TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  109  |  110  |  111  |  112  |  113  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 11/08/2016 05:27 PM

Verschrikkelijke beelden vlogen voor haar zicht voorbij, dingen waar ze zich slecht over voelde. Ze bleven  maar komen, te veel herinneringen. Ze vloog op de deur af en bonkte erop. "MAKE    IT STOP!" riep ze. "MAKE IT STOP PLEASE"  riep ze nogmaals. Ze wilde niet weten wat er nog meer ging komen, dit was al vreselijk. Een licht ging aan en de beelden stopte. Ze haalde even diep adem. "Please take a seat" bleef de robotstem herhalen. Voor haar  lagen foto's van al haar vrienden, en     daarbij knoppen. Wat ging er gebeuren?


Stefan kwam opeens op straat terecht, hij zag al zijn vrienden levenloos liggen. De vampieren hun huid was grijs, en versteend. De mensen en heksen zaten onder het bloed. Zijn handen en gezicht zaten ook onder het bloed. In zijn handen had hij harten vast. Hij begon steeds sneller adem te halen en realiseerde zich dat hij degene was die al zijn vrienden heeft gedood. "No, No, this isn't real, this  can't  be happening" zei hij in zichzelf.


7143c799d1c696dade1d70acd255d8e2.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 11/08/2016 05:28 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 11/11/2016 10:01 PM

Kai bleef naar de ring staren en draaide hem uiteindelijk af van zijn vinger. De hartslagen waren compleet stil, maar voor een moment leken ze beide weer te kloppen. Eerst dacht  hij dat hij hallicuneerde van alles, maar ze bleken toch echt te kloppen. Hij sloot zijn ogen terwijl hij er daarna weer naar keek. ''This can't even be true. This honestly isn't even real..'' fluisterde hij tegen zichzelf maar de beelden zeiden iets anders. De hartslagen hadden weer kleur gekregen en het zag er weerlevend uit. ''This isn't real, you're just hallucinating. It's not real.'' begon Kai tegen zichzelf te zeggen.

Suzy voelde hoe ze stopte met huilen, gewoon spontaan. Hier waren weer die gedachtes. Hoe zou het zijn om gewoon helemaal niks meer te voelen. Ze had bijna haar humanity weer uit geschakeld, maar ze wist dat ze er niks mee zou  bereiken. Dat ze alleen maar schuldiger zou zijn, en zich schuldiger zou gaan voelen. Ze opende haar ogen en veegde de haren weg uit haar gezicht.

0d78ab434aa83e48b793bb3f04fabcc5.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 11/11/2016 10:16 PM

Alexis staarde voor zich  uit, hoe kan ze haar vrienden door geven wie er achter zit. Silas. Het was Silas, alleen zij was de enige die het waarschijnlijk wist. Ze zag Silas  binnen komen, maar hield zich stil. Ze wist niet wat hij van plan is. "So Alexis, we're going to play a little game, but I thought it would be more  fun and dramatic to ask you the questions personally and not through that  robot voice"  hoorde ze hem zeggen. "So you have five seconds to decide which of you friends will get punished even more today." zei Silas vervolgens. "5..4..3"  begon  hij af te tellen. Alexis ging haar vrienden echt niet meer pijn doen. "You have to chose Alexis, or otherwise it will hapen to all of them" zei Silas dreigend waarna hij verder aftelde. Snel drukte ze op de knop van Enzo. Ze dacht  dat hij iemand zou zijn die het wel aan kon. In haar hoofd hoorde zijn geschreeuw van de pijn. 'it's not real, it's  not real' mompelde voor zichzelf.



Stefan werd gek, hij kon zijn vrienden niet gedood hebben. "NOOO!"  schreeuwde hij en sloeg op de deur van de smalle kamer. Hij kwam terug en probeerde weer op adem te komen. Het was naar een hallucinatie, het was niet echt. Al was het in werkelijkheid wel bijna gebeurd, gelukkig waren zijn vrienden optijd met hem terug brengen.

