Search for posts by Skullet

First Page  |  «  |  1  ...  57  |  58  |  59  |  60  |  61  ...  64  |  »  |  Last Search found 639 matches:


Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/31/2016 09:50 PM

Kai hoorde de ademhaling vlakbij in één van de kamers, natuurlijk waar de pillen weer staan. Zijn ogen flitsten rond het gebouw heen en stapte probeerde een deur open te maken die opslot zat. Met een flik van zijn hand knalde de deur open. De wond van Bonnie was open gegaan en hij zag precies dat ze opzoek was naar het laatste deeltje van de ascendent. ''Looking for this?'' grijnsde hij terwijl hij het deeltje tussen zijn vingers heen draaide. Zijn ogen staarden haar aan en dit keer zou ze niet wegkomen. De deur klapte achter hem dicht terwijl hij dichterbij begon te komen. Bonnie probeerde achteruit te lopen maar belandde al vlug met haar rug tegen de muur aan. ''You're not leaving me again.'' fluisterde hij en pakte haar stevig bij haar arm vast.

Suzy ademde opgelucht toen de telefoon opgenomen werd terwijl ze het ziekenhuis uit begon te lopen. Ze kreeg weer aangestaarde blikken aangezien ze op een aardig tempo aan het lopen was. ''We can't talk about this on the campus, meet me in the forest. You know where when you hear me.'' mompelde Suzy door de telefoon heen en hing meteen op, zelf begon ze te rennen om naar het bos toe te gaan, dat voor haar snelheid binnen een paar seconden wel was gelukt.

tumblr_inline_ninjcu4jB71qc1pes.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/31/2016 09:02 PM

Kai keek haar even kort en begrijpend aan. Hij zou haar niet laten kiezen, en totaal begrijpen als zij Bonnie's kant zou nemen maar hij zou een ticket terug naar huis niet weg laten vliegen. ''Fine, I'll be back before you know.'' knikte hij en draaide het stukej ascendent rond in zijn hand en keek even kort om. Doodgaan kon hij niet, misschien één voordeel op dit moment maar anders niet. Hij stapte het huis uit richting het ziekenhuis, aangezien hij toch wel wist waar het was. Het duurde misschien 4 minuten voordat hij erwas maar hij begon dan ook wat te rennen om er wat eerder te zijn. Met een zwaai van zijn hand klapten de deuren open van de ingang.

''I want you're help getting my friends out. And for that we need the ascendent.'' slikte ze en Jo keek omlaag naar de grond maar keek daarna weer op. ''Even if I would want to help you, I can't. I put my magic away, just like Bonnie did. For save keeping. And besides that, I'm not giving my psycho brother a free ticket out of his prison. '' zei ze en de teleurstelling bekroop Suzy meteen waarop ze naar Elena keek. Ze begreep het wel. Als ze een psycho broer had die ze niet vrij wilden laten uit de enige wereld die hem daar hield had ze het ook niet gedaan. Ze pakte haar telefoon tevoorschijn en stapte de ruimte uit terwijl ze Stefan begon te bellen wachtend tot hij op zou nemen.

Suzy_V.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/31/2016 08:39 PM

Kai staarde voor zich uit en zakte neer bij een tafel en legde het kleine voorwerp op de tafel neer. Vluchtig keek hij om zich heen en greep het zakmes van de grond af. Hij sneed een stukje in het topje van zijn vinger en liet het op het stukje van de ascendent druppelen. Met gesloten ogen en zijn hand boven het voorwerp begon hij te spreken : Phasmatos Tribum Nas Ex Veras, Sequita Saguines, Ementas Asten Mihan Ega Petous. Hij herhaalde het een paar keer totdat het klikte. Hij had het voorwerp opgezocht. En door dat te doen wist hij waar Bonnie was. ''She's in the hospital, ofcourse..'' mompelde hij hij pakte het voorwerp van de tafel af en keek naar Alexis.

''Why is there a possibility to get him out. He doesn't have the blood of a Bennet witch or the ascendent.'' mompelde Jo en keek haar aan. Elena begreep al snel van Suzy bedoelde met de blik die in haar ogen zat. ''Our friend, Bonnie. She is a Bennet, and as Damon told me they got the ascendent. That's how he got out. Bonnie saved him. But she's still stuck. She put her magic in this teddybear of hers for save keeping.'' legde ze uit en keek naar Jo en vervolgens even kort naar Elena. ''Why my help?'' vroeg Jo verbaasd waarop ze kort slikte, volgensmij al wetend wat Suzy wou zeggen.

