kamer van Cameron. Dat was niet vaak. De koffer zette Sean midden in de kamer. Later zou Sean die wel opruimen. Nu nog niet. Eerst zou Sean met de zus van Cameron praten. Gewoon over van alles. Hij verliet de kamer en liep door naar de badkamer. Voor Jade pakte Sean een handdoek. Natuurlijk zou Jade de handdoek niet zomaar mogen hebben van Sean. Daar moest ze wel iets voor doen. Zelfs met de kleinste dingen wilde Sean de zus van Cameron vervelen. Rustig liep Sean naar beneden en meteen door naar het zwembad. "I'm back, Morres." Greens Sean. Vaak noemde Sean Jade haar bij haar laatste naam. Hij wist dat Jade dat alles behalve leuk vond. Zijn blik viel op het lichaam van Jade. "Wat dacht Jade? Ik doe een leuke bikini aan voor Sean? Goed idee van mevrouw Morres." Knikte Sean. Ook nu wist Sean dat Jade zulke woorden niet wilde horen. "Mag ik Jade de komende drie maanden vaker in bikini bewonderen?" Vulde Sean lachend aan. Grijnzend keek Sean de zus van Cameron aan. Reacties als deze kon Sean niet laten. Dat wist Jade vast ook wel. Hij had de handdoek voor Jade in zijn hand. "Trouwens, ik heb een handdoek mee." Zei Sean simpel. "Je mag hem alleen niet zomaar hebben. Ik heb speciaal voor Jade hélémaal naar de badkamer moeten lopen." Klonken de woorden van Sean die bedoeld waren voor Jade. Hij was benieuwd naar alle woorden van Jade. Je kon wel zeggen dat het warm weer was. Enkele minuten stond Sean nu al buiten. Gelijk voelde Sean de warmte om zich heen. Zijn kleren had Sean ook nog aan. Vandaar dat Sean het zo warm had. Hij had het vast een stuk warmer als Jade. Gelukkig werd Sean nooit zo snel rood door de zon. 
ColorTouch-1469114678960.jpg

Reply

Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/22/2016 07:16 PM

Sean.
Even keek Sean snel op zijn iPhone. Te laat was Sean zeker. Hij zou allang bij Jade moeten zijn. Ver verwijderd van Jade's huis was Sean niet meer. Elk moment zou Sean de zus van Cameron weer zien. Natuurlijk had Sean een lange discussie met Cameron over Jade. Waarom wilde Cameron dat Sean zou letten op Jade? Waarom niet een ander persoon? Bijvoorbeeld een vriendin van Jade. Je kon wel zeggen dat Sean het voor Cameron deed. Voor zijn plezier deed Sean het niet. Vlug likte Sean over zijn lippen heen. Hij was wel vaker met Jade, maar dan was Cameron ook in de kamer. Deze keer niet. Hij zou helemaal alleen met Jade zijn. Ongemakkelijk? Ja, dat was het zeker. Toch wilde Sean het leuk hebben met Jade de komende drie maanden. Het zou alleen wel even kunnen duren. Drie maanden waren lang. Zoiets kon wel even duren. Vandaar dat Sean niet zin had in ruzie's met de zus van Cameron. Hij wilde een leuke oppas voor Jade zijn. De moeder en vader van Jade en Cameron vonden het ook prima als Sean zou oppassen. Op hun wilde Sean een prima indruk maken. Contact houden met Cameron zou Sean zeker doen. Ook de komende drie maanden. Bijna nooit was Sean zovéél maanden zonder Cameron. Buiten was het mooi weer. Waarschijnlijk was Jade dus al in het zwembad. Reacties over haar lichaam kon Jade wel zien aankomen als ze een bikini aan had. Zoiets kon Sean niet laten. Jongens waren nou eenmaal zo. Aangekomen bij Jade's huis parkeerde Sean zijn Audi. Hij stapte uit en haalde zijn koffer uit de witte Audi. Met zijn koffer liep Sean naar de voordeur. Hij was benieuwd hoe Jade zou doen. Aardig? Waarschijnlijk niet. Sean zou wel normaal doen. Hij zou het proberen voor Cameron en ook voor Jade. Hij belde aan en wachtte op Jade die elk moment de voordeur kon openen. Waar Sean zou slapen? Waarschijnlijk in de kamer van Cameron. Hij zou de zus van Cameron de komende maanden wel vervelen. Natuurlijk wel op een leuke manier. Toch wilde Sean van alles aan Cameron bewijzen. Zoals dat Sean prima kon letten op Jade. Vlug haalde Sean een hand door zijn haar. Het zou wel wennen voor Sean zijn. Een nieuw huis, drie maanden lang met Jade en drie maanden zonder Cameron. Het zouden drie alles behalve normale maanden worden voor Sean.
Screenshot_2016-07-21-16-57-00-1.png

