Search for posts by WildHearts

1  |  2  |  »  |  Last Search found 18 matches:


WildHearts

-, female

  Level 8

Posts: 87

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from WildHearts on 01/10/2019 10:37 AM

Liv
Dat deze avond zo ging eindigen had ze eigenlijk niet aan zien komen, misschien was het naïef geweest, maar Liv was er gewoon vanuit gegaan dat zij en Dustin deze avond gewoon zonder al te veel problemen zouden kunnen doorstaan. Dat had ze dus verkeerd gedacht. Liv wist hoe gevoelig Dustin was voor dit soort dingen, was het een fout geweest de dare überhaupt te nemen? Had ze het bekertje bier beter achterover kunnen slaan? Nee, dan was er vast wel iets anders gebeurd waardoor Dustin het genoeg vond. Hij moest toch ook wel weten dat ze het écht niet expres gedaan had? Zo zat Liv totaal niet in elkaar en als Dustin, en de rest van het vriendengroepje haar een beetje kenden, zouden ook zou weten dat het niets voor haar was zoiets expres te doen. Misschien had ze ook gewoon niet zoveel moeten drinken, zo verloor ze sneller de controle over haar doen en denken. Niet dat ze niet meer na kon denken of geen controle meer had, die had ze nog wel, maar zo'n klein foutje kon toch gebeuren? Liv wist het ook allemaal even niet meer.
Alissa seinde naar Liv en Bryce dat het wel goed kwam en dat zij wel even poolshoogte ging nemen. Olivia had maar wat geknikt en toegekeken hoe Alissa ook het huis in verdween. Hoe was het tot dit punt gekomen? Ze voelde zich plotseling heel schuldig tegenover haar vrienden, tegenover Bryce. Maar ook begon ze steeds meer na te denken over waar het nou fout was gegaan in hun relatie. Dat zware gevoel drukte zich weer op haar borst. Ze keek op toen ze Bryce's woorden hoorden en knikte, maar of ze het werkelijk geloofde? Ze kon enkel hopen. 'Sorry, Bryce. Het was echt niet de bedoeling dat ik.. Sorry.' verontschuldigde ze zich, maar kwam niet echt uit haar woorden. Een zucht ontglipte haar. Plotseling voelde het alsof alles overhoop lag en alsof het nooit meer goed zou komen. Maar hun relatie was toch wel sterker dan een klein foutje als deze?

O147.jpg

Dustin
De frisse lucht en de solide die er aan deze kant van de deur heersde hoorde hem goed te doen, maar Dustin voelde nog steeds zijn bloed koken. Hij was opgefokt, door alles wat er de afgelopen tijd gebeurd was. Dustin wist dat het alles behalve Bryce's schuld was, maar ook die van Olivia niet. Tuurlijk deed ze het niet expres, hij kende haar goed genoeg dat ze dat niet zou doen. Maar het was alsof hij wachtte op een misstap van de dame, alsof hij wachtte tot ze een fout zou maken wat hem een reden zou geven. Hij had een reden nodig, waarom zou hij Liv anders verlaten? Ze had het totaalplaatje en fouten groot genoeg voor een break-up maakte ze niet. Olivia was het meisje waar hij vroeger van gedroomd had, het eerste meisje waar hij een échte relatie mee begonnen was, waarom was dat dan niet meer genoeg? Waarom reageerde hij zo heftig om zoiets klein? Want veel stelde het uiteindelijk niet voor. Toch had het veel met hem gedaan, puur omdat hij bang was haar kwijt te raken. Maar daar kwamen zijn gemengde gevoelens vandaan; hij wilde haar niet kwijt, maar begon ook te twijfelen aan hun relatie. 
Achter zich hoorde Dustin op een gegeven moment de deur openen, maar hij reageerde er niet op. In zijn ooghoek zag hij hoe Alissa naast hem plaatsnam, maar nog niets zei. Hij voelde hoe ze na enkele momenten haar hoofd zachtjes op zijn schouder legde. Het had op de één of andere manier een kalmerende werking op hem die hij nog niet eerder ervaren had. Hij schudde zijn hoofd bij wat ze zei, maar wist niet of dit werkelijk een antwoord vormde. Hij wilde niet weg, maar hij wilde ook niet blijven. Als dat niet perfect vertaalde in welke situatie hij nu zat, wist hij het ook niet meer. 'Ik kan haar niet loslaten, Lis.' zei hij zachtjes, terwijl hij zijn blik over de donkere straat liet glijden. 'Maar het is anders nu,' voegde hij er hoofdschuddend aan toe. 'Ik houd van haar, zielsveel. Maar ik ben niet meer verliefd.' Bij die woorden vonden zijn ogen die van Alissa, hij had zichzelf nooit toegelaten hierin te verdrinken, maar nu vocht hij er niet meer tegen. En toen maakte hij de fout, die Liv nóóit zou maken. Dustin boog naar voren toe en drukte zijn lippen op die van Alissa.

A79.jpg

Said that you're afraid of heights, but you were meant to light the sky.

Reply

WildHearts

-, female

  Level 8

Posts: 87

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from WildHearts on 01/09/2019 10:25 PM

