O || I will always love you (18+)

1  |  2  |  3  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Oldest posts first ]


Ellytjevdb

24, female

  Level 26

Moderator

Posts: 3131

Re: O || I will always love you (18+)

from Ellytjevdb on 09/19/2016 07:00 PM

Rosalie
Het afscheid met Alec is kort, te kort. Ik had gehoopt op iets anders, misschien wel zijn nummer of een bemoedigende knuffel. Ik zet mijn fiets voor nu in de voortuin, omdat ik er straks toch weer vandoor moet. Met de sleutel uit mijn tasje maak ik de voordeur open. Alles is nog percies zoals ik het heb achtergelaten en dat lijkt veel te lang geleden. Ik weet nog steeds niet goed hoe ik me moet voelen nu gisterenavond of eerder vannacht. Ik had naar zijn nummer moeten vragen, dan had ik hem nog eens kunnen bedanken voor zijn hulp. 

cooltext1643255418.png

Reply

Brokenrose

22, female

  Level 16

Posts: 453

Re: O || I will always love you (18+)

from Brokenrose on 08/07/2016 10:10 AM

Alec

Ik pak mijn helm en tas van het aanrecht  en lopen samen naar  buiten. Ik sluit mijn huis af en pak uit de schuur mijn scooter. 'Oh ja die straat ken ik wel.' Mompel ik als Rosalie haar adres vertelt. Ik ga op mijn scooter zitten en start hem. Als Rosalie haar fiets heeft gepakt en er op zit , rij ik mijn tuin uit.

Na 10 minutjes komen we aan in Rosalies straat. Ik doe mijn helm af en kijk haar aan.  'Ik hoop dat je geen gedoe krijgt met je ouders.' Glimlach ik klein.' Maar ik moet nu gaan. Dag!' Ik draai me scooter om en rij weer weg. Ik besluit naar ons 'clubhuis' te gaan. Het is eingelijk meer een vervallen loods, maar dat maakt niks uit. Zodra ik er ben stap ik van mijn scooter af en pak de sleutel. Ik gooi de deur open en ga op zoek naar Britt, die me hoppelijk meer kan vertellen

Reply

Ellytjevdb

24, female

  Level 26

Moderator

Posts: 3131

Re: O || I will always love you (18+)

from Ellytjevdb on 08/04/2016 09:47 PM

Rosalie
Voordat ik antwoord kan geven op zijn eerste vraag, komt er al een tweede, waar ik wel antwoord op kan geven. "Wel goed denk ik, als ik thuis kom kijk ik er nog wel even naar. Ik ben een sterke meid, ik overleef het wel", glimlach ik. Als Alec gebeld wordt, richt ik mijn aandacht op mijn mobiel, om niet onbeleefd te zijn en zijn hele gesprek te kunnen volgen. Ik kijk hem extra teleurgesteld aan wanneer hij vraagt of we zullen gaan. "Ik dacht dat we nog 15 minuten en 21 seconden hadden?" grijns ik plagend. "Maar oké, als het echt moet", ga ik met een glimlach voort. Terwijl we naar buiten stappen, vertel ik hem het adres, hopend dat hij daarmee enig idee heeft welke richting hij uit moet. Vanaf hier zou ik helemaal niet weten hoe ik zou moeten lopen naar mij thuis, hopelijk hij wel.

Rosalie_Palvin_10.png 

cooltext1643255418.png

Reply

Brokenrose

22, female

  Level 16

Posts: 453

Re: O || I will always love you (18+)

from Brokenrose on 08/04/2016 09:35 PM

Alec

Ik kijk op als ik Rosalie hoor. ' En wat wil jij deze 17 minuten en 50 seconden nog doen?' Grinnik ik. 'Hoe gaat het trouwens met je wonden?' Vraag ik als ik de wonden weer op haar  knie zie. Het ziet er beter uit dan gister. Plots gaat mijn telefoon over. 'Sorry, dees moet ik even opnemen.' Mompel ik als ik het zie dat Britt me belt. 'Wat?'mompel ik als ik heb opgenomen.  Ze ratelt aan een stuk door en ik kom er maar moeilijk tussen.' Jacob is opgepakt. Ze hebben hem betrapt met zijn drugs.' Ik zucht en rol met mijn ogen. 'Ik word nog arm van dat jochie.'mompel ik. Jacob is nog maar 15, maar aangezien hij een wees is en op straat leeft, besloot ik hem toch maar in de bende op te nemen.  'Maar vertel me straks meer. Ik kom er zo aan.' Zeg ik en hang gelijk op.  'Zullen we gaan?'vraag ik met een glimlach aan Rosalie.

AAlec.jpg 

Reply

Ellytjevdb

24, female

  Level 26

Moderator

Posts: 3131

Re: O || I will always love you (18+)

from Ellytjevdb on 08/04/2016 12:05 PM

Rosalie
45 minuten? Zijn grinnik laat me geloven dat hij denkt dat ik meer tijd nodig heb, maar dat is niet het geval. Ik kan gemakkelijk op een halfuur klaar geraken. Nadat ik mijn koffie heb opgedronken, volg ik hem naar boven. Voordat ik de pyjama uittrek, controleer ik nog even of de deur echt op slot zit. Ik wil het niet hebben dat Alec plots binnenkomt. Ik geniet van het warme water, dat eerst even prikt aan de schaafwonden op mijn benen. Al snel ben ik aangekleed en fatsoeneer ik mijn natte haren. Ik probeer ze zo droog mogelijk te krijgen met een handdoek, waarna ik mijn make up bekijk. Het ziet er niet meer zo goed uit als gisteren, maar omdat ik niks bij me heb buiten een lipstick, doe ik alleen dat nog als extraatje op. "Ik ben klaar", zeg ik terwijl ik vrolijk de keuken weer in kom. Ik heb het jukje van gisteren maar weer aangetrokken aangezien ik niks anders bij me had. Het is natuurlijk een beetje te voor een gewone dag. "En ik heb, om precies te zijn, nog 18 minuten over", zeg ik nadat ik op mijn iPhone heb gekeken.

