O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

First Page  |  «  |  1  |  2  |  3  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


WildHearts

-, female

  Level 8

Posts: 87

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from WildHearts on 01/07/2019 08:43 PM

Liv
Olivia zette haar bekertje tegen haar lippen aan en nam een slok van het drankje wat Alissa voor haar gehaald had. Ze wist altijd precies wat Liv lekker vond, zo ook nu dronk ze iets waar ze straks nog wel meer van wilde. Maar als Liv enkel dronk om de rest van de wereld even te vergeten maakte het eigenlijk niet uit wat ze dronk, dan was alles goed. Nu was dat niet het geval, ook al kon ze dat misschien wel gebruiken. Voor een avond was het leuk, maar de ochtend daarna vond ze het nooit leuk om te horen dat ze de boel wellicht onder had gekotst of rare dingen over haar lippen had laten rollen. Toch was het haar vaak genoeg overkomen, tegenwoordig niet meer, maar vroeger maakte ze nog wel eens rare sprongen. Dat was vroeger haar uitweg geweest; feesten en drinken. Ze had altijd de behoefte gehad te ontsnappen aan de realiteit, aan het disfunctionele gezin waar ze zich destijds in had verkeerd. Ze kon van geluk spreken dat ze al het contact hiermee afgekapt had. Daarbij had ze minder snel behoefte om aan haar omgeving te ontsnappen. Ondanks dat deed ze het soms alsnog graag, het was goed voor haar, zolang ze niet té ver de grens over ging. 
Het antwoord dat ze van Alissa kreeg deed haar goed. Ze vond het ontzettend fijn om te horen dat het zo goed met haar ging, dat was haar oprecht gegund. Kort lachte Liv om de laatste opmerking die haar vriendin maakte. Ze gaf haar er een aanmoedigend schouderstootje voor terwijl ze haar een veelbetekenende grijns toe wierp. Deze glimlach brokkelde echter langzaam van haar gezicht af toen het onderwerp naar Dustin en haar verschoof. Ze had wat anders willen zeggen, maar het was nou eenmaal een feit dat het de laatste tijd een beetje moeizaam verliep tussen hen. Ze vond het fijn dat Alissa haar een luisterend oor aanbood, dit was ze simpelweg niet gewend van de meeste mensen. Liv staarde kort naar het drankje in haar handen, zoekend naar woorden die toch niet goed in de oren klonken. Uiteindelijk sprak ze dan toch maar, misschien zou het dat gewicht op haar schouders wat lichter maken. 'Het is gewoon niet meer zoals eerst. Ik probeer dingen weer te lijmen, maar het lijkt alsof hij daar niet voor open staat.' Mompelde ze. 'Ik weet niet, misschien wil ik te graag...' Voegde ze er ietwat twijfelachtig aan toe. Liv wist werkelijk niet wat er fout was gegaan, en wanneer. Ze probeerde alles weer op een rijtje te krijgen, maar het leek soms alsof ze de enige was die daar energie in stak. 

O186.jpg

Dustin
Tuurlijk had Bryce al een vermoeden gehad, dat kon niet anders. Zelfs als ze elkaar wat minder zagen, wist hij vrijwel altijd te pijlen hoe Dustin in zijn vel zat. Nu niet goed dus, bleek maar weer. De vraag die hem gesteld werd was confronterend, maar wel nodig om erachter te komen wat hun volgende stap zou moeten zijn. Dustin kon deze echter nog niet goed beantwoorden, hij zat in een enorme tweestrijd. Het ging slecht de afgelopen tijd tussen hen, maar Liv was een echte vondst, dat wist hij ook. Dustin twijfelde of hij ooit iemand zo goed voor hem zou vinden als Liv. Mocht het op de klippen lopen, verloor hij iets heel waardevols. Voordat de zwaarte van de vraag hem echter met zich mee sleurde, werd hij uit zijn gedachten getrokken door Bryce, die hem in zijn armen trok. Dustin grijnsde. 'Klinkt als muziek in mijn oren.' Was zijn lachende antwoord. Hij had gelijk, een beetje drank zou wellicht helpen. Niet op langetermijn, maar voor nu wel. Dustin gooide zijn drankje in één keer achterover, waarna zijn blik viel op Allison die uitgebreid op de tafel aan het dansen was. Grijnzend keek Dustin toe en joelde zelf grappend ook een keer wat. Hij had de inhoud van zijn beker nog geen minuut lang leeg of Bryce nam de taak al weer op zich om nieuwe drankjes te halen. Ondertussen lachte hij wat om Allison's onbenullige gedrag. Zijn ogen gleden door naar buiten, waar hij door het glas heen de twee dames kon zien staan. Voor een kort moment bestudeerde hij de situatie en het duurde niet lang voordat hij de blik op het gezicht van zijn vriendin uitgepuzzeld had. Het deed hem zeer haar zo te zien, wetend dat dit zijn doen was. Het was nooit Dustin's bedoeling haar te kwetsen, maar toch had hij dit de afgelopen tijd vaak gedaan. Hij wilde haar niet kwijt, maar hij wilde zich ook niet zo gevangen voelen. Waren relaties überhaupt wel iets voor hem?
Grijnzend keek hij toe hoe Bryce met een aantal bekertjes aan kwam lopen. Toen hij er eenmaal eentje in zijn handen gedrukt kreeg gooide hij deze meteen achterover. De alcohol brandde lichtjes in zijn keel, iets wat hij altijd al een voldoenend gevoel gevonden had.

A164.jpg

Said that you're afraid of heights, but you were meant to light the sky.

Reply Edited on 01/08/2019 12:14 PM.