Liv
Toen Liv netjes omhoog geholpen was door Bryce en zij ook haar shirt weer aan had, kon het spel verder gaan. Olivia merkte onderhand wel nu er meer tijd overheen gegaan was sinds het aantal drankjes dat ze genomen had, dat ze al wat lacheriger begon te worden en wellicht ook ietsjes lichter in het hoofd. Maar ze twijfelde er niet aan dat ze hier allemaal onderhand wel last van begonnen te krijgen, hierin was ze echt niet de enige. Het bleek wel dat het spelletje goed voor haar was, ze vergat even helemaal haar problemen en dat was wel even goed voor haar. Ondanks dat ze enorm positief was ingesteld, konden haar zorgen haar soms nog wel bereiken. Over sommige dingen kon ze erg hard piekeren, terwijl ze andere dingen juist zonder er al te veel over na te denken aan kon gaan. Momenteel was één ding zeker; ze dacht vrij weinig meer na over wat ze deed. Misschien was het woord ''aangeschoten'' dan ook wel een beetje een understatement. 
Het was de beurt van de jongens weer om te gooien. En raak was het, wederom. Olivia viste het balletje uit het bekertje en schudde deze een keer naast zich uit, zodat het bier er af kon druppelen. Alissa meldde haar dat het haar beurt was, dus tilde Liv het bekertje op en pakte het papiertje eronder uit. 'Geef je twee tegenstanders een lapdance.' Las ze grinnikend voor. Ze liet het papiertje even zakken, waarna ze de inhoud van het bekertje een keer bekeek. Even twijfelde ze, maar koos uiteindelijk toch voor de opdracht, zodat de dames niet gelijk achter zouden staan. 'Sit down, boys.' Grijnsde ze, terwijl ze de twee jongens naar de stoelen wenkte die verderop aan een ander tafeltje stonden. Toen de twee plaatsgenomen hadden begon Liv op de muziek die van binnen klonk wat te bewegen. Ze begon met haar lapdance bij Dustin, die ze uiteraard een tikkeltje seksueler kon maken dan dat ze dat bij Bryce zou doen. Als laatst drukte ze een kus op Dustin's lippen, voordat ze zich naar Bryce voortbewoog. Het was werkelijk niet haar bedoeling haar vriend hiermee over de rooie te krijgen, ze voerde enkel de opdracht uit. En toen ze haar billen net iets te diep liet zakken en deze zo per ongeluk over Bryce's kruis schuurden,was dit voor Dustin de druppel. De boze woorden die zijn lippen verlieten lieten haar enigszins schrikken omdat het zo uit het niets kwam. Meteen kwam ze omhoog en deed ze een stap naar achteren. 'Dustin...' Probeerde ze haar vriend nog bij te stellen, maar hij was het huis al in vertrokken. Liv's ogen vonden die van Bryce, waarbij ze hem een verontschuldigende blik toe wierp. Het was niet haar bedoeling geweest hem in een ongemakkelijke positie te zetten, ze hoopte dan ook niet dat ze dat hiermee gedaan had. Het was enkel een ongelukje geweest, eentje waar Dustin, vooral nu erg gevoelig voor leek te zijn. Liv liep terug naar de pingpong tafel en gooide één van de bekertjes bier achterover als troost. Ze kende Dustin langer dan vandaag, als ze er nu achteraan zou gaan, zou ze het alleen maar erger maken. De meest neutrale zou op dit moment Alissa zijn, maar of Dustin op het moment überhaupt wel zin had in gezelschap was nog maar de vraag.

O208.jpg

Dustin
Hij had wat gegrinnikt toen hij Alissa's ogen scheel zag trekken toen hij de pasta van haar neus af veegde. Het was een schattig gezicht geweest. 'Oh come on, je weet dat je het leuk vindt.' Grijnsde hij haar plagend toe, als reactie op haar gesproken woorden. Hierna leek het spel weer te hervatten, maar Dustin merkte dat zijn aandacht bij Alissa bleef hangen. Waarom wist hij niet, hij was ook niet nuchter genoeg meer om hier over na te denken en er een antwoord op te kunnen vormen. Als hij dit überhaupt zou kunnen. Hij kreeg een willekeurig schouderklopje van zijn vriend, waarvoor Dustin hem een glimlach toe wierp. Hierna wierp Bryce wederom raak in één van de bekertjes van de dames. Dustin grijnsde tevreden en keek toe hoe Liv even leek te twijfelen tussen de dare of het bekertje drank. Ze koos uiteindelijk toch voor de opdracht; een lapdance geven aan de tegenstanders. 'Oké, oké.' knikte hij geamuseerd, terwijl hij plaatsnam op één van de stoelen. Liv begon te bewegen op de muziek en kwam op een gegeven moment Dustin's kant op. Glimlachend sloeg hij zijn arm rond haar middel, terwijl ze op sensuele wijze door bewoog op de muziek. Nee, dit was zéker geen straf. Met een liefdevolle kus eindigde Liv zijn beurt, iets wat hem even deed vergeten dat er ooit iets fout gegaan was tussen hen. Toen was alles nog goed, totdat ze zich voortbewoog naar Bryce, iets wat helaas ook deel uit maakte van de opdracht. Op zich had Dustin hier geen problemen mee, totdat ze het niet iets te intiem maakte en hier toch wel een grens mee overschreed bij hem, maar hij was nou eenmaal gevoeliger voor zijn jaloerse gevoelens als hij aangeschoten was. Dat was te merken, hij was sneller opgefokt over kleine dingen zoals deze. 'What the fuck, Liv.' Protesteerde hij dan ook geïrriteerd, terwijl hij zijn vriendin nors aankeek. Hoofdschuddend kwam hij omhoog van de stoel en liep verwoed het huis weer binnen. Hij liep meteen door naar de voordeur die hij opende en vervolgens achter zich weer dicht sloeg. Dustin nam plaats op het trappetje voor het huis en liet een diepe zucht over zijn lippen glijden. Als hij dacht dat hij hun problemen zou kunnen vergeten, had hij volkomen mis gezeten. 

A116.jpg

Said that you're afraid of heights, but you were meant to light the sky.

Reply Edited on 01/09/2019 10:26 PM.

WildHearts

-, female

  Level 8

Posts: 87

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from WildHearts on 01/09/2019 05:08 PM