MParker6x22-1.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/31/2016 07:59 PM

Kai keek haar glimlachend aan en keek even rond hem heen. ''Perfect.'' zei hij en knikte uiteindelijk naar haar wanneer ze over Bonnie begon. Eerst keek hij haar na wanneer ze overeind was gekomen en was zelf ook langzaam op gestaan. Na een minuut hoorde hij Alexis een naam roepen en wist al gauw wat het was. Ze was weg gegaan. Meteen checkte hij de tas en de stukken van de ascendent maar die waren verdwenen. Alexis kwam naar beneden gerend, zijn woede begon hij in te houden en maakte van zijn hand een vuist terwijl hij uiteindelijk zo hard beweegde dat er een glazenpot explodeerde waarop hij kort slikte. ''Do you have any idea, where she mighten have gone to?'' vroeg hij en begon om zich heen te kijken. ''Hold on.'' fluisterde hij en zakte door zijn knieën heen en raapte een klein deeltje van de ascendent op waarop er toch een grijns op zijn gezicht komt. ''She's not going anywhere without us.'' knikte hij.

In het ziekenhuis kwamen ze Jo al snel tegen. Elena herkende ze zeker, maar Suzy niet echt. ''We have to talk to you, actually I need to talk to you both. It's kind of important.'' legde Suzy uit waarop ze naar een kamertje in het ziekenhuis gingen waar Suzy zich op een stoel neerzette. ''Explain.'' zeiden Elena en Jo in koor. "Josette, a witch. Not hard to notice when you can't be compelled. Alaric, but you would've known. But then again u know what we are without a doubt. Now I'm getting to the point. Bonnie is alive, and so is Alexis.'' begon ze met uitleggen, zo kort mogelijk. Ze zag de hoop in Elena's ogen en de blijdschap. ''But there's a problem, that's why I asked you.'' zei ze en keek naar Jo. ''They're trapped in prisonworld, with Kai Parker. Also known as Malachai. You're psycho brother.'' slikte ze en zag de shock in haar ogen. ''Still alive, but with a possibility to get out of there.''

Suzy.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/31/2016 06:11 PM

Kai keek haar na wanneer ze een kusje op zijn lippen drukte. Voor een kort moment sloot hij zijn ogen even en kwam toen voorzichtig overeind. ''Morning.'' mompelde hij en wreef met de tippen van zijn vingers de slaap uit zijn ogen en ging wat beter overeind zitten en steunde op zijn ene arm terwijl hij haar aankeek met zijn andere arm nog rond haar lichaam waarmee hij haar een stukje omhoog tilde maar voorzichtig tegen zich aan liet steunen. ''Had a good nightsleep?'' stelde hij haar en streelde een lok uit haar gezicht.

Suzy had zich vlug even omgekleed zodat Elena niet te laat zou zijn voor haar werk. Caroline zouden ze later wel inbrengen over wat er gaande is. Ze moest eerst maar goed uitrustten. Het geluidje van Suzy's telefoon klonk door haar tas heen waardoor ze kort even checkte. ''Stefan.'' mompelde ze ter verduidelijk voor Elena en stuurde terug naar hem : ''Sure, I'm on my way now.'' Wanneer ze in het ziekenhuis aankwamen liepen ze door naar achteren toe.  Jo zou het vast en zeker druk hebben maar dit was nog belangrijker.

Captura-de-tela-inteira-26022015-011812bmp.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/31/2016 05:28 PM

Met de slaap in zijn ogen was hij wakker geworden. Een warm lichaam voelde hij vlak tegen zich aan en door even goed na te denken wat er gisteren was gebeurd wist hij ook al snel wie het was. Of ze wakker was wist hij niet, maar door de slaap die hij gekregen had voelde hij al hoe de magie stukje voor beetje zijn lichaam verliet. Het voelde minder vertrouwd aan en voor de rest voelde hij ook de magie van Bonnie niet meer, wetend dat ze het weg had gestopt. Precies zoals zijn zus Josette had gedaan.

De zon kwam op en die scheen meteen vol op in Suzy's gezicht. Wanneer ze in slaap gevallen was waren de gordijnen gesloten maar sinds Elena al wakker was en in haar werkkleding stond haar haren te borstelen wist ze al dat ze een tijdje wakker was. Vlug wreef Suzy even door haar ogen heen en keek even op naar Elena. ''Can I go with you. I have to tell you something and need to talk to Jo about something. I want you there with me.'' knikte ze en keek eventjes op terwijl ze uit het bed stapte en Elena's antwoord afwachtte, haar hoofd knikte ze als een ja dus dat was al genoeg informatie.

Suzy_III.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/31/2016 05:07 PM

Kai keek haar glimlachend aan en streelde langs haar haren heen. ''I totally forget that since I met you. I never been more alive.'' fluisterde hij en bekeek haar gezicht even terwijl ze tegen hem aan lag. ''Alright, then we both go to sleep.'' mompelde hij en zakte wat beter op de grond neer en verplaatste zijn arm zodat die beter rond haar lichaam heen lag. Een kus drukte hij op haar voorhoofd en sloot langzaam zijn ogen.