Screenshot_2016-07-17-14-42-33-1.png 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 11/11/2016 10:16 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 11/13/2016 09:01 PM

Kai deed de ring weer rond zijn vinger en voelde hoe zijn ademhaling gejaagder werd en hoe hij stukken sneller begon te ademen. Zijn ogen sloot hij om zich onder controle te houden. Ze moesten maar geluk hebben dat er niemand was op dit moment. Want zijn lust naar bloed begon nu zeker door te dringen. Iets dat hij nooit dacht dat echt zou gebeuren. Hij vond het dan ook verschrikkelijk en begon met zijn achterhoofd tegen de muur aan te slaan, eerst zachtjes, maar dat werd ook harder met de meerdere keren dat hij het deed.

Suzy elk klein dingetje van en uit haar lichaam en ging staan. Ze wou het bed uit stappen maar het lukte haar niet. Om één of andere reden kon ze het niet doen. Ze werd tegen gehouden door iets, maar wat. Ze had geen enkel idee. Er was iets heel aparts aan de gang in de plek dat ze waren. Ze waren letterlijk een pop in een groot poppenhuis. Ze moesten doen wat er werd gezegt, want anders gingen ze eraan. 

tumblr_o4wq8fPYbB1t0y457o1_500.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 11/13/2016 09:20 PM

ts naar een paar weken later.

 

Alexis probeerde haar polsen los te krijgen. Silas had haar zojuist flink stevig vastgevonden in deze stoel. "Let me go, haven't you punished me and the others enough the past couple of weeks. Did you really have to keep me from the others for I don't even know how long?" zei ze uitgeput. De afgelope weken zijn zeer zwaar geweest, zowel mentaal als fysiek. Ze heeft al een hele lange tijd haar vrienden niet meer gezien. "Will you just shut up?" zei Silas. "You're friends have found out where you're at. They're comming for you, they've ignored every alarm. I hope for you they make it till here" hoorde ze Silas sissend zeggen. Hoe lang zouden ze hier eigenlijk al zitten? Kort was het in iedergeval niet. Elke dag weer werden ze fysiek en mentaal flink bezwaard. Als ze hier uit zouden komen zou de de komende weken niet meer uit bed komen. Nu ze hier in dit rare bos is gekomen, had ze ook een andere kamer. Niet langer meer degene uit het Salvatore huis, maar die van haar eigen huis. De slaapkamer die ze met Kai deelt. Het was sowieso heel random dat er een groot nep bos was. Waarschijnlijk om haar het gevoel te geven dat ze een kant op kon vluchten, terwijl ze in realiteit nergens naar toe kan.

 

 

Stefan liep stevig door met Suzy. Er gingen allerlei alarmen af, maar dit keer negeerde ze het. Ze waren met ze allen bij elkaar gekomen toen de stroom uit viel, net zoals de afgelopen weken, en zijn nu op weg naar Alexis. Telkens waren ze té bang voor de straffen, maar wat hadden ze ook te verliezen? Ze zette gewoon door, ookal gaan er overal alarmen af. "Just keep going! This is our only chance. If we stop now, it will probably kill us" zei Stefan tegen Jeremy en Matt die een klein beetje achterliepen. Stefan heeft in die weken Alexis helemaal niet gezien. Ze was de enige die niet telkens bij hun 3 minuut lange bijeenkomst was. Hij wist niet eens of ze überhaupt nog in leven was. Stefan zag het luik al en trapte deze open. Vervolgens klom hij er snel in. Hij kwam in een of ander bos terecht. "'What the hell" mompelde hij. De afgelope weken waren zeer zwaar geweest. Voor de bruiloft dachten ze het allemaal zwaar te hebben, maar dat is een paradijs vergeleken met wat hun de afgelopen weken is aangedaan. Hij zou het niet snel toe geven, maar het heeft hem hard geraakt ook. De spellen. Het kiezen welke van je vrienden straf zou krijgen. De pijnlijke schreeuwen van de persoon nadat je gekozen had. Het was slopend.

 

tumblr_me6ywgJGpN1rwoqy8.gif

 

 

 

 

 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 11/13/2016 09:22 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 11/13/2016 09:44 PM

Kai wist niet hoelang ze hier zaten, maar het was een behoorlijke tijd. Ze hebben bij elke meeting die ze hadden een plan bedacht. Het duurde dan even, maar ze hebben een plan. Elke keer dat je ze weer zag. Ze zagen er met de keer slechter uit. De één had wonden over zijn hele gezicht de ander zag super bleek en dan de andere kon elk moment neervallen van de pijn die hij of zij had. Kai was daar één van, maar zijn pijn was zat in zijn hart. Alexis had hij alle keren niet gezien en hij was vreselijk bezorgd. Ze lippen dan ook doorheen de gangen. Hij volgde de anderen doorheen een luikje en de bomen omringden hem. ''What the even hell is this place. How can it be so large.'' mompelde hij en begon om zich heen te kijken. Ook begon hij te denken, en ging hij opzoek naar gedachtes. Naar die van Alexis.