Liv
Alissa's hand belandde in de hare en vervolgens werd ze door haar vriendin naar een andere tafel begeleid. Zeg, voor wie was deze dare eigenlijk, Bryce of Liv? Eigenlijk trof het hen beiden. Niet dat Olivia het nou heel erg vond. Liv belandde met haar rug tegen een andere tafel en vervolgens zag ze Alissa de pot chocopasta openen, het ging gepaard met een paar geruststellende woorden. Het was inderdaad maar beter als ze het niet groots aan zouden pakken, met alles wat er op het moment gaande was, was dat gewoon geen goed idee. Bovendien wist Liv dat Dustin toe gestemd had, maar dat hij het niet per se leuk zou vinden. En dit begreep ze natuurlijk ook wel. 
Toen Alissa's ogen de hare kruisten en de dame haar een knipoog toewierp schudde Olivia lachend haar hoofd. Alissa genoot een beetje teveel van dit spelletje. Ze gniffelde wat om de laatste woorden die ze toegefluisterd kreeg, maar reageerde er verder niet op. Toch had de dame gelijk, ze moest maar doen alsof het haar niet deerde. Tuurlijk zat er voor haar ook niet echt iets aan verbonden, Bryce was de beste vriend van Dustin en haar vriend stond ook nog eens te kijken. Nee, het betekende vrij weinig. Het was, zoals ze al benoemd had, een spelletje... Toen ze Bryce's lippen op een gegeven moment op haar buik voelde kon ze het niet helpen dat ze hier en daar een beetje in de lach schoot. Liv keek een keer op naar haar buik, die er na een tijdje alweer wat fatsoenlijker uitzag. Toen dit het geval was kwam ze weer omhoog van de tafel, hierbij vielen haar ogen op Bryce, die chocopasta op zijn neus had zitten. Olivia grijnsde en tikte hem een keer zachtjes op zijn neus, waarbij ze de chocopasta van zijn neus haalde. 'Genoten, Bryce?' Wierp ze hem plagend toe. Grijnzend stak ze deze vinger met overgebleven pasta hierna in haar mond terwijl ze zich omdraaide en haar shirt weer opzocht.

O206.jpg

Dustin
Een zucht was zijn lippen verlaten terwijl hij toekeek hoe Olivia op een tafel kwam te liggen en Alissa de chocopasta op haar buik plaatste. Hij probeerde zichzelf aan te praten dat het niets voorstelde en dat het alleen een spelletje was, maar waarom maakte hij zich dan alsnog zorgen over de hele opdracht? Na al die tijd had hij nog steeds niet geleerd van die jaloezie af te komen, hij was gewoon beschermend over Liv, altijd al geweest. Ze was de zijne. Toch besloot hij het van zich af te zetten, het had toch geen zin om er over in te gaan zitten. Tenminste, hij próbeerde het los te laten. 
Uiteindelijk leek alles klaar te zijn en keek hij toe hoe Bryce zijn lippen op Liv's huid zette. Zuchtend wendde Dustin zijn blik af. Het was ook weer het perfecte moment waarop dit gebeurde. Niet dus. Plotseling voelde hij Alissa's armen om zich heen. Glimlachend ging zijn blik naar haar toe, waarbij hij ook een arm om haar heen sloeg en haar een stukje dichter tegen zich aan trok. Hij keek geamuseerd toe hoe de dame van de chocopasta snoepte. Ook Dustin stopte zijn vinger een keer in de pot, maar niet om zelf op te eten. Hij tikte de dame er mee op haar neus en bevrijdde zichzelf vervolgens uit haar greep, om revenge te voorkomen. 'Schattig hoor.' grijnsde hij, terwijl hij tevreden keek naar Alissa's gezicht. 'Kom hier,' zei hij uiteindelijk, terwijl hij weer naar haar toe stapte. Dustin plaatste zijn rechterhand zachtjes tegen de zachte huid van haar wang, terwijl hij met zijn andere het kleine beetje pasta van haar neus af veegde. Toen hun ogen elkaar kruisten, wierp hij haar een keer een warme glimlach toe. Alissa was echt een mooi meisje en had ogen waar je in kon verdrinken. Voordat hij die gedachte tot zich door kon laten dringen, liet hij Alissa los en ging zijn blik weer af naar het chocopasta tafereel van Bryce en Liv, dat onderhand tot een einde gekomen was. 

A89.jpg

Said that you're afraid of heights, but you were meant to light the sky.

Reply Edited on 01/09/2019 05:29 PM.

WildHearts

-, female

  Level 8

Posts: 87

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from WildHearts on 01/09/2019 10:04 AM

Liv
Nadat Liv het balletje raak gegooid had, nam Bryce zijn eerste opdracht op zich. Bij het zien van het kaartje leken zijn ogen een stukje op te lichten, het was een grappig gezicht. Vooral om dan te bedenken dat hij de opdracht hoogstwaarschijnlijk zelf verzonnen had. Hij zou een bodyshot van iemands lichaam moeten nemen en aan zijn gezicht te zien zou hij hier plezier in gaan hebben. Het groepje besloot uiteindelijk dat er een naam getrokken zou worden en dat er op die manier gekozen werd van wie Bryce een bodyshot moest gaan nemen. Natuurlijk hoopte Bryce hierbij dat hij een van de dames trok, dit had hij op een plagende manier nog naar het groepje vrienden uitgesproken ook. Het potje met namen werd de jongen voorgehouden en natuurlijk deed hij er extra lang over een naam te trekken. Olivia grinnikte hier kort om en schudde een keer haar hoofd. Toch spoorde ze ook iets van zenuwen op in zijn ogen en dit vond ze dan ook wel weer leuk om te zien. Uiteindelijk trok hij er een papiertje uit en verklaarde dat er een winnaar uitgekomen was. Olivia. Hoewel Liv hier geen problemen mee had, gingen haar ogen naar Dustin, die haar even bekeek. Ze dacht iets van weerstand in zijn ogen af te lezen, maar zijn instemmende woorden vertelden haar iets anders. 'Alright,' glimlachte Olivia die haar blik af liet glijden naar Bryce. Ze trok grijnzend haar shirtje over haar hoofd heen, wat haar bovenlichaam en haar lingerie onthulde. Het was enkel een spelletje, toch?