Anelore33

23, female

  Level 17

Posts: 6168

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from Anelore33 on 01/07/2019 09:43 PM

Alissa
Ze vond het nooit fijn om Clara zo te zien. Ze hoorde haar pijn weerklinken in haar stem en Alissa legde haar hand op het been van haar beste vriendin. Ze gaf er een aanmoedigend kneepje in. 'Ik ben er zeker van dat Dustin veel belang aan je hecht en je onzettend graag ziet. Jullie zijn nu al zo lang met elkaar en jullie lijken wel het ideale koppel. Komaan, ik denk echt dat iedereen zo'n relatie wilt zoals jullie twee hebben.' zei Alissa en dit meende ze dan ook. Zelf zij was soms jaloers op de relatie die Clara met Dustin had. Gewoon simpelweg omdat Alissa geen meisje was die in een relatie thuishoorde. Ze genoot te graag van haar vrijheid. Ze kon haar niet binden, nu nog niet. 'Misschien lijkt het alsof hij er niet meer voor open staat, maar ik ben er van overtuigd dat hij dat wél is. Je zal het gewoon verkeerd aanvoelen.' Alissa streelde liefdevol een verloren haarlok uit Clara haar gezicht en bevestigde die achter haar rechteroor. 'Hij zou maar gek zijn om zo'n knap meisje als jou te laten gaan.' Met deze woorden probeerde ze haar wat op te vrolijken en daarom kwam er op het gezicht van Alissa dan ook een glimlach tevoorschijn. Uiteindelijk trok ze Clara in haar armen en streelde langs haar bruine haarlokken heen. 'Ik zal er altijd voor je zijn, meid.. Vergeet dat niet..' fluisterde Alissa, maar net luid genoeg zodat ze wist dat haar vriendin haar gehoord had. Alissa zelf was iets kleiner dan Clara en daarom was dit waarschijnlijk dan ook een grappig zicht. De kleine vriendin die aan de grote vriendin wilde troosten. Alissa keek haar nogmaals aan, maar haar aandacht werd getrokken door Bryce die grijnzend hun kant opkwam. 'Girls, wat denken jullie van een potje beerpong? Jullie tegen Dustin en ik?' Alissa haalde uitdagend haar rechterwenkbrauw op. 'Kan je wel tegen je verlies, badboy?' plaagde ze de knappe jongen voor haar. Uiteindelijk keek ze naar haar vriendin, waar ze nog steeds tegen leunde. 'Dat verleidelijk aanbod kunnen we niet weigeren, toch?'

Bryce
Opgelucht had Bryce adem gehaald toen hij de grijns op Dustin zijn gezicht zag verschijnen. Zo zag hij zijn vriend veel liever en hij was vanaf dat moment overtuigd dat dit een geweldige avond zou worden. Wanneer Bryce plots geschreeuw hoorde, draaide hij zich verbazend om maar wanneer hij dan zag dat het Allison was omdat Dylan bij haar op tafel was komen staan, grijnsde hij breed. Dylan was echt gek! Ook Bryce zette een bekertje tegen zijn lippen en liet de vloeistof in één teug naar binnen glijden. Dit was pas leven en genieten van het studentenleven. Een tijd waarvan je moest genieten. De muziek stond lekker hard en de drank vloeide rijkelijk. Bryce keek naar de zes bekertjes die hij onhandig in zijn handen had en gaf er drie aan Dustin. Uitdagend keek hij zijn vriend aan. 'Om ter eerst ze alle drie leeg drinken...' Wanneer deze woorden zijn lippen verlieten, krulde zijn mondhoeken naar boven. Op vlak van drank waren ze aan elkaar gewaagd, dat was dan ook omdat Dustin en Bryce al langer dan vandaag drinkmaatjes waren. Bryce wachtte niet echt op het antwoord van zijn vriend want hij wist dat Dustin geen enkele challenge aan de kant zou gaan. Zodra Bryce het eerste bekertje leegkapte in zijn keel, zag hij dat zijn vriend zijn voorbeeld volgde. De uitslag was zoals verwacht: geen winnaar, geen verliezer. 'En nu is het tijd voor beerpong.' joelde Bryce en stapte naar buiten heen waar de pingpong tafel stond. Ze moesten gewoon twee keer zes bekers vullen met bier en waardige tegenstanders vinden. Buiten zag Bryce de dames staan en het leek hem een ideaal moment om Clara en Dustin terug op een leuke manier bij elkaar te brengen. Daarom stond dan ook zijn besluit vast. De dames zouden hun tegenstanders worden.


b.jpg

Reply

WildHearts

-, female

  Level 8

Posts: 87

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from WildHearts on 01/08/2019 11:14 AM

Liv
Olivia knikte wat bij hetgene dat Alissa zei. 'Je hebt gelijk, het komt vast wel weer goed.' Glimlachte ze zwakjes. Ze kon enkel hopen dat haar zojuist gesproken woorden overeen zouden komen met de realiteit. Maar ze hadden al vaker op dit punt gestaan en telkens sloegen ze zich er weer doorheen. Deze keer zou vast niet anders zijn, althans, dat hoopte ze met heel haar hart. Ze vond het in ieder geval fijn dat Alissa er voor haar was, ze had altijd enorm veel aan haar als vriendin. Liv mocht van geluk spreken dat ze iemand in haar leven had als zij. Niet alleen kon je enorm goed met haar praten, ook was het altijd lol met de dame. 
Toen ze in een omhelzing getrokken werd glimlachte Olivia klein. 'Dankjewel, Lis.' Fluisterde ze zachtjes, hiermee haar dankbaarheid naar haar uitsprekende. Het maakte niet uit als ze elkaar een tijdje niet gezien of gesproken hadden, het voelde altijd alsof er nooit een periode tussen gezeten had. Alleen dit gaf al aan hoe goed de twee met elkaar waren. Langzaam liet Liv de dame los en wierp haar toen hun ogen kruisten nog een dankbaar glimlachje toe. Uiteindelijk kwam Bryce naar ze toegestapt met het bericht of ze beerpong wilde spelen met hem en Dustin. Op Olivia's gezicht verscheen ondanks alles weer een glimlachje, het herinnerde aan de hoeveelheid keren dat ze dat spelletje al wel niet gespeeld hadden op feestjes. Het was altijd een sfeermakertje. 'Zeker niet.' Grijnsde Liv, terwijl ze een stap naar de pingpong tafel zette, dit echter niet voordat ze nog een laatste keer dankbaar haar hand langs Alissa's arm liet glijden. 'Bring it on,' Glimlachte ze, terwijl ze nu richting het tafeltje liep. 

