Search for posts by Striped-

1  |  2  |  »  |  Last Search found 19 matches:


Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/28/2016 07:39 PM

Sean.
Luisteren deed Sean naar de woorden van Jade. "Tuurlijk, Morres." Knikte Sean. Sarcastisch kwamen de woorden uit de mond van Sean. Natuurlijk wist Sean dat ook wel. Hij zou de rollen alleen omdraaien. Jade wilde indruk maken op Jasper en Jasper vond het allemaal prima. Hij wist dat Jade zulke woorden alles behalve leuk vond. Knikkend keek Sean haar aan. Niet veel later drukte Jade een kus op de wang van Sean. Gelijk legde Sean zijn hand op Jade's voorhoofd. "Voelt Jade haarzelf wel lekker? Ben je niet ziek?" Plaagde Sean de zus van Cameron. Natuurlijk doelde Sean op de zus van Cameron die hem een kus drukte op de wang van Sean. Zoiets deed Jade niet snel. Vandaar dat het Sean zo verbaasde. Reageren op de andere woorden van Jade zou Sean niet doen. Normaal zou Sean ook drinken. Deze keer kon het alleen niet. Veiligheid boven alles was het nu even voor Sean. Er mocht Jade niks overkomen. Daar moest Sean dan ook voor werken. Zelfs drank moest Sean hiervoor laten schieten. Hoofdschuddend keek Sean de zus van Cameron aan. "Kom. Ik breng mevrouw Morres wel weer naar Jasper. Die wil vast wel dansen met Jade." Knikte Sean. Een bepaalde kant liep Sean op. Natuurlijk zou Sean de vriend van Jade niet opzoeken.
Screenshot_2015-08-19-20-56-13-1.png

Reply

Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/28/2016 07:02 PM

Sean.
Luisteren deed Jade alles behalve. Opnieuw bevond de hand van Jade zich op de billen van Sean. Iets waar Sean wel om kon lachen. Reageren op de woorden van Jade zou Sean niet doen. Zometeen zou Sean de zus van Cameron pas neerzetten. Grijnzend luisterde Sean naar de woorden van Jade. "Je wilde indruk maken op Jasper. Of niet soms? Zo lukt dat vast wel." Lachte Sean. Natuurlijk verveelde Sean de zus van Cameron maar. Na haar woorden zette Sean de zus van Cameron neer. "Is mevrouw Morres nu weer blij?" Greens Sean. Hij doelde op dat Jade weer stond. De woorden van Jade lieten hem lachen. "Kusjes zijn ook prima hoor, Morres." Greens Sean. Zulke woorden hoorde Jade vaak uit de mond van Sean komen. Een hekel had ze zeker aan zulke woorden. Luisteren deed ze ook niet na zulke woorden van hem. Nooit wilde ze hem een kus geven. Hij keek naar de bewegingen van Jade. "Hoezo dronken?" Plaagde Sean haar. Je kon wel zeggen dat Jade al véél drank op had. Dat kon Sean merken aan de zus van Cameron. Vlug likte Sean over zijn lippen heen.
Screenshot_2015-08-20-21-39-01-1.png

Reply

Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/28/2016 02:22 PM

Sean.
Reageren deed Jade niet op de woorden van Sean. Hij wist dat Jade een hekel had aan zulke woorden. Vandaar dat ze niet veel zei. Iets waar Sean wel om kon lachen. Ze wist ook wel dat Sean de volwassen was in huis. Hij kon het alleen niet vaak waar maken. Vaak kwam dat ook door de woorden van Jade. De woorden van Jade lieten hem lachen. "Bang? Absoluut niet." Knikte Sean. "Ik bedoel maar, Jade Morres is niet één van de beste danseressen. Ik schaam me dan nogal voor mevrouw Morres." Plaagde Sean de zus van Cameron. Natuurlijk meende Sean zijn woorden niet. Hij verveelde Jade maar. Met elk klein ding wilde Sean de zus van Cameron vervelen. Hij voelde de hand van Jade op zijn kont. "Niet aan me kont zitten, Jade. Dat is een plek die meiden niet mogen aanraken." Lachte Sean. Rustig liep Sean door alle mensen heen. Voor de uitgang zou Sean de zus van Cameron wel neerzetten. Nu nog niet. Opnieuw was Sean aan het luisteren naar de woorden van Jade. "Vertrouwen doet Cameron me zeker. Ook met zijn lieve zus Jade Morres." Knikte Sean. Zijn woorden waren wel de waarheid. Hij koos Sean uit als oppas voor zijn zus Jade. Vertrouwen had Cameron dus zeker in hem. Waarschijnlijk stond die Jasper al met andere meiden. Dat was maar beter ook, zo zouden Jade en Jasper niet meer in contact komen.
SI_20151219_185551-1.jpg