O38.jpg

Dustin
Het spelletje ging verder en de volgende opdracht was voor Bryce. Ze besloten dat het eerlijk was als er een naam getrokken werd en Dustin kon alleen maar hopen dat hij het niet zou zijn. 'Trek mijn naam dan maar niet.' Plaagde Dustin Bryce, die er een grapje van gemaakt had. Tuurlijk zou hij er niet voor uitwijken als hij wel getrokken werd, maar als hij dan toch een voorkeur mocht hebben had hij liever dat de naam van een ander getrokken zou worden. 'Waarom krijg jij de leuke opdrachten?' Grijnsde Dustin, waarbij onbewust zijn ogen een keer afgleden naar Alissa. Waarom dit gebeurde wist hij eigenlijk niet en voor nu zocht hij er ook niets achter. Zijn blik ging weer naar Bryce, die aankondigde dat hij een naam getrokken had. Olivia. Hierbij moest Dustin toch een keer dieper ademhalen, maar dat liet hij de rest van het groepje niet merken. Bryce, als de goede vriend die hij was, leek ook meteen bij hem te checken of het oké was. Hoewel Dustin voelde dat er iets in hem tegenstribbelde, stemde hij toch in. 'Ga je gang.' Knikte hij, waarbij zijn ogen weer naar zijn vriendin gingen. Het was zijn vriend maar, bovendien was het een spelletje, het betekende niets. Dat praatte hij zichzelf maar in, om dat knagende gevoel van weerstand toch een beetje te bestrijden. In dat soort dingen was Dustin toch wel een beetje, beschermend, of misschien zelfs wel een beetje jaloers aangelegd. 

A66.jpg

Said that you're afraid of heights, but you were meant to light the sky.

Reply Edited on 01/09/2019 10:05 AM.

WildHearts

-, female

  Level 8

Posts: 87

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from WildHearts on 01/08/2019 10:58 PM

Liv
Het aanmoedigende kneepje dat Olivia uiteindelijk kreeg van Alissa zorgde ervoor dat haar mondhoeken zwakjes een klein stukje omhoog krulden. Ze had zoveel geluk met een vriendin als zij, ze wist altijd precies wanneer ze haar een steuntje in de rug zou kunnen geven. Dat vond ze het mooie aan hun vriendschap, het was alles behalve oppervlakkig. Ze zag het vaak wel bij anderen, waarbij er enkel gesproken werd over de simpelste dingen in het leven, terwijl het ook van belang was dat er soms wat diepere gesprekken gevoerd werden. Tenminste, Liv vond het belangrijk dat er in vriendschap balans was en dat je voor elkaar klaar stond. Olivia vertelde Alissa dan ook bij elke mogelijkheid die ze kreeg dat ze altijd bij haar terecht kon. Zelfs als de dame haar midden in de nacht nodig zou hebben, zou ze zonder twijfel naar haar toe rijden en voor haar deur staan. Liv zou altijd tijd vrij maken voor de mensen waar ze om gaf, zo zat ze simpelweg in elkaar. En ze hoopte dat Alissa ook wist hoe graag Olivia haar zou willen helpen, mocht zij dit een keer nodig hebben. Ze zou altijd voor haar klaar staan, net zoals ze dit ook zou doen voor haar.
Toen het balletje in één van hun bekertjes belandde maakte Liv een keer een niet al te serieus balend gebaar, maar Alissa vertelde haar dat ze het wel af zou handelen. Liv keek toe hoe ze leek te twijfelen over het doen van de opdracht of het drinken van het laagje bier in het bekertje. Ze koos uiteindelijk voor de opdracht, die uiteindelijk ook Olivia betrof. Een glimlachje begon rond haar lippen te dansen en meteen maakte Olivia een wenkend gebaar naar Alissa met haar handen. Dit zou niet de eerste keer zijn dat de dames van elkaars lippen zouden proeven. Voor hen zou het dan ook niet echt een straf zijn, het was eerder een beloning voor de jongens. Die zouden vast maar al te graag toekijken. Olivia drukte uiteindelijk haar lippen op die van Alissa en zo zoenden de twee dames vijf seconden lang. Toen de kus tot een einde kwam, omhelsden de twee dames elkaar lachend. Olivia drukte hierbij lieflijk een keer een kus op Alissa's wang. Olivia liet haar vriendin weer los en keerde zich weer tot de jongens, maar ze liet haar arm langs Alissa's schouders liggen. Olivia lachte wat om Bryce's opmerking en het plagerijtje dat volgde.

O181.jpg

Dustin

Nadat Dustin raak had gegooid, leek Alissa het allemaal wel af te willen handelen. Na een korte twijfel over wat ze zou kiezen, koos te toch voor de opdracht. Hij had niet anders verwacht, anders stonden ze meteen een bekertje achter. Als ze de opdracht zou doen, stonden ze gelijk. Bij het horen van de opdracht begon een geamuseerd lachje aan Dustin's lippen te trekken. Dat wilde hij wel zien natuurlijk. 'Pff, zeg dat wel.' Mompelde hij na de opmerking van Bryce. Dat de dames deze opdracht gekregen hadden vond hij totáál niet erg. Hij keek toe hoe de twee dames de afstand tussen elkaar verkleinden en hoe hun lippen uiteindelijk elkaar vonden. Dustin gniffelde wat terwijl hij toe keek. Hij vond het eigenlijk wel sexy en volgens hem leek Bryce het ook geen straf te vinden hier getuige van te zijn. Lang duurde de kus niet, na de vijf seconden was hun opdracht voldaan. Tijd voor Bryce blijkbaar om er een grapje van te maken. Hij lachte wat om zijn vriend, die een act op begon te dragen. 'Fuck off.' Lachte Dustin, die Bryce's hand plagend bij zich vandaan sloeg. Hij lachte wat na, terwijl hij toekeek hoe Olivia haar arm van Alissa's schouder af liet glijden en het balletje weer oppakte. 'Ja, snel, voordat ik naar een flesje bier grijp om dit beeld van Bryce uit mijn hoofd te wissen.' Grinnikte hij, niet serieus natuurlijk. Al begon hij toch wel weer zin te krijgen in een drankje, hier zou hij maar niet aan beginnen echter. Als het potje beerpong niet ging zoals hij wilde, zou hij al genoeg alcohol binnen krijgen. Hij zat er niet op te wachten straks kotsend boven een struikje te hangen. Olivia's worp was opnieuw raak, de missers zouden nog wel komen, als het spel vorderde en het alcoholgehalte in hun bloed toesloeg. Momenteel ging het nog soepeltjes. 'Nou Bryce, jouw beurt. Leef je uit. ' Zei Dustin grijnzend, terwijl hij zijn vriend op de schouder klopte. Deze opdracht was voor hem. 

A175.jpg

Said that you're afraid of heights, but you were meant to light the sky.