O190.jpg

Dustin
Zo'n avond deed hem wel even goed. Het gaf hem de kans even te vergeten wat er op het moment allemaal gebeurde in zijn leven. Hij ontdekte op momenten zoals deze dat hij flink wat behoefte had om even ergens anders mee bezig te zijn. Bovendien deed een avondje met zijn vrienden hem altijd goed, daar twijfelde hij niet aan. Hoewel het hele gebeurde met Liv in zijn achterhoofd stak, wist hij het wel enigszins opzij te zetten en alleen daar was hij al blij mee. De drankjes zouden vast ook wel een handje helpen. 
Toen Bryce hem uitdaagde begon het grijnsje op zijn gezicht weer te dansen rond zijn lippen. Even voelde het weer als vroeger, waar ze geen enkele rekening hielden met hoeveel drank ze achterover sloegen, of hoeveel meiden ze hun bed in sleurden. Dat waren goede tijden, maar momenteel leek alles anders. Hij had een vriendin, dus de one-nightstands waren hierbij uiteraard ten einde gebracht. Ook zoop hij amper meer zoveel dat hij opgeraapt moest worden uit de goot, wat hem ook zeker wel een aantal keren gebeurd was. Als Dustin eenmaal aan de drank zat, wist hij de rem maar moeilijk te vinden. Al helemaal als hij het naar zijn zin had. Maar goed, Dustin ging de challenge aan en sloeg de drankjes één voor één achterover. Toen hij de laatste door zijn keel liet glijden zag hij dat ook Bryce net aan zijn laatste gekomen was. Hij had niet anders verwacht dan dat er geen winnaar uit kwam. De jongens waren aan elkaar gewaagd, ze wisten onderhand het riedeltje wel. Grijnzend keek Dustin toe hoe Bryce naar buiten toeliep, Dustin volgde. Hier trof hij Liv en Alissa aan, die hun tegenstanders zouden worden. Dustin had wat flesjes bier meegenomen van binnen om de bekertjes mee te vullen en ging hier dan ook mee aan de slag. Hij goot een laagje bier in het vierde bekertje en kon het niet laten dit kleine beetje alvast achterover te slaan. Grijnzend vulde hij hierna opnieuw het bekertje, dit keer om hem onaangeraakt te laten echter. 

A37.jpg

Said that you're afraid of heights, but you were meant to light the sky.

Reply Edited on 01/08/2019 12:12 PM.

Anelore33

23, female

  Level 17

Posts: 6168

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from Anelore33 on 01/08/2019 11:41 AM

Alissa
Aan de handelingen van Clara te zien was ze Alissa dankbaar en dat zorgde ervoor dat Alissa een gelukzalig gevoel in haar lichaam ervaarde. Ze vond het fijn om er voor vrienden te kunnen zijn en hun te steunen wanneer ze het moeilijk hadden. De uitdaging was aanvaard. Het potje beerpong ging van start. 'Anders moeten we er een kleine twist aan geven.' hoorde ze zichzelf mompelen. Het spelletje op zich was al leuk, maar je kon het nog altijd net iets leuker maken. De meiden had het erover gehad op het vorige feestje, en dat was terwijl al een tijdje geleden, maar toch was Alissa het niet vergeten. Samen met Clara hadden ze een variant op dit spelletje bedacht. Wel ja, eigenlijk was Clara er de grote uitvinder van. Zij had het concept voornamelijk uitgewerkt. 'Wat als we nu papiertjes onder de bekers leggen met daarop waarheid of doen. Dat wordt dit spelletje nog niet iets leuker.' Terwijl deze woorden haar lippen verlieten, haalde ze een beetje uitdagend haar wenkbrauwen op en terwijl versierde een speelse glimlach haar gezicht. Dit kon nog leuk worden. Ze hoorde de joelende reactie van Bryce, die was er duidelijk mee akkoord. Hij verkondigde dat hij dat een super leuk idee vond en glipte terug naar binnen, om papier en pen te gaan halen. Iedereen wist als Bryce de opdrachten zou gaan verzinnen ze echt erg zouden zijn. Bryce was zowat de king in mensen een awkward gevoel laten ervaren. Grijnzend stapte hij het huis weer uit. 'Je kan dus de opdracht aanvaarden en anders moet je drinken. Zullen we het zo doen?' Alissa knikte, dat was goed voor haar. Haar ogen gleden af naar Dustin en ze moest even lachen toen ze hem al wat bier zag drinken. 'Ik raap je straks niet op als je op de grond ligt hoor.' plaagde ze hem en glimlachte terwijl klein.

