Neus gebroken

[ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


buffy_

-, female

  Level 16

Moderator

Posts: 625

Neus gebroken

from buffy_ on 11/11/2017 03:41 PM

Ik heb woensdag bij de twee uren Lichamelijke Opvoeding, in het tweede uur mijn neus gebroken. En ook een whiplash gekregen. We deden aan volleybal en er waren drie veldjes, dus je moest ook naar andere ballen uitkijken om niet geraakt te worden. En de tegenstander sloeg op en die bal vloog frontaal in mijn gezicht tegen mijn neus. Ik had het totaal niet zien aankomen, maar had de bal na de slag tegen mijn gezicht wel vast. Over rare reflexen gesproken.
Ik dacht dus dat er niets aan de hand was, gewoon mijn neus die pijn deed en dan bleek mijn neus te bloeden. Ik ging dan naar die leerkracht om te zeggen dat mijn neus bloedde en of ik naar de toiletten mocht. Die negeerde mij gewoon en was gewoon "druk" bezig op haar IPhone. Dus ik was het gewoon zelf afgebold. Mijn neus was ook helemaal opgezwollen en niemand zei iets. Ik ben echt zo kwaad op die leerkracht, want die hebben toch alle verantwoordelijkheid dat leerlingen verzorgd worden als ze een ongeluk hebben tijdens de les? Er was dan een andere leerling met een verstuikte duim en die kreeg ijs en andere dingen.
Nu mag ik voor een lange tijd geen enkele sport doen en dat stoort me wel, ... )':

Waarom niemand me kent, ik ben een undercover agent!

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: Neus gebroken

from Skullet on 11/11/2017 06:57 PM

Ooh jeetje. Wat een domme lerares. Dat jullie leerkrachten gewoon met de telefoon mogen zitten tijdens sport..

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

buffy_

-, female

  Level 16

Moderator

Posts: 625

Re: Neus gebroken

from buffy_ on 11/12/2017 10:03 AM

Skullet: Ooh jeetje. Wat een domme lerares. Dat jullie leerkrachten gewoon met de telefoon mogen zitten tijdens sport..


Dat stoort me ook enorm... Waarom dan L.O. leerkracht zijn als je daar toch op een bankje met je telefoon zit, ik kan begrijpen dat ze onze aanwezigheden moest aanduiden want dat gaat nu digitaal en zo... Ik heb haar eigenlijk nog niet vaak zonder dat ding gezien, of ze zit daar dan met een IPad/tablet... ;-;

Waarom niemand me kent, ik ben een undercover agent!

Reply

« Back to forum