Reply Edited on 01/09/2019 09:42 AM.

WildHearts

-, female

  Level 8

Posts: 87

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from WildHearts on 01/08/2019 09:44 PM

Liv
De vraag was nog mild en eigenlijk hoefde ze ook niet te raden wat zijn antwoord zou zijn, dit wist ze. Het onderwerp was uiteraard tussen de twee al een keer gevallen en Liv wist echt wel dat Dustin veel meisjes gehad had, maar waar andere meiden het misschien dwars zat als hun vriend veel bedpartners gehad had, stoorde Liv zich er niet echt aan. Het bracht geen enkele verandering in hun relatie, behalve dan het feit dat ze wist waar zijn aantal zo'n beetje zat. Nee, erg vond ze het niet, zolang hij maar niet achter meiden aan ging zitten terwijl hij een relatie met haar had, maar daar zag ze Dustin niet voor aan. Ze twijfelde er eigenlijk niet aan dat hij dit niet zou doen. Wist zij veel, dat ze hem hierin wel eens kon overschatten. 
Niemand keek op van zijn antwoord, ze geloofde dat iedereen onderhand wel wist dat Dustin voorheen heel wat meiden afgewerkt had, dat was geen verrassing meer, voor neimand niet. Snel tijd voor een nieuwe worp dus, maar voordat deze er werkelijk kwam, rolde er een opmerking over Bryce's lippen die niet bij iedereen even goed viel. Hoewel het haar normaalgesproken niet veel zou doen, moest ze dit keer toch even slikken. Puur omdat de timing van de opmerking niet goed was, net op het moment dat het minder goed ging tussen Dustin en haar. Ze merkte dan ook dat de sfeer plotseling een beetje benauwd werd. Ze zag Alissa bijvoorbeeld een keer onderzoekend een blik naar Liv toe werpen. Het was oké, besloot Liv uiteindelijk. Ze wist hoe Bryce in elkaar zat en dat hij in zijn enthousiasme, of gewoon zonder erover na te denken soms niet nadacht over de dingen die hij zei. Liv kende hem goed genoeg om te weten dat hij het niet gemeen bedoelde, de ietwat verontschuldigende blik die hij haar toewierp bewees dit. Liv's ogen kruisten de zijne. Ze wierp hem een zwak glimlachje toe, een teken dat het oké was.

O197.jpg

Dustin
Zo te zien was zijn antwoord voor iedereen inderdaad geen verrassing. Het was geen geheim meer dat Dustin met veel meiden het bed gedeeld had. Het was dus een brave start van het spel. De enige waarvan hij het antwoord op de vraag niet zou weten was Alissa. Hier en daar hoorde hij wel eens iets van Olivia, maar die liet nooit veel los over het bedleven van Alissa uiteraard. Liv was niet iemand die doodleuk dingen door ging lopen vertellen aan anderen, dingen die haar in vertrouwen verteld werden zou ze ook niet aan iemand anders doorlullen. Nog een kwaliteit die hij zo aan haar waardeerde, maar waarom was dit dan niet genoeg? Liv was het perfecte meisje, ze was bloedmooi, had een prachtig karakter en had werkelijk alles waar een jongen van zou kunnen dromen. Dustin vervloekte zichzelf er bijna om dat dit hem geen voldoening meer leek te brengen. Hij hoopte dat dit enkel tijdelijk was, maar hij begon toch te vrezen voor het andere. Een gedachte die hij nog niet tot zich door had willen laten dringen. 
Ze stonden op het punt verder te gaan met het spel toen Bryce een ietwat onbenullige opmerking over zijn lippen liet rollen. Dustin's ogen gingen meteen naar zijn vriendin, die hij toch even haar blik af zag wenden. Als er een moment was waarop deze opmerking ongepast was, was het deze wel. Net op het moment dat het niet lekker ging tussen ze, maar hij kon het zijn vriend niet kwalijk nemen. Bryce dacht vaker niet na voordat hij iets zei. Daarbij had Liv werkelijk niets om zich zorgen over te maken, als die vraag hem gesteld zou worden, zou haar naam zonder twijfel over zijn lippen rollen. Ze mocht dan wel niet zo'n enorm groot aantal bedpartners als Dustin hebben, Olivia wist écht wel wat ze deed. 'Liv knows best.' Grijnsde hij dan ook eerlijk, iets waar hij hopelijk ook meteen de awkward sfeer én het benauwde gevoel bij Liv weghaalde. Maar goed, alsnog gold; hoe sneller ze verder gingen met het spelletje, hoe beter. Hij pakte het balletje weer op. 'Ja, laat mij het vuile werk maar doen, maat.' Wierp Dustin hem plagend toe, waarna hij zijn eerste worp deed; ook raak. Een trotse kreet vloog over zijn lippen, waarna hij zich grijnzend omdraaide naar Bryce. 'Nou, kom maar op dames.' Zei hij, terwijl hij zich afwachtend terug draaide naar de twee meiden tegenover hem.

A80.jpg

Said that you're afraid of heights, but you were meant to light the sky.

Reply

WildHearts

-, female

  Level 8

Posts: 87

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from WildHearts on 01/08/2019 08:32 PM