Bryce
Bryce was in de zevende hemel toen hij hoorde dat de dames akkoord gingen en Dustin was al bezig met de voorbereidingen. Hij grijnsde toen hij zag dat er meer bier in Dustin zijn mond ging dan in de bekers. Plots kwamen de dames met een idee en eerlijk; Bryce was er helemaal weg zijn. Zijn enthousiasme kon hij dan ook niet onderdrukken. 'JAJA, laten we dat doen!!' joelde hij van plezier en klapte opgewekt in zijn handen. Dit werd het beste beerpong wedstrijdje dat ze ooit zouden gespeeld hebben. 'Geweldig idee!' Terwijl Bryce deze woorden uitsprak, glipte hij het huis binnen. Hij moest aan Kyle vragen waar pen en papier lag en nadat hij eindelijk antwoord had gekregen, wat eeuwen duurde aangezien Kyle niet meer zo nuchter was, ging zijn zoektocht verder. Terwijl dacht Bryce na over alle dingen die hij op die papiertjes zou kunnen noteren. Hij had al geweldige ideeën. Tevreden vond hij in een kastje hetgene wat hij zocht en hiermee ging hij dan ook naar buiten. Hij legde het papier neer op een tafel en begin hevig te kribbelen op enkele papiertjes. Al zijn ideeën werden nu tot korte zinnen gevormd. Bryce voelde de adrenaline doorheen zijn lichaam gieren. Hij hoopte zelf dat hij enkele papiertjes voor zichzelf zou winnen, Dustin zou er toch niets mee zijn. 'Ideeën zijn altijd welkom.' zei hij uiteindelijk tegen zijn vrienden en keek op, recht in de dagen van Clara.


3.jpg

Reply Edited on 01/08/2019 07:13 PM.

WildHearts

-, female

  Level 8

Posts: 87

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from WildHearts on 01/08/2019 07:06 PM

Liv
Toen ze de woorden van Alissa naast zich hoorde groeide er een glimlach op haar gezicht. Ze hoefde zich aan Liv niet verder te verklaren, ze wist precies waar ze het over had. De twee dames hadden het er al een keer over gehad, hoe ze een spin wilde geven aan hun volgende potje beerpong. Het zou dingen net een beetje opspicen, iets wat het groepje hoe dan ook alleen maar leuker zou vinden. Volgens mij hielden ze allemaal wel van een beetje uitdaging. Alissa had de spelregels nog geen seconde over haar lippen laten rollen of Bryce liet al een enthousiaste kreet horen. Hier glimlachte Liv wat om, ze hield van de energie van deze jongen. Vrijwel altijd opgewekt, positief en het was nooit saai als hij in de buurt was. Bovendien was hij altijd overal wel voor in en leek hij die opgewekte sfeer ook op anderen over te brengen. Olivia merkte in ieder geval dat haar mood altijd wel opkrikte als Bryce in de buurt was. Dit was over het algemeen een goed teken. Ook Olivia was vrijwel altijd positief, bovendien had ze een onuitputtelijk doorzettingsvermogen. Het ging allemaal perfect samen. 
Dat Bryce vooraan stond om de opdrachten en vragen te verzinnen, verbaasde niemand. Het zou ook niemand verbazen als het daarom uitdagende opdrachten zouden worden. In dat soort dingen hield Bryce zich zeker niet in, iets wat het spelletje vaak juist alleen maar leuker maakte. 'Yes, klinkt goed.' Stemde ook Olivia in toen er nog een aandachtspuntje in de spelregels naar boven kwam. Zo konden ze de gortige opdrachten van Bryce altijd nog weigeren als ze wilden. Niet dat Olivia dat werkelijk van plan was, ze was altijd wel in voor wat uitdaging. Bryce was druk aan het schrijven, maar vroeg het groepje uiteindelijk toch naar hulp. Olivia glimlachte geamuseerd. 'Heeft het masterbrein hulp nodig?' Lachte ze plagend, waarna ze naar de jongen toe liep. Ze gaf hem stangend een duwtje met haar schouder, voordat ze voorover boog over de tafel en ook wat dingetjes op schreef.

O16.jpg

Dustin
De twist die het potje beerpong zou bevatten sprak ook Dustin wel aan. Dat moest voor niemand een verrassing zijn, als er iemand was die er van hield de grenzen op te zoeken, was het Dustin wel. De hoeveelheid kattenkwaad die hij vroeger, en eigenlijk nog steeds uithaalde, was eigenlijk nogal ongelofelijk. Dustin had er altijd al om bekend gestaan; lekker doen wat hij niet laten kon en daarbij eigenlijk niet heel veel rekening houden met wat anderen hiervan dachten of vonden. Het was dan ook geen shock dat de middelbare school niet echt zijn plek was. Regels opvolgen, daar was hij niet echt goed in. Nooit geweest ook. Nog steeds merkte hij dat hij soms een regel omzeilde of het simpelweg niet opvolgde, maar de grenzen opzoeken en hier flink tegenaan duwen zat nou eenmaal in zijn karakter. Hij was altijd opzoek naar uitdaging, naar iets nieuws, naar een avontuur. Hier kon hij simpelweg niet zonder, dan zou hij doodongelukkig worden. Het was ook de reden dat niet iedereen met Dustin overweg kon, de één beaamde hem voor zijn roekeloosheid, de ander verachtte hem ervoor. Maar het maakte hem allemaal niet uit, zolang hij zichzelf maar tevreden hield met zijn eigen leefstijl. En dat deed hij. 
Terwijl Olivia Bryce wat hielp met opdrachtjes en vragen opschrijven, weerklonk Alissa's opmerking over Dustin's alcohol inname. Hij grijnsde een keer om haar woorden, waarna hij het laatste bekertje vol goot met drank. 'Niet?' Zei hij, voordat hij het flesje bier neerzette op de pingpongtafel. Voor het eerst sloeg hij zijn ogen naar Alissa op. Een speels glimlachje begon aan zijn lippen te trekken, waarna hij zijn blik een keer over haar heen liet gaan. Misschien iets flirteriger dan gepland of nodig was. 'Jammer.' Mompelde hij uiteindelijk uitdagend, voordat hij zijn blik grijnzend afwendde en de bekertjes rechtzette. Dustin was enkel een spelletje met haar aan het spelen, eentje waar hij voorzichtiger mee om moest gaan dan hij zich besefte. 'Let the games begin.' Hoorde hij Olivia uiteindelijk zeggen, nadat het tweetal alle opdrachten en vragen onder alle bekertjes geplaatst hadden. 