Samen met Caroline liep Suzy terug de kamer in waar ze de douche hoorden lopen. Dat was duidelijk Elena die het bloed van haar af aan het wassen was. Begrijpelijk en Suzy zou dat ook zo snel mogelijk doen. Het duurde niet lang voordat iedereen klaar was en zich hadden klaargemaakt voor bed. Ze was totaal vergeten de bloedzak aan Stefan mee te geven maar dat zou ze morgen wel doen, als ze nog de kans kreeg om hem te zien. Aangezien ze nog meerdere dingen had te doen. Wanneer ze in het bed lag sloot ze haar ogen, de gordijnen waren gesloten en het was doodsstil rond het campus, voor het eerst in een lange tijd.

Malachai_Kai_Parker.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/30/2016 09:54 PM

Kai was op zijn rug gaan liggen en had haar met hem meegenomen zodat ze naast elkaar lagen voor de openhaard. Hij onderbrak te zoen en keek haar eventjes aan met een glimlach. Zijn ene arm legt hij rond haar schouders heen en sluit zijn ogen weer. Aan het eind van elke dag was hij vermoeid, elke dag weer hetzelfde liedje. Maar voor het eerst voelde hij zich weer energie rijk. Sinds een lange, lange periode dat bestond uit tijd. ''You can sleep if you want. I'll stay awake.'' fluisterde hij en streelde een lok van haar haren uit haar gezicht.

Suzy knikte naar Stefan en stapte naar Caroline toe die in de verte stond met nog een ambulance broeder te praten. Uiteindelijk besloten ook hun terug te gaan naar het Campus. Suzy's armen waren bedekt met het bloed van haarzelf en met het van de slachttoffers en de mensen die geen idee hadden van het feestje en de gebeurtenis dat vandaag plaatsvond zouden denken dat ze iemand had vermoord. Als ze wisten dat ze een vampier was zouden ze doodsbang zijn, maar ze kenden de verhalen niet. Die zouden ze ook nooit begrijpen.

aghnk.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/30/2016 09:07 PM

Wanneer Alexis de tas weer weg lag keek Kai haar vragend aan. Het zou een wonder zijn als zij Bonnie nog aan de praat kreeg wetend dat hij haar heeft geschoten met een kruisboog en waarschijnlijk in helse pijn was beland. Eigenlijk maakte het hem niet eens veel uit, het zou een ander verhaal zijn als Alexis de gene was die werd geraakt. Haar lippen voelde hij alsnel weer op de zijne. Met een hand in haar haren ging hij op in de zoen en had haar wat dichter tegen zich aan getrokken.

Het was duidelijk te horen dat Damon achter veel dingen was gekomen in de paar maanden dat ze daar waren. ''I'll tell everyone tomorrow for who has to know and after that I'll ask Elena if she wants to talk to Jo about the whole coven thing. And then I'll go see Liv en Luke myself and ask them all the things they know. They're the only people who could help us about this.'' legde Suzy uit en richtte haar aandacht even op Damon. ''Good to see you're back.'' glimlachde ze en drukte een kus op zijn wang en keek naar Stefan. ''Same counts for you, good to have you back.'' glimlachde en drukte ook een kus op zijn wang.

tumblr_o1xak0D7Tt1v6jskko1_250.png

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply

Skullet

23, female

  Level 28

Posts: 4355

Re: TVDORPG| Love is a crazy thing [18+]

from Skullet on 05/30/2016 07:04 PM

Kai liet haar voorzichtig tegen zich aan steunen en legde zijn hoofd rustend tegen de hare aan. ''We have more chances.'' mompelde hij en keek eventjes naar Alexis. ''There are more eclipses, but first we need to make the Ascendant whole and Bonnie. We need a Bennet otherwise we won't come far.'' zuchtte hij en keek haar even aan en trok met zijn losse hand de tas naar hem toe en gooide hem leeg zodat alle deeltjes van de Ascendent eruit vielen. ''En puzzelen is niet mijn specialiteit.'' had hij schouderophalend gezegt.

Suzy keek Damon aan vol ongeloof waarop ze fronzend om zich heen keek en vlug de transformatie afbrak voordat het een foute kant op zou gaan. ''Atleast we can try.'' mompelde ze en probeerde haar woede weg te stoppen, maar doordat ze een vampier is zijn haar zintuigen verhoogd en voelt het op dit moment onmogelijk om op te houden, maar ze probeerde het. ''Do Liv and Luke even know that her psycho brother is still alive, waiting to get out of the damn coven to take their powers and murder?'' zei ze en keek Damon vragend aan.

IMG_3988.jpg

''Lex malla, lex nulla''
 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  57  |  58  |  59  |  60  |  61  ...  64  |  »  |  Last

« Back to previous page