Liv
Olivia lachte wat om zijn opmerking, terwijl ze haar laatste zinnetje afschreef. Ze kwam weer omhoog uit haar hurkende houding en drukte de pen tegen Bryce's borstkas terwijl ze hem glimlachend aankeek. 'Jij bent niet de enige die er wat van kan.' Wierp ze hem plagend toe, waarna ze zich weer tot de briefjes keerde. Willekeurig pakte ze er zes in haar handen en plaatste deze onder de bekertjes op de helt van Liv en Alissa's tafel. Voor haar was dit spelletje op dit moment eigenlijk meer dan gezellig even beerpong spelen. Ze kon het ook goed gebruiken als afleiding van alle andere dingen die er in haar om gingen. Normaalgesproken was Olivia een enorm positief persoon, maar als er onenigheid was, of iets anders naars wat haar geliefden betreft, had ze daar toch wat meer moeite mee. Ze was nogal gericht op de mensen waar ze veel om gaf, als het hier stroef mee verliep kon dit haar nog wel eens flink dwarszitten, maar vanavond zou ze proberen het niet tot zich te laten door dringen. Vanavond zou een leuke avond worden en ze hoopte even los te kunnen laten wat er allemaal gebeurd en gezegd was tussen haar en Dustin. Wellicht zouden ze het gedurende de avond nog wel bijleggen en misschien zou het vanzelf wel overwaaien. Met zulke dingen wist ze het eigenlijk nooit, het zou beiden kanten op kunnen gaan. 
Bryce's ontkennende gebaren zorgden ervoor dat Olivia een lachje op haar gezicht kreeg. 'Nou niet het heilige boontje uithangen hè, Bryce.' Wierp Liv hem nog plagend toe. Ze wisten allemaal waar Alissa op gedoeld had en het was overduidelijk dat ook Bryce écht wel wist waar het over ging. 'Zeker, dames eerst.' Grijnsde Olivia instemmend met Alissa en keek toe hoe ze het eerste balletje gelijk raak gooide. 'Ha!' Bracht Olivia enthousiast uit. 'Daarom zit ik graag bij jou in het team.' Voegde ze er trots aan toe. 

O196.jpg

Dustin
Hij merkte onderhand wel dat de drank een beetje toe begon te slaan. Over het algemeen kon hij vrij goed tegen drank, het duurde altijd wel even voordat hij het begon te voelen. Dat was ook waarom hij eigenlijk best veel dronk op feestjes zoals deze. Maar gezien hij toch al wat shotjes achterover geslagen had met zijn beste vriend en hij ook al wat van het bier gesnoept had, begon het toch naar zijn hoofd te stijgen. Dronken was hij zeker nog niet, maar hij zat misschien net op het randje van aangeschoten zijn. Dat was zo erg nog niet, daarmee had hij nog controle over wat hij zei en deed. Voor nu. Met beerpong kon dit zo veranderen als ze zouden verliezen. 
Lang duurde het niet voordat alles klaarstond en het spel begon. Helaas voor Dustin en Bryce was de eerste worp meteen raak. Dustin haalde het balletje uit het bekertje, waarna hij het papiertje onder het bekertje vandaan hield. 'Daar gaan we dan.' Mompelde hij, voordat hij het zinnetje dat op het papier stond oplas. 'Met hoeveel mensen heb je het bed gedeeld?' Zo erg was die vraag nog niet eens, ze begonnen rustig aan zo te zien. Maar of Dustin echt antwoord kon geven op deze vraag? Hij grinnikte. 'Ik zou het werkelijk niet weten, dat zegt waarschijnlijk al genoeg.' Gniffelde hij. Tja, Dustin was voorheen echt wel een rokkenjager geweest. Als hij uitging eindigde dit vrijwel altijd in een one-nightstand of iets dergelijks. Hij schaamde zich er niet voor en ook wist hij dat Liv het niet erg vond dit aan te horen. Ze wist hoe hij in elkaar stak en dat hij zijn vrijheid aanbad. Het was immers ook niet de eerste keer dat ze te horen kreeg dat Dustin met nogal wat dames het bed gedeeld had. Over zulke dingen maakte Liv nooit zo'n drama en dat had hij altijd al fijn gevonden. Hij wist immers dat het ook anders had kunnen zijn. 

A168.jpg

Said that you're afraid of heights, but you were meant to light the sky.

Reply

WildHearts

-, female

  Level 8

Posts: 87

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from WildHearts on 01/08/2019 07:06 PM

Liv
Toen ze de woorden van Alissa naast zich hoorde groeide er een glimlach op haar gezicht. Ze hoefde zich aan Liv niet verder te verklaren, ze wist precies waar ze het over had. De twee dames hadden het er al een keer over gehad, hoe ze een spin wilde geven aan hun volgende potje beerpong. Het zou dingen net een beetje opspicen, iets wat het groepje hoe dan ook alleen maar leuker zou vinden. Volgens mij hielden ze allemaal wel van een beetje uitdaging. Alissa had de spelregels nog geen seconde over haar lippen laten rollen of Bryce liet al een enthousiaste kreet horen. Hier glimlachte Liv wat om, ze hield van de energie van deze jongen. Vrijwel altijd opgewekt, positief en het was nooit saai als hij in de buurt was. Bovendien was hij altijd overal wel voor in en leek hij die opgewekte sfeer ook op anderen over te brengen. Olivia merkte in ieder geval dat haar mood altijd wel opkrikte als Bryce in de buurt was. Dit was over het algemeen een goed teken. Ook Olivia was vrijwel altijd positief, bovendien had ze een onuitputtelijk doorzettingsvermogen. Het ging allemaal perfect samen. 
Dat Bryce vooraan stond om de opdrachten en vragen te verzinnen, verbaasde niemand. Het zou ook niemand verbazen als het daarom uitdagende opdrachten zouden worden. In dat soort dingen hield Bryce zich zeker niet in, iets wat het spelletje vaak juist alleen maar leuker maakte. 'Yes, klinkt goed.' Stemde ook Olivia in toen er nog een aandachtspuntje in de spelregels naar boven kwam. Zo konden ze de gortige opdrachten van Bryce altijd nog weigeren als ze wilden. Niet dat Olivia dat werkelijk van plan was, ze was altijd wel in voor wat uitdaging. Bryce was druk aan het schrijven, maar vroeg het groepje uiteindelijk toch naar hulp. Olivia glimlachte geamuseerd. 'Heeft het masterbrein hulp nodig?' Lachte ze plagend, waarna ze naar de jongen toe liep. Ze gaf hem stangend een duwtje met haar schouder, voordat ze voorover boog over de tafel en ook wat dingetjes op schreef.