A114.jpg

Said that you're afraid of heights, but you were meant to light the sky.

Reply Edited on 01/08/2019 07:07 PM.

Anelore33

23, female

  Level 17

Posts: 6168

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from Anelore33 on 01/08/2019 07:30 PM

Alissa
Met haar rug leunde ze tegen de tafel aan terwijl ze Bryce aanstaarde. Alissa had zich vaak afgevraagd vanwaar hij zijn energie haalde. Ze had in al die jaren Bryce nog nooit moe gezien, laat staan dat hij depressief was. Hij was nu eenmaal altijd opgewekt en Alissa vroeg zich af of hij soms niet van zichzelf moe werd. Woorden die Dustin zijn lippen verlieten, zorgde ervoor dat ze uit haar droomwereld werd gehaald. Lachend schudde Alissa haar hoofd en daarbij vielen sommige haarlokken in haar gezicht. 'Op mij moet je niet rekenen.' Ze voelde en zag zijn ogen en deze keer voelde ze anders dan anders. Indringender. Hierbij fronsde dan ook Alissa haar wenkbrauwen. Ze had nooit geweten dat Dustin zo naar haar keek. Lachend rolde Alissa met haar ogen zodra ze zijn 'jammer' hoorde. 'Ik zal maar doen alsof ik dat niet heb gehoord.' zei ze terwijl haar rechtermondhoek langzaam omhoog krulde. Hun moment, een best wel intiem moment, werd verstoord door Oliva die sprak. Alissa plukte het balletje van de tafel en gooide het een paar keer op en neer. 'Laten we het trouwens sportief houden. We gaan niet aan elkaars haren beginnen trekken als het niet gaat zoals je wilt.' sprak ze uit en keek hierbij naar Bryce. Hij haalde onschuldig zijn handen op. 'Ik weet van niets.' grijnsde hij en een lach van Alissa weerklonk al snel. Toen de dames eens hadden gewonnen, was Bryce in al zijn staten geweest en natuurlijk had Alissa daar wat op ingespeeld. Daardoor had Bryce lachend aan haar haar getrokken en ze vond het nu wel grappig om hem daarmee te plagen. Toen alles en iedereen goed stond, keek Alissa naar Liz. 'Ik vind dat de dames mogen beginnen, toch?' zei ze en stootte haar vriendin hierbij speels aan. Ze draaide zich om naar de jongens en gooide het eerste balletje, die meteen raak was.

Bryce
'Zelf de master heeft soms hulp nodig.' Bryce keek toe hoe Olivia korter kwam en zich uiteindelijk bij hem neerhurkte. Ze schreef zelf enkele dingen op en Bryce lachte even. 'En dan zeiden ze dat ik altijd voor uitdaging zorg.' Deze woorden sprak hij uit omdat de dingen die Olivia opschreef niet bepaald braaf waren. Als dit maar goed kwam tussen de twee tortelduifjes. Bryce gluurde over zijn schouder naar Alissa en Dustin en fronsde zijn wenkbrauwen. Was Dustin aan het flirten? De gedachte schudde hij snel van zich af. Dustin mocht dan wel bepaalde grenzen opzoeken, sommige grenzen wist hij zijn. Hij zou nooit Olivia bedriegen. Wel ja, dat hoopte Bryce toch. Olivia verdiende anders wel beter dan dat. Hij bekeek het meisje naast hem om vervolgens even kort op de binnenkant van zijn wang te bijten. Dustin had écht geluk met haar. Zodra Olivia klaar is, keek Bryce naar alle papiertjes voor hen. 'Goed dan kunnen we van start.' Hij stond op en plukte zes papiertjes, willekeurige, van de tafel om die vervolgens langs de kant van Dustin en hem onder de bekers te steken. Alissa voegde nog een laatste regel toe: niet trekken aan de haren. Een grijns versierde het gezicht van Bryce. Hij wist heel goed waar de knappe blondine op doelde. 'Ik weet van niets.' zei hij zo onschuldig als hij kon, maar hij wist heel goed wat ze hiermee wilde zeggen. De dames begonnen en al meteen was er eentje raak. Bryce trok zijn wenkbrauwen op en keek zijn vriend aan. 'Aan jou de eer.'


d.jpg

Reply Edited on 01/08/2019 07:34 PM.