Reply

Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/28/2016 12:46 PM

Sean.
Grijnzend deed Sean luisteren naar de woorden van de zus van Cameron. "Wat ik ben? De volwassen." Knikte Sean. Hij wist dat Jade aan zulke woorden een hekel had. Ze vond het alles behalve leuk dat Sean ouder was. De woorden van Jade lieten hem lachen. "Jammer. Ik zou Jade Morres wel graag als vriendin willen." Greens Sean. Je kon wel zeggen dat Jade al véél drank op had. Hij kon van alles nu zeggen over Jade. Morgen zou de zus van Cameron het allemaal niet meer weten. Zelf kon Sean niet drinken dus haalde alleen Jade wat drank. Rustig liepen ze weer door alle mensen heen. Zijn blik viel op Jade na haar woorden. "Of ik met Jade Morres wil dansen? Nee, bedankt." Verveelde Sean haar. Grijnzend viel zijn blik op de zus van Cameron. Hij keek naar alle bewegingen van Jade. Hij nam Jade vast en bukte wat. Niet veel later bevond het lichaam van Jade zich op de schouder van Sean. "Ik loop wel na de uitgang. Vindt Jade dat prima?" Klonken de woorden van Sean. Waarschijnlijk wilde Jade nog lang niet na huis. Zelf wilde Sean ook nog wel blijven. Hij verveelde Jade alleen maar wat.
Screenshot_2016-01-08-20-20-17-1-1.png

Reply

Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/28/2016 12:10 PM

Sean.
Luisteren deed Sean na de woorden van Jade. Reageren kon Sean niet. Jade nam hem meteen mee. Hij duwde zich door alle mensen heen. Jade en haar vriend waren nu niet meer met elkaar. Blij? Ja, dat was Sean best wel. Hij deed zijn werk dus prima. De vriend van Jade was nu al met een ander persoon. Dat wist Sean wel zeker. Hij zou vast niet op Jade wachten. Hij wilde lang bij de vriend van Jade uit de buurt blijven met de zus van Cameron. Zo zouden ze deze avond niet meer in contact komen. De woorden van Jade lieten hem lachen. "Jaloers? Op hem?" Lachte Sean. "Je weet wat de regel is, Jade. Jongens zijn verboden. Thuis, buiten en hier ook." Knikte Sean. Ook naar de andere woorden van Jade luisterde Sean. Wat bedoelde ze met haar woorden? Je kon wel merken dat Jade al wat drank op had. "We weten allemaal dat Jade Morres mij als vriend wil. Je kan het ook meteen vertellen, Jade. Eromheen draaien hoeft niet, lieve Jade." Greens Sean. Als Jade het zo wilde spelen dan zou Sean het ook doen. Vlug likte Sean over zijn lippen. De muziek draaide enorm hard. Vandaar dat Sean harder moest praten met Jade. Anders zouden ze elkaar niet verstaan. Met zijn vrije hand haalde Sean een hand door zijn haar.
Screenshot_2016-01-28-22-22-07-1-1.png