O16.jpg

Dustin
De twist die het potje beerpong zou bevatten sprak ook Dustin wel aan. Dat moest voor niemand een verrassing zijn, als er iemand was die er van hield de grenzen op te zoeken, was het Dustin wel. De hoeveelheid kattenkwaad die hij vroeger, en eigenlijk nog steeds uithaalde, was eigenlijk nogal ongelofelijk. Dustin had er altijd al om bekend gestaan; lekker doen wat hij niet laten kon en daarbij eigenlijk niet heel veel rekening houden met wat anderen hiervan dachten of vonden. Het was dan ook geen shock dat de middelbare school niet echt zijn plek was. Regels opvolgen, daar was hij niet echt goed in. Nooit geweest ook. Nog steeds merkte hij dat hij soms een regel omzeilde of het simpelweg niet opvolgde, maar de grenzen opzoeken en hier flink tegenaan duwen zat nou eenmaal in zijn karakter. Hij was altijd opzoek naar uitdaging, naar iets nieuws, naar een avontuur. Hier kon hij simpelweg niet zonder, dan zou hij doodongelukkig worden. Het was ook de reden dat niet iedereen met Dustin overweg kon, de één beaamde hem voor zijn roekeloosheid, de ander verachtte hem ervoor. Maar het maakte hem allemaal niet uit, zolang hij zichzelf maar tevreden hield met zijn eigen leefstijl. En dat deed hij. 
Terwijl Olivia Bryce wat hielp met opdrachtjes en vragen opschrijven, weerklonk Alissa's opmerking over Dustin's alcohol inname. Hij grijnsde een keer om haar woorden, waarna hij het laatste bekertje vol goot met drank. 'Niet?' Zei hij, voordat hij het flesje bier neerzette op de pingpongtafel. Voor het eerst sloeg hij zijn ogen naar Alissa op. Een speels glimlachje begon aan zijn lippen te trekken, waarna hij zijn blik een keer over haar heen liet gaan. Misschien iets flirteriger dan gepland of nodig was. 'Jammer.' Mompelde hij uiteindelijk uitdagend, voordat hij zijn blik grijnzend afwendde en de bekertjes rechtzette. Dustin was enkel een spelletje met haar aan het spelen, eentje waar hij voorzichtiger mee om moest gaan dan hij zich besefte. 'Let the games begin.' Hoorde hij Olivia uiteindelijk zeggen, nadat het tweetal alle opdrachten en vragen onder alle bekertjes geplaatst hadden. 

A114.jpg

Said that you're afraid of heights, but you were meant to light the sky.

Reply Edited on 01/08/2019 07:07 PM.

WildHearts

-, female

  Level 8

Posts: 87

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from WildHearts on 01/08/2019 11:14 AM

Liv
Olivia knikte wat bij hetgene dat Alissa zei. 'Je hebt gelijk, het komt vast wel weer goed.' Glimlachte ze zwakjes. Ze kon enkel hopen dat haar zojuist gesproken woorden overeen zouden komen met de realiteit. Maar ze hadden al vaker op dit punt gestaan en telkens sloegen ze zich er weer doorheen. Deze keer zou vast niet anders zijn, althans, dat hoopte ze met heel haar hart. Ze vond het in ieder geval fijn dat Alissa er voor haar was, ze had altijd enorm veel aan haar als vriendin. Liv mocht van geluk spreken dat ze iemand in haar leven had als zij. Niet alleen kon je enorm goed met haar praten, ook was het altijd lol met de dame. 
Toen ze in een omhelzing getrokken werd glimlachte Olivia klein. 'Dankjewel, Lis.' Fluisterde ze zachtjes, hiermee haar dankbaarheid naar haar uitsprekende. Het maakte niet uit als ze elkaar een tijdje niet gezien of gesproken hadden, het voelde altijd alsof er nooit een periode tussen gezeten had. Alleen dit gaf al aan hoe goed de twee met elkaar waren. Langzaam liet Liv de dame los en wierp haar toen hun ogen kruisten nog een dankbaar glimlachje toe. Uiteindelijk kwam Bryce naar ze toegestapt met het bericht of ze beerpong wilde spelen met hem en Dustin. Op Olivia's gezicht verscheen ondanks alles weer een glimlachje, het herinnerde aan de hoeveelheid keren dat ze dat spelletje al wel niet gespeeld hadden op feestjes. Het was altijd een sfeermakertje. 'Zeker niet.' Grijnsde Liv, terwijl ze een stap naar de pingpong tafel zette, dit echter niet voordat ze nog een laatste keer dankbaar haar hand langs Alissa's arm liet glijden. 'Bring it on,' Glimlachte ze, terwijl ze nu richting het tafeltje liep. 

O190.jpg

Dustin
Zo'n avond deed hem wel even goed. Het gaf hem de kans even te vergeten wat er op het moment allemaal gebeurde in zijn leven. Hij ontdekte op momenten zoals deze dat hij flink wat behoefte had om even ergens anders mee bezig te zijn. Bovendien deed een avondje met zijn vrienden hem altijd goed, daar twijfelde hij niet aan. Hoewel het hele gebeurde met Liv in zijn achterhoofd stak, wist hij het wel enigszins opzij te zetten en alleen daar was hij al blij mee. De drankjes zouden vast ook wel een handje helpen. 
Toen Bryce hem uitdaagde begon het grijnsje op zijn gezicht weer te dansen rond zijn lippen. Even voelde het weer als vroeger, waar ze geen enkele rekening hielden met hoeveel drank ze achterover sloegen, of hoeveel meiden ze hun bed in sleurden. Dat waren goede tijden, maar momenteel leek alles anders. Hij had een vriendin, dus de one-nightstands waren hierbij uiteraard ten einde gebracht. Ook zoop hij amper meer zoveel dat hij opgeraapt moest worden uit de goot, wat hem ook zeker wel een aantal keren gebeurd was. Als Dustin eenmaal aan de drank zat, wist hij de rem maar moeilijk te vinden. Al helemaal als hij het naar zijn zin had. Maar goed, Dustin ging de challenge aan en sloeg de drankjes één voor één achterover. Toen hij de laatste door zijn keel liet glijden zag hij dat ook Bryce net aan zijn laatste gekomen was. Hij had niet anders verwacht dan dat er geen winnaar uit kwam. De jongens waren aan elkaar gewaagd, ze wisten onderhand het riedeltje wel. Grijnzend keek Dustin toe hoe Bryce naar buiten toeliep, Dustin volgde. Hier trof hij Liv en Alissa aan, die hun tegenstanders zouden worden. Dustin had wat flesjes bier meegenomen van binnen om de bekertjes mee te vullen en ging hier dan ook mee aan de slag. Hij goot een laagje bier in het vierde bekertje en kon het niet laten dit kleine beetje alvast achterover te slaan. Grijnzend vulde hij hierna opnieuw het bekertje, dit keer om hem onaangeraakt te laten echter. 