WildHearts

-, female

  Level 8

Posts: 87

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from WildHearts on 01/08/2019 08:32 PM

Liv
Olivia lachte wat om zijn opmerking, terwijl ze haar laatste zinnetje afschreef. Ze kwam weer omhoog uit haar hurkende houding en drukte de pen tegen Bryce's borstkas terwijl ze hem glimlachend aankeek. 'Jij bent niet de enige die er wat van kan.' Wierp ze hem plagend toe, waarna ze zich weer tot de briefjes keerde. Willekeurig pakte ze er zes in haar handen en plaatste deze onder de bekertjes op de helt van Liv en Alissa's tafel. Voor haar was dit spelletje op dit moment eigenlijk meer dan gezellig even beerpong spelen. Ze kon het ook goed gebruiken als afleiding van alle andere dingen die er in haar om gingen. Normaalgesproken was Olivia een enorm positief persoon, maar als er onenigheid was, of iets anders naars wat haar geliefden betreft, had ze daar toch wat meer moeite mee. Ze was nogal gericht op de mensen waar ze veel om gaf, als het hier stroef mee verliep kon dit haar nog wel eens flink dwarszitten, maar vanavond zou ze proberen het niet tot zich te laten door dringen. Vanavond zou een leuke avond worden en ze hoopte even los te kunnen laten wat er allemaal gebeurd en gezegd was tussen haar en Dustin. Wellicht zouden ze het gedurende de avond nog wel bijleggen en misschien zou het vanzelf wel overwaaien. Met zulke dingen wist ze het eigenlijk nooit, het zou beiden kanten op kunnen gaan. 
Bryce's ontkennende gebaren zorgden ervoor dat Olivia een lachje op haar gezicht kreeg. 'Nou niet het heilige boontje uithangen hè, Bryce.' Wierp Liv hem nog plagend toe. Ze wisten allemaal waar Alissa op gedoeld had en het was overduidelijk dat ook Bryce écht wel wist waar het over ging. 'Zeker, dames eerst.' Grijnsde Olivia instemmend met Alissa en keek toe hoe ze het eerste balletje gelijk raak gooide. 'Ha!' Bracht Olivia enthousiast uit. 'Daarom zit ik graag bij jou in het team.' Voegde ze er trots aan toe. 

O196.jpg

Dustin
Hij merkte onderhand wel dat de drank een beetje toe begon te slaan. Over het algemeen kon hij vrij goed tegen drank, het duurde altijd wel even voordat hij het begon te voelen. Dat was ook waarom hij eigenlijk best veel dronk op feestjes zoals deze. Maar gezien hij toch al wat shotjes achterover geslagen had met zijn beste vriend en hij ook al wat van het bier gesnoept had, begon het toch naar zijn hoofd te stijgen. Dronken was hij zeker nog niet, maar hij zat misschien net op het randje van aangeschoten zijn. Dat was zo erg nog niet, daarmee had hij nog controle over wat hij zei en deed. Voor nu. Met beerpong kon dit zo veranderen als ze zouden verliezen. 
Lang duurde het niet voordat alles klaarstond en het spel begon. Helaas voor Dustin en Bryce was de eerste worp meteen raak. Dustin haalde het balletje uit het bekertje, waarna hij het papiertje onder het bekertje vandaan hield. 'Daar gaan we dan.' Mompelde hij, voordat hij het zinnetje dat op het papier stond oplas. 'Met hoeveel mensen heb je het bed gedeeld?' Zo erg was die vraag nog niet eens, ze begonnen rustig aan zo te zien. Maar of Dustin echt antwoord kon geven op deze vraag? Hij grinnikte. 'Ik zou het werkelijk niet weten, dat zegt waarschijnlijk al genoeg.' Gniffelde hij. Tja, Dustin was voorheen echt wel een rokkenjager geweest. Als hij uitging eindigde dit vrijwel altijd in een one-nightstand of iets dergelijks. Hij schaamde zich er niet voor en ook wist hij dat Liv het niet erg vond dit aan te horen. Ze wist hoe hij in elkaar stak en dat hij zijn vrijheid aanbad. Het was immers ook niet de eerste keer dat ze te horen kreeg dat Dustin met nogal wat dames het bed gedeeld had. Over zulke dingen maakte Liv nooit zo'n drama en dat had hij altijd al fijn gevonden. Hij wist immers dat het ook anders had kunnen zijn. 

A168.jpg

Said that you're afraid of heights, but you were meant to light the sky.

Reply

Anelore33

23, female

  Level 17

Posts: 6168

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from Anelore33 on 01/08/2019 09:13 PM

Alissa
Een trots gevoel was door haar lichaam geleden toen ze zag dat haar eerste worp ongeveer pefect was want het balletje wist zijn doel te bereiken. Ze klapte opgewekt in haar handen en Alissa keek glimlachend Liv haar kant uit. Door haar lieve woorden, werd de glimlach op het gezicht van Alissa enkel groter. Dustin had de eer om als eerste aan de slag te gaan en hij koos, uiteraard, voor het papiertje. Even moest Alissa lachen als ze de vraag hoorde. Volgens haar kon iedereen Dustin wel zijn antwoord raden. Ook Alissa wist dit. Dustin was al lang de tel kwijt als het ging over zijn bedparnters. Van beide jongens was het algemeen gekend dat ze beide enorm vaardig waren in bed. 'Wel, dat was een speciale vraag.' mompelde Alissa en hurkte even neer bij de tafel. Ze hoorde haar knieën kraken en stond dan weer recht. Het pijnlijk gevoel in haar benen trok weg en opgelucht kon ze weer adem halen. Ongeduldig tikte ze met haar vingers op de tafel waar de bekertjes op stonden. Ze wilde dit spel zo snel mogelijk verder zetten. Bij de woorden die Bryce zijn lippen verlieten, trok Alissa grote ogen en beet zacht op haar onderlip. Een zijdelingse blik wierp ze op haar vriendin die naast haar stond en even keek ze indringend naar Bryce. Zou hij weten dat er wat verkeerd zat tussen Dustin en haar? Straks zorgde Bryce ervoor dat de kleine ruzie gewoon erger werd? Snel haalde Alissa een hand doorheen haar blonde haarlokken en keek de jongens aan. 'Jullie beurt.' zei Alissa zodat ze zich weer op wat anders konden richten en het moment van hierjuist achter zich konden laten. 'En schiet een beetje op, we hebben geen jaar de tijd.' Ze trok een stoel naar zich toe en plofte er uitgeput op neer. Alissa had dan ook een zware dag gehad en dat begon zijn tol te eisen.