Suzy werd aangemoedigd door de stem van Stefan die er voor zorgde dat ze door bleef gaan. Ze renden doorheen de gangen, maar ze was werkelijk uitgeput. Mentaal en fysiek. Ze had geen idee dat een vampier zich ooit zo kon voelen. Ook moest ze zich enorm inhouden om niet op haar vrienden te gaan voeden. Ze heet het omdat ze wist dat het fout was om het wel te doen. Ze gingen doorheen een luikje en kwamen in een bos terecht. Was het nou eigenlijk wel een echt bos. Na alles wat er gebeurd was zou je het niet meer weten. Geen flauw benul zou je hebben.

lB5EZ.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 11/14/2016 07:15 AM

Stefan keek op toen hij een kreet hoorde. Het was Alex, ze was dus nog steeds in leven! Stefan liep er snel op af maar werd toen tegengehouden door een bekend gezicht. Achter de persoon zat Alexis vastgebonden in een stoel. "As if I'm looking in the mirror" merkte hij op. Hij had het kunnen weten dat Silas hier achter zat. "Nice to see you guys in person again too, I'm suprised that you all didn't thought of me being it sooner" zei Silas met een grijns op zijn gezicht. "Maybe that's  because the last time we saw you, we put you in sleep, in a casket, locked up" zei Stefan en zag in zijn oog hoeken dat Damon een tak had gepakt en Silas wilde aanvallen. "I wouldn't  do that Damon" hoorde Stefan, Silas zeggen. "I'm assuming you want to keep you keep your precious cousin alive"  zei Silas. Stefan fronsde. Heeft hij een linking spell gedaan ofso? "She's in the same coven as me. We're the only 2 left of our one, and I happen to bw the leader. So especially Kai should know this. If I die, so will she" lachde Silas.



Alexis zag heel in de verte mensen, "HERE!"  riep ze. "you shut up" zei Silas geërgerd. "You don't think this  is over yet do you? I'm not just letting you all go home" lachde hij. Ze had een gevoel dat er nog iets kwam, iets onverwachts. Alexis trok aan haar polsen. "Don't you dare to even hurt them anymore"  siste Alexis. Ze zag er niet meer uit. Haar haar hing sluik tegen haae gezicht en ze zat onder de blauwe plekken, krassen en wonden. Ze zag al snel haar vrienden en Kai. Gelukkig waren ze allemaal in leven, goed zal het niet gaan, dat kon ze aan hun gezichten zien. Net als Damon wilde aanvallen begon Silas te praten. Alexis fronsde haar wenkbrouwen. Geweldig, ze kunnen hem niet doden. Wat moeten ze dan doen?  "You haven't  thought of this either Alexis did you? You never searched for  coven members, you thought you had no witchy family left, but that wouldn't make sence, because if that was true you would be dead, or the leader, but to be the leader you have to merch." zei Silas toen. "But I have a deal for you guys. You guys can go, but I'm merching with Alexis for the coven. There has to be another merch in our coven. The last one  was like 100 years ago. Since she's the only one left it has to be her."  vervolgde Silas. "Don't get you hopes up to high though, I am over a 2000 years old, and the creator of immortality. I have way more power than she does on her own. Oh and our  deal doesn't  includes you cheating Alexis, by using your and your boyfriends magic together. It has to be only you" stelde Silas voor. Zonder op reactie van andere te wachten knikte ze haar hoofd. "Deal" zei ze. Ze weet ook wel dat ze het zal verliezen, maar dan zijn ze op zijn minste uit deze hel. Anders  gaan ze hier toch alsnog dood. Ze doet alles voor haar  vrienden. Ze had het hier toch niet overleeft.

images_3.jpg

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 11/14/2016 07:16 AM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 11/14/2016 05:04 PM