Reply

Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/28/2016 11:09 AM

Sean.
Je kon wel zeggen dat Jade schrok door de arm van Sean. Ook zei de vriend van Jade niet veel meer. Jongens mochten niet in de buurt van Jade komen. Dat lukte Sean nu al prima. Hij luisterde naar alle woorden van Jade. Een kleine lach verliet zijn mond. "Ik ben niet dom hè, Morres." Reageerde Sean. "Ik moet drank halen en zo kan Jade praten met haar lieve, leuke vriend." Knikte Sean. "Vergeet het maar." Vulde Sean aan. Hij zou Jade nu niet alleen laten. Het verbaasde Sean wel dat de vriend van Jade niet veel zei. Misschien boeide hem Jade niet veel? Er waren genoeg andere meiden hier. Waarschijnlijk zagen ze elkaar na vanavond nooit meer. Thuis komen mocht de vriend van Jade zeker niet. Regels waren regels. Afspreken met elkaar? Dat kon Jade ook vergeten. Ze moest blij zijn dat ze hier nu was. Feestjes waren verboden voor Jade en dat wisten Jade en Sean zelf ook. Vlug likte Sean over zijn lippen heen. Hij bekeek de vriend van Jade helemaal. Je kon wel zeggen dat Sean het een vreemd persoon vond. Als Jade zou blijven zeuren zou ze haar weg halen bij haar vriend. Zo konden ze ook niet in contact met elkaar komen. Zijn vrienden vermaakte zich prima met wat andere meiden. Deze avond zou niet een leuke avond voor Sean worden. Hij mocht niet drinken en moest de hele avond op Jade letten.
Screenshot_2016-04-23-12-17-47-1.png

Reply

Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/27/2016 10:15 PM

Sean.
Ze waren nu al even binnen. Nu zou Sean de zus van Cameron moeten vinden. Hij mocht Jade niet alleen laten. Jongens mochten niet in de buurt van Jade komen. Daar zou Sean zeker aan werken deze avond. Hij duwde zich door alle mensen heen, zoekend naar de zus van Cameron. Achter hem liepen zijn drie vrienden. Normaal zou Cameron hier nu ook zijn met hun. Deze keer helaas niet. Feestjes bezocht Sean vaak met Cameron. Je kon wel zeggen dat Cameron en Sean véél samen deden. Zijn blik viel op Jade die verderop stond. Jongens? Ja, die stonden ook bij Jade. Daar zou Sean meteen werk van maken. Vlug liep Sean naar Jade. Zijn arm bevond zich meteen om de schouder van Jade heen. "Dus jij wil indruk maken op Jade neem ik aan? Helaas.. Jade is niet meer beschikbaar. Je kan wel zeggen dat Jade en ik bijna een relatie hebben." Knikte Sean. De woorden waren bedoeld voor de vriend van Jade die bij haar stond. Van zulke woorden kon de vriend van Jade wel schrikken. Hij zou zo niet in de buurt van Jade komen. Zijn blik viel op zijn vrienden die aan het praten waren met de vriendinnen van Jade. Deze avond kon Sean niet veel drinken. Jammer? Dat vond Sean het wel. De veiligheid van Jade en Sean ging wel voor. Vlug likte Sean over zijn lippen. Hoelang ze zouden wist Sean niet. Als Sean naar huis wilde moest Jade daar na luisteren. Anders zou ze maar na huis moeten lopen. Sean kon zich snel vervelen zonder drank. Feestjes en drank hoorde bij elkaar. Feestjes zonder drank vond Sean niet veel aan. Hopelijk zou dit wel een leuke avond voor hem worden.
Screenshot_2016-06-11-08-49-30-1.png

Reply

Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/27/2016 08:03 PM

Sean.
De woorden van Jade lieten hem lachen. "Je kan zo leuk lachen, Jade." Greens Sean. Natuurlijk verveelde Sean de zus van Cameron maar. De lach van Jade meende ze alles behalve. Vandaar ook die woorden van hem voor Jade. Wachten zou Sean wel doen op zijn vrienden. Hij wilde niet bij de vriendinnen van Jade staan. Allemaal kende Sean hun niet. Luisteren deed Sean naar de woorden van de zus van Cameron. "Vertrouwd Jade Morres me niet?" Reageerde Sean. Vaker reed Sean wel zo snel. Hij wilde overal snel aankomen. Dat was niet vaak slim van hem. Er kon Sean vaak iets overkomen.. Er was hem nog nooit iets overkomen. Gelukkig maar. Al snel kwamen Jade en Sean aan en meteen parkeerde Sean zijn Audi. Zijn vrienden? Die kon Sean niet zien. Wachten zou Sean dus wel moeten doen. Gelijk stapte Jade uit. Zelf bleef Sean zitten. De deur aan hem kant deed Sean open. Het was best warm, vandaar dat Sean één deur open deed. Hij nam zijn iPhone in zijn hand en belde Jason op. Één van zijn vrienden die ook zou komen. Vlug likte Sean over zijn lippen heen. Al snel hoorde Sean bekende stemmen. Hij stapte uit en zijn blik viel op zijn drie vrienden. "Jullie willen niet weten hoelang ik al aan het wachten ben." Knikte Sean. Een kleine lach verliet de mond van Sean. Hij deed de deur van zijn Audi dicht en begroette al zijn drie vrienden.
Screenshot_2016-07-21-16-57-00-1.png