Bryce
Met zijn ogen volgde Bryce de nauwkeurige handelingen van Dustin. Hij haalde er het balletje uit en nam het papiertje vanonder de beker. Tuurlijk dat hij voor het papiertje ging, Bryce had ook niets anders verwacht. Zodra hij de vraag hoorde, grijnsde hij. Eigenlijk had Bryce gewild dat dit briefje bij de dames terecht was gekomen. Bryce had Dustin wel vaker betrapt en hij was er ook wel 99% zeker van dat Dustin de tel was kwijt geraakt. Zelf was hij dat ook. Maar hij vroeg zich of hoeveel jongens de dames op hun lijstje hadden staan. Was Alissa trouwens nog maagd of niet? En had Olivia buiten Dustin nog andere bedparnters gehad? Van hen alle vier was Bryce ervan overtuigd dat hij hierover het minste wist van zijn vrienden. De dames zeiden waarschijnlijk alles tegen elkaar, Dustin wist het waarschijnlijk van Olivia en Bryce werd uitgesloten. 'We hadden er beter op geschreven wie je beste bedparnter was, dat zou pas interessant geweest zijn.' De woorden verlieten zijn lippen zonder er verder over na te denken en toen hij opkeek, zag Bryce de doordringende blik van Alissa. Had hij hiermee wat verkeerds gezegd, neen toch? Hij klopte zijn vriend vriendschappelijk op zijn schouder. 'Ga jij je gang maar en verbaas ons allen.' plaagde hij Dustin een beetje en leunde nonchalant tegen de tafel aan. Bryce zijn ogen gingen op zoek naar die van Liv en hij hoopte met heel zijn hart dat hij haar niet had gekwetst met zijn reactie. 


5.jpg

Reply

WildHearts

-, female

  Level 8

Posts: 87

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from WildHearts on 01/08/2019 09:44 PM

Liv
De vraag was nog mild en eigenlijk hoefde ze ook niet te raden wat zijn antwoord zou zijn, dit wist ze. Het onderwerp was uiteraard tussen de twee al een keer gevallen en Liv wist echt wel dat Dustin veel meisjes gehad had, maar waar andere meiden het misschien dwars zat als hun vriend veel bedpartners gehad had, stoorde Liv zich er niet echt aan. Het bracht geen enkele verandering in hun relatie, behalve dan het feit dat ze wist waar zijn aantal zo'n beetje zat. Nee, erg vond ze het niet, zolang hij maar niet achter meiden aan ging zitten terwijl hij een relatie met haar had, maar daar zag ze Dustin niet voor aan. Ze twijfelde er eigenlijk niet aan dat hij dit niet zou doen. Wist zij veel, dat ze hem hierin wel eens kon overschatten. 
Niemand keek op van zijn antwoord, ze geloofde dat iedereen onderhand wel wist dat Dustin voorheen heel wat meiden afgewerkt had, dat was geen verrassing meer, voor neimand niet. Snel tijd voor een nieuwe worp dus, maar voordat deze er werkelijk kwam, rolde er een opmerking over Bryce's lippen die niet bij iedereen even goed viel. Hoewel het haar normaalgesproken niet veel zou doen, moest ze dit keer toch even slikken. Puur omdat de timing van de opmerking niet goed was, net op het moment dat het minder goed ging tussen Dustin en haar. Ze merkte dan ook dat de sfeer plotseling een beetje benauwd werd. Ze zag Alissa bijvoorbeeld een keer onderzoekend een blik naar Liv toe werpen. Het was oké, besloot Liv uiteindelijk. Ze wist hoe Bryce in elkaar zat en dat hij in zijn enthousiasme, of gewoon zonder erover na te denken soms niet nadacht over de dingen die hij zei. Liv kende hem goed genoeg om te weten dat hij het niet gemeen bedoelde, de ietwat verontschuldigende blik die hij haar toewierp bewees dit. Liv's ogen kruisten de zijne. Ze wierp hem een zwak glimlachje toe, een teken dat het oké was.

O197.jpg

Dustin
Zo te zien was zijn antwoord voor iedereen inderdaad geen verrassing. Het was geen geheim meer dat Dustin met veel meiden het bed gedeeld had. Het was dus een brave start van het spel. De enige waarvan hij het antwoord op de vraag niet zou weten was Alissa. Hier en daar hoorde hij wel eens iets van Olivia, maar die liet nooit veel los over het bedleven van Alissa uiteraard. Liv was niet iemand die doodleuk dingen door ging lopen vertellen aan anderen, dingen die haar in vertrouwen verteld werden zou ze ook niet aan iemand anders doorlullen. Nog een kwaliteit die hij zo aan haar waardeerde, maar waarom was dit dan niet genoeg? Liv was het perfecte meisje, ze was bloedmooi, had een prachtig karakter en had werkelijk alles waar een jongen van zou kunnen dromen. Dustin vervloekte zichzelf er bijna om dat dit hem geen voldoening meer leek te brengen. Hij hoopte dat dit enkel tijdelijk was, maar hij begon toch te vrezen voor het andere. Een gedachte die hij nog niet tot zich door had willen laten dringen. 
Ze stonden op het punt verder te gaan met het spel toen Bryce een ietwat onbenullige opmerking over zijn lippen liet rollen. Dustin's ogen gingen meteen naar zijn vriendin, die hij toch even haar blik af zag wenden. Als er een moment was waarop deze opmerking ongepast was, was het deze wel. Net op het moment dat het niet lekker ging tussen ze, maar hij kon het zijn vriend niet kwalijk nemen. Bryce dacht vaker niet na voordat hij iets zei. Daarbij had Liv werkelijk niets om zich zorgen over te maken, als die vraag hem gesteld zou worden, zou haar naam zonder twijfel over zijn lippen rollen. Ze mocht dan wel niet zo'n enorm groot aantal bedpartners als Dustin hebben, Olivia wist écht wel wat ze deed. 'Liv knows best.' Grijnsde hij dan ook eerlijk, iets waar hij hopelijk ook meteen de awkward sfeer én het benauwde gevoel bij Liv weghaalde. Maar goed, alsnog gold; hoe sneller ze verder gingen met het spelletje, hoe beter. Hij pakte het balletje weer op. 'Ja, laat mij het vuile werk maar doen, maat.' Wierp Dustin hem plagend toe, waarna hij zijn eerste worp deed; ook raak. Een trotse kreet vloog over zijn lippen, waarna hij zich grijnzend omdraaide naar Bryce. 'Nou, kom maar op dames.' Zei hij, terwijl hij zich afwachtend terug draaide naar de twee meiden tegenover hem.