Kai keek meteen op bij het horen van een gil, een kreet. Dat van Alexis. Net zoals alle anderen begon hij die kant op te rennen. Hij hield zijn ogen open toen hij een bekend gezicht zag, maar toen hij opzij keek zag hij Stefan nog altijd naast hem staan. De naam Silas spookte doorheen zijn gedachtes en hij keek op. ''You must be fucking kidding me.'' mompelde Kai en keek Silas aan toen hij over de coven begon. ''I've always knew there was another coven. I never found it or knew who the leader was. But I'm guessing I finally found my answer.'' fluisterde hij en keek Alexis even aan. Toen ze het aanbod van Silas accepteerde schudde hij kort zijn hoofd, maar hij wist dat dit de enige manier was. ''I might have an idea for you not to loose.'' dacht hij naar Alexis toe. Niemand wist dat ze dit konden en daar was hij echt super blij mee op dit moment.

Suzy keek fronzend op naar Silas en schudde haar hoofd terwijl ze Stefan bij zijn arm vastpakte en bij hem bleef staan. ''That right over there, behind Alexis is hell. Literally Hell standing behind her.'' mompelde ze en zag de blik veranderen in de ogen van Silas. ''Aah, Suzy...'' hoorde ze hem zeggen. Haar naam rolde zo over zijn tong heen alsof het geen enkele moeite kosten om te zeggen. ''Didn't think I would ever see you again. After the little accident that happened, or should I say. What not happened.'' mompelde hij en met dat moest ze wel even slikken. Ze vergat alles maar gewoon wat hij zei en schudde haar hoofd. ''We might not be able to kill you, or well we could but we won't. But we could actually hurt you. Pretty bad.'' siste ze.

658958e7612ce5611ced8375f61ababe.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 11/14/2016 05:33 PM

Alexis hoorde de vertrouwde stem van Kai in haar hoofd. "You have no idea how good is is to hear you're voice again in my head. It was to silent"  dacht ze naar hem. "We can kill him. If I win, he dies. This time forever" merkte Alexis op en richtte zich toen weer onopgemerkt op Kai. "We can't use our magic together Kai. I have to do this on my own, I made a deal, I have to do this  on my own" dacht ze naar hem. "But hello what are we still  doing here? Let's  go home then, but first, can someone please release me from this chair because I can feel the rope burning into my arms"  zei ze toen.


Stefan hield  Suzy beschermend vast. "Just shut up Silas, we're out of here, and you're going to die."  zei Stefan en keek  naar Alexis. Hij wilde zo snel mogelijk naar huis. Alexis zou nooit sterk genoeg zijn om met Silas te merchen, maar ze zullen wel een manier vinden, zoals ze altijd doen. Stefan  zal er voor zorgen dat  ze niet dood zal gaan. Misschien  was er wel ergens een grote spreuk over  iets waar Alexis de magie van kan chanten of zoiets. Ze vinden wel een manier.

damon-salvatore-edit-paul-wesley-stefan-salvatore-Favimcom-719067.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 11/14/2016 05:34 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 11/14/2016 07:03 PM

Kai begon automatisch te glimlachen toen hij een reactie terug kreeg van Alexis. ''We'll find a way, Alexis. We always do.'' dacht hij en keek Silas weer aan. ''If you don't mind letting my girlfriend go I would appreciate that. Otherwise I'll go get her myself.'' mompelde Kai en zag de grijns over Silas zijn gezicht heen gaan. Hoofdschuddend stapte hij naar voren toe, naar de stoel waar Alexis op zat, en knielde bij haar neer en keek haar eerst kort aan. Vervolgens begon hij de strakke touwen los te halen.

Suzy hield Stefan vast en  bleef Silas aankijken. Ze keek iedereen aan die ook aan alle anderen hun blik gaven. ''Don't hope that much about staying alive Silas, don't.'' mompelde ze en keek Stefan even kort aan en glimlachde kort. ''Now let's get out of here.'' zei ze toen ze zag dat Alexis vrij was. Haar hele polsen waren rood geworden van het strakke touw. ''And you'll pay for what you've done Silas. You'll pay.'' mompelde ze nog.

1cfa9fc4bcc988b17964d7c71c6413cd.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  109  |  110  |  111  |  112  |  113  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum