TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

First Page  |  «  |  1  ...  86  |  87  |  88  |  89  |  90  ...  116  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 08/29/2016 09:29 PM

Alexis keek angstig naar Kai "Hell no, I'm not using it again. Didn't  you see what I've done at the cemetery? You do the magic, I can't" zei ze ze en keek naar de andere die op hem af kwam. Ze zag het onbekende meisje omhoog komen. Kai deed het geluid maar niemand leek het te horen. Alexis wilde bewegen maar dat ging niet. Alsof haar lichaam bevroren is. "Shit I can't move"  zei ze met moeite aangezien ze haar lippen ook niet kon bewegen.


Stefan lachde toen Kai het geluid wilde doen maar het niet werkte. Alexis stond stil, dit was hun kans. Hij keek naar de andere toe en stormde toen op Kai af en duwde hem tegen de muur. Iemand anders moet hem daggeren terwijl hij hem vast hield.

b3360330dc5bded78499ad78f3443f2d.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 08/29/2016 09:29 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/30/2016 01:14 PM

Kai merkte dat ze in de minderheid waren, dat merkte hij niet alleen. Hij wist het honderd procent zeker dat dit fout ging lopen, en op dit moment wou hij gewoon dat ze met meer waren. Dat hij Klaus niet had weg gestuurd, dat ze dicht gevecht winnen zouden kunnen. Hij voelde hoe Stefan hem tegen de muur aan duwde en met alle kracht die hij had als vampier zijnde wist hij dat hij het nooit tegen Stefan op zou kunnen hebben die jaren ouder is en veel sterker. Hij concentreerde zich zo erg dat er verschillende houtstukken losbarsten en zich richting Stefan toe bewogen met een immense snelheid.

Suzy keek naar Stefan die helemaal in actie ging. Ze zag het hout van het huis naar Stefan toe bewegen en keek automatisch op naar Bonnie die ze al helemaal weg had bewogen met haar eigen magie maar Kai was er beter in dan Bonnie. Met de coven's magie in zijn bezit. Suzy bewoog naar voren toe en trok haar messen bij haar broek vandaan vast die ze ronddraaide tussen haar vingers door. haar ogen draaiden rond het huis. Zijzelf had de houten wapens niet, dat hadden de anderen. Zij was er als het nodig was de non vampieren verwonden.

fc286b35e1309d4508ea9c90e1df6736.jpg

 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 08/30/2016 02:31 PM

Alexis kon niks doen, ze probeerde het te vechten. Het enige wat ze op het moment kon doen was toekijken  hoe Kai het in zijn eentje moest doen. Ze probeerde tegen de spreuk te vechten en ook maar iets te bewegen. Ze werd boos op iedereen en gebruikte de woede  om te vechten. Het begon met haar vinger die ze bewoog, wat haar hele arm werd, totdat ze weer kon bewegen. Alexis rende op Kai af ze pakte  zijn hand vast. "Do it! Do it now" zei ze snel aangezien ze niet veel tijd hadden.


Stefan gromde, de andere hadden niet veel te doen, aangezien ze maar 1 iemand moesten doden en 1 tegen houden. Stefan voelde  hout in zijn rug schieten, meerdere stukken. Hij hapte naar  adem en zakte op de grond  neer. "NOW! KILL HIM!"  Riep hij hijgend.
tumblr_nwl47dRlKJ1u5v91fo1_1280.jpg

 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 08/30/2016 02:32 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/30/2016 03:13 PM

Kai zijn ogen stonden op Alexis gericht en niet op de van Stefan. Hij kon zien hoe ze begon te bewegen, hoe haar vinger bewoog en haar arm en uiteindelijk haar hele lichaam. Hij voelde haar hand in de zijne en met dat gebruikte hij alle magie dat hij en Alexis samen hadden. Stefan vloog van hem af en hij voelde diezelfde schok die hij en Alexis voelen wanneer ze beide hun magie gebruikten. Vuur, dat liep nu over Suzy haar arm hee, en over die van Damon en die van Stefan. Hun plan was mislukt.

Suzy had gezien hoe Alexis begon te bewegen maar wanneer ze haar mes de kant op wou gooien van Alexis voelde ze hoe het mis net langs Alexis haar hoofd heen ging. Ze keek verwonderd naar Damon die helemaal niks deed dan toekijken en haar ogen bleven op Stefan die op de grond gezakt was. Vliegensvlug had Suzy een houten staak gepakt van Damon en regelrecht naar Kai gegooit maar hij sloeg hem weg met één hand. Te simpel..

wasetrygv.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 08/30/2016 06:38 PM

Alexis keek weg, ze wilde  niet zien hoe haar vrienden pijn kregen. Ze mogen  dan nu wel oneerlijk tegen haar doen, maar het zijn alsnog haar vrienden. Daarom liet ze Kai het ook doen, maar eigenlijk wilden ze ze ook uit hun huis hebben. Ze keek naar de anderen en hield haar hand voor zich. Ze voelde woede opkomen, en voor ze het wist vloog iedereen het huis uit. Ze zakte tegen de muur achter haar en Kai naar beneden. Vandaag is er zo veel gebeurd, te veel.  De begravenis, uitvinden van  de leugens en nu dit.


Stefan keek naar zijn arm die in de vik vloog en probeerde het snel uit te krijgen. Voor hij het wist vloog hij de voordeur uit en kwam hij op de oprit terecht. "That didn't  go as planned"  kreunde hij. Dit was zijn schuld, de andere zijn nu gewond, door zijn stomme plan.

images.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 08/30/2016 06:38 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/30/2016 06:46 PM

Kai keek naar Alexis toen ze één voor één iedereen het huis uit zag strompelen. Ook niet met een klein beetje kracht, een hele boel. je hoorde de klappen tegen de muur aan en de kreunen van de mensen die het huis letterlijk uit werden gezet. Iedereen was weg en Kai bukte neer naast Alexis die hij vast pakte in zijn armen. Meer als een troostend gebaar. Hij wou gewoon een normale rustige avond hebben waar hij kon genieten van Alexis en gewoon genieten van zijn leven voor een dag voordat er weer vanalles gebeurde.

Suzy had het vuur uitgemaakt door er met haar hand overheen te wrijven. En voordat ze het wist voelde ze hoe haar lichaam keihard tegen de muur aan kwam en ze vervolgens het huis uit lag. Ze zorgde ervoor dat ze tot een rollende positie kwam en kwam uiteindelijk lichtjes terecht op haar voeten. Haar handen legde ze neer op haar benen en keek even kort achter zich naar de anderen. 

tumblr_njf6gmm5fR1u44wypo1_400.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 08/30/2016 08:04 PM

Alexis liet een traan langs haar wang lopen en hield  Kai vast."Why? Just why? Why had everything to happen today. The funeral was hard enough already on  it's own. And now my friends are here, breaking in to our home, wanting to kill you"  snikte ze. "They want to take away everything, my children, the love of my life"  zei ze vervolgens.

"I'm so so sorry everyone"  zei Stefan direct. Dit was het, hun enige kans. Nu komen ze waarschijnlijk nooit meer af van Kai. Alexis zijn ze ook kwijt."Let's just go home, it's been enough " zei hij en stond op. Alles is in de soep gelopen. En hij weet nu al dat Kai & Alexis hun leven zuur gaan maken na deze moord  poging.

Screenshot_2016-07-22-20-54-36-1.png

 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 08/30/2016 08:05 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/31/2016 08:02 PM

Kai streelde langs Alexis haar wang heen zodat de traan wegging van haar gezicht. Hij legde zijn hand troostend tegen haar kin aan zodat ze hem aankeek en schudde kort zijn hoodf. ''Because they think you can't control the magic you have, that was a smart thought of them but what they don't know is that it doesn't matter when we are separated from a few meters. The magic wont stay and you can fight it with your own. You just have to control it. You're stronger then alot of them. And they won't take you away from me. They have to do alot more attacks like this to do that.'' knikte hij en streelde een lok uit haar gezicht.

Suzy keekn aar Stefan en keek hem even aan terwijl ze kort slikte naar het bloed dat langs zijn rug heen stroomde. Het vuur had haar hele arm verbrand maar dat begon langzaam weer te helen naar gewoon normaal en geheeld huid.  ''Don't worry Stefan, it was a good try to do.'' mompelde Damon en iedereen draaide zich om naar Elijah en Davina waarop Suzy kort glimlachde naar haar. ''If there is happening someting in New Orleans. Just send a message to us in whatever way. You helped us, we'll help you.'' knikte Damon vanachter Suzy waarop ze hem kort aankeek. Ze had ze wel geholpen, met wat ze kon tenminste.

xcvbn.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Nemesis

22, female

  Level 17

Posts: 1380

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Nemesis on 08/31/2016 08:24 PM

Alexis keek Kai aan "I even feel quilt for what I just did. That I've hurt  them. "It's too much, and that whole mighty thing scares me to death honestly. I thought I was just a normal human being for over 22 years. And now this" zuchte ze. "My whole  life turned opside down, and I wish somethings  could back to normal."  Zei ze. "Like how it was before  I died, but with you in the picture" zei ze. "I mean I can't  even believe that  I'm a mother right now, but my children are dead. Because of one of my friends."  Zuchtte ze. "Maybe we should go with Klaus. I know you don't  want to run for your problems, but see  it as taking a break, a vacation"  zei ze.


"Well now we have to live with that weasel forever. He's probably going to figure the whole myth thing out  now, before we atack him another time, and then we have no chance anymore." Zuchtte Stefan terwijl hij opstond en zijn kleding afklopte.  "Yeah  just call us, we'll come to you"  knikte Stefan instemend met de andere.

Stelena-stefan-salvatore-28135747-1280-720.jpg 

These voices in my head screaming "Run now", I'm praying that they're human

Reply Edited on 08/31/2016 08:25 PM.

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 08/31/2016 09:59 PM

Kai keek Alexis begrijpend aan. Hij gaf haar compleet gelijk en streelde langs haar haren heen. ''It's like your life has been a lie until now. I know how you feel, sort of.'' mompelde hij en hielp haar voorzichtig overeind terwijl hij haar gezicht kort vast hield in zijn handen. ''it's your friend who did this all. Ruined your live basicly. You should not feel guilty about what you just did today. They tried to kill me. And Suzy didn't even wear wooden weapons to kill a vampire but steel knives were she almost hit you with.'' zei hij. Hij wilde haar niet iedereen laten haten van haar vriendengroep maar wat hij zei was wel allemaal waar.
 
Suzy keek naar Stefan en knikte. ''Always, you got our back and we got yours.'' glimlachde Suzy. Ze zag hoe Davina en Elijah niet veel later verdwenen en met dat stapte Suzy naar Stefan toe en legde haar hand op zijn rug en zag hoe de hout delen in zijn rug staken. ''Atleast you can pull these pieces of wood out of your back easily.'' mompelde Suzy en keek hem even kort aan.

Captura-de-tela-inteira-26022015-011812bmp.jpg 

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  86  |  87  |  88  |  89  |  90  ...  116  |  »  |  Last

« Back to forum