Reply

Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/21/2016 11:19 PM

Sean O'Donnell.
Vandaag zou Sean drie maanden lang met Jade zijn. Je kon wel zeggen dat Sean daar alles behalve zin had. Zijn beste vriend Cameron wilde dat Sean zou oppassen op Jade. Jade en Cameron waren broer en zus. Hun ouders waren vaak in andere landen voor hun werk. Je kon wel zeggen dat Cameron en Jade één huis deelde met elkaar. Hun vader en moeder waren niet vaak met Cameron en Jade. Deze keer zou Cameron ook in een ander land zijn. Ze wilde Cameron graag meenemen voor hun werk. Daardoor zal Jade alleen zijn. Iets wat Cameron niet wilde. Vandaar dus dat Sean drie maanden zou moeten overleven met Jade in één huis. Jade en Sean waren niet beste vrienden. Ze konden elkaar alles behalve uitstaan. Toch zou Sean normaal doen. Dat was een stuk leuker voor Jade ook. Waarschijnlijk zou Jade alles behalve normaal doen. Arrogant? Ja dat was Jade zeker. Tenminste, dat vond Sean. Of Sean zin had in de komende drie maanden? Nee.. Toch wilde Sean drie leuke maanden met Jade. Daar zou Sean wel even voor moeten werken. Rustig stapte Sean in zijn Audi. Maandenlang had Sean zijn rijbewijs al. Hij reed bijna elke dag wel zijn Audi. Het was een Audi R8 in een witte kleur. Dat vond Sean het mooiste. Zijn vader en moeder hadden de Audi voor Sean betaald. Als cadeau omdat Sean 18 werd. Ook de moeder en de vader van Sean waren vaak in andere landen voor hun werk. Vooral zijn vader. Gelukkig wende Sean daar wel aan. Fijn vond Sean het wel soms als zijn moeder en vader allebei in een ander land waren. Dan had Sean even rust. Natuurlijk vond Sean het ook weer leuk als ze klaar waren met hun werk in andere landen. Nog snel haalde Sean een hand door zijn haar. Nu konden de drie lange maanden beginnen voor Sean. Hij was onderweg naar Jade. Over enkele minuten zou Sean al bij Jade zijn. Of Cameron, de moeder en vader van Cameron en Jade al weg waren wist Sean niet precies. Met een hoge snelheid reed Sean naar het huis van Jade en Cameron. In een koffer zaten alle spullen van Sean. Hij nam een koffer mee omdat het drie maanden waren. Hij wilde niet voor de kleinste dingen naar huis rijden. Een koffer was dus wel nodig. Hopelijk zouden dit drie leuke maanden worden. Natuurlijk zou Sean de zus van Cameron wel vervelen, maar wel op een leuke manier. Jade was een mooie meid. Dat kon Sean niet ontkennen. Hij baalde alleen van haar karakter.
Screenshot_2016-06-11-08-49-30-1.png

Reply
First Page  |  «  |  1  |  2

« Back to previous page