Rosalie_Palvin_9.png 

cooltext1643255418.png

Reply

Brokenrose

22, female

  Level 16

Posts: 453

Re: O || I will always love you (18+)

from Brokenrose on 08/03/2016 09:59 PM

Alec

'Ja sure.' Zeg ik en zet mijn beker neer. 'Als je maar over 45 minuutjes klaar ben.'grinnik ik en loop alvast voor haar uit naar de badkamer. Daarna loop ik naar mijn eigen kamer en haal mijn tas van mijn hanger. Ik trek mijn jas alvast aan en  luister of Rosalie al onder de douche staat. Als ik de douche hoor pak ik onder mijn bed een kistje vandaan. Ik maak hem open, wat best wel veel geluid maakt. Snel pak ik de 2 pistolen die er in zitten en stop ze aan de binnenkant van mijn jas. Ik sta op, pak mijn tas en loop naar beneden. Uit de koelkast pak ik wat flesjes drinken, wat ik vervolgens in mijn tas doen. Ook prop ik er wat eten bij.  Dan haal ik uit mijn jaszak een pakje sigareten en een aansteker. Ik steek een sigaret aan en neen een trekje. Ondertussen pak ik alvast mijn scootersleutel. Met de moter heeft geen zin. Ik loop terug naar de keuken en drink mijn koffie op. Daarna druk ik mijn sigaret uit en gooi hem in een asbakje. 

alec.jpg 

Reply

Ellytjevdb

24, female

  Level 26

Moderator

Posts: 3131

Re: O || I will always love you (18+)

from Ellytjevdb on 08/03/2016 01:03 PM

Rosalie
"Oh, wel, bedank hem dan maar in mijn plaats als je hem nog eens ziet", zeg ik nu met opnieuw een bredere glimlach op mijn gezicht. Als hij begint over mijn ouders, slik ik een krop in mijn keel weg. "Nee, die zijn in het buitenland momenteel", geef ik als antwoord. Gelukkig maar, anders waren ze heel erg ongerust geweest. "Dat zou wel handig zijn ja", glimlach ik lief. Ik sluit mijn handen rond de warme kop koffie en breng deze voorzichtig naar mijn lippen. Als mijn tas leeg is, sta ik op. "Kan ik de badkamer gebruiken?" vraag ik voor de zekerheid. Ik zit natuurlijk nog altijd in mijn pyjama dus zou ik me graag even willen opfrissen. Ik weet niet wanneer hij precies wegmoet en of ik daar dan wel tijd voor heb, maar ik kan het altijd vragen.

Rosalie_Palvin_8.jpg 

cooltext1643255418.png

Reply

Brokenrose

22, female

  Level 16

Posts: 453

Re: O || I will always love you (18+)

from Brokenrose on 08/03/2016 12:01 AM

Alec

Ik spring van het aanrecht af.  'Een maat van me, die politie agent is? vond deze op straat. Ik had hem gister avond nog gevraagd of hij er misschien op zou willen letten.' Mompel ik en maak nog een kop koffie voor Rosalie. 'Zijn je ouders niet ongerust?' Vraag ik. Ik bendenk me plots dat ik niks van haar af weet. Misschien is ze wel een agent, of erger, iemand van een andere bende. Ik slik en bijt op mijn lip. Als de koffie klaar is schenk ik het in een beker en geef het aan Rosalie. 'Ik moet straks weg.. Als je wil kan ik je naar huis brengen?' Vraag ik met een kleine glimlach.

 images.jpg

Reply

Ellytjevdb

24, female

  Level 26

Moderator

Posts: 3131

Re: O || I will always love you (18+)

from Ellytjevdb on 06/26/2016 01:02 PM

Rosalie
Gelukkig heeft hij een glimlach op zijn gezicht, maar die van mij glijdt langzaam weg als ik mijn portemonnee en fietssleutel in zijn handen zie. "Ja, best wel goed eigenlijk", zeg ik zacht. Verward neem ik alles aan dat hij in mijn handen stopt. "Hoe kom je hieraan?" vraag ik, waarna ik aan tafel ga zitten. Ik open mijn portemonnee en kijk even of alles er nog inzit. Tot mijn verbazing lijkt er niks verdwenen te zijn. "Bedankt", zeg ik met een brede glimlach. "Een kop koffie is goed", zeg ik met nog steeds een glimlach op mijn gezicht. Ik ben blij dat ik mijn spullen weer terug heb.

Rosalie_Palvin_7.jpg

cooltext1643255418.png

Reply

Brokenrose

22, female

  Level 16

Posts: 453

Re: O || I will always love you (18+)

from Brokenrose on 05/29/2016 06:38 PM

Alec

Ik schrik van Rosalie, die goeienmorgen zegt. Ik draai me om en glimlach.'Goedenmorgen. Lekker geslapen?"Vraag ik en loop een klein stukje naar haar toe.'Ik denk dat dit van jou is.'Zeg ik en geef haar haar portomonnee en sleutel. Daarna loop ik weer naar de keuken en ruim mijn bord op.'Wil je al wat eten of drinken?'vraag ik en zet alvast voor mij koffie op. Ikga op de aanrecht zitten en kijk naar Rosalie

(sorry dat hij en beetje kort is) 

AAlec.jpg 

Reply
1  |  2  |  3  |  »  |  Last

« Back to forum