A37.jpg

Said that you're afraid of heights, but you were meant to light the sky.

Reply Edited on 01/08/2019 12:12 PM.

WildHearts

-, female

  Level 8

Posts: 87

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from WildHearts on 01/07/2019 08:43 PM

Liv
Olivia zette haar bekertje tegen haar lippen aan en nam een slok van het drankje wat Alissa voor haar gehaald had. Ze wist altijd precies wat Liv lekker vond, zo ook nu dronk ze iets waar ze straks nog wel meer van wilde. Maar als Liv enkel dronk om de rest van de wereld even te vergeten maakte het eigenlijk niet uit wat ze dronk, dan was alles goed. Nu was dat niet het geval, ook al kon ze dat misschien wel gebruiken. Voor een avond was het leuk, maar de ochtend daarna vond ze het nooit leuk om te horen dat ze de boel wellicht onder had gekotst of rare dingen over haar lippen had laten rollen. Toch was het haar vaak genoeg overkomen, tegenwoordig niet meer, maar vroeger maakte ze nog wel eens rare sprongen. Dat was vroeger haar uitweg geweest; feesten en drinken. Ze had altijd de behoefte gehad te ontsnappen aan de realiteit, aan het disfunctionele gezin waar ze zich destijds in had verkeerd. Ze kon van geluk spreken dat ze al het contact hiermee afgekapt had. Daarbij had ze minder snel behoefte om aan haar omgeving te ontsnappen. Ondanks dat deed ze het soms alsnog graag, het was goed voor haar, zolang ze niet té ver de grens over ging. 
Het antwoord dat ze van Alissa kreeg deed haar goed. Ze vond het ontzettend fijn om te horen dat het zo goed met haar ging, dat was haar oprecht gegund. Kort lachte Liv om de laatste opmerking die haar vriendin maakte. Ze gaf haar er een aanmoedigend schouderstootje voor terwijl ze haar een veelbetekenende grijns toe wierp. Deze glimlach brokkelde echter langzaam van haar gezicht af toen het onderwerp naar Dustin en haar verschoof. Ze had wat anders willen zeggen, maar het was nou eenmaal een feit dat het de laatste tijd een beetje moeizaam verliep tussen hen. Ze vond het fijn dat Alissa haar een luisterend oor aanbood, dit was ze simpelweg niet gewend van de meeste mensen. Liv staarde kort naar het drankje in haar handen, zoekend naar woorden die toch niet goed in de oren klonken. Uiteindelijk sprak ze dan toch maar, misschien zou het dat gewicht op haar schouders wat lichter maken. 'Het is gewoon niet meer zoals eerst. Ik probeer dingen weer te lijmen, maar het lijkt alsof hij daar niet voor open staat.' Mompelde ze. 'Ik weet niet, misschien wil ik te graag...' Voegde ze er ietwat twijfelachtig aan toe. Liv wist werkelijk niet wat er fout was gegaan, en wanneer. Ze probeerde alles weer op een rijtje te krijgen, maar het leek soms alsof ze de enige was die daar energie in stak. 

O186.jpg

Dustin
Tuurlijk had Bryce al een vermoeden gehad, dat kon niet anders. Zelfs als ze elkaar wat minder zagen, wist hij vrijwel altijd te pijlen hoe Dustin in zijn vel zat. Nu niet goed dus, bleek maar weer. De vraag die hem gesteld werd was confronterend, maar wel nodig om erachter te komen wat hun volgende stap zou moeten zijn. Dustin kon deze echter nog niet goed beantwoorden, hij zat in een enorme tweestrijd. Het ging slecht de afgelopen tijd tussen hen, maar Liv was een echte vondst, dat wist hij ook. Dustin twijfelde of hij ooit iemand zo goed voor hem zou vinden als Liv. Mocht het op de klippen lopen, verloor hij iets heel waardevols. Voordat de zwaarte van de vraag hem echter met zich mee sleurde, werd hij uit zijn gedachten getrokken door Bryce, die hem in zijn armen trok. Dustin grijnsde. 'Klinkt als muziek in mijn oren.' Was zijn lachende antwoord. Hij had gelijk, een beetje drank zou wellicht helpen. Niet op langetermijn, maar voor nu wel. Dustin gooide zijn drankje in één keer achterover, waarna zijn blik viel op Allison die uitgebreid op de tafel aan het dansen was. Grijnzend keek Dustin toe en joelde zelf grappend ook een keer wat. Hij had de inhoud van zijn beker nog geen minuut lang leeg of Bryce nam de taak al weer op zich om nieuwe drankjes te halen. Ondertussen lachte hij wat om Allison's onbenullige gedrag. Zijn ogen gleden door naar buiten, waar hij door het glas heen de twee dames kon zien staan. Voor een kort moment bestudeerde hij de situatie en het duurde niet lang voordat hij de blik op het gezicht van zijn vriendin uitgepuzzeld had. Het deed hem zeer haar zo te zien, wetend dat dit zijn doen was. Het was nooit Dustin's bedoeling haar te kwetsen, maar toch had hij dit de afgelopen tijd vaak gedaan. Hij wilde haar niet kwijt, maar hij wilde zich ook niet zo gevangen voelen. Waren relaties überhaupt wel iets voor hem?
Grijnzend keek hij toe hoe Bryce met een aantal bekertjes aan kwam lopen. Toen hij er eenmaal eentje in zijn handen gedrukt kreeg gooide hij deze meteen achterover. De alcohol brandde lichtjes in zijn keel, iets wat hij altijd al een voldoenend gevoel gevonden had.

A164.jpg

Said that you're afraid of heights, but you were meant to light the sky.

Reply Edited on 01/08/2019 12:14 PM.
1  |  2  |  »  |  Last

« Back to previous page