A80.jpg

Said that you're afraid of heights, but you were meant to light the sky.

Reply

Anelore33

23, female

  Level 17

Posts: 6168

Re: O} You try your best to calm the longing, but there are certain things you can't deny.

from Anelore33 on 01/08/2019 10:18 PM

Alissa
Onopgemerkt had Alissa het hand van Liv in de hare geschoven. Ze verstrengelde hun vingers met elkaar en gaf er een kneepje in. Een teken dat haar een beetje gerust moest stellen. Toen Alissa het antwoord van Dustin hoorde op Bryce zijn vraag, lachte ze zwakjes. Ze wist wel dat haar vriendin stiekem een tijger in bed was. Het spelletje werd verder gezet, gelukkig,en Alissa trok een pijnlijk gezicht als ze het balletje in een beker zag verdwijnen. 'Ik handel deze wel af.' lachte ze geruststellend naar haar vriendin en stond op. Alissa keek naar de bekerinhoud, maar ze had een knagend gevoel diep vanbinnen in haar. Ze was enorm nieuwsgierig wat er op het papiertje stond. Daarom tilde ze de beker op en nam het papiertje. Deze vouwde Alissa nauwkeurig open en trok grote ogen. 'Kus de persoon die het dichtst bij jou staat.' Toen ze de vraag las, lachte ze. Uiteindelijk keek ze Olivia haar kant op en Alissa haar glimlach werd alleen maar breder. Het zou niet de eerste keer zijn dat Alissa en Olivia zouden kussen. Alissa had eens een probleem gehad met een jongen en toen was Olivia doodleuk met het idee gekomen om een lesbisch koppel te spelen Zo had Alissa de jongen op een gemakkelijk manier kunnen afwijzen en op die manier was er wel eens een kus gevallen. Ook was een droom van Alissa geweest om een échte spiderman kus te krijgen. Dus wat hadden ze toen gedaan: Alissa was onderste boven op een tafel gaan liggen en had deze kus gedeeld met haar beste vriendin. Goude herinneringen die ze eeuwig zou koesteren. 'Kom hier jij.' lachte ze en stapte naar haar vriendin. 'Een gewoon onschuldige kus of ....' Alissa keek vragend naar de jongens. 'Een kus van 5 seconden.' beantwoordde Bryce haar vraag en Alissa knikte. Dat kon nog door de beugel.

Bryce
Dankbaar had hij Olivia aangekeken toen ze hem een zwakke glimlach toewierp. Hij wist dat hij het een beetje verpest had, maar Bryce was zich vaak niet bewust van het kwaad dat zijn woorden soms konden aanrichten. Om het antwoord van Dustin op zijn vraag grijnsde hij dan ook en hij twijfelde er geen seconde aan dat Dustin loog. Wanneer Alissa de opdracht las die op haar papiertje staat, werd de grijns op Bryce zijn gezicht enkel groter. Tevreden wreef hij in zijn handen. 'Gelukkig dat wij die opdracht niet hadden.' zei hij terwijl hij zijn vriend aan stootte en keek de dames weer aan. Nadat Bryce had geantwoord op de vraag van Alissa, leunde hij iets meer naar voor toe. Hij wilde dit niet missen. Bryce zag hoe de handen van Alissa langs het gezicht van Olivia heen gleden en uiteindelijk op haar wangen bleven liggen. Voor Alissa haar lippen op die van Olivia drukte, zag Bryce dat de dames een glimlach met elkaar uitwisselde. De kus zelf was nog intens, toch voor twee dames. Toch kon Bryce geen enkel spoortje van lust opmerken tijdens de kus. Bij hem was dat vaak al anders. De kus zelf duurde 5 seconden, niet langer en niet korter. De kus werd onderbroken en hij zag dat Alissa uiteindelijk haar vriendin lachend in haar armen trok en haar een stevige knuffel gaf. 'Nu wil ik ook iemand kussen.' Terwijl Bryce deze woorden zei, keek hij Dustin plagend aan en trok eens speels met zijn wenkbrauwen. 'Hey schoonheid, wat doe je hier zo alleen..' plaagde hij zijn vriend en deed er nog een schepje bovenop door zijn rechterwijsvinger langs Dustin zijn bovenarm te laten glijden. Toch schoot Bryce uiteindelijk in de lach en keek de dames uit. 'Doe maar door voordat Dustin het nog ongemakkelijk krijgt.' 

f.jpg 

Reply
First Page  |  «  |  1  |  2  |  3  |  »  |  Last

« Back to forum