Reply

Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/27/2016 06:59 PM

Sean.
Verveeld keek Sean op zijn iPhone. Al lang zat Sean op de bank. Hij moest wachten op de zus van Cameron. Feestjes bezocht Sean vaak in de vakantie, deze keer zou Sean ook één bezoeken. Niet met Cameron, maar met Jade. Jade kon hem voor één keer overhalen. Zelf wilde Sean ook wat met zijn vrienden doen, vandaar dat Jade hem kon overhalen. Toch kwam Sean met één doel daar. Jongens uit de buurt van Jade houden. Dat was één van de regels van Cameron. Hij zou daar ook naar luisteren. Gelukkig wilde de vrienden van Sean ook mee. Anders zou Sean niet komen en kon Jade hem ook niet overhalen. Dan zaten ze wéér een avond op hun kamer. Zelf kon Sean niet veel drinken deze avond. Hij zou ook nog moeten rijden. Zijn blik viel op Jade na haar woorden. Uitgebreid bekeek Sean de zus van Cameron. "Op wie wil Jade vanavond indruk maken? Op mij?" Greens Sean. Natuurlijk doelde Sean op de kleren en make-up van Jade. Hij kon niet liegen over Jade haar kleren en make-up. Het stond haar mooi. Hij stond op en nam zijn sleutel in zijn hand. Rustig verliet Sean het huis en liep naar zijn witte Audi. Hij nam plaats in zijn Audi en draaide hem aan met de sleutel. Zijn blik viel op Jade die ook plaats nam. Vlug haalde Sean een hand door zijn haar. Al snel begon Sean met rijden op een snelle snelheid. Jade in het oog houden zou Sean zeker doen. Dat was zijn plicht. Eigenlijk zou Jade hier helemaal niet mogen komen van Cameron. Toch kon Sean het voor één keer niet laten. Waarschijnlijk waren zijn vrienden al aan het wachten op hem. Vandaar dat Sean best snel reed.
Screenshot_2015-08-19-20-00-29-1.png

Reply

Striped-

22, female

  Level 14

Posts: 1851

Re: ORPG || I hate you, I love you, I hate you... (18+)

from Striped- on 07/24/2016 12:22 PM

Sean.
Naar alle woorden van Jade luisterde Sean. Verrassend vond Sean de woorden van Jade niet. Reageren zou Sean niet doen. Regels waren regels. Hij keek naar de bewegingen van Jade. "Dag, Jade." Zei Sean. Al snel was Jade weer verdwenen. Boos? Ja, dat was Jade zeker op Sean. Verrassend vond Sean dat niet. Het was een domme keuze van Jade. Ze was nu boos omdat Sean luisterde naar de regels van Cameron. Hij vond het prima dat Jade nu boos was. Het werkte allemaal in Jade's nadeel. Hij wilde best iets aan de regels voor Jade veranderen, maar na Jade's woorden niet meer. Vlug haalde Sean een hand door zijn haar. Hij zou Jade nu niet opzoeken. Ze was boos om niks vond Sean. Hij zou haar met rust laten. Zijn iPhone nam Sean in zijn hand. Rustig bekeek Sean zijn Social Media. Ook stuurde Sean een bericht naar Cameron over Jade. Er stond in dat Jade de regels alles behalve leuk vond en liever niet wilde luisteren. Het zou nog een lastige zomer worden voor Sean. Niet vaak moest Sean oppassen. Oppassen op mensen die Sean niet kon uitstaan deed Sean helemaal nooit. Nu dus wel.. Hoe het hem beviel? Verschrikkelijk. Nu al hadden ze weer ruzie. Snel likte Sean over zijn lippen heen. De zon brandde op het lichaam van Sean. Hij vond het allemaal wel prima. Zo zou Sean ook wat bruiner worden door de zon. 
Screenshot_2015-08-19-20-56-13-1.png

Reply
1  |  2  |  »  |  Last

